Dagens bravader!

Idag var pojken jag och 2 kompisar på hultsfredsmarknad som var idag! Riktigt trevligt och skojj. Dock gick vi väl inte ens runt halva men det räckte. Var väl mer eller mindre samma saker på dom flesta ställen. Men lite hittade vi iallafall :) bl.a. 3 bebiströjor som pojken köpte. Sedan 2st t-shirts, en tjocktröja, ett mobilskal, mitt älskade elefant skal jag letat efter! Sedan blev det gammaldags chokladbollar och en bull längd och såklart marknadsgodis vilket är ett måste!

Efter marknaden stannade vi till på maxi för att köpa en smörgåstårta som vi skulle ha när mamma och pappa kom, och dom kom i princip samtidigt som vi så dom var här och firade pojken.
Nu sitter vi bara och slöar i soffan och väntar på att Oskar och Ella (som även var med till marknaden) ska komma över och så får vi se vad som händer ikväll. Dom ville väl eventuellt ner till Sahara eller nått liknande men jag är väl inte lika pigg på den idén då jag fortfarande är förkyld och nått så förbannat snorig! :( blää.
Imorgon kommer iallafall pojkens mor, far, bror och mormor och morfar och firar honom. Innan dess har jag tänkt hinna med att damma och dammsuga som vi inte hann imorse innan vi åkte. :) bjuder på bilder på det som inhandlades idag :)


Grattis älskling!

Världens finaste pojkvän och sambo blir hela 20år idag! Grattis världens finaste! <3


I'm alive!

Än så länge iallafall. Trodde ju att jag skulle vara död för länge sedan eftersom jag jobbar 11-18 idag. Men faktiskt inte. Näsan rinner ju dock hela tiden så jag måste springa och fräsa mig, plus att jag ser ut som Rudolf?! Men men. Min kropp trodde jag skulle protestera innan jag ens börjat, men klarade mig faktiskt fram till 3 innan jag började känna av kroppen, och nu vill jag helst slänga mig på soffan och bara dö! Så förbannat ont i höfter och ländryggen :( men men, 1,5 timme till ska jag väl klara av trots allt. Skönt att jag faktiskt är ledig fram tills tisdag nu. Känner att jag behöver det! Och imorgon tänkte pojken och jag åka till Hultsfred och gå på marknaden och se om vi hittar några söta bebis kläder. Känns om det är dags att börja införskaffa lite, är ju redan i vecka 29?! Alltså är det 11veckor kvar innan den lille kommer och vi har än så länge bara införskaffat bilbarnstol, säng och nu även barnvagn. Men det är fortfarande mycket som ska införskaffas!

Nae, nu är det slut på rasten så bäst att sätta igång och försöka göra lite nytta :)

Stor börjar man ju bli iallafall! Vecka 28(27+6) <3


Pyton!

Ja, fan vad jag hatar att vara förkyld och fan vad jag hatar blogg appen som raderar all text man skrivit!
Ska nu fortsätta sura och dra filten över huvudet och stanna där tills förkylningshelvetet går över! För att vara förkyld och gravid är fan ingen höjdare!


Dålig dag, dåligt humör

Idag är en sån dag där jag skulle stannat i sängen under täcket och inte jobbat! För inte nog med att jag lyckats bli förkyld så jag är snorig, ont i halsen och fryser så är humöret verkligen inte att leka med, hej hormonsvägningar?! Inte det lättaste att försöka vara glad och trevlig mot kunderna när man av någon konstig anledning vill be dom fara åt helvete av ingen som helst anledning?! Hmm, men jag har än så länge lyckats vara trevlig och glad mot kunderna som är fruktansvärt trevliga tillbaka, vilket gör det ännu värre att vara på detta humör?! Men har bara 3,5 timme kvar, varav bara en timme kassapass innan jag får cykla hem och dra täcket över huvudet. Så det ska nog gå. Det värsta är att jag jobbar imorgon med, eller det värsta? Det är jätte kul att jobba och jag älskar mitt jobb, men humöret gör inte jobbet speciellt kul... Hmmm. Men bara bita ihop och hoppas humöret är lite bättre imorgon än vad det har varit idag. Annars vet i fasen vad jag gör? Får gräva mig en grop någonstans och stanna där till humöret är på rätt plats?


