Far och son

Att se kärleken mellan far och son är det bästa som finns, och att ni är mina är helt underbart! Älskar er mest mina älsklingar! 





Grattis världens bästa!

Idag fyller världens bästa sambo, pappa, pojkvän och älskling! 
Grattis världens bästa hoppas du får en toppen dag!







Aloe Vera produkter #1

Jag säljer ju som jag skrev igår Aloe Vera produkter genom Forever Living och är där med en av deras återförsäljare. Varför jag började med detta var helt enkelt att jag blev inbjuden till en MåBraStund hos en granne där jag fick testa på olika produkter.  Jag bestämde mig efter denna stund att jag skulle vara värdinna och bjuda in egna personer till denna stund där man får testa på fotbad, handmassage och man får ta hand om sitt ansikte. En riktigt mysig stund och man känner sig som en ny människa.
Efter denna stund bestämde jag mig för att skaffa ett eget kundnummer och på så sätt bli återförsäljare. Till en början var tanken att jag skulle köpa in till mig själv för ett billigare pris men bestämde mig sedan att börja sälja produkterna för att på så sätt få en extra inkomst.
 
Dom första produkterna jag testade var Propolis, Gelly, Scruben, Tvålen, Läppbalsam, Heat Lotion, Tandkrämen, Deon och nu har jag även börjat med att dricka Aloe veran. Kommer skriva lite om dessa olika produkter senare. Men först kommer jag skriva om 2 av mina än så länge favoriter, nämligen Tandkrämen och Heat Lotion!
 
Heat Lotion är den perfekta produkten för dig som är stel i nacke eller ryggen som jag.
Jag har länge haft problem med min kropp, haft problem med knän, höfter, vrister, nacke, rygg, ja det mesta i kroppen. Och det värsta är stelheten i nacken och ryggen och därför bestämde jag mig för att testa denna Heat Lotion. Det är den absolut bästa produkten jag haft för min stela nacke och rygg.
Efter en jobbig dag med ont i nacken och ryggslutet så brukar jag alltid smörja in mig med denna produkt och redan efter några minuter känner jag hur stelheten släpper och dagen efter känner jag ingenting.
Denna produkt kan användas på flera sätt än bara om man är stel i kroppen.
Har du mensvärk?
Smörj in nedre delen av magen när du har ont. (Har testat själv, funkar)
Har du ont i huvudet?
Smörj in lite vid precis vid tinningen när du har huvudvärk. (Har Inte testat själv)
Början du bli förkyld eller är förkyld?
Smörj denna produkt på bröstet så hjälper den till att värma upp. (Har testat själv, funkar)
Denna produkt kan användas på flera sätt och finns mycket mer att berätta om den så är ni intresserad hör av er i så fall.
 
Tandkrämen är perfekt för dig som vill ha ett känsligt tandkött och även har problem med tandfickor.
Denna tandkräm är den absolut bästa jag haft! Kommer Aldrig att byta tillbaka till tandkrämerna man köper i affären. Med tandkrämerna man köper i affärer känns det alltid som om man får en slags beläggning på tänderna som gör att dom känns fettiga på något sätt. Men inte med denna! Jag har även haft väldigt känsligt tandkött som ofta har börjat blöda när jag borstar tänderna, hände väl i princip varje gång jag borstade tänderna men inte längre. Jag har använt denna tandkräm i ca 6mån och under denna tid har mitt tandkött börjat blöda 2-3. Vilket är en enorm skillnad om man jämför med annars varje dag, varje gång man borstade tänderna. Denna tandkräm innehåller ingen flour, därav är den skonsammare mot tandköttet.
Tandkrämen innehåller även Bee Propolis vilket gör att om man har problem med t.ex tandfickor. (Har inga problem med detta så kan inte svara på om det är bra eller ej, men min handledare har en som haft problem med tandfickor och är super nöjd med denna tandkräm.)
 

Aloe Vera

Jag säljer som dom flesta inte vet aloe Vera produkter genom forever living och jag har hitills använt heat lotion, scrub, tvål, propolis, gelly, lipsylet, deon och tandkrämen. Alltså knappt en bråkdel av alla produkter! Men nu ska jag börja dricka aloe veran och hoppas på att även min mage ska sluta krångla samt att min hy ska bli bättre. Tänkte jag skulle berätta mer och denna produkt samt flera andra för dom som är intresserade!
Denna dryck aloe Vera Berry nectar innehåller 91% aloe Vera samt även tranbär, så har man problem med urinvägsinfektioner ska man dricka speciellt denna!
Kommer som sagt berätta mer i ett annat inlägg om varför du ska dricka denna. 
Så imorgon ska jag börja dricka och förhoppningsvis må bättre, min mamma dricker detta och hon känner en rejäl skillnad!
OBS: man ska ge det 3 månader innan man känner efter. 
Första månaden rensar.
Andra månaden neutraliserar
Tredje månaden återuppbygger


Beslutsångest deluxe!

