I'm happy!

Igår kväll när jag satt och kollade runt lite på kurser att kunna läsa vidare till så hittade jag något som jag tror stämmer bättre in på det jag vill bli! Det är lite mera inriktat på det! Men men, jag hittade först bara sånna program på distans där man behövde ha matematik B för att kunna söka, eftersom jag verkligen inte har något matte huvud så kände jag bara ''Fan'' men sedan letade jag vidare lite och hittade samma hur, dock kortare men utan matematik B. Utan det var bara dom grundläggande som behövdes! Snacka om att jag blev glad! Samt att den, jag tror det är helt nätbaserat, och om det skulle vara återkomster så ligger det betydligt nämare än den andra skolan. Samt att den läses 50% vilket gör att jag kan jobba samtidigt! Helt perfekt!
 
Även hittat en annan kurs inom psykologi som läses på precis samma sätt som den tidigare kursen. Tänker ännu inte berätta vad den andra kursen är, måste först och främst kolla lite närmare på det om det verkligen är det jag vill. Men det jag läst om det nu så verkar det helt perfekt! :D Men men, kommer ändå inte börja plugga förens nästa höst så måste ju ändå bestämma mig i vår, men som jag känner nu verkar det perfekt! Så bara att hoppas nu då!
 
Så som det ser ut nu, kommer jag isåfall börja plugga till nästa höst!!
 
Bild: Google

Jag har bestämt mig!

Nu ända sedan 2006 har jag mått dåligt, humöret har gått upp och ner och vissa dagar är värre än andra. Varje år har det hänt något som fått mig att gå tillbaka till botten igen efter att lyckats ta mig upp en bit. Jag har pratat med kurator några gånger och visst, det har varit lättande, men inte hjälpt. Varför? Därför det inte har varit under en längre period, utan kanske 3-4 gr under kanske 3 månaders tid... Jag är verkligen trött på att må såhär nu, orkar inte att inte ha någon ork till att göra saker, att mitt humör går som en ond bergodalbana, ena sekunden ledsen, andra skit glad för att sedan vända på en 5krona. Jag orkar inte mer! Jag orkar även inte gråta på morgonen för jag inte orkar med vardagen...
 
Så jag har nu bestämt mig för någon dag sen att jag faktiskt måste söka hjälp, måste få någon att prata med, någon som förstår och vet hur jag ska göra. Jag orkar inte längre, jag är trött på det här! Sen känner jag att om jag ska orka igenom dessa år, behöver jag verkligen hjälp, proffesionell hjälp, jag kan inte klara det själv. Jag har försökt och det går bara inte! Det är kört för mig!.......
 
Förlåt mig för ett depp inlägg, men ibland måste jag tänka realistiskt, och om jag nu även skriver det här att jag måste söka hjälp för mitt mående så kanske jag även gör det nu! För man är starkare än man tror om man faktiskt tar sig i kragen och drar en ner på jorden för att säga ''du behöver faktiskt hjälp, du klarar det inte själv!''
Så nu har jag sagt det, och visst vissa tycker säkert att det är trams med psykologer och allt detta. Men dom finns där för en anledning, för att hjälpa dig! Dig som mår dåligt till att kunna se vardagen från den ljusa sidan och inte bara se det negativa.
 
Bilder: We♥it

True!

Det stämmer nått otroligt!
 
 
Bild ifrån Facebook!

Farligt!

Nu är det inte långt kvar innan jag och pojkvännen får lägenheten! På onsdag är den våran och då ska vi först och främst renovera lite, måla om i sovrummet samt tapetsera om i vardagsrummet! Men sedan, då är det fritt fram! Och jag har nu kollat lite på inredning på Åhlens hemsida och fy det är farligt! Hittat massor jag vill köpa till lägentehen!! All min lön, nästan iallafall kommer nog till inredning till lägenheten! Eller, ja först och främst måste man få en bankkort med! :(
 
Jag älskar såna här stilrena saker som det står vad det är på! Så otroligt snyggt enligt mig! Vi har redan en pump där det står ''diskmedel'' på så det vore ju perfekt med dessa i köket med, eller vad säger ni? Vad tycker ni? Letar även efter en liknande där det står Bröd/Bread på, hittat en på Åhlens, men den texten var inte svart och sen var det i skrivsti, vill ju ändå ha lite lika stil på sakerna! Har ni sidor där ni hittar massa fin inredning, skriv isåfall, vill ha massa tips om saker och ting!

Not so mutch fun!

Tänkte säga en sak som jag inte har hunnit sagt, har nämligen jobbat hela helgen! Men iallafall i fredags så åkte jag, min mor, far o pojkvän in till min bror för att fira att han fyllde år! Innan vi skulle åka dit, vi skulle vara där vid 18.00 så åkte vi till Rusta först för jag och min pojkvän skulle köpa lite mattor till lägenheten! Eftersom jag skulle betala det så tog jag ju med plånboken in på Rusta. Hittar 3mattor och sedan en sophink till badrummet. Men iallafall sedan släpper pappa av mig, mamma och pojkvän hos min bror för att åka och hämta mormor o morfar eftersom det är ganska långt för dom att gå. Men när dom kommer tillbaka ber jag pappa gömma plånboken så den inte är synlig, eftersom jag trodde den låg i baksätet. Men pappa kunde inte se någon där så jag förmodade att jag lagt tillbaka den i väskan i bagagen! Tänkte inte mer på det medans vi var där.
 
Men sedan när mamma kört hem mormor o morfar och hämtar upp oss kollar jag i bagagen för att hitta plånboken, hittar den inte! Börjar få lite smått panik!! Men sedan släpper dom av hos hemma hos min pojkvän där vi letar igenom hela bilen! Ingen plånbok! Tror ni jag får panik när jag inser att jag tappat den?! Och jag, jag som har världens absoluta kontroll behov gällande, plånbok, nycklar och mobil?! Hur fasen gick det till??
 
Pojkvännen och jag åkte iallafall in till stan igen och kollat om jag tappat den på parkeringen och om den låg kvar(varför den nu skulle göra det?) Men men, ingen plånbok iallafall, vi åkte till polisen för att se om det var öppet, inte! Men sedan så var det några poliser längs vägen som vi frågade vad vi skulle göra. Så då skulle jag ringa polisen och anmäla vilket jag gjorde dagen efter!
 