Härligt!

Var riktigt härligt att komma upp på hästryggen igen efter sommar uppehållet trots att jag mestadels skrittade eftersom jag fick sån håll så jag fick kramp, men några varv trav och några varv galopp blev det sammanlagt iallafall, och även några små språng på ca 50cm och det kändes riktigt bra faktiskt. Hade lite ont i magen efteråt men det berodde på att jag var kissnödig( fruktansvärt liten blåsa!) för efter jag varit på toaletten så släppte det xp.
Min tanke med ridningen är väl att rida till slutet av september, kanske mitten av september vi får se helt enkelt hur det känns. :)

Hoppade Ohlsson idag för första gången. Tidigare bara ridit dressyr på honom och det kändes jätte bra! Han är lyhörd och försiktig så det kändes toppen. Dock tyckte väl han att jag var lite tråkig som skrittade mestadels medans dom andra hoppade men några låga språng gjorde vi iallafall. :)

Har ingen bild på Ohlsson på mobilen så bjuder på en bild på Pw och mig från hösten 2012 <3


Drunk on love


Full dag!

Ja, detta är en dag full med grejer som ska göras?! För en gångs skulle kände jag att jag kunde ligga kvar i sängen och sova längre än 9 som jag annars vaknat runt. Dock blev det inte så eftersom jag skulle vara på rehab vid kl: 10.00 idag och träna. Men samtidigt väldigt skönt att gå upp ur sängen, skölja av ansiktet och känna sig vaken! Varit en tid nu när jag faktiskt vaknar tidigt men ändå inte känner mig trött hela dagen vilket är underbart! Sedan efter det gick jag hem, åt lite mellanmål och fastnade framför datan när jag egentligen skulle städa? För imorgon jobbar jag typ hela dagen, likadant på fredag, på lördag förmiddag ska pojken och jag på Hultsfredsmarknad och vid kl: 15.00 kommer mor och far för att fira pojken som fyller år! Så måste verkligen hinna med att städa idag!
Sedan vid 14.00 ska jag vara hos en annan läkare så där efter måste jag verkligen ta tag i damningen, om jag inte tar tag i det nu så att säga? Hmm. Sedan måste jag ju göra mat till pojken också som kommer hem runt halv 5, sedan efter det skulle vi eventuellt kolla på en barnvagn och sedan ikväll är det ridning som gäller. Så, nae får nog ta tag i damningen nu så har jag i alla fall det gjort. Plocka ordning och dammsuga tar ju faktiskt inte så lång tid trots allt. :)
 
Måste förresten även ta tag i garderoben och gå igenom den! Sortera lite då nästan varenda låda är sådär ÖVERfull. Så ska sortera ut lite kläder jag tänkte sälja samt lite kläder som ska kastas som inte används. Men det känns som om det får vänta tills på söndag? Fast visst då kommer pojken mamma, plastpappa, mormor, morfar och bror och firar honom. Men får väl ta tag i det efteråt.
Har förresten fått besked om att jag får studiemedel/lån nu under tiden jag ska plugga vilket känns skönt! Det enda som fattas nu är att gå till försäkringskassan och ta reda på hur mycket jag kan komma att få i föräldrapenning. Måste bara vänta på ett papper ifrån H&M innan jag kan gå dit. Usch mycket att fixa nu innan lillen kommer. :o
 
Men nu måste jag städa lite så jag hinner med allt! :o Puss på er så länge! <3
Bjuder på en printad bild ifrån en video som filmades i vintras där bästa Sabban och jag flyger över en 1.10 oxer! Lär inte bli dom höjderna på ett tag framöver om man säger så.
 
 

Jag älskat dig!


Humörsvägningar deluxe

Ena stunden vara glad, andra stunden vara sur för att helt plötsligt må skit och bara gråter? Ja, jag älskar detta..... Hmmm


Hard work!