Igår följde Melvin och jag med hans mormor in till stan för att handla och under tiden hon var hos läkaren passade vi på att gå på stan och kollade lite, så hittade en kortärmad body som var på rea och ett par byxor på Kappahl. Samt hittade jag en jacka till honom på busfrö, en höstjacka. Vi gil även in på h&m en sväng där jag hittade ganska mycket kläder samt 2st pyjamaser 2tjokare leggings och en långärmad till Melvin. Sen en del kläder till mig, dock ska jag lämna tillbaka typ hälften då det inte passade, ska byta storlek på 1 tröja sen så ska jag reklamera ett par byxor då det var hål i dom. Sen dom andra ska jag kanske byta storlek på, får se hur jag gör, sen har jag en tjocktröja jag inte kan bestämma om jag tycker om eller inte, så kan inte bestämma om jag ska lämna tillbaka den eller inte, får se. Ska nämligen in på fredag igen för att även köpa en present till sambon som fyller år på söndag. Men vad tusan ska jag köpa?!!

Kläder från Kappahl 

Tröjan på h&m jag Ska behålla

Kläderna jag ska byta/lämna tillbaka


Tröjan jag är osäker på

Kläderna till Melvin

Plus denna pyjamas


Racetrack Challenge

Här kommer bilderna ifrån när sambon och min bror körde Racetrack Challenge den 18/8
 
 
 
 

Veckan!

I måndags var det äntligen dags för sambon att köra "Racetrack challenge" efter mycket om och men som han fick utav mig i 20-års present förra året. Så vid 6.40 ringde klockan och vid 7.15 kom mamma och pappa hit som skulle vara barnvakt under dagen. Och vid ungefär 7.40 kom vi iväg och åkte till Linköping med kangon(vi hämtade en kamin, därav vi tog kangon, den är ju inte den bekvämaste)
Så vi ungefär 9.50 var vi framme vid Mantorp där min bror och hans flickvän med barn var, han skulle nämligen också köra. Och efter att dom hade lite teori och fått kolla banan så blev det dags att köra. Dom var väl 8st i gruppen och bara 2st som fick köra åt gången så sambon och min bror fick vänta lite med att köra. Tyvärr hade det ju regnat lite innan dom körde så banan var ju blöt så dom kunde ju inte trycka på ordentligt tyvärr vilket var lite synd.


Kommer visa fler bilder senare.

Efter Mantorp åkte vi tillbaka in i Linköping för att först åka till Bauhaus och köpa en kamin och sedan vidare till Ikea för att kolla lite, vi hittade även nya kuddar som vi köpte samt nya påslakan, lite grejer till Melvin och lite blandat. Sedan blev klockan helt plötsligt halv 5 och då vf det dags att åka hem och vi var väl hemma runt halv 7-7 efter att även handlat lite i stan. Och då var mamma och pappa redan här med Melvin och han honom lite gröt och macka. 

I tisdags lämnade jag Melvin hos hans mormor och morfar och begav mig till en kompis där jag fick rida! Skickade lite bilder till henne jag tog på henne på ek tävling och som tack fick jag komma och rida. Så sjukt underbart att få komma upp på hästryggen igen! Först tog vi en lite lugn skritt unda i skogen eftersom dom vi red hade blivit vaccinerade dagen innan. Så jag fick rida Hippen ett 6-årigt sto som var hur mysig och trevlig som helst! Även en lite piggelin var hon som gärna pinnade på lite extra, sen var hon även på en utbildningsnivå som en 4-åring så man kan ju inte begära så mycket som man kan med äldre. 
Efteråt tog vi ytterligare en runda med nu med högre tempo eftersom dom vi nu red inte blivit vaccinerade. Denna gång fick jag rida Cassie en 16-årig pigg  dam även hon jätte mysig, dok var hon ganska nervös i början när jag rycktade henne när jag stod där inne själv men hon lugnade snart ner sig. Denna dam var riktigt pigg och små taktade nästan hela tiden vi skrittade. Nu red vi ju i högre tempo och.i första traven så gick det super men sedan i galoppen blev hon lite stark samtidigt som jag blev stark i handen, men när jag släppte handen med och red med mer benen så gick det bättre! Sedan blev det lite skogs ridning på riktigt då vi red bland träd och buskar och klättrade och ger i nerföra. Riktigt mysigt och roligt faktiskt. Sedan när vi nästan var tillbaka vid stallet så tig vi och travade lite igen och då blev hon riktigt stark(var nu på ett för, påväg hem) så vi hade lite dragkamp 3-4 meter innan jag återigen släppte handen och red mer med benen. (Gar väldigt lätt för att bli hård i handen och bara hålla i istället för att rida, men det är något jag tränar på!) så fick även göra lite skänkelvikningar för att enklare kunna släppa handen lite och driva mera framåt. Efteråt så kollade jag på när hon tömkörde en valack jag blev riktigt förälskad i! Riktigt snygg var han högrest och en riktig liten piggelin som tydligen var väldigt känslig för skänkeln och munnen. 
Efteråt åkte jag hem till mina föräldrar och min lilla gosepojk. 

