Renovering

I lördags bytte sambon, brorsan och pappa fönster i vardagsrummet, blivande badrummet samt vårat sovrum och på kvällen började vi att packa ner vardagsrummet och i söndags så flyttade vi ut alla större möbler ifrån vardagsrummet förutom några möbler som inte fick plats. Sedan började han riva ut golvlisterna och på kvällen så tvättade jag taket medans han spacklade.
Igårkväll efter att lilleman somnade så målade jag om båda elementen i vardagsrummet ifrån gammal sliten gräddvit till vitt. Jobbigt och tråkigt men ack så mycket bättre det blev! Sambon målade smygarna han satt upp i söndags samt slipade och spacklade lite till.(innan vi målade
Ikväll är det dags för att måla taket tror jag, samt taklister.
Nästan alla möbler ute
Matsalen är dock överfull! 
Vardagsrummet innan renovering.
Vid tvättning av taket satte vi för plastsäckar för fönstren
Innan
Efter
Innan
Efter

Snart dags för renovering

Av vardagsrummet! 



Det har fått: nya fönster!
Det ska: spacklas, måla väggar, måla tak, tapetseras, nytt golv, nya lister. 

Jävla ha.....

Hantverkare! Förta veckan skulle rörmokaren kommit, kom inte! Denna vecka skulle sotarna komma och kolla på kaminen, tror ni något kommit?! Nae! Jävla hantverkare som lovar att komma men sedan inte gör det, inte ens hör av sig.. Ahh blir så förbannad. Jag har ju liksom varit låst hemma, inte kunnat åka någonstans, inte kunnat gå ut och gå ifall dom skulle komma.... Ja blir så jävla sur, tur det är sambon som sköter det där, annars hade jag skällt ut dom.. Så nu hoppas jag ta mig f*n att dom kommer nästa vecka. Annars ber jag sambon om numren och ringer upp och säger ett och annat.. Suck... 



Upp och ner

Igår var det dags för rehab igen för mig, så runt kvart i tolv kom mamma hit och vi gjorde iordning allting för att sedan åka in till stan för att träna så mamma hade Melvin under tiden jag tränade och sedan efter mig tränade hon. Melvin tyckte nog det var kul att vara på rehab igen, jag fick gå runt med honom hela tiden och han flörtade med i princip alla som gick förbi, och även att läsa böcker upp och ner var roligt!

Knäppis<3

Efteråt handlade vi lite innan vi åkte hem igen för att börja med maten. Sambon var hemma tidigare så han började med maten när vi kom hem, skönt att slippa göra mat! Efteråt blev det lite mys och bus på golvet innan det var dags att sova vid halv 8 och uhj så trött han var! Bad om en puss och jag fick en blandning av en puss och att han skulle äta upp mig, knäppis <3


Bilder tagna ut videon sambon filmade, finns på instagram: Eydrik

Inatt, uhj vilken natt, Melvin har vart jätte skrikig och gnällig och inte velat sova, och så feber på det! Underbart! Så inatt har det inte blivit mycket sömn ovh jag som egentligen skulle stått med Camilla på gamleby marknaden idag och sälja forever produkterna. Suck, tråkigt men kan inte dra med honom när han feber och han ingen barnvakt så, tyvärr. :(
Nu sover han iallafall igen lite och febern har gått ner lite vilket är skönt, men tror det beror på att 3tänder samtidigt ser ut att vara påväg, samtidigt!!! Usch stackarn :(
Nae nu ska jag passa på att vila lite jag med. Puss och kram på er! :)

Lite piggare efter lite frukost.


Regn och rusk

Idag är ingen vidare bra dag, regnet öser ner utanför fönstret samtidigt som jag ligger här i soffan och har mensvärk ifrån helvetet. Har smörjt in mig med lite heat så det börjat blir lite bättre nu. Lilleman ligger och sover i soffan jämte mig, gullungen! På dagens schema står en tripp till stan och träning på rehab för både mig och mamma. Sedan blir det handla innan vi åker hem igen och börjar med maten tills sambon kommer hem. 




Kallt som satan!