Sitter just nu på jobbet och har ätit lunch, ska alldeles strax börja jobba dom sista 3,5 timmarna innan jag slutar! Jobbar mellan 11.30-18.15 idag vilket är helt okej, men just nu känner jag att jag hellre skulle vilja ligga på soffan och lata mig?!
Har även börjat få lite små huvudvärk så måste dricka lite mera känner jag, varit dålig på det både igår och idag. Men men sånt är livet!
Imorgon hade jag tänkt ta en heldag med städning och efteråt soffliggande, får dock ändra på den tanken då jag nu ska jobba 15-18 vilket är helt okej, pengar går åt liksom?!
Men får väl köra på en städdag på onsdag istället mellan gångerna jag ska bort. Och på onsdag ska jag äntligen upp på hästryggen igen! Som jag längtat! Vi får se hur det går med tanke på graviditeten. Det är hoppning som gäller på onsdag så har tänkt ta det lite lungt och se hur det känns. Bara tänkt hoppa kanske 2-3gr nu i början och sedan bara rida dressyr fram tills jag känner att jag inte klarar av det.
:)


Kärlek

Vecka 28(27+2) <3


Awwwww

Detta med att kolla barnkläder är farligt även innan man blev gravid, fanns så fruktansvärt mycket söta grejer man ville ha! Och nu när man har en anledning till att köpa det också är det ännu värre! Dock har jag än så länge lyckats hålla i pengarna men får se när det börjar klia för mycket!
Har hittat några grejer jag bara måste ha! Och sedan några grejer jag skulle vilja ha. Allt ifrån H&M såklart (a)
Mössan och dom vita skorna känns som en bra grej att ha då den lille kommer lagom till vintern och den bruna overallen är bara att dö för! Skulle inte va fel om den fanns i min storlek ;)
Dom ljusbruna uggsen är ju inget den lille kommer att kunna ha på ett tag men så fruktansvärt söta! ^^,


Börjar bli en ful ovana tror jag?

För tredje helgen i rad sover jag hos mina föräldrar? :o förr förra helgen var jag o pojkvännen hundvakt från fredagskväll till söndag då mamma o pappa var i Blekinge på hundträff så dom lämnade gamlingarna kvar hemma som vi tog hand om. Sedan förra helgen var pojken i fiskade kräftor fredagskväll med några kompisar i a-rum så släppte av honom på vägen och fortsatte till föräldrarna och sov även över på kvällen. Sedan stannade jag kvar tills på söndag då vi skulle äta hos farmor o farfar, och eftersom pojkvännen ändå inte kunde följa med stannade jag hela lördagen med. Och nu ikväll har pojken varit i a-rum och firat en kompis som fyller år så jag släppte av honom på vägen, och eftersom jag helst inte vill köra sent på kvällen ligger jag nu i sängen hos mor i far med min snarkande älskling nr 2 vid fötterna. Helt okej lördag kväll trots allt, bäst hade varit om pojken varit här också men så kan det vara ibland.

Men nu får det vara slut med att sova hos mina föräldrar på ett bra tag tror jag. Börjar bli en riktigt ful ovana. Nae nu ska jag se om jag får tag i pojken och prata lite med honom innan det är dags att släcka lampan och sova. ^^,

Bjuder på en bild på Kakan från idag där hon minst sagt ser fundersam ut


Cravings

Dom flesta som vet om att jag är gravid brukar ofta fråga om jag har några speciella cravings, mat eller godis som jag bara måste ha. Dock så har jag inte märkt av något sådant speciellt. Visst kan bli sådär Suuuper sugen på en choklad bit ibland. Men så var jag även innan jag var gravid så. Så jag kan egentligen inte säga att jag har några speciella cravings som jag bara måste ha.
 
Eller visst, kanske nått litet då jag helt plötsligt kan bli sådär super sugen på mjölk och bara måste ha mig ett glas mjölk. Och det är fruktansvärt ovanligt då jag verkligen hatar mjölk i vanliga fall. Kunde inte dricka mjölk tidigare om det inte var O'boy i. Men nu, kan jag bara plötsligt bli tvungen att ha ett glas?! :o
Dock måste det vara lättmjölk, mellan mjölk går väl men den röda, vanliga mjölken får mig nästan spyfärdig.
 
 
 

5 snabba

Saknar - Pojken som är iväg och jobbar hos sina föräldrar.