Hippen

Cassie

I onsdags var det mamma träff inne i stan så Melvin och jag var där inne och träffade andra bebisar samt passade på att handla lite tillsammans med mina föräldrar som även dom var i stan. 
Så köpte även då Melvins första tandborste eftersom han fått sina två första tänder! 



Idag har vi varit hos mina föräldrar, eller mormor och morfar som vi kan säga nu egentligen?? Vi var där och fikade och spenderade dagen där. Pappa och jag tid även en sväng ung sjön vilket var härligt! Men dock inte lika härligt med störtskuren som kom när ju hade kommit mer än halvvägs, så både jag pappa och hundarna blev dungsura, var bara Melvin som var torr, dom tur var! 
Vi var kvar tills ungefär 5 då vi åkte hemåt för att vänta på sambon och göra mat! 
Nu ligger vi hör i soffan och kollar på shark week och ska nog snart sova. Jag är så sjukt trött eftersom Melvin vaknar runt 6-tiden var morgon nu, och sedan sovit i min säng fram till halv 8-8 då han vaknar, zzzz men men mam ska vara nöjd över det' :) kunde vara värre! 

Busunge! 

Dagarna

Nu är jag mammaledig igen och vardagarna har återgått till det normala igen! I måndags åkte vi hem till mina föräldrar en sväng och i tisdags så kom min farmor förbi en sväng för att mäta på lite gardiner hon skulle sy upp till mig. I onsdags var det dags för träning på rehab igen så mina föräldrar kom hit vid 11 tiden och drack kaffe innan jag och mamma åkte in till stan efter 12 och pappa var kvar här med Melvin. Känns riktigt skönt att komma igån och träna igen och självklart så visade du inte mitt problem med min höft när vi tränade utan kom såklart efteråt?! Så jävla typiskt, men har kommit på iallafall när jag får ont... För hela sommaren nu har jag fått ont i min höft när jag går och det känns precis som om höften hoppar ur led och hoppar in igen, vilket den inte gör men svårt att förklara. Det typ smäller till och gör jätte ont och går över efter några sekunder? Min sjukgymnast trodde det beror på att en muskel hoppar fel och hoppar över någon ben bit eller något oh det är därför jag får ont. 
Igår var iallafall Melvin och jag hos mina föräldrar igen och på kvällen kom Melvins farmor och farfar hit för att hjälpa sambon med lite grejer, så sambon och hans platspappa var uppe på taket. 
Melvin hittade även sin leksaksatällning igår och gissa om det var roligt att och riva ut grejerna? Självklart alltin skulle vara på golvet! 



Inatt har Melvin vaknat några gånger vilket han inte gjort på ett tag, men tror det beror på hans andra tand som imorse hade brutit fram. Men till 8 fick jag iallafall sova innan Melvin tyckte det var dags att gå upp. Även idag hittade melvin sin leksakshylla och självklart skulle alla leksaker vara på golvet! 
Just nu sover han och dagen har inte något planerat, blir bara att ta det lungt tror jag, kanske ta en promenad lite senare. 

Yoghurt och mackor till frukost är mums!




Lite nytt!