Fy f**n vad jag fryser, lilleman ligger och sover och jag sitter och fryser i soffan med en filt över mig! Uhja.. Lär bli bättre när kaminen blir inkopplad. 
Idag har vi varit på kylansbarntimmar och det var trevligt, lilleman verkade också gilla de och tyckte det var kul att leka med lite andra leksaker än dom han har hemma. På slutet blev han också lite mera framåt och var inte lika nära mig som han varit tidigare. Min lilla plutt börjar bli stor nu! <3
Nae nu ska jag fortsätta att fortsätta fram till att det är dags att laga mat. Ikväll är det även en djurstund som står på schemat! Ska bli trevligt! :)



Söndag

Igår kväll blev det en lugn kväll, efter att Melvin badat och ätit kvällsmat så åkte sambon iväg till några kompisar för att umgås. Så jag fick en lugn hemma kväll igår efter att lilleman somnat. Kollade på fångarna på fortet och sedan BIG brother, och innan jag gick upp och la mig kollade jag lite på en film som gick på tv. 

Idag började dagen lugnt innan vi åkte på loppis i Gunnebo och sedan vidare mot stan för att köpa färg till vardagsrummet. Vi kom hem igen runt halv 2 så då fick lilleman lite att äta och sedan lyckades jag få honom till att sova eftersom han bara sov knappt 20 min påväh till loppisen. 
Lagom när jag skulle börja med maten så började det ju åska under tiden jag skalade potatisen så slocknade lampan i köket för 1-1,5 SEK för att sedan se en blixt och världens åsk smäll som gjorde att det skallrade i rutorna. Så lilleman blev självklart livrädd så det var bara att sluta skala potatis, trösta honom och sedan sätta sig på golvet och busa med honom istället. Kunde börja med maten sedan igen när sambon kommit hem från min bror. 
Kvällen blev lugn med bus med lilleman och nu ligger vi båda utslagna och trötta i soffan. 

Knäppisen efter att kvällsmaten är uppäten <3

Lördag

Dagen började lugn och långsam, sprang plötsligt iväg väldigt fort. Dagen började vid halv 8 med gos i sängen med mina pojkar och blev sedan frukost vid halv 9. Sambon åkte iväg till Gunnebo för att gå på loppis lilleman och jag stannade hemma dock, sånt är inget för mig.
Sedan när sambon kom hem kom även hans bror med flickvän och hennes dotter och fikade lite innan dom åkte vidare och vi åkte in till stan lite hux flux sådär bara?? Blev en sväng på rusta för att kolla efter tapeter till vardagsrummet som vi även hittade faktiskt! Så nu längtar jag tills det blir att renovera vardagsrummet!! :D blev även en sväng till biltema för att köpa lampor till bilen och efter det åkte vi ner till stan och åt på subway innan vi åkte hemåt. 

Btw var på partylite visning igår med mamma, vi blev bjudna av min typ "extramamma" kan bi säga :p (jag var typ alltid där förr och är vän med hennes dotter så vi har umgåtts riktigt mycket förr, tyvärr inte så mycket nu för tiden :( ) Så jag köpte, eller ja beställde, två st olika ljushållare. En typ vanlig lite finare votivljushållare som var på rean, även mamma köpte en sådan. Sedan hittade jag även världens sötaste te ljushållare som hette "mors kärlek" som jag bara var tvungen att ha! Var två stycken isbjörnar, har en liknande som jag fick av mamma och pappa för några år sedan. Sedan köpte även mamma och jag ett tolv-pack votivljus tillsammans som vi ska dela på. Bilder kommer sedan när det kommer hem!
Ja vann även faktiskt! 2st teljus och 1 votivljus. Inte dåligt, jag som aldrig vinner! :)

Lilleman och jg kollade på timonn och Pumba på morgonen efter att pappa åkt iväg på loppis! <3

Tattoo

Så ruskigt sugen på att skaffa en tatuering igen! Har två stycken jag är riktigt sugen på att skaffa som jag tänkt på länge. 
Nämligen en liknande som visas på bilden under, men bara själva texten "each day's a gift and ni ta given right" med större text och en tunnare stil, men på samma ställe.
Bild:Google

Även en liknande på bilden nedan. Men istället för hösthuvudet Melvins namn. Tänk på denna tatuering ända sedan jag fick reda på att jag var gravid. 
Bild:Google

Har dock ytterligare tatueringar jag vill skaffa, men någon gång så ska jag väl få pengar till det! ;)

Flaggstång

Förra veckan hämtade sambon sin födelsedagspresent, nämligen en flaggstång och igår hamnade den på plats efter att brorsan kommit hit och hjälpt till att sätta upp den. 