Längtar efter - Tills den lille skrutten i magen tittar fram. Trots att jag bara vetat om det i ca 2veckor så längtar jag redan tills jag får hålla hen i mina armar!

Avskyr - Folk som misshandlar djur och folk som helt plötsligt bara kan gå fram till någon på stan och slå ner personen bara för ''att''

Ser upp till - Dom som står upp för vad dom tycker och tänker i livet, och dom som kämpar från noll ända upp till 100 och fortsätter kämpa för att stanna kvar där.

Vanligaste irritationsmoment i vardagen - Folk, speciellt ungdomar som tror att dom äger marken dom går på, och tror att dom är störst bäst och vackrast och har 20 lager med smink i nyllet, och bär shorts som oftast är mina än vad trosorna är!

 

 

Kakan & Kexet

Tänkte skulle bjuda på några bilder på mina små charmtroll. Kakan är den grå spräckliga och Kexet är den mörkgrå med vit mustasch. :) <3


Nattens bild!

Inatt hade jag en sån där jobbig natt där jag bara låg och vred och vände. Trotts att jag var sjukt trött så tog det över 2 timmar att somna! Sedan vaknade jag kanske ytterligare 3-4gr och var tvungen att gå på toaletten, och sen tog det ytterligare ett tag innan jag låg bekvämt och somna. Suck!
Men såg inatt när jag var uppe att Kexet tyckte om den nya sängens nack kuddar, för hon låg där på och sov ett bra tag, knäpp katt<3 var tvungen att ta en bild på busen med


This is me!

Haha, detta är jag i ett nötskal!


Jobb!

Jobb mellan 13-17.45 helt okej men lite skumt att sluta en kvart innan stängning?!


Nya sängen

Här kommer 2 lite bättre bilder på nya sängen, det är en Happy kontinental säng ifrån Mio och är så gudomligt skön att sova i. Funderar ni på att köpa en, tveka inte.
Eftersom vi har ett väldigt litet sovrum så valde vi en som bara är 160x200 och det funkar alldeles utmärkt, tillräckligt stor för oss. :)


You got to love life!

Jobbat mellan 14.30-17.30 och tiden sprang iväg kan man säga, helt plötsligt var det dags att gå hem, men imorgon är det jobb igen mellan 13.00-17.45 som gäller!
Var även hos mödravården innan på rutin kontroll, mitt järnvärde har gått upp från 106 till 113 vilket är skönt, känner mig inte snurrig längre vilket är skönt! Sedan lyssnade hon på bebisens hjärta samt mätte och allting lät bra och den var en riktigt liten pigg skrutt idag som inte ville vara still. :)
Har även fått moderskapsintyget nu samt ett beräknat datum när skrutten kommer. Och det är inte alls långt bort, tiden kommer verkligen springs iväg och rätt som det är så är vi där! <3

Väntar just nu på att pojken ska höra av sig så ska jag börja med maten, blir bara hamburgare och pommes idag för enkelhetens skull. Sedan vad som väntar ikväll vet jag inte riktigt. Blir väl bara att ta det lugnt tror jag. ;)

Bjuder på en bild på dagens outfit!


Everything feels so right even the big suprise!

Efter att chocken har lagt sig, efter att man få tänka sig in i situationen och låtit den smälta och lägga sig så känns allting så jävla otroligt underbart. Att en överraskning som kom som en käftsmäll, i helt fel tidpunkt kan komma att kännas så rätt, kännas så underbart!
Jag har nu lärt mig att man inte ska ha massa planer och tro att allting ska bli så.
Förr förra veckan, den 8 augusti så fyllde jag hela 20 år, då tog jag klivet ut ur tonåren och blev vuxen. Men aldrig trodde jag att jag skulle bli tvungen att växa upp så fort. För den 7 augusti fick jag reda på att jag var gravid. Redan i femte månaden och ska bli mamma i november.
 
