Lång vecka

Denna vecka har varit lång, inte så att den varit långsam eller så, utan tvärtom. Gått riktigt fort då jag jobbat ca 35h denna vecka vilket jag absolut inte klagar över. Älskar verkligen mitt jobb och trivs så otroligt bra med kollegor och arbetsuppgifterna. Så ibland ställer jag mig frågan om jag verkligen vill plugga vidare till kriminolog eller om jag vill fortsätta inom handel i kanske 20-30 år till? Men vi får se som det ser ut nu tänker jag inte börja plugga dom närmaste åren iallafall! 
I måndags jobbade jag iallafall 9-18 och i tisdags blev det jobb mellan 9.45-22.10 ungefär. Riktigt lång dag som sprang iväg riktigt fort. Anledningen till att vi jobbade så länge var att vi inventerade på kvällen, och det tar ju sin tid! Var bara hem och slänga sig i sängen i princip. 
I onsdags ringde klockan vid 6.00 vilket inte alls var särkilt lockande att gå upp, men när jag väl kommit upp var det inga problem och jag var på jobbet vid 8.20 ungefär och jobbade till 16.30. I torsdags var jag ledig vilket var välbehövligt, så hade då en inbokad tid med min sjukgymnast igen efter sommaruppehållet och det var skönt att komma igång igen. Och han sa såna enkla saker som jag vet om men ändå inte kopplat ihop med kroppen och knoppen. Och i fredags på jobbet så kände jag av träningsvärken ska jag lova, trots att jag tog det lungt.
I fredags jobbade jag som sagt och likadant igår. Igår följde Melvin med mormor och morfar till Vimmerby och tror ni han brydde sig om att jag var kvar hemma? Jag fick en puss sen följde han gladeligen med ut och satte sig i bilen. 
In och jobba några timmar innan jag åkte hem till mamma och pappa ochblev bjuden på mat för att senare på kvällen fira mamma som fyllde år igår. Jacob kunde tyvärr inte komma då han hjälpte en Fd kollega att flytta och var inte hemma förens halv 9 igår kväll. 
En trött kille igårkväll hos mormor och morfar 

Idag vaknade vi vid klockan sju och gick upp och åt frukost och gosade för att sedan vid halv 10 gå ut och vänta på att pappa/morfar skulle komma så han fick ta ner syren häcken jämte vårat hus som är så onödigt stor och vild vuxen, så ner är den nertagen och kommer få växa upp igen men att vi sköter om den lite bättre! 

Melvin var trött innan vi gick ut så han satt och gosade med pappa ett tag då mamma absolut inte dög.

Snickaren!

Innan vi börjat(inte tagit efter bild ännu)

Work in progress 

Helg

Lördag och jag har jobbat 10.30-14.30 idag. Melvin har varit hos hans farmor och farfar under tiden då sambon hjälpte hans morfar. Min bror och hans son kom ju igår och ska vara kvar tills imorgon vilket alltid är trevligt så vi träffas allt för sällan. Efter jobbet och jag hämtat lilleman så åkte vi hemåt där min bror lagom hade kommit tillbaka efter att ha varit hos mamma och pappa så vi var ute ett tag så grabbarna lekte och brorsan körde med sin jävla drönare. Haha ja, såg jävligt kul ut och häftigt. Meb ja nja det är väl kul ett tag.
Nu ligger vi i soffan alla tre, jag sambon och brorsan medans grabbarna ligger uppe och sover. Melvin får ju sova inne hos oss nu då dom sover i hans sovrum, men han verkar inte ha något emot det.
Jaha, och vart ska mamma och pappa få plats? Måste skaffa en större säng! 160 säng funkar inte så jätte bra just nu då han brer ut sig mer och mer. Kan inte fatta att han blir 2år om ca 2veckor?!!

Klädpaket

Idag har jag varit ledig så Melvin har varit hemma ifrån dagis såklart, vi har mestadels bara tagit det lungt och gosat,  har även städat ordning lite eftersom vi får besök över helgen då min bror och hans grabb kommer imorgon.
Vi har även hämtat ut ett paket ifrån HM som jag beställde för några dagar sedan. Tanken var att jag skulle beställs byxor till lilleman då han har väldigt ont om byxor, och speciellt nu i 98/104 som han behöver ju!!!  Men det blev ändå ett 2-pack tröjor med Big Hero 6 på som var på rea, samt en tröja som var på extra erbjudande för 49.50 istället för 99:-, plus att det är "glow in the dark" tryck på! Men blev även en vintermössa, halskrage och vantar samt 3par byxor till honom också! Var ju fri frakt samt att jag hade 50kr rabatt check så då får man ju passa på. Hehe ;)
Stora killen bär sin egen post. Fattar fortfarande inte att han blir två snart?!! 
Melvin var tvungen att kolla och godkänna alla kläder, dom var godkända! 