Lilleman ser till att det blir ordentligt gjort! 



Sista bilden tog pojken igår.

Btw, ingen rörmokare har kommit i veckan... Så blir minst en vecka till innan han kommer efter han tydligen ska utomlands nästa vecka. Jo men visst. Skit kul! Såhär ser ni hur källargolvet ser ut! 



Ibland...

När humöret inte finns där, när orken är som bort tappad. Då behöver man nog trots allt lite hjälp igen..... 


Det är ni som får mig att orka, det är ni som får mig att le, jag har allt att tacka er för!  <3


Det går långsamt.

Just nu går det väldigt långsamt med våran renovering av nya badrummet, det har stått still i ca 3-4v fast egentligen sen början av sommaren. Det är dock inte sambons fel utan rörmokaren som inte haft tid. Men den här veckan har han lovat att komma, så förhoppningsvis att han gör det och sedan kan sambon fortsätta. Plus att vi snart får fönstren så vi även kan fixa iordning i vardagsrummet och sovrummet med. Sambon har redan köpt golv som jag ville ha! Ett mörkt typ ek golv med lite ljusa inslag, kommer bli toppen! 
Så just nu väntar jag bara på att sambon kan komma igång och renovera så vi får lite ordning på det! 







Bjuder på lite inspirationsbildet samtidigt! 

Stackars hjärtat,

Igårkväll såg jag skymten av en tredje tand. Nämligen en av framtänderna i överkäken. Nu idag ser det ut som om båda framtänderna och hörntänderna i överkäken är påväg fram, samtidigt! Usch inte undra på att han är gnällig pojken :( plus att han idag är ruskigt snorig och väldigt hostig.
Inatt var extremt och han fick komma in och sova hos oss och då kunde han sova. Så han somnade efter att han kommit så nära mig som möjligt och borrat in näsan i min bröstkorg, gosen! 
Han har även vaknat några gånger inatt av hostan men efter att ha fått lite vatten så har han somnat om igen. Usch tycker så synd om honom och hoppas att det går över snart. Hatar att se honom lida och inte kunna göra något för att hjälpa honom. :(


Lilleman hittade sin tumme förut igen <3 

Gjort är gjort

Att folk aldrig är nöjda.
Ja vad ska man säga, så trött på allt som har med val att göra. Bara för att erat parti ni hejade på inte vann valet behöver ni ju inte klanka ner på alla andra. Det var svenska folket som röstade, det var dom som valde. Gjort är gjort så är det bara. Nu får väl folk se vad dom själva gjort vare sig det går åt helvete eller inte, om fyra år är det nyss val. Så snälla skärp er nu för fan!

Från en som är så trött på allt med val och politik! 



Söndag

Usch vad denna vecka gått fort, var ju nyss måndag, hallå?!
Igår/lördag jobbade jag faktiskt på h&m igen! Vilket var kul, dock lite jobbigt att vara förkyld. Men det gick ändå! Kvällen blev lugn förutom när vi skulle sova, lilleman var jätte slemmig i halsen och var jätte hes och hostade massor så han vaknade några gånger inatt. Idag är han iallafall lite bättre än igår vilket är skönt. 
Idag hat jag jobbat igen, fast med forever. Haft en sminkstund som blev väldigt lyckad. Sminkade Camilla min handledare och berättade lite om sminket och ja, det gick väl sådär men jag är nöjd iallafall. Det blir bättre och bättre vilket är skönt! Lät mig mer och mer som sagt, nästa stund jag har inplanerat ät en djurstund har jag för mig, men det är inte förens nästa vecka.
Nae nu ska jag nog ta och plocka ordning lite hör hemma innan mina killar kommer hem! <3 


Kakan ligger och sover i utemöblerna på altanen!  