Innan jobbet så ringde jag först Rusta om dom kanske fått in någon plånbok. Nae inte! Var till och med inne och frågade dom, nae! Sedan åkte jag ner till jobbet varav jag därifrån ringde polisen och polisanmälde den försvunnen, så nu kan man ju alltid hoppas att man kanske får tillbaka den? Hade ju ändå viktiga saker däri! Som körkort, bankkort, passerkort, bibliotekskort, SKK kortet och ja, lite mer som inte var lika viktigt men ändå tråkigt att tappa! Polisen sa att jag skulle ringa och spärra körkortet och bankkortet direkt. Men eftersom jag hade 5min till godo så ringde jag pappa och frågade om han kunde fixa det åt mig vilket han gjorde!
 
Nu nu ska jag få papprena ifrån polisen på polisanmälan, nytt papper så jag kan skicka efter ett nytt körkort samt måste även ringa och beställa nytt bankkort! Typiskt att man ska tappa plånboken nu när man ska flytta och allt! Great!! Som tur är har jag kvar pappret jag fick ifrån när jag tog körkortet, alltså det tillfälliga. Detta gäller ju i ett år och jag frågade polisen om jag fortfarande kunde köra med det och ja det kunde jag vilket som är väldigt skönt! Eftersom jag måste ha bilen till jobbet, åtminstone några dagar till! :)
 
Fy vad arg jag är på mig själv! Snacka om att jag hade svårt att sova i fedagskväll, låg bara och tänkte och fick världens magknip, inte bara tack vare det men det gjorde inte saker bättre. Men men!
 
Bild: Google

Me Like!

Gillar faktiskt nya designen, och mest av allt älskar jag headern! :D Dock är inte designen riktigt bra än, fattas några små saker som ska fixas, sen är den 100! :D Vad tycker du?
Tryck F5 för att uppdatera sidan

Ny design!

Under dagen, efter jag slutat jobbet, vilket blir runt 4 så kommer det komma upp en ny design här som jag faktiskt är riktigt nöjd med nu faktiskt! Eller ja ett tag framöver iallafall! :) Innan dess blir det 4,5 timmes jobb! Börjar 11.30 och slutar 16.15! Dock lite jobbigt att gå upp imorse då jag drömt att jag fick vara ledig?! Hrm.. Men men, snart bär det iväg till jobbet så vi syns när jag kommer hem igen! :) Kram på er! <3
 
Bjuder  på en bild på Cito och mig, är så fruktansvärt ridsugen så det gör ont! :'o

Sötnosar! <3

Snuttan ♥
Snövit ♥
 
ps: Nej dom är inte döda eller sitter fast! Dom sover! :) ♥

Beslutsångest!

Jag har nu länge funderat på en ny design, och eftersom jag flyttar nästa vecka och inte kommer ha tillgång till data på ett tag och sedan inget photoshop så tänkte jag att jag gör det nu innan jag flyttar! Men jag har lite beslutsångest om vilka färger jag ska ha! Vill ni hjälpa mig lite med det?
 
Lila, svart, silver eller Rött, svart guld eller Grönt, svart, gult?
 
Vilken skulle ni välja?

Suck....

Idag har jag verkligen haft en dag som varit helt upp och ner! Vaknade på ganska bra humör, men det gick sedan i botten under dagen, hade ingen som helst glädje till något och ville bara hem, hem och gräva ner mig under täcket, allt kändes bara så skit! Men ja som vanligt så vände mitt humör som på en 5krona! Rätt som det var så var mitt humör på topp och jag mådde fruktansvärt bra! Men det varade inte länge, efter kanske sådär 1timme så började mitt humör sjunka och jag började tänka negativt igen! F*n vad jag hatar att må såhär! När allt känns helt värdelöst och man bara vill försvinna. Blä!!
 
Men inte nog med detta! Igår på valpkursen så fick jag så förbannat fruktansvärt ont i magen, hade svårt att stå rakt upp och det tog kanske sådär 10min innan den värsta smärtan var över. Men smärtan fanns ändå kvar hela kvällen! Valpkursen var mellan 18.30-20.30. Imorse vaknade jag och fortfarande hade lite ont och det har jag även haft från och till hela dagen, hela tiden haft känningar, men ibland var det värre än andra stunder. Men sedan någon gång, kanske 60min innan jag slutade, slutade 18.15, så stack det till i höger sidan, och det gjorde så ont att jag tappade andan för en stund, kunde även inte sträcka upp mig ordentligt förens kanske 2-3 min, gjorde bara för ont. Men till slut släppte det lite så jag kunde stå rakt, men hade ändå kvar en starkare molande känsla i sidan, vilket jag hade fram till kl 8 eller nått. Usch, jag hatar att aldrig få må helt bra!
 
Har problem med mina knän och har haft sedan jag gick i 5-6, dock först var det bara 1 knä och i 7-8 började det andra knäet att få problem, innan det hade jag 2st svååra inflamationen i mina hälsenor som gjorde att jag knappt kunde gå. Sedan har jag ont i mina höfter ibland, ryggen är cp från och till, och min nacke är helt cp den med! Säg inte att jag ska gå till läkarna! Jag har varit där och dom gör inget! 1 av 20gr jag varit hos läkaren har dom tagit mig seriöst och ville skicka remiss till röntgen, medans dom andra 19 gångerna säger att det inte är fel på mig! Nacken jag hade problem med skulle jag gå på Ibumetin 2tabletten 3gr om dagen och smörja med voltaren 3gr om dagen i en veckas tid, sedan skulle vi ringa och få en läkar tid. Nae! Ingen läkar tid, fortsatte ringa i 1-2 månaders tid och det var bara att fortsätta som tidigare! Inget allvar där inte.. -.- Så NEJ! Jag tänker inte gå till några förbannade doktorer!
 
Men men, nu ska jag sluta klaga och sova istället! Jobb i morron som gäller! Kram på er! <3
 
Bild: We♥it

Tack!

Tack alla underbara människor för alla fina ord jag fått för det jag skrev om Nellie Berntsson. Inlägget hittar ni HÄR.
Det värmer verkligen att höra hur många som tyckte det var riktigt fint skrivet och att det stämde in på flera av er, att ni hade tyckt precis samma sak som jag. Det värmer att ni gillade det, för jag skrev det ifrån hjärtat, och även att Nellie gillade det värmer också! Så kul att höra, när man visar upp vad man känner och får det besvarat så varmt! Tack alla fina! Tack! <3

Våra hundar lider!