Ja, vi tar allting ifrån början.
Det började med att för lite mer än 1,5 månad så började pojkvännen påpeka att han tyckte jag lagt på mig lite eftersom jag börjar bli rund om magen. Jag skojjade bort det och sa att det var sambo kilon, trodde ju det? Men han hade ändå en aning om att jag kunde vara gravid eftersom jag inte haft mens på flera månader. Uppehållet i min mens trodde jag berodde på att jag slutade med p-pillren eftersom jag åt en annan medicin som man inte skulle blanda med p-piller. Men hur som helst, han fortsatte att påpeka detta(bör förklara att jag inte är en känslig person vad gäller kommentarer och tar inte åt mig, självklart sa han det på en positivt sätt) fram tills en morgon innan jag skulle till jobbet och även han skulle iväg. Jag hade en blå tröja på mig och helt plötsligt hade jag 2blöta fläckar precis vid bröstvårtorna. Då började även jag ana att något inte stod rätt till. Att det nog inte bara var sambokilon, utan att det kanske fanns någonting annat i magen.
Så jag köpte ett graviditetstest och gjorde det dagen efter. Detta testet visade lite oklart. Det var 2streck, vilket betyder att man är gravid, men det ena strecket var svagare än det andra så vi kom överens om att det måste vara negativt trots allt.
 
 
Men några dagar senare så började jag känna mig konstig i magen. Tänkt dig som om du är jätte gasig i magen och det bara bubblar. Ungefär så hade jag flera dagar i rad, så efter jobbet köpte jag yterliggare ett gravidtest, denna gång ett digitalt för mera säkerhet och gjorde det dagen efter, och det visade mycket väl att jag var gravid.
Fick rent ut sagt panik och grät som en stucken gris efter jag pratat med pojkvännen i telefonen. Var verkligen livrädd. Hur kunde detta hända? Det var inte planerat på minst 3år i alla fall att vi skulle skaffa barn. Jag skulle ju börja plugga till hösten, plus att jag ville ha en fast jobb med inkomst innan vi en skulle prata om barn. Vi skulle även ha flyttat till större då vi nu bor i en liten 2a bara. Men ja, så var det i alla fall nu och jag satt där med ett positivt gravidtest och var mer eller mindre livrädd.
Vi trodde båda att det inte var så långt gånget och vi pratade om abort, men jag kände direkt att detta inte var något jag ville göra eller skulle klara av psykiskt då jag mår dåligt sedan tidigare och ätit medicin mot depression. I samband med att jag fick reda på att jag var gravid slutade jag direkt med min medicin då jag inte visste hur det skulle påverka fostret.
 
Detta var den 4e augusti och den 6e gjorde jag ett till gravidtest denna gång med veckoindikator som visade att det var mer än 5veckor gammalt.(Visar bara fram till +5 veckor) så ringde direkt till mödravården och beställde tid och fick tid redan dagen efter, alltså den 7e augusti. Jag gick dit pratade med dom men kunde inte säga riktigt när jag hade sista mensen pga jag slutade med dom. Men vi räknade på ett ungefär och hon kunde komma fram till att jag minst var i vecka 20. Men för mer klarhet så bokade hon ett ultraljud samma dag 2timmar senare som jag gick gå på. Efter jag varit hos mödravården gick jag direkt till jobbet eftersom jag skulle börja jobba vid 14.30. Nu bröt jag ihop totalt, ringde till pojkvännen och tjöt som en gris. Tårarna rann och jag visste egentligen inte varför, men den chocken jag fick att jag var gravid, redan så långt gånget samt glädjetårar. Jag var gravid. Vi skulle bli en familj! allt kom på en gång.
Blev ''tvungen'' att berätta för en kollega då jag fått en tid till ultraljudet vid 15.30, även när jag berättade för henne bröt jag ihop, chocken, glädjetårar på en gång. Hon blev jätte glad för min skull och grattade och sa att det absolut inte var några som helst problem med att jag gick en liten stund.
 
Denna dag kan man säga var redan rama mardrömmen. Ungefär 30min innan jag skulle till ultraljudet så mådde jag så fruktansvärt illa att jag var tvungen att spy. En annan kollega hörde mig och jag förklarade att det inte var något smittsamt utan att det hade sin anledning och berättade för henne och även hon blev överlycklig för min skull.
Väl på ultraljudet kom chock nr2! Det första hon sa som gjorde ultraljudet var ''ja det var långt gånget och längre än 20 veckor'', samt att det bara var ett foster. Hon kollade på hjärta och hela barnet och även jag fick se, mitt barn. MITT barn?! Låter fortfarande overkligt att säga. Allting såg bra ut och hjärtat slog som det skulle vilket var riktigt skönt att höra. Den lille skrutten hade även svårt att ligga still i magen vilket förklarade mina ''gaser'' jag haft i över en vecka. Efter hon kollat att allt var okej började hon mäta för att kunna få fram hur gammalt fostret var. Efter ultraljudet så räknade hon lite och kunde då konstatera att det var mellan vecka 24-27, alltså redan i femte månaden och att jag skulle bli mamma i november redan. SUPRISE!!!
 