The best thing ever

''Nej vi ska vänta några år innan vi skaffar barn.'' - ''Jag ska plugga klart först och sedan jobba minst 1-2år innan'' - ''Vi ska åtminstona ha flyttat till hus innan vi börjar planera något barn.''
Dessa meningar och många fler sa vi bara för mer än lite sen ett år sen. Dock så var inte verkligheten, under hela början av 2013 så sa vi flera gånger att vi skulle vänta med att skaffa barn och jag skulle fixa jobb innan vi ens försöker, eller ens pratar om barn. Men trots där långt inne i bakhuvudet fanns tanken att jag ändå ville skaffa barn inom 2-3 år i alla fall. Men inte just där och då. Jag hade i princip äntligen börjat må bättre ifrån min depression tack vare medicinerna jag började äta vinter 2012. Livet hade äntligen börjat gå åt rätt håll och jag mådde bra, mina jobbet gick spikrakt uppåt. Men där någonstans mitt i allt detta sa min pojkvän något om fick mig att fundera, fick oss att börja fundera. ''Har inte du börjat bli lite rund om magen?'' Och ju där och då, med den komentaren vändes livet upp och ner, på det mest positiva sätt någonsin! Någon dag efter fick vi svar på våra funderingar och vi blev överlyckliga samtidigt som vi blev totalt livrädda...
 
Hur skulle vi göra nu? Den var början av Augusti och vi skulle bli föräldrar i slutet av November, vi två skulle helt plötsligt bli föräldrar trots att vi inte planerat det. Allting hände av en slump, eller var det verkligen det? Jag är nämligen sån att jag tror att allting händer av en anledning.
Men nu helt plötsligt var vi tvungna att börja planera om våran framtid, vårat liv vi hade just där och då. Vi kunde inte längre bo kvar i våran lilla 2:a vi hade. Men skulle vi köpa hus eller skulle vi köpa större lägenhet? Vi skulle helt plötsligt bli tvungna att köpa allt man måste ha när barnet kommer. Vagn, bilbarnstol, kläder, ja allting. Allt detta var vi tvungna att fixa samtidigt som vi letade efter ett nytt boende och till slut hittade en fin mysig villa 2km utanför Västervik som vi beslöt oss för att kolla på. Så någon vecka senare åkte vi och kollade på vårat kanske framtida hem, där vi skulle starta våran familj. En stor gul villa som behövde lite kärlek men vi båda gillade det och beslöt oss för att köpa det. Nu började dock en jobbig period där banken krånglade till det för oss. Men tillslut, där stod vi nu och papprena var påskrivna och vi väntade på att få flytta in som vi skulle få göra den 4:e november.
 
Den 31 Oktober 2013 kom och vi höll på att packa ihop vårat liv för att starta ett nytt kapitel, dock startade vårat nya kapitel tidigare än vi planerat, för dagen efter vaknade jag med värkar och på kvällen den 1 November 2013 var våran underbara son född. 2veckor tidigare än beräknat datum. Dock ställde detta till för oss lite, eftersom måndagen efter fick vi ju tillgång till vårat hus, och vi hade inte ens hunnit packa ner våran lägenhet.
Men tillslut den 15 November 2013 kunde vi flytta in i vårat nya hus och vårat nya kapitel i vårat liv tillsammans hade börjat, när 2 personer helt plötsligt blir 3!
 
Detta är en förkortad version av hur vårat liv vändes upp och ner på det absolut bästa sätt någonsin, och hur chocken blev det underbaraste som någonsin hänt oss. Här sitter vi nu 10 månader senare i vårat hus tillsammans med våran underbara för tillfället väldiga förkylda son, som är en del av oss båda.







Sicken kväll

Igår kväll runt halv 11 så vaknade lilleman och vägrade att somna om. Snorig och jätte grinig så han fick sova mellan oss inatt och vid halv 1 lyckades vi få honom att somna äntligen. Han har sovit hela natten men dock så har jag sovit dåligt eftersom jag haft knappt en halv meter att sova på hela natten då lilleman han tryckt ut mig ur sängen, då min huvudkudde har legat på nattduksbordet. Ja! Så idag är jag sådär lagom mör i kroppen. 
Idag är han fortfarande jätte snorig så jag tror det kan bli en jobbig dag idag. Just nu sover han men får se hur länge han sover, han skulle behöva sova ett tag nu. Men vi får se hur dagen blir. 