Mamma och jag satt och diskuterade detta med hundar idag och allt med utställningar och göra, hur mycket vi förstör våra raser, att vi avlar på dom minsta avkommerna för att få fram dom minsta raserna. Vi pratade ganska hetlevrat men vi båda hade självklart samma mening om saker och ting, att det har blivit sjukt! Varför avlar ens uppfödare på sjuka hundar? Tänkte ta upp några raser i detta inlägget och fler i ett senare inlägg, tänk dock på att jag är ingen expert, men jag vet vad som är rätt och fel när det gäller hundars hälsa!
 
Ta t.ex. Rhodesian Ridgeback denna ras är igenkänd för deras ridge(ålen) dom har längs ryggen, visst rasen är jätte fin och ridgen är ganska häftig. Men det ni nog inte visste är att detta faktiskt är en defekt! För ett tag sen var det ett program på tv där dom tog upp detta nämligen. Det är nämligen så att i denna ridge finns det hål som är så små som knappnålshuven som går raakt ner i ryggmärgen, därav bakterier och skit kan komma ner och göra hunden sjuk. Det sjuka med detta är att uppfödare faktiskt avlivar valpar som föds utan ridge, alltså dom som är friska. Jag vet dock inte om alla uppfödare gör det, men det var iallafall vad som framkom i programmet.
Detta gjorde mig faktiskt rädd, varken mamma eller jag visste att deras ridge faktiskt var en defekt, och en dödlig sådan! För ett hål rakt ner i ryggmärgen är verkligen inte normalt! Vi blev riktigt skrämda när det gällde detta.
 
Där ridgen börjar och slutar finns dessa små små hål som går ända ner till ryggmärgen!
Bild; Google
 
En annan ras dom tog upp i detta program som faktiskt var ännu hemskare var Cavalier King Charles Spanieln är att deras huvud faktiskt är för liten för att deras hjärna ska få plats! Visste ni det? Att vissa faktiskt får skära upp en bit av skallbenet så att hjärnan kan få mera utrymme?! Jag höll på att falla baklänges när dom berättade detta! Och det värsta fallet var faktiskt en King Charles Spaniel som vunnit Crafts(största hundutställningen som finns) som led av detta, och en svår sådan. Ägaren av hunden hade lovat att absolut inte avla på denna hunden just för att den var så pass sjuk. Tror ni hon höll det? Nae hon tog en massa kullar efter denna hane, just för att många ville ha den för den vunnit Crafts. Det är sjukt, att vissa uppfödare bara bryr sig om pengar och inte tänker på att rasen förstörs och hundarna mår dåligt.
Men hur har detta ens framkommigt?
Jo uppfödare avlar på dom minsta hundarna, och dom vill ha cavalieren ska ha så litet huvud som möjligt om man jämför med kroppen. Så vi har faktiskt bara oss själva att skylla när det gäller detta, att faktiskt raserna förstörs.
Men hur märker dom detta? Hundarna får som epelepsi anfall när hjärnan svullnar upp så mycket att den trycker emot hjärnbalken. Och detta får hundarna att få kramper och anfall som springa runt runt runt. Jag mådde så illa av det jag såg att jag faktiskt grät. Att folk kan vara så kalla att dom faktiskt förstör rasen nått enormt som dom faktiskt gör när dom avlar på sjuka hundar!
Det är alltså dessa hundar som lider av denna sjuka sjukdom!
Bild: Google
 
Sen kan vi ta upp detta med en av den vanligaste rasen, nämligen schäfern! Schäfern som är en bruksras, en kraftig ras som ska tåla mycket! Men vad har vi nu fått? Små fjantiga utställningsschäfrar som går på haserna?! HALLÅ!!! Det är inte ens snyggt? Sen hur bra mår hundarna, hur mycket problem får dom inte? Dom går som om dom skulle ramla ihop när som helst och ja, jag lider med dom! Även här har vi utställningar att skylla! För det är domarna som dömmer, och dom dömer Aldrig efter rasstandarden! Domarna har alltså plockat fram dom som är lite mer låga i bakbenen, och eftersom dessa hundar vunnit har uppfödare där efter valt att avla vidare på dessa avkommer tills hundarna blivit mer och mer låga och till slut går på haserna! Jag personligen tycker det är så fruktansvärt fult och hemskt! Och jag vet fler som delar samma mening med mig! Många flera!
Om man nu vill ha en rakryggad schäfer och inte en räkstjärt som dessa schäfrar nu kallas. Får man gå till uppfödare som avlar på bruks schäfrarna, för där har vi dessa rakryggade Normala schäfrarna! Vilken skulle du helst välja?
Bild: Google, mild grad av sluttning
Bild: Google, grov grad av sluttning
Bild: Google, gammeldags schäfer med RAKrygg,
 
 En ras till som förändrats mycket sedan vi faktiskt hade dom är dom bellgiska vallhundarna, i detta exempel tar jag upp Groendal som vi i familjen själv haft! Dagens grönisar(kallas så) är små pyggmér med världens världens jäkla päls! Varför? Jo här igen har vi utställningar och dommare som är boven i dramat! Domarna går efter egen smak, och är det 1 eller 2 dommare som tycker dessa pälsbollar är finast och tar fram dom till BIR och BIM så är det klart att uppfödare som vill vinna massa fortsätter att avla på dessa! Vilket i min mening är så förbannat sjukt! Grönisarna vi hade var högre, med normal päls. För pälsen har ju faktiskt en effekt! Dom har ju inte pälsen bara för prydnad! Och rubbas hunden päls så är det klart att rasen också blir sjukare! För när min mamma köpte sin första grönis var detta den friskaste hunden som fanns! Men inte! Våran var allergisk mot det mesta, hade epelepsi och något mer jag just nu i skrivande stund inte kommer på! Men han hade även lite mera päls än vad dom skulle ha.
Bild: Google, hittade tyvärr ingen stående bild så ni får se pälsen samt hur små dom är. Men här ser ni ändå hur sjukt mycket päls dom fått! En svart collie nästan!
 
Bild: EGEN! Detta är våran föredetta Groendal vi hade. Chip. Han var precis perfekt, i kropp/storlek och i pälsmassa.
 