 
Efteråt ringde jag direkt till pojkvännen och sa, han trodde jag skojjade att det redan var så långt gånget och var väl lite chockad han med, trots att han inte visade det. Väl på jobbet igen gick jag som på rosa moln och var tvungen att kolla på bilderna jag fått ett antal gånger för att jag skulle kunna förstå att det var verkligt. Men det kändes ändå så overkligt.
Resten av kvällen var hemskt kan man säga. Fick inte behålla någonting i matväg plus att allting bara snurrade eftersom jag bara hade 105 i järn värde, vilket är precis på gränsen till dåligt. Så började med järntabletter varje dag och tar dom varannan dag nu.
Dagen efter, alltså den 8e min födelsedag, så skulle jag jobba 8-14. Gick inte riktigt som tänkt, sovit knappt 1.5-2 timmar på hela kvällen, inte fått behålla någon mat samt att allting snurrade. Så gick hem vid 10 redan. Klarade verkligen inte av att jobba i det tillståndet vilket mina arbetskamrater förstod.
 
 Väl hemma så låg jag i soffan mellan 10-15 ungefär och kunde väl sova sammanlagt 1.5-2 timmar nu med. Allting snurrade men var trots att tvungen att plocka lite i lägenheten så mamma o pappa skulle komma in och fira mig på kvällen. Fick inte behålla någonting här heller. Kanske en liten liten bullbit fick jag behålla till slut men inte mera. Mamma och pappa blev helt överlyckliga när jag berättade. Mamma har ju 3barn barn sedan tidigare då mina syskon har barn, den minsta föddes 1april då min bror blev pappa. För pappa så fick han nu ett riktigt barnbarn eftersom jag och mina syskon inte har samma pappa. Han undrade mer hur vi kände det eftersom det kom så plötsligt medans mamma blev överlycklig direkt. Men eftersom vi sa att vi var lyckliga över det, samtidigt som vi var rädda så syntes det på honom att han också blev glad för våran skull. Han ska ju trots allt bli morfar.
 
Den 9e så hade jag yterliggare en tid hos mödravården för inskrivningssamtal. Mitt järnvärde hade gått upp från 105 till 106 och jag var fortfarande snurrig som sjutton, samt att jag mådde illa. Efter jag kommit hem därifrån runt 10 så bestämde jag mig att jag inte klarade av att jobba 13-18 eftersom allting fortfarande snurrade. Dom förstod mig så jag var hemma även idag. Hade ju knappt sovit någonting denna natt heller så låg mestadels på soffan och försökte sova lite vilket gick sådär. På kvällen åkte pojkvännen och jag ut till mor o far eftersom vi skulle vara hundvakt då dom var borta från fredag till söndag. Eftersom jag fyllt år så kom pojkvännen mamma o platspappa och vi bjöd dom på pizza, dom ville nämligen hellre ha det än tårta. Så på kvällen berättade vi även för dom och dom blev glada för våran skull. Det är ju faktiskt hennes första barn barn.
Denna dag fick jag faktiskt behålla det jag åt. Åt dom inga mängder men fick behålla det vilket kändes bra och kunde även sova hela natten så på lördagen mådde jag betydligt bättre. Var fortfarande lite snurrigt men hade ju bara tagit järntabletter 2gånger så inte så konstigt. Men sedan på söndag så kände jag mig som en människa igen.
Bild: Weheartit
Ja, detta kom som en chock på alla sätt och vis. Men det kändes ändå inte fel någonstans. Vi är 20 båda två(pojken fyller nästa helg) samt att jag är nykterist och hatar att vara på krogen och festa, och pojkvännen hellre är hemma och har myskvällar än att vara på krogen. Inte dom flesta 20åringar som hellre ligger på soffan och slöar. Sedan att vi har varit tillsammans sedan 2008 och förlovade sedan 2009, så det var ju inte ''för tidigt'' så sätt. Visst hade det kunna vänta några år. Men trots allt så är vi lyckliga och kan knappt vänta till den lille skrutten kommer ut. <3

Världens finaste låt!