Onsdag

Idag är det onsdag! Hade nämligen fått för mig att det var onsdag igår? Jaja, idag var det som sagt onsdag och då var det dags för rehab igen efter 2veckors uppehåll. Skönt att få gå igenom kroppen igen faktiskt, men usch sicka dåliga magmuskler jag har då! Måste verkligen börja motionera och träna ordentligt så alla nedrans gravidkilon försvinner...
Melvin var iallafall idag hos sin farmor medans jag tränade eftersom min mamma som annars brukar vara med inte kunde följa med idag. Så passade även på att handla lite efter att jag tränat och innan jag åkte och hämtade Melvin igen. Sen blev det hem och börja med maten, hemmagjorda hamburgare och friterad pommes blev det idag. Dock fick vi oss en liten chock här hemma eftersom brandlarmet hoppade igång när fritösen var på. Suprise! 
Men men till slut stängdes det av efter att vi fått öppna upp!
Åhh idag är jag så fruktansvärt stolt mamma! Melvin har tagit sina första steg helt själv!! Så ruskigt stolt, flera gånger han jag ställt han en halv meter ifrån mig och gick sedan till mig, samt att han gick mellan mig och Jacob flera gånger. Dock så var han väldigt trött så det var väldigt vingligt. Men ooojjjj så stolt jag är! Så underbart att se sitt egna barn ta sina första steg helt själv! 


Nu ser ni lite bättre skillnad på håret! <3


Tisdag

Dagen har gått fort idag faktiskt, runt 10 åktevi hem till mina föräldrar och fikade lite och innan vi åkte hem åktevi ut till min farmor och farfar för att hämta lite äppelmos farmor gjort till oss. Så fick hem en halv hink med äppelmos! Mums! 
Väl hemma var det dags för att göra mat, blev våfflor idag som vi alla åt. Så mycket enklare det är nu när Melvin kan äta det mesta vi äter. Underlättar fruktansvärt mycket faktiskt!
Har inte så mycket att berätta om dagen. Eller ja. Klippte faktiskt håret på Melvin nu ikväll, hans lugg var ju så fruktansvärt lång! Blev helt okej faktisk trots att det var väldigt svårt att sitta still. 


Fick några bilder på han. Fixa bättre imorgon! 

Äppelmos i massor! 


Regnig måndag

Vaknade runt kvart i 8 av att Melvin började böka runt i sängen(han får ligga i våran säng när han äter välling på morgonen och oftast somnar vi om tillsammans.) vr lite tråkigt att dra upp rullgardinen eftersom det regnade ute, men men hösten är väl här nu skulle jag tippa på.
Efter att vi hade ätit lite frukost och gjort oss iordning så gick vi till kyrkans barntimmar och var där mellan 9 och halv 12 ungefär, riktigt trevligt och kul för Melvin att träffa lite barn, det blir ju inte så ofta. Han tyckte dock det var lite sådär i början och var väldigt mammig men till slut så var det bättre och han var inte lila klängig. 
Efter kyrkans barntimmar gick vi hem till Camilla för att få lite jobb gjort, bl.a. Har vi planerat in en hälsomässa i slutet av oktober. Dock är vi bara i början av allt men snart är nog planeringen i full gång! 

En sur kille som fick testa sin nya jacka, dock lite stor och lite stel så han låg som en pinne i vagnen och blängde på mig. 

Vägen hem fick han vara utan jacka och låg vara med tröja och byxor(en tjocktröja över alltså) och då var det bättre! Hehe ser ni ens ungen? Vagnen-grön, åkpåsen-grön, kepsen-grön

Sjunde september

Idag har varit en lugn dag, vaknade vid 6 första gången utav att Melvin vaknade så han fick lite välling och somnade sedan snabbt om mellan oss. Så framåt 8 vaknade han igen och tyckte det var dags att gå upp. Väl uppe åt han lite frukost och lekte lite innan vis runt halv 10 åkte in till stan för att handla lite så först in på jem och fix och kollade lite samt hittade gubben lite, sedan Karlsson där jag hittade ett par söta byxor till grabben. 
Efteråt åkte vi till Jula där sambon fick ett present kort utav mig i födelsedags present så han hittade bl.a en nu jacka oh lite annat. Sedan passade vi på att fika lite på maxi medans Melvin ändå sov i vagnen och han även att handla lite innan vi åkte tillbaka hem. 
Kollade även på vm finalen i hoppningen där dom fyra finalisterna bytte hästar med varandra vilket var riktigt spännande. Men tyvärr så slutade roffe på en fjärde plats, men en fjärde plats av 153 ryttare under hoppningen är inte illa pinkat!! Och vinnare han var verkligen grym! Red felfritt med alla fyra hästar och med roddes Casall som sista häst! Jeroen Dubbeldam är verkligen värd första platsen helt klart!! Riktigt grym ryttare! 
Sedan nu på kvällen har jag haft en må bra stund, eller ja jag och Camilla min handledare. Fick bara ihop 1 gäst nämligen min svärmor men tur det för då fick jag passa på att lära mig lite och pratade själv pm lite produkter men riktigt svårt då jag inte jobbat med detta på hela sommaren och sedan inte hunnit läsa igenom papprena. Men bara träna och friska upp minnet! Jag kan ju mer än jag tror, men det försvinner när man väl ska prata om det. Så nu är det bara ladda om och ladda upp inför nästa veckas sminkstund där det iallafall blir några flera. :)
Nae nu ska vi sova. Jag är trött... Zzzzz

