Snart jobb!

Sitter just nu och väntar på chefen sen är det dags att börja jobba! 8-13 är det som gäller! Vet inte om jag är pepp eller inte?? 




Ledig söndag!

Härligt att vara ledig efter att ha jobbat torsdag, fredag och lördag i världens värme! Snart ska vi åka hem till mina föräldrar för att äta grillat! Ska bli riktigt gott faktiskt! Och imorgon är det dags för jobb igen! Och sedan jobb fram till torsdag och sedan är jag ledig ifrån fredag till söndag vilket är skönt! 

Lilleman sover gott i vagnen nu innan vi ska iväg! 

Igår bestämde sig även Kakan för att komma in igen efter att ja varit ute i några kvällar, så det blir nog utekatt av henne skulle jag tro! Bara se hur länge hon håller sig inne denna gång! 


Helgens bravader!

I lördags lämnade vi Melvin hos sin mormor och morfar runt kl12.00 och han var där ända till söndagen runt 15.00, anledningen till detta var att vi var bjudna på bröllop så vi ville inte dra med honom dit. Men det hade gått super bra faktiskt, han hade även sovit hela natten så. :)
Men bröllopet var iallafall super fint, det var en arbetskompis till Jacob som gifte sig. Jacob hade även fixat så dom fick åka raggarbil ner till statshotellet där festen hölls, det var Jacobs pappa som körde dom i som bonneville.


Festen hölls sedan på statshotellet och på deras nya våning med havsutsikt! Riktigt fint lokal med en underbar utsikt över vattnet! 
Det var riktigt trevligt och vi hade roligt, maten var väl sådär, men jag är ju väldigt kräsen av mig så min åsikt räknas aldrig ;) desserten och tårtan var däremot helt i min smak! 
Vi stannade väl till ungefär 00.30 då vi både kände oss rätt sega plus att jag skulle upp och jobba sedan på söndagen. 





Efter jobbet igårc jobbade 12.30-15.30 så handlade jag lite innan jag åkte hemåt igen till mina pojkar, och Gud vad jag saknade min lilla älskling!
På kvällen badade melvin lite eftersom det var så varmt och han har även provstudsat studsmattan nu, han satt på den och sambon hoppade lite så det studsade vilket Melvin tyckte var super kul!




Nae nu är lunchen slut och dags att börja jobba igen, slutar vi 19.00 idag, suck!! Men men sånt är livet, bjuder även på en bild på min lilla älskling i min stora älsklings tröja! 



Lilla busunge!

Idag var det jobb mellan 9.45-12.45 som gällde och efter jobbet åkte jag direkt hem till min lilla älskling och krama om honom. Ser honom inte alls lika ofta längre när jag jobbar nu :(
Men sambon åkte iallafall iväg direkt när jag kommit hem för att hjälpa en kompis med något och han kom sedan hem lagom när jag precis lagt lilleman. 

Lilleman och jag har inte gjort något speciellt idag, gick en sväng till affären för att köpa lax till maten idag samt att jag köpte en glass, och självklart får man ju inte äta glass utan att ge lilleman något så han fick ju självklart smaka och där har vi en pojk som verkligen älskar glass!!
När vi kom hem så busade vi lite på golvet och nu har lilleman kommit underfund med hur man kommer framåt när han ligger på golvet, det har gått bakåt ganska länge men idag släppte det! Mammas duktiga lilla pojk! 
Nu sitter jag här och tittar på criminal minds och är jätte kissnödig men orkar inte gå upp och gå på dass, så får hålla mig i 30min till. :p




Lilleman älskar verkligen att stå i fönstret och kolla, dock fick han idag tag i fönster brädan som inte sitter fast av någon konstig anledning? Som tur är klarade sig lampan, blomman och högtalaren från att ramla i golvet. 



Hoppsan!

Innan jag började jobbet idag så satt jag och bläddrade runt på H&Ms mobil app och hittade dom sötaste byxorna någonsin till lilleman samt en jätte söt tröja. Och bara för att jag älskar min son så råkade jag visst beställa hem det. Oups! Men titta bara så gulligt! :D
Byxorna 129kr och t-shirten 69.50kr


Hittade även en klänning till mig själv på rean som jag tyckte att jag var värd. Eller? Hmmm
Långklänning (199kr)120kr




Söndag

Idag är jag ledig, skönt! Men imorgon är det jobb igen och då är det jobb fram till torsdag igen sedan är jag ledig fredag och lördag och då på lördag ska vi på bröllop ska bli trevligt. Dock har jag Dick inte hittat någon klänning att ha på mig ännu, suck! Men men får se om jag hittar något. Eftersom vädret inte är på våran sida idag så blir det en slapp dag inomhus, ska även åka förbi mamma och pappa senare idag för att gå ut med hundarna och ge dom mat eftersom mamma oh pappa är iväg idag, så pker väl dit runt 2 halv 3 tror jag. 
Annars förutom det så blir det som sagt en lugn dag, passa på att vila upp du inför nästa arbetsvecka! 