Igår fyllde jag faktiskt år, ett år äldre än förra året, uhj.. Äh, inget att nojja över, ännu....!
Men igår var det iallafall jobb från 8-14, fick lite ångest där på morgonen över att jag tackade jag, men tröttheten försvann fort! Efter jobbet kom mina grabbar in till stan och min stora grabb bjöd på mat på rubinen innan vi åkte till maxi för att handla lite till kvällen eftersom mina föräldrar kom samt min ena bror och han flickvän med barn. Riktigt trevligt faktiskt och fick 2st lakan utav mina föräldrar som jag önskat mig. Av mina grabbar fick jag mat på rubinen då, samt ett presentkort på hm som jag använde lite av idag innan jag började jobba 11-15. Bilder kommer längre ner!

Efter jobbet åkte jag direkt ut till min farmor och farfar där mina föräldrar var med Melvin eftersom dom varit barnvakt då sambon är iväg på rumball 500(?).
Så vi var där fram till halv 7 då vi åkte hemåt! Nu sitter jag här i soffan och tar det lungt och tjokar chips. Tjockis som jag är! I torsdags förreesten kom sambons föräldrar hit och firade mig och utav dom fick jag en jätte söt drömfångare och ett VÅFFELGÄRN! dubbelt till och med! Vårat gick sönder typ innan sommaren, så nu kam vi äta våfflor igen! 

Lite grejer jag hittade till lilla grabben!

Samt lite till mig själv! :) + en bh oxå. 

Helgen!

I helgen har vi både varit hundvakt, barnfria och varit på bröllop! I torsdags åkte mamma och pappa iväg till Jönköping för hundträff och 3-dagars hundutställning. Så därav har vi varit hundvakt och i lördags lämnade vi Melvin hos hans farmor och farfar eftersom vi var bjudna på bröllop och Gud vilket roligt bröllop det var! Hela vägen ifrån kyrkan till folkets hus här i ankarsrum så var det en tipspromenad med diverse konstiga frågor som "vem kom, vem såg, vem segrade?" Samt "vem rullar hem ifrån krogen?"(frågan jag var som ett svarsalternativ på)
Vi fattade inte vad dom menade men senare på kvällen fattade vi! För dessa frågor var nämligen lekar vi lekte sedan på kvällen. Så den frågan jag var med på handlade om att man på kortast tid skulle rulla upp en oöppnad toarulle. Och jag blev 2:a av 3st med bara 2-3sek efter 1:an, inte illa pinkat. ;)
Ett riktigt roligt och vackert bröllop som bjöd på många skratt! Och vi var inte hemma förens efter halv 2 någon gång. Uhj uhj blev betydligt längre än förväntat men oj så roligt vi hade! 
Det var en nästan granne till oss som gifte sig samt hon som fick mig att börja med "forever living".
Så grattis ännu en gång Camilla och Mario och tack för att vi blev bjudna! 

Hur lika tyckte brudparet?

Tävlingen: vilket par kommer bäst överens där man skulle slå in ett paket med bara en arm var!

Tävlingen: vem har längst? Där man fick först välja ett valfritt redskap och sedan fick dom red på att dom skulle skala en potatis och få längsta sammanhållande skalet! 
Dom valde en plastvisp, korkskruv, grilltång. 

Riktigt god efterrätt, pannacotta, dock lite väl söt så hela gick inte ner. 





Sedan igår så åkte vi in till stan och åt frukost efter att vi vaknat och jag varit och hämtat Arrak hos en kompis som tog hand om Arrak och Aslan under kvällen och morgonen. Och sedan hämtade vi lilleman och väl hemma började gubben att riva ut en vägg här på nedervåningen för att öppna upp mer mellan matsalen och vardagsrummet. Blev riktigt bra faktiskt och ser betydligt mycket trevligare och ljusare ut! 
Så medans hans sågade ner väggen och väsnades så satt Melvin och jag ute på gräsmattan och studerade blommor och myste! 




Tillfällig grind så inte Melvin springer där och skadar sig eftersom det sticker upp lite spik, gubben är i stan nu för att köpa lite virke så han kan fika till det! 





Nya barnvagnen!

I fredags var vi och hämtade en ny barnvagn eftersom jag var så trött på våran gamla som var ful och tråkig och jobbig att köra eftersom det är stela hjul både fram och bak. 
Nu köpte vi en Emmaljunga Nitro City och än så länge är jag super nöjd! 
Har kollat på emmaljunga nitro vagnar och fastnat för dom så när denna begagnade kom ut på en Facebook sida så var man ju tvungen att passa på! Nu var det både liggdel, sittdel och en åköåse som ingick i priset och jag är nöjd med allt! Just nu är ju bara själva sittdelen aktuell men men :)
Kommer bättre bilder på vagnen senare! 


Melvin verkade även tycka om vagnen!