Sen har vi rasen jag tänker skaffa senare i mitt liv, nämligen Welsh Corgi Pembroke. Det är flera uppfödare som avlar på så korta ben som möjligt så magen släpar i marken?! Varför? Utställningarna och domarna som går efter eget tycke och smak! Mamma och jag träffade en uppfödare i Tvååker, eller ja 2st som ville få fram den gamsla sortens Pembroke, den med högre ben och kortare kropp. För det är ju faktiskt en boskapsvallare! Den ska kunna hoppa över stockar och stenar när den vallar. Men inte fasen kan den det när benen är korta! Hon hade till och med importerat en tik ifrån Holland som hade det gamla stuket på pembroken. Hon visste att hunden inte skulle få mer än 'Very Good' på utställningar, men hon ställde ändå ut för att hon ville få fram den gamsla sorten vilket jag tyckte var så grymt bra! Jag gillade verkligen denna kennel skarpt, just för inställningen hon hade!
Så när jag kommer skaffa en sån ras kommer det helt klart bli från hennes kennel! Rätt o Slätts kennel för er som undrar!
Bild: Jonna Nilsson/jag, detta är en 6månaders valp från en av dom vi pratade med, som avlade fram högbenta pembroke.
Bild: Jonna Nilsson/jag, väldigt mycket päls men ändå högbent!
Bild: Google, inte lika mycket päls och mer kortbent.
 
Sedan har vi dessa miniraser vi har! Det finns allt ifrån Miniaussie till minichichuaua?! Även här har vi utställningar att skylla. Men mest av allt faktiskt våra super kändisar i USA som Paris Hilton som vill ha små små söta knähundar. Sen att vi vill ha hundarna som valpar hela livet. Men hur bra mår rasen av det?
Men det sjukaste var MiniMini Yorksheterriern mamma och jag träffade nere i Läckeby, vi trodde det var en valp hon höll i så vi var tvugna att fråga. Nae du! Tiken var ca 2år och vägde knappt 1kg?!?!?!?!?!?!?!?!?! HALLÅ!!!!!!! Snacka om att vi slog bakut när vi fick höra det! Att det var en MINI MINI!!!!
 
Bild: Google, dock är denna bild på en valp. Men ungefär såhär små är dagens Mini Chichuaua?!
 
Det finns helt klart fler raser jag vill ta upp! Men det får bli i ett senare inlägg, tyckte det räckte med text för denna gång!
Men Hur ser ni på detta? Tycker ni det är rätt eller fel att domarna går på eget tycke och smak och att raserna får lida för detta?! Lämna gärna en kommentar och skriv vad du tycker! All feedback är välkommen!

Happy HAPPY!!!

Den 1 augusti händer något som kommer ändra mitt och min pojkvänsliv helt!
Vi har nämligen köpt en lägenhet! Eller ja, min pojkvän. Eftersom det bara är han som har fast anställning är det då bara hon som får låna pengar av banken. Så den 1augusti, alltså nästa vecka flyttar vi in i vår egna lägenhet! En 2a med kök, super mysig! Även balkong har vi så det är helt perfekt! Först innan vi flyttar in ska vi måla om sovrummet som nu är kolsvart och även ska vi tapetsera om i vardagsrummet! Vi har ju köpt en bostadsrätt så vi får göra om precis hur vi vill! :) Den är nämligen vår!!!! :D
Så nu packar jag för fulla muggar vilket känns läskigt härligt på något sätt! Längtar så förbannat så det gör ont! Kommer självklart att visa bilder sedan när lägenheten är klar och vi flyttat in samt får tid till det! :)

Don't judge by that first look.

Jag har sedan länge sagt till mig själv att jag ska sluta 'dömma hunden efter håren'. Men jag har kommit på mig själv göra det, och detta kom jag på för inte så länge sen! Det gäller faktiskt bloggaren och tävlingsryttaren Nellie Berntsson, första anblicken på hennes blogg var. ''Men vad fan är det här för liten skit som kommer in och tror att hon är något.''  Ja så tänkte jag faktiskt. Jag tyckte hon var mer intresserad av sig själv och hur hon såg ut än hästarna och ridningen. Mestadels av alla bilder hon la upp var på henne själv. Vilket jag fann väldigt irriterande.
 
Men när jag tänkt efter lite och tänker tillbaka, hur kom det sig att jag bara la märke till alla bilder på bara henne? Jo därför jag var negativ till henne från första början. Jag gav henne inte chansen, jag läste inte vad som stog, bara kollade igenom bloggen snabbt, såg bilder på henne och stängde rutan. Men ändå så började jag följa henne via bloglovin. Var det så att jag någonstans långt inne faktiskt tyckte om denna tjej. För när jag sedan började kolla lite mer på vad hon skrev och inte bara såg bilderna så insåg jag att hon faktiskt brydde sig mycket om hästarna, mycket stog det att hon skulle hem och ta hand om hästarna. Men eftersom jag redan från första sekunden lagt den negativa sidan till la jag inte märke till detta.
 
Jag började mer och mer inse vad denna unga super söta tjej gick för. Hon var en grym ryttare och hade super fina hästar som var grymma på tävlingbanan, och Nellie fick fram det hos dom. Hon var till och med i Ponnyakuten förra året då hon hade problem med att lasta sin häst. Jag tror faktiskt inte många storbloggare klarar av, eller är så pass starka psykiskt att dom faktiskt klarar av att visa för omvärlden och hennes bloggläsare, att även hon kunde ha problem i vardagen. För vissa tävlingsryttare som har bloggar visar bara det som går bra och som om allt vore perfekt. Men denna tjej vågade visa sin verklighet, att allt inte alltid var perfekt. Hon klarade av att visa sina brister, det som inte många skulle klara av. Detta är en tjej som inte heller anväde ponnyakuten för att lyfta fram bloggen, visst bloggen har säkert fått en eller annan läsare efter ponnyakuten, men det var inte hennes idé till varför hon sökte, utan hon sökte för att hon just hade problem.
 
-Nellie & ponnyn stella som stegrade sig vid lastning
 
Inte nog med ponnyakuten så har hon även varit modell för den stora kedjan Hööks, och hur många får egentligen den chansen, genom en blogg. Då måste man verkligen stå ut, stå ut bland alla dessa andra hästbloggar som nu finns. Om man lyckas stå ut bland alla dessa så har man något riktigt speciellt. Och det har denna tjej! Hon är grym! Hon har utseendet, hon har beslutsamheten, hon har grymmheten, hon har allt och lite dä till. Hon är mogen för sin ålder och vet hur man tar skit kommentarer.
 
Jag kan inget annat säga än att jag beundrar denna tjej till tusen! Så mycket som hon har fått utstå och ändå lyckats komma så långt som hon har! Det är inte gratis och hon har kämpat för det, hon har kämpat med sina hästar, varje tår, varje svettdroppe, varje leende, varje misslyckande och varje vinst! Det har nog hennes resa varit värd! Hon har kämpat och inte backat för pressen, hon har klarat det och det beundrar jag. Jag säger det åter igen, jag beundrar denna tjej nått enormt!
 