Nickelback är helt klart min favorit grupp, deras låtar är underbara och har oftast ett eller annat budskap i texten, ibland dolt och ibland helt solklart! Inte nog med att låtarna är underbara, Chad Kroegers(sångaren) röst är ju helt underbar!
Här bjuder jag i alla fall på en av deras nya helt underbara låtar men i acoustic version.
 

New in!

Idag har jag fått tid till att fixa till nya designen och jag är riktigt nöjd! Har som vanligt använt en gratis design ifrån DesignaDinBlogg men sedan gjort om den så att den blir personlig samt att den speglar mig. Som sagt är jag riktigt nöjd med designen men profilbilden ska bytas ut mot en nyare, samt att även heder bilden ska ändras. Vet precis hur jag vill att den ska se ut och vara, men då får det vänta ett litet tag till innan den kan fixas. :)
 
Just nu ligger jag ny duschad i soffan och kollar på Idol. Brukar inte följa Idol då jag tycker det är värdelöst. Men uttagningarna är alltid roligt att titta på när folk som absolut inte kan sjunga går in och tror att dom absolut ska vinna hela skiten. Verkligen älskar när folk gör bort sig, samtidigt som jag tycker det är så fruktansvärt pinsamt!
Imorgon är det dags för jobb igen efter att varit ledig fredag till måndag. Så imorron är det 14.30-17.30 som gäller med jobb och jag ser fram emot det. Verkligen älskar mitt jobb, och framförallt mina underbara arbetskamrater!
 
Bjuder på en bild på pojkvännens(och min såklart) vackra Audi A4 Quattro! <3
Men volvo är och kommer ändå alltid vara bäst!
 
 

Arghhhhh!

Jag hatar blogg appen!
Skriver ett långt inlägg och innan man ska publicera ser man att all text är borta.. Underbart!


New bed!

Igår fick vi äntligen hem våran älskade Nya säng, så underbart skön! Riktigt skönt att slippa ligga på en madrass på golvet, plus att det är betydligt lättare för mig att komma ur sängen nu. Lite jobbigt att gå upp imorse när klockan ringde och man hade en gos katt hos sig. Men jobb stod på schemat idag men imorgon är jag ledig så då kan jag ligga i sängen och slappa i princip hur länge jag vill!! :D
Ska ta en bättre bild på sängen imorgon så ser ner mer hur den ser ut


Time to start again?!

Bloggen har ju inte varit så aktiv den senaste tiden, inte haft varken ork eller något att skriva om. Men nu börjar jag sakna det lite, så får börja med en ny design och sedan förhoppningsvis komma igång att skriva lite. Har ju hänt ganska mycket i mitt liv bara den senaste veckan. Men det får ni veta någon annan gång om det nu inte är så att ni redan vet ;)
Imorgon är det jobb som gäller mellan 11.30-17.30 sedan ledig fredag, lördag och söndag så klart. Så riktigt skönt! Sedan börjar min sista schema lagda vecka och sedan går jag tillbaka till min timanställning och blir inringd då jag behövs men det är inte helt fel det heller. Plugg blir det ju faktiskt i höst med! Sååå underbart! Kom in på rättpsykologin så kommer läsa nätbaserat och på 50% vilket gör att jag kommer ha tid över till jobb också :)
Men men, får se om den nya designen kommer upp i helgen, blir en enkel men ändå stilrent. Men puss på er så länge!


Dagens fundering


Var det 20?

