Speedveckor

Hinner inte med, redan fredag igen, förstår inte vart veckorna tar vägen?
I måndags var vi på kyrkans barntimmar så Melvin fick leka av sig lite, vi har ju inte varit där på ja nästan 1,5år men det var kul att kunna gå dit igen och Melvin älskade det. Han ville inte följa med hem. Så dit kommer vi fortsätta gå på måndagar.

I tisdags åkte jag och Milton in till stan och handlade efter att vi lämnat Melvin på dagis. Samt köpte en ny lampa till matsalen som sambon gjorde klart i helgen, jag kunde hjälpa till i lördags och måla lite under tiden Milton sov. Skulle även köpa hyllor till matsalen men dom fanns inte hemma så får vänta tills nästa vecka då dom kommer hem.

Även i torsdags var jag och Milton i stan efter vi lämnat Melvin på dagis för Milton skulle på 1månads läkarkoll. Allting såg fint ut och han växer som han ska så nu väger han hela 5230g! Var även en sväng in på H&M och hälsade på jobbar kompisarna, saknar dom massor och saknar jobbet samtidigt som det är ganska skönt och mysigt att gå hemma och mysa om dagarna.
Passade även på att gå in på jysk och köpte en ny byrå och hylla till grabbarnas leksaker i matsalen, nu när vi gjort ordning det.

Nu håller jag på att somna snart samtidigt som jag väntar på att Jacob ska komma hem med mat.

Min stora kock <3


Fredag

Ännu en vecka som går mot sitt slut och denna vecka har varit lugn som dom flesta. I onsdags var jag och Milton i Västervik för att väga och mäta så nu väger han hela 4930g och är 55cm lång våran lilla kille! Sen var det direkt hem och hämta storebror ifrån dagis som absolut inte skulle med hem. Han skulle prompt ha vatten och han skulle prompt ha det ifrån dagis. Knäppisen, så efter sådär 20min tröttnade jag och satte i en arg sparkade kille i bilen och vi åkte hem.

Igår var det torsdag och dags för skolfoto på dagis så Melvin fick ha sin nya tuffa tröja som jag hittade på Karlsson dagen innan samt lite vax i håret för att få ordning på hans frisyr som annars ska ligga platt ner över pannan. Igår blev även lillebror 1månad. Förstår inte riktigt vart denna månad har försvunnit?! Allting har flutit på som på räls och jag tycker det har kommit naturligt att vara 2barnsförälder, trots att man har en super trotsig snart 3åring här hemma. Som tur är älskar han sin lillebror och inte alls så jätte avis som vi trodde han skulle bli. Visst är han avundsjuk men det är mest när jag sitter och ammar då han också vill sitta i mammas knä. Men det brukar gå bra bara man förklarar att lillebror är hungrig och att han får sitta i mitt knä sen när lillebror ätit klart. Vissa dagar går det bättre andra dagar sämre.

Våran starka lilla kille

Våran tuffing.

Idag är det fredag som sagt och inget speciellt planerat förutom att vi ev ska åka in till stan och handla lite efter att pappa kommit hem, då han ev skulle sluta tidigare vilket vi får hoppas.
Brukar ju annars ha fredagar som städdag men just idag känns det ganska onödigt då vi hållet på att renovera matsalen så matbord och nästan alla Melvins leksaker ligger i vardagsrummet. Men får ta och plocka ordning lite iallafall så man kan gå utan att trampa på något.

Att titta/prata med brorsan är absoluta favoriten att göra.


Önskelista Melvin

Hittade även en massa fina grejer till Melvin när jag satt och kollade på H&Ms hemsida.


Önskelista Milton

Hittade en massa fina kläder på H&Ms hemsida till Milton som han önskar sig i julklapp ;D


Andra oktober

Andra oktober idag och det känns att hösten har kommit nu. Förstår inte riktigt vart detta år har försvunnit? Det var ju typ nyss jag plussade och vi väntade vårat andra barn. Nu 10månader senare så ligger han här i min famn sovandes och är snart en hel månad.

Idag passade vi på att åka in till stan och handla renoveringstapet och även mat inför veckan. Passade även på att fika på maxi innan vi åkte hemåt. Och Melvin testade maxis nya bil och den var verkligen populär. Först ville han inte åka men när han väl testat en gång så var pappa tvungen att hämta mera pengar så han kunde åka flera gånger. Så sammanlagt åkte han hela tre gånger busen. :)

Väl hemma igen så packade vi upp alla matvaror och Jacob började packa ner matsalen under tiden. För igår satte han nämligen trä panel på ena väggen och idag har han satt renoveringstapet. Jag har väl också hjälpt till lite under tiden Milton sovit. Melvin är ju så stor så han kan engagera sig själv, ibland iallafall vilket är skönt.
Nu på kvällen har jag haft en riktigt liten trött pojk som har haft svårt att komma till ro och sova. Men till slut så då dög mammas bröst och man somnade gott. Så nu får han nog ligga och sova här ett tag innan jag testar att lägga ner honom. Då han varit väldigt lätt väckt idag och storebror fortfarande är vaken och för oljud. ;p