Hon är 12år och redan visat omvärlden vad hon går för, vad hon kan prestera och vad hon har att ge! Hennes föräldrar måste vara något fruktansvärt stolt över sin dotter, att hon lyckats stå på 2ben, fallit och rest sig. För hur många klarar det i denna unga ålder? Denna tjej är så grym på alla sett och vis, och det är det som får mig att skriva detta inlägget, jag vill visa att jag, snart 19år beundrar en så ung tjej, och ja faktiskt till och med är lite avis på att hon är så stark som hon är! Jag kan faktiskt säga att jag älskar denna tjej, hon är grym! Trots att jag inte tyckte det från början, men jag har lärt mig att jag ska sluta dömma, utan sen helheten och inte bara det uppenbara. Men jag hade ju ändå tur som började följa henne via bloglovin, för jag visste att det fanns något hos henne, och jag är tacksam för att denna tjej vågar visa vad hon går för, och visa att allt inte är som en dans på rosor! Jag älskar denna tjej, och jag beundrar henne nått enormt, hon är grym och hon är värd allt hon kämpat för och mer där till!
-Tyvärr så har jag jobbat hela denna helg, annars hade jag inte tvekat att åka in till Västervik(bor i närheten) för kollat på när du tävlat, och även pratat några ord med dig!
 
 Så jag säger detta nu till dig Nellie, stå upp för den du är! Du är grym på alla sätt och vis och du är en förebild för många, inklusive mig själv! Jag beundrar dig nått enormt, du är GRYM Nellie, låt INGEN ta det ifrån dig! Aldrig någonsin!
  http://nellieberntsson.se/
 
 
(Bilderna är ifrån hennes blogg, och är fotade av Hööks teamet, alltså är dessa bilder med i höökskatalogen.
 

JAG HATAR!

Jag hatar när man skriver ett inlägg, sen dampar datan och allt man skrivit försvinner!!!!!!!!!!! :@ Skit datorer!!

Narbonne'd Eydrik

Chip!<3
I fredags var den exakt 6år sedan du lämnade mig, min bästa vän! Jag kommer aldrig glömma dig, fortfarande faller tårar ner för min kind när jag tänker på dig. Jag älskar dig så det gör ont, jag saknar dig så mycket att det skär i hjärtat! Du var min absolut bästa vän och den 20 juli 2006 lämnade du mig, livet och alla minnen! Jag ska bära huvudet högt och komma ihåg dig för den du var, BÄST! Jag saknar dig finaste!
Narbonne'd Eydrik!!! ♥ ♥ ♥
För er som inte visste, är bloggen döpt efter Chip, min absolut bästa vän! Narbonne'd Eydrik, och inte staden Narbonne som finns i frankrike. Detta är för att jag ska kunna minnas honom och hedra honom, ett sett som gör att han alltid kommer finnas hos mig! <3
 
Chip / Narbonne De Eydrik ♥
I dreamed about you last night, you were by my side and listened to every word I said. Although you could not answer, I knew that you understood me anyway.   
Now it has been 6 years since you disappeared from my life, yet I can shed tears for you, my best friend ♥♥ ... 
 
''Så kom den dagen  
Då du tog de sista andetagen  
En sorg djup för oss alla  
När vi tog dina tassarså kalla   E
n mörk framtid nu här står  
Om inte en liten glimt av lycka vi snart får  
Du har det bra där du är  
Med vetskap om att vi alltid håller dig kär  
Du var till oss alla en älskad vän  
Och en vacker dag så ses vi nog igen''
Born - 8/3-98
R.I.P - 20/7-06
 

Sluuut!

Usch, snacka om att jag är helt slut! Jobbat onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag! Men imorron, måndag, är jag ledig. Men då är det valpkurs med Pumba plus packa som står på schemat! Hih, ja imorron tänkte jag även släppa en nyhet, som nog inte så många vet om, men kanske anat lite? Men mer om det imorron! Jag har även skrivit ett inlägg om tävlingsryttaren Nellie Berntsson, en tjej som jag beundrar! Mer får ni läsa i inlägget som kommer upp imorgon, vilken tid ska vi säga? 13.00 kanske? ;) Så håll utkik om ni vill läsa. Nu ska jag iallafall ta och sova en stund innan det är dags att gå upp. Denna vecka är det jobb tisdag, onsdag, lördag & söndag som gäller! Alltså ledig måndag, torsdag och fredag. För er som undrar vart jag jobbar någonstans kan jag säga att jag jobbar där jag haft min praktik i 3år, nämligen H&M i Västervik. Så nu för er som undrar vet ni! Men nu önskar jag er en God natt! Hoppas min blogg inspiration kommer tillbaka snart igen! :) Kram på er så länge! <3

Bjuder på en bild på finaste hunden och mig som min bror tog för ett tag sen! <3

 

 


A lot now!

Mycket jobb om dagarna nu, börjar runt 12 på eftermiddagen så hinner inte så mycket på morgonen mer än att göra sig i ordning och kolla på tv typ? Sen jobbar jag till 17-18 på kvällarna och då är man hemma 40min senare ungefär så det blir inte så mycket tid till andra saker! Speciellt nu när man även börjat rensa ut ur rummet! ? Hrm. Näst, nästa vecka händer skojiga grejer, berättar mer senare! ;) Sedan på kvällarna är jag så sjukt trött så orkar inte skriva massa inlägg. Kollar igenom bloglovin inläggen och sen FB, sedan blir det inte så mycket mer.  När jag piggnat till lite och orkar mer på kvällarna samt även fått ordning på livet! Kanske tar ett tag men jag hoppas det går bra, för då förhoppningsvis kanske jag får tillbaka blogg motivationen! Just nu är det noll känner jag. Ska även fräscha upp min design tänkte jag, men jag får se när det blir. Hade tänkt att jag skulle göra det när Blogg.se lanserat nya blogg.se för alla. Men det verkar ta ett tag. Så måste nog kanske fixa en ny design ganska snart?
 
Men imorron är det iallafall mellan 09.45-18.00 som gäller! Och sedan hela veckan börjar jag 12.00 och sluttar mellan 15.00-18.00 om dagarna! Så helt okej vecka faktiskt! :) Nästa vecka är jag ledig, måndag, torsdag och fredag vilket faktiskt är riktigt skönt. Men ja, så denna vecka kommer det inte bli mycket bloggande med tanke på jobb och sedan att man ska umgås med familj och pojkvän! Så jag önskar er ala en fortsatt bra vecka! :)
 

Forever Baby!