Oj vad tiden springer iväg fort! Nu är man helt plötsligt 20 och jag som nyss lyckats övertala mig själv att jag inte är 18 längre? :o men så kan det vara, är så ung som jag någonsin kommer att bli så! :)
Födelsedagen i övrigt har varit sådär, fick gå hem ifrån jobbet efter 2 timmar då allt bara snurrade och jag mådde illa. Men så kan det vara. Speciellt när man inte sovit något över huvud taget på hela kvällen, eller ja, kanske sammanlagt sådär 1,5-2 timmar kanske jag sov? Så efter jobbet la jag mig direkt på soffan och försökte sova mellan ca 10-15( sov väl även här sammanlagt 1,5-2h) sedan var det bara att plocka lite i lägenheten då föräldrarna var här ikväll och firade mig.
Men ja, om man bortser från snurrandet och illamåendet så har dagen varit bra! Fick världens finaste mobil skal av min älskling, var med och beställde det så visste om det sedan tidigare. Sedan fick jag criminal minds boxarna 6 & 7!! Så nu har jag criminal minds 1,2,3,4,5,6,7!!! :D happy girl! Fick även en valfri present som var antingen höstens ridning betald, en fri tatuering och några saker mer. Men just nu får det vänta lite innan jag bestämmer. Av föräldrarna fick jag ju lite grejer från hööks som sagt tidigare så jag är nöjd med dagen! Nu ska jag försöka sova lite, behövs verkligen känner jag!
Puss & kram på er!


Slö tant!

Ja fy, här går det inte fort just nu. Trött som bara den och orkar i princip ingenting. Inte bra att vara ledig söndag, måndag och sedan jobba idag. Men men så kan det vara. Inte nog med att jag är seg. Trodde jag skulle dö på jobbet med. Äckligt kletigt varm och yr på det. Underbart! Trots att jag druckit vatten som bara den. Men när man börjar vid 13, och sluta 18.15 och har 15min rast så hinner man inte äta något riktigt. Och när man glömmer äta innan så. Hehe. får skylla mig lita själv där känner jag. För det blev betydligt bättre när jag kom hem efter jobbet och ätit lite.
Men, ja. Tog ett tag innan jag kom ifrån jobbet. Vid 18.35 stämplade jag och min arbetskompis ut efter att vi löst problemet på kontoret med stängningen. Haha, ja som tur var så kunde vi ha kul åt det. Har värdens bästa arbetskompisar om man säger så!
Imorron är det jobb som gäller igen. 14.30-17.30 väldigt skum tid men så kan det vara! Och sedan på torsdag är det jobb mellan 8-14, lagom segt men det går ändå. På kvällen kommer föräldrarna och firar mig då jag blir gammal på torsdag! Usch, nu tar man ett kliv ur tonåren och blir gammal. Så ka det vara ibland. Men samtidigt skönt att bli vuxen samtidigt som det är lite läskigt.
 
För övrigt om man bortser från att jag är seg så har dagen varit bra. Fick reda på att kommit in på en av kurserna jag sökt! Samt att jag gick ifrån reservplats 67, till reservplats 9 på den andra kursen?! Hehe så kan det vara ibland. Ska faktiskt blir riktigt skönt att komma igång att plugga nu i höst, samt att det är nätbaserat och på 50% så hinner jag jobba lite och tjäna lite pengar emellan med. Men ja, vi får allt se hur det blir i framtiden. Tihi...
Och inte nog med detta så fick jag även hem mitt paket jag beställde ifrån Hööks förra veckan. En födelsedagspresent ifrån mor o far. Beställde nya chaps, som dock måste bytas då dom är för små, nya jätte snygga ridvantar och nya sporrremmar i läder. Så jag är riktigt nöjd! Gjorde en liten luring så innan jag tryckte på ''beställ'' så frågade jag mamma o pappa vad jag skulle få i födelsedagspresent. Dom visste inte så jag tyckte att jag faktiskt kunde få det av dom. Och det var inga problem. Ångrar mig lite bara att jag inte beställde en tröja också. Men så kan det vara. En annan gång i alla fall. :)
 
 
 
 

And you can't tell, I'm scared as hell

''Well, I know the feeling
Of finding yourself stuck out on the ledge
And  there ain't no healing
From cutting yourself with the jagged edge
I'm  telling you that, it's never that bad
Take it from someone who's been where  you're at
Laid out on the floor
And you're not sure you can take this  anymore''
 
20/7-06 * 20/7-13 * 7år och smärtan är fortfarande lika stor! <3