Busunge! 


Jobbdag!

Vaknade imorse runt 8 och då var det bara att gå upp, fixa sig, ta sig en "hutt" aloe Vera och sedan bege sig till Camilla vid halv 9. Väl där hjälpte jag till att plocka ut alla grejer i bilen så efter 9 kom vi väl iväg mot hälsomässan i Getterum där vi stod och pratade om våra produkter samt sålde. Riktigt trevligt faktiskt men lite lite folk, men är ju inte så jätte många som åker ut dit riktigt. Det är ju ca 45-50mim bilfärd ifrån Västervik. Men några kom det iallafall så vi har bokat in några må bra stunder och fått några flera som var intresserade som vi ska kontakta senare.
Fick tyvärr inga bilder själv då min älskade lilla telefon självklart dog när vi var framme. 

Inte den bästa bilden då Camilla ville jag skulle le, varav jag drog på fånigaste leendet någonsin... Btw strunta i elefant öronen! :| (bild ifrån Camilla som hon tog)

Testade även på healing. Min mamma har testat det flera gånger och tyckt om det så jag passade på att testa på idag. Vilket var en riktigt häftig upplevelse när man verkligen kom in i sig själv. Men hon sa det att hon ville gärna inte sluta heala mig eftersom hon fick upp så mycket. Måste helt klart testa på det igen!
Kom väl hem runt 5 och då åkte jag nästan direkt och köpte mig något att äta eftersom jag bara ätit en fralle på hela dagen. Oups.... Jacob och Melvin var inte hemma utan dom var i verkebäck då han hjälpte en fd granne att köra ner grejer till loppisen som var där idag. Nu ligger vi båda två utslagna i soffan och även kexet ligger här och sover jämte mig. 


Melvin 05.09.2014

Tog lite nya bilder på världens finaste idag. Så tänkte jag skulle bjuda på en liten bildbomb nu.
Foto: Jonna Nilsson, Olympus E-420
Redigering: Jonna Nilsson, Photoshop CS6
 
 
 

Knäppis!

Knäppisen! Melvin absolut favorit sysselsättning om dagarna är kasta ut alla leksaker på golvet. Och även bakom leksaksatällningen?






Tredje september

Ligger i soffan och kollar på vm i hoppning och Melvin ligger här och sover jämte, tror dock att han vaknar snart så han vaknat till en gång lite snabbt redan. Han skulle dock behöva sova mint i 30min till tycker jag, men det tycker nog inte han. Sitter även och funderar på att göra en ny design. Men vet inte om jag kanske bara ska ändra på den jag har nu. Får se hur det blir.

Idag är iallafall inget planerat mer än att ta det lungt. Får se om sotarna kommer och provtrycker skorstenen eller inte. Dom skulle komma någon dag denna vecka så vi får se. Vi ska sätta in en kamin på nedervåningen därav dom ska provtrycka och se om det är tätt. 

Igår var Melvin och jag i stan, eller närmare sagt på BVC för 10-månaders kontroll. Och allting såg bra ut vilket är skönt. Han vägde 10280gr och var 75cm lång. Jag fick även beröm att vi hade gjort ett bra med honom, vet inte riktigt hur man tolkar det men men ;)


Köpte denna förvaringslåda på rusta för 49kr vilket Melvin tyckte var en perfekt bil att sitta i! 

10-månader!

Kan inte fatta att min lilla lilla plutt föddes för 10mån och 1h sedan. Herregud vad tiden går fort! Kan man inte få bromsa upp den lite? :o