3år och 9månader med världens bästa pojkvänn idag!
Älskar dig mest i hela världen! <3

Halland!

Vecka 27 var vi ju som sagt i Hallan på semester med mor, far, pojkvännen och 3 vänner till familjen! Vi hyrde en liten stuga i en vecka ca 2mil ifrån Ullared, så ni kan ju förstå vart vi var en dag! ;) Stugan var hur mysig och fräsh som helst, mycket fräshare och mysigare än tidigare stugor vi hyrt. Vi brukar träffas en gång om året och då är det hundutställning som står högst upp på listan! I år var det tvååker som gällde!
Eftersom både pojkvännen och jag har körkort nu så åkte vi i två bilar, just så vi slapp packa så knökfullt som vi annars brukar ha fått göra! Vi tog även lite av mamma och pappas packning och sedan tog vi även det dom köpt i Ullared eftersom dom hade hundarna i deras bil!
 
På vägen ner stannade vi och rastade lite eftersom det tog ungefär 4timmars bilväg dit, så då fikade vi lite med mackor, och tog ut hundarna så dom fick sträcka på benen. Vi stannade där det funnit en gammal slottsruin, riktigt fint att kolla på faktiskt. Vi gick dit och kollade och det var inte mycket som fanns kvar av det som varit!
(Klicka på bilderna för att se dom i större format)
  
 
Dag 1 - Lördag
Vi var först framme vi stugan, och ja som sagt tidigare. Jag tyckte stugan var sjuukt mycket mysigare än dom vi haft tidigare. Men vedans jag och pojkvännen packade in så tvättade pappa rent i bilen eftersom Aslan hade, hur ska man säga, ja bajsat på sig. Han var ruktigt rutten i magen och det brukar han vara när vi åker iväg och håller på, han tål nog inte stressen som blir. Så det var bajs på hundfilten som ligger på och vid hjulhuset på bilen. Samt att även hela Aslans bakdel var full med bajs. Pappa försökte först att skölja av det med hjälp av vatten flaska, men vi tog sedan in honom i duschen och använde lite hårschampo för att få bort det, och det blev betydligt bättre! På kvällen när dom andra kommit gjorde vi inte speciellt mycket, pratade, åt och bara umgicks!
 
   
 
Dag 2 - Söndag
Andra dagen i stugan började ganska tidigt, runt åtta halv 9 någonting. Själv hade jag fruktansvärt sova denna kväll så var väldigt trött om man säger så! Men jag, mor, far och pojkvännen bestämmde oss för att åka iväg och utforska Halland lite, så vi åkte till Falkenberg och kollade på havet och även inne i Falkenberg. Nu åkte vi en en bil bara, lite smidigare att åka tillsammans sådär. Först besökte vi ett högt högt berg där man hade en fruktansvärt bra utsikt över både havet och även landskapet. Riktigt fint! Men vägen upp var kanske inte den lättaste, det gjorde inte saken bättre att det spöregnade på morgonen så det var snorhalt. Mamma följde inte med hela vägen upp, men jag, pappa och pojken gick upp med hundarna.
 
Efteråt bestämmde vi oss för att åka tillbaka en liten bit och åka ut tillhavet och närmare bestämt Grimsholmen. Och sjuuukt så fint det var där med stenarna och vattnet som slog emot. Dock blåste det nått förbaskat men guud, inget går upp emot en sån fin utsikt! Pojken och jag gick även ut en längre bit där det var mycket stenar och sånt, mamma och pappa stannade kvar på ''fastmarken'' men hundarna så dom inte skulle bryta benen av sig. Det var riktigt fint där ute, men visst, vinden tog i ganska bra.
        
 
Efter att vi besökt havet så åkte vi in till Falkenberg och kollade på Tullbron och även köpte glass! Jag hade fått 4st glassogram av H&M då man kunde köpa en glass värd 25kr på pressbyrån. Och eftersom vi inte har någon pressbyrå inärheten där vi bor så då bjöd jag på det där nere! :) På kvällen blev det godmat och lite skitprat med dom andra, riktigt trevligt! :) VI bestämmde även lite hur vi skulle göra med Ullareds resorna, med tanke på att vi har 4hundar, Linda har 3 hundar och Maria hade 4hundar med sig.
 
    
Bild 3 - Pumba och den ljusa är en Chino, Phalene som ägs av Linda Nilsson.
Bild 4 - Dumle, Kines som också ägs av Linda Nilsson
Bild 5 - Super duper söta Sol, Kleinspitz som ägs av Maria Liljeholm, Holy Divers kennel
 
Dag 3 - Måndag
Idag åkte jag och pojkvännen till Ullared ganska tidigt på morgonen, vi var där runt 10 någonting och vi kom inte hem förens 3 halv 4 någonting. Först var vi inne då i Ullared och gick ett bra tag, hittade en massa saker, pojken köpte även lite saker till lägenheten, som kaffebryggare, brödrost. Ja lite sånt som behövs! :) Jag hittade även en massa saker, bl.a 2ridbyxor, 3tjocktröjor, 1 cardigan, 1 pippitröja, strumpor, back on track knäskydd och lite annat välbehövligt! :) Sedan efter vi varit där inne i några timmar gick vi ut, packade in sakerna i bilen och gick och köpte något att äta, blev hamburgare och pommes. Efteråt så gick vi till det andra köpcentret där jag hittad ett par skor för 175kr! Även en super söt nalle till mamma och en liten söt hund som jag köpte till mig själv. Fick även sötaste nallen av pojkvännen också! :D
 
Sedan gick vi tillbaka in i Ullared och köpte ytterliggare små saker, bl.a fick jag låna pengar av pojken så jag kunde köpa det jag glömde första gången som trosor, mousse och sånt! :) Efter det bar det av hemmåt och då tog vi det bara lungt, det var mamma och pappa som var hemma eftersom dom andra vi bodde med också åkt samma dag, men lite senare, så dom kom inte hem förens kanske 1,5-2 timmar efter oss :) Så då blev det mat och som vanligt massa skitsnack! :)
 
Jag och pappa med Aslan o Mischa! <3 Jag i min nya onepeice!
 