Måndag

Ny vecka igång och började veckan med jobb mellan 11.30-18 vilket var riktigt härligt, det gick ruskigt fort förutom sista 30min då jag blev seg och började få lite huvudvärk så längtade bara mest hem till soffan, väl hemma och när jag klivit in genom dörren hör jag en liten pojk som ropar "mamma" och kommer rusande ut i hallen och ger mig en bamse kram, som jag alltid får när jag kommer hem, och blir lika varm i hjärtat som alla gånger jag får en kram! 
Nu ikväll har jag ibte gjort så mycket förutom tagit det lungt, imorgon blir det jobb igen len denna gång mellan 15-18 lite dumt att bara jobba 3h när man har 2mil att åka. Men jobb är jobb och jag älskar ju mitt jobb så jag klagar inte! Denna vecka jobbar jag inte lika mycket som förra veckan, jobbade hela 32h förra veckan vilket jag ibte gjort på väldigt länge. Men det var riktigt kul faktiskt! 
Mammas lilla plutt redo för att åka till dagis! 

New pants

Måste bara säga att jag älskar mina nya byxor jag köpte på Gina Tricot nu i veckan! Först var jag lite skeptiskt eftersom det är en 'flare' modell på leggingsen. Helt underbara i både material och passform! Känns inte som om man har byxor på sig faktiskt, hehe. Men ärligt talat, jag skulle kunna gå runt dessa byxor dag ut och dag in! Jag skojar inte! Och priset är bara 149kr?! Ingenting ju! 

Babblarna

I lördags beställde jag hem födelsedagspresent/julklapp i form av Babblarna Melvin älskar verkligen babblarna och nu när dom kommit ut som gosedjur och även att lekmer.se hade 20% rabatt i helgen kunde jag inte låta bli att beställa hem dom! Men Melvin kommit inte få alla av oss, utan två kommer han få ifrån mormor och morfar, och två stycken ifrån farmor och farfar. Så det kommer bli att han får 3st på sin födelsedag och 3st på julafton. Och måste säga det, fy fasen så gosiga dom var! Längtar till Melvin fyller år nu så jag får se hans reaktion :)
Diddi, Bobbo, Dadda, Babba, Bibbi, Doddo 

Kalles lek och lattjo!

Idag hade vi planerat att åka till kalles lek och lattjo med Melvin och gisses vad det var populärt! Vi kom dit strax efter elva och kom inte därifrån förens kvart i två ungefär. Melvin var inte alls blyg utan han höll mig i handen och vi gick in på leklandet, det första han gjorde var att hoppa studsmatta och efter det gick det inte att få lugn på honom. Han var överallt och ingen stans och kastade bollar, klättrade, hoppade, sprang runt runt runt, åkte ring, åkte rutschkana och sprang lite till. Han hade knappt tid att sitta still och äta, men några pommes och en halv bulle fick han i sig iallafall stollen. 
Melvin verkligen älskade att vara där och det blir helt klart flera gånger vi åker dit, trots att jag och Jacob tröttnade långt innan Melvin tröttnade, men till slut efter att vi åkt rutschkanan typ 10gr på rad(klättra upp, åka ner, klättra upp, åka ner) så märkte vi på Melvin att han började bli trött så då köpte vi en propeller keps och åkte sedan hemmåt, han slocknade fort i bilen påväg hem och jag förstår honom. Mammas och pappas lilla buse.

Badkille

Idag har Melvin varit hos mormor och morfar eftersom jag jobbat 11-15 samt att sambon jobbat hos hans mormor och morfar. Så efter jobbet åt Melvin och jag där, lasagne! Älskar verkligen pappas lasagne så åt nog liite för mycket som vanligt. Men men, vi åkte hemåt vid 18 tiden och då blev det baddags för Melvin, min lilla badkille som verkligen älskar vatten och att bada. 

Efter badet blev det lite lördags gott innan det var dags för läggdags, och som vanligt när Melvin ska sova så får man alltid en puss innan vällingen, och en puss efter, idag var det en lååång puss efter vällingen jag fick. Samt att innan han kan komma till ro och somna så måste hans snutten få en puss, hans gosa-råtta få en puss samt han en till puss. Sedan tar det inte lång stund innan han kan slappna av och somna, min lilla gos kille, den finaste som finns! 

Hemma fix

Hittade några fula brickor inne på Karlsson i förrgår efter jobbet, hittade även lite dekorplast i mörk marmor och fick då en idé att klä in brickorna och trots att det var lite pilligt och svårt så blev det riktigt snyggt! Har klätt in en så har bara en kvar att fixa till idag.