Dag 4 - Tisdag
Idag var det mamma och pappas tur att åka till Ullared och handla! Dom åkte runt 9 halv 10 på morgonen direkt efter frukosten och då var det jag, pojkvännen, Anita, Linda och Maria som var kvar i stugan! Dom började med att damsuga och små fixa lite medans jag och pojkvännen latade oss och höll koll på hundarna som var ute med oss. Fick bl.a hålla koll på Pumba som tyckte att ko hagen och all koskit vad jäättte gott att äta! Hrm, efter ca 1timme blev jag så trött att hämta honom och ta ut koskit ur munnen på honom så han fick sitta fast i kopplet medans vi alla satt och solade och latade oss på baksidan av huset! Pumba fick då sitta i sitt koppel, sen hade jag även satt fast Arraks koppel så det blev lite längre! :)
 
   
Bild 1 - Finaste pojkarna som finns! Arrak & pojkvännen
Bild 2 - Fina Lizzie, Kleinspitz, ägare Maria Liljeholm, Holy Divers kennel
Bild 3 - Kija sover i gräster, Kleinspitz, ägare Maria Liljeholm, Holy Divers kennel
Bild 4 - Pumba och Sol busar, Kleinspitz, ägare Maria Liljeholm, Holy Divers kennel
 
Dag 5 - Onsdag
Idag blev det frukost runt 9, samt att jag sedan snabbt hoppade in i duschen för att sedan åka iväg och kolla på Döda Fallet. Dit åkte vi alla tillsammans, fast ja i 2 bilar såklart, men vi var där tillsammans. Riktigt fint var det! Dock såg vi inte fallet först eftersom det var bakom en klippkant och vägen ner var vääldigt brant. Så jag och pojkvännen gick ner där och jag fick några riktigt fina bilder! Sedan Gick vi även upp så vi kunde se vattenfallet uppifrån! Riktigt häftigt! :) Efter vi varit där ett tag så gick vi tilbaka till bilarna och vi åkte och letade efter dom talande stenarna och dom andra åkte vidare till Falkenberg.  När vi väl hittade till parkeringen så började vi med att fika innan vi bar oss iväg dom 6km runt som det skulle ta. Hrm, det var betydligt längre än 6km, och första vägen var helt hopplös att gå. Efter vi gått ett bra tag så fick vi syn på några stenar med röd text på! (Det skulle vara ordspråk från förr i tiden) Dessa texter var dock namn i en ny skriv stil, så vi blev väldigt besvikna. Men till slut hittade vi till stenarna, och ja, besvikelsen släppte där. För det var ganska många stenar i det området som hade ordspråk och uthugget och med rödfärg. Vi såg väl kanske 15-20 stenar av ca 700st!!! Området var sjukt stort och vi gick bara igenom, följde stigen så att säga.
Vägen tillbaka var sjukt jobbig och vi alla var väldigt trötta, det gick liksom upp, ner, upp, ner hela tiden! Efteråt så åkta vi iallafall hem till stugan igen där dom andra väntade och då blev det grillat! Mums! ;) Och pappa fick vara grillmästaren eftersom Hasse som brukar vara med tyvärr inte kunde iår. :( Men pappa är självklart bäst på att grilla så det var riktigt smaskigt!
 
Döda fallet
 
        
 
De talande stenarna
           
Bild 6 - Mischa ligger utmattad i sängen och sover!
Bild 7 - Pappa grillmästaren
Bild 8 - Anita fotar mig, jag fotar Anita
Bild 9 - Lusthuset vi hade på tomten!
Bild 10 - Lindas fina Bacchus, rasen är Kines, Puff.
 
 Dag 6 - Torsdag
Idag beslöt jag, pojkvännen mor o far att vi skulle åka och kolla på Enest Naturresevat samt åka till havet och kolla. Först blev det som sagt Enest Naturreservat, super fint! Men vi fick gå i omgångar eftersom hästarna och kossorna var nära ingången. Men det gick ändå, först var pojkvännen och jag nere vid havet och vände, super fint verkligen! Älskar när klipporna går ner emot havet. Efteråt var det mamma och pappas tur att gå ner, och vi gick tillbaka till bilen med hundarna så dom fick lite vatten innan vi åkte vidare, och på vägen stannade vi vid ett super mysigt litet cafe vid en stor kvarn som tydligen ska vara en största som finns.
 
Sedan åkte vi då som sagt till havet och stranden. Mamma orkade inte följa med så hon stannade vid bilen med smmå hundarna och jag, pappa och pojkvännen gick tillsammans med dom stora hundarna iväg. Även här var det en bit att gå innan vi kom fram till baksidan av havet. Hrm, lät konstigt. Men vi kom så vi fick gå upp på en liten sandhög med gräs för att sedan komma ner till havet. Och guuuud så underbart fint! Låååååång stor sandstrand och sedan klarblått vatten. Super mysigt! Där vi kom ner var det inga personer, eller några meter åt vänster satt det ett par med en hund. Annars var det personer längre åt både höger och vänster, åt  höger var det typ nudist bad såg det ut som!
 
Enest Naturreservat
       
Cafét
  
Havet
              
Denna bild blev veckans vackraste! Dock var han inte lös såklart! Men min bror redigerade bort kopplet! Ska visa för och efter bilder! :)
 
Dag 7  - Fredag
Idag var det utställningen i Tvååker som gällde! Maria som var med oss skulle ställa sin ena tik hon hade med, som faktiskt fick sitt andra cert! Hon blir 2år i Augusti. Jag, mamma och pojkvännen åkte dit och kollade, mamma skulle kolla på sin ras hon tänker skaffa sedan, beuceron(stavning?) och jag skulle kolla på min ras jag ska skaffa senare, Welsh Corgi Pembroke. Mamma och jag pratade även med 2st uppfödare som jag är väldigt intresserad att köpa av sedan! Dom avlade och ville få tillbaka den gamla pembroken, som var högre. Eftersom viss kennlar idag avlar på dom med kortare ben eftersom domarna på utställningar oftast tar fram dessa hundar. Dom vi pratade med sa hela tiden att Pembroken är vallhund, som ska kunna springa, hoppa och jaga kossor för att få ihop dom i flocken, därav det krävdes högre ben.
På kvällen när vi kommit hem kom även Anita hem med sin nya lilla valp som hon hämtade på utställningen! En liten Pomeranian! Suuuper söt och gud sicken tuffing! Att komma in till ett hus med 10hundar och inte bry sig! Det är inte illa!
 
       
 
Dag 8 - Lördag, sista dagen med gänget!
Idag gickv i upp runt 8, åt frukost och sedan var det städning och packning på gång! Älsklingen och jag packade ihop våra grejer, packade in i bilen och bäddade i sängarna för att sedan medans dom andra städade och fixade, gick en sväng med hundarna och sedan var vi ute och passade dom små hundarna medans dom andra städade, damsugade och fixade i huset och sedan vid ungefär 11 sa vi Hej då och åkte hemmåt!
 
        
Bild - Lizzie busar med matte och mattan
Bild 2 - Pojkvännen och Anitas namnlösa lilla pomkille!
Bild 3 - Lilla Sol
Bild 4 - Kija
Bild 5&6 - Anitas lilla Pomvalp
Bild 7 - Lizzie
Bild 8 - Sol
Bild 9 - Anitas Pomvalp
 
Ps:Fortfarande bilder som inte är redigerade ifrån sista dagen, har inte haft tid att fixa till dom, men det kommer inom kort!

Hrm

Bloggen har blivit väldigt mycket lidande nu när det varit jobb, semester och sånt. Trodde jag skulle få tillbaka min bloggmotivation när skolan slutade, blev snarare tvärt om, vet inte vad jag ska skriva om, har ingen lust att skriva. Suck, och även framöver kommer det heller inte bli så mycket bloggande! En stoor sak kommer ske inom snar framtid. Hihi! ;) Samt att jag även jobbar ganska mycket och sena dagar! Men jag ska försöka bättre mig, gillar faktiskt att blogga! Hoppas jag får tillbaka min motivation! :)

Inlägget om semestern i Halland ligger fortfarande och vilar i utkast! Ska skriva klart det och sedan kommer det! Blir väl kanske förhoppningsvis på tisdag! Puss på er! <3

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vet inte riktigt vad jag ska säga?! Sjukt glad! :D <3
Säger bara en sak, pojkvännen o jag, eget! ;)

Har börjat skriva på inlägget om våran semester, men väldigt mycket att skriva så hann inte så långt! Fortsätter imorron eller söndag, ska till pojkvännen snart! :) <3

Tjabba Tjena Hallå!

''Vi säger så..''  Hehe trött kvällshumor, men men det får la gå ändå! :) Ligger just nu i sängen och har ont i halsen och svettas med nackskyddet runt nacken. Men älskar på nått sett att svettas när jag är förkyld! Visst man blir inte så fräsch, men vad har man dusch till? ;) Men ja som sagt har ont i halsen, hade det imorse när jag vaknade hos pojkvännen, vet inte varför men men, hoppas verkligen INTE jag blir sjuk, då blir jag förbannad! Imorron är jag iallafall ledig och då ska jag försöka skriva om min semester vecka jag hade förra veckan! SKa även bara slappa och ta det lungt framför tvn och vila upp mig lite, känns som om jag behöver det! :)
 
Igår hände det roliga grejer, tänker inte gå in på det mera nu, men ja, kan säga så mycket att jag faktiskt hoppas och isåfall längtar! Ni får veta mera senare isåfall! NU ska jag snart prata med älskade pojkvännen och måste även försöka göra om min mobil, han har hela tiden för lite minne och jag har knappt något inlagt, blir tokig! -.- Någon som har en HTC och vet hur man gör? Skulle vara super snällt om ni kunde svara isåfall! :) Kram på er! :)
 
Jag i halland, fotograf min pojkvän <3

Too bad!

''It's too bad...''
Ja, lite så känns det nu, har verkligen inte haft någon tid till bloggen sedan jag kom hem! I söndags så satt jag och redigerade bilder i några timmar efter jag duschat. I måndags krånglade internet innan vi åkte till stan för att handla lite, samt även hämta hem nya tvättmaskinen som pappa köpte förr förra veckan :) Pappa fick hjälp av pojkvännen att bära upp tvättmaskinen och efter det åt vi lite kycklingsallad och sedan till efterätt blev det marrängsviss innan jag åkte hem till pojken för att sova där! Han hade sin bil och jag hade våran. Idag har det heller inte blivit något bloggande, har ju nämligen jobbat mellan 09.45-19.15, snacka om att jag var seg efteråt. Men men, pengar är pengar så vad gör man inte? :) Faktiskt vart helt okej eftersom det typ spöregnat från och till hela tiden. :)
 
Nu ligger jag i varjefall i sängen och kollar maaassa bloglovin inlägg, har ca 800st att kolla igenom! Hehe känns toppen! Har även på mig mitt Back on Track nackskydd som jag bad mamma och pappa köpa i Ullared, jag köpte ett knäskydd, men glömde kolla efter nackskyddet, så dom köpte det när dom var där dagen efter. :) Och ja, har aldrigt haft något bättre! Det funkar faktiskt, hade det 3-4dagar i rad när vi var i Halland och innan kunde jag inte böja huvudet åt vänster, men det släppte sedan! Dock så blev jag dålig på att använda det när jag kom hem, så har börjat få ont i nacken, men nu ska det bli ändring på det! :)
 
Imorron är det jobb igen som gäller mellan 14.00-17.00, var meningen att jag skulle jobba till 19.00, men eftersom jag och pojken ska fixa en sak vid 17.30 så bytte jag och en arbetskamrat tid så jag skull hinna! Är förväntansfull till 1000, men vi får se iallafall! Vissa kanske till och med vet vad det kan vara? ;) Hehe, I'm not gonna tell yah! :D Men men, imorron blir det nog inte heller så mycket bloggande eftersom jag ska med pojkvännen hem, och sedan på torsdag jobbar jag mellan 09.45-18.00, sedan ledig fredag så då ska jag försöka fixa lite blogginlägg. Måste blir bättre på detta nu faktiskt! :) Men men, nu ringer pojkvännen snart och sedan ska jag sova, trött som satan, mina ögon har nästan gått i kors när jag stått vid kassan idag och siffrorna har gått ihop, så fruktansvärt trött. Så kram på er! Ha en toppen dag! :)
bjuder på en bild min far tog på mig och pojken i Halland förra veckan! <3

Kvikt!

Kom hem igår ifrån att haft semester i en vecka i Halland med mor, far, pojkvän och 3 fina vänner! Har varit redigt trevligt och kul! :) Men nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och sedan väntar förhoppningsvis lite bildredigering! Skulle försöka redigera bilder tidigare idag, men det gick inte som jag ville! :( Ska även skriva lite om veckan så ni får veta, samt även visa bilder! :)

Dagens Citat


Dagens Citat


Dagens Citat


Dagens Citat


Dagens Citat


Dagens Citat


Dagens Citat