Lilleman imorse <3

Morsgris nr.1

Ända sedan jag började jobba så har Melvin blivit mer och mer morsgris, och den här veckan har varit extrem! Så fort jag kommit hem har han oftast suttit i gåstolen i köket, och han har blivit överlycklig när han sett mig, men sedan har jag gått längre in i hallen för att lägga ifrån mig väskan och ta av mig skorna och då har han inte kunnat se mig längre och blir då helt förstörd och bara skriker och gråter, sen när han ser mig är allt jätte bra, men sedan försvinner jag igen och han blir jätte ledsen?! 
För så fort jag lämnar rummet blir han jätte ledsen och bara gråter, även igår när jag skulle åka så blev han helt förstörd och bara grät, men det blev bättre när han fick sitta i pappas knä, då gick det an. Även när jag är på jobbet går det jätte bra, men såfort jag är hemma och han inte ser mig blir han super ledsen. 
Och nu idag skulle jag få honom att somna i soffan, ja just det! Gick ju sådär efter ungefär 40-45min med bara skrik och gråt, så fort jag la ner honom i soffan skrek han så han tappade luften direkt och höll jag i honom så klamrade han sig fast bäst han kunde i min famn och höll stenhårt om min hals, morsgris nr.1! Men tillslut efter ungefär 5min gråt i soffan så somnade han äntligen! Så får se hur länge han sover nu. 
Ska passa på att bara slöa i soffan nu medans han sover! 

Mammas busunge här om dagen! <3

Mitt allt

Från första stund jag såg dig var jag förälskad, från första stund jag höll i dig kunde jag inte släppa dig, du är min son, och du har mitt hjärta föralltid, jag kommer alltid finnas där gör dig, varje dag, varje minut, varje sekund! 
Ni kan ju ignorera mig är ni snälla! 




Jobb jobb jobb

Igår var det dags för jobb igen efter at ha varit ledig i torsdags, jobbade då 13-18 rätt segt faktiskt att börja vid 13. Men det gick ändå, efter jobbet tog jag med pizza hem som vi åt på altanen och myste innan lilleman skulle sova och han somnade runt kvart över 20.00 och då gick vi direkt ner i källaren för att fortsätta måla Melvins bokstäver som snart är klara! Blir såå fint, förutom 1 bokstav som inte blev som vi ville :(
Sen satte även sambon ihop det sista på min brudkista som vi målat om.
Efteråt tog vi det bara lungt och åt lite glass innan det var dags att sova. 




Idag är det dags för jobb igen mellan 11.30-15.30 och sen är dag 2 av 5 arbetsdagar i sträck klart! Efter jobbet blir det hem och äta grillat som sambon lovat idag! Mums! Nae nu ska jag fortsätta slappa lite i soffan innan det är dags att ta på sig lite kläder! 

En överlycklig pojk imorse 


Innan & Efter

Innan!
 
Efter!
Vi har även bytt plats på det, för tanken är att det ska komma in en kamin på det stället där den står på bilden över!
 

Ledig!

Härligt med sol och man är ledig! Lilleman och jag har dock varit vakna sedan 06.40 och nu sover han igen? Men men passar på att ta det lite lungt och väntar på att sambon ska komma ner, men det kan nog dröja ett tag till. ;)
Hoppas värdet håller i sig nu idag så man kan vara lite ute.


Både i förrgår och igår så jobbade jag. Jobbade 8-12 igår vilket var riktigt skönt och väl hemma så fikade vi lite innan vi gick ner till källaren, eller våran lilla målarverkstad som jag nu kallar det. Vi har målat om våra sängbord, en stor skänk, ett skåp och nu målar vi om min kista min gammelmorfar gjort till mig. Den var träfärgat men ska nu bli vit istället, mycket finare. Ni går se bilder när det är klart! 
Jag håller även på att måla Melvins bokstäver som jag ritat och klippt ut och sambon har sågat ut, och jag slipat ner kanterna lite på och nu målar jag dom i lite roliga färger. Ni kommer även få detta resultat!
Här kommer iallafall resultatet av skänken oc skåpet, visst blev det fint?! 
Innan var de bara tråkiga träfärgade. Har en innan bild på datan någonstans som jag ska försöka komma ihåg att visa er. 



Det finaste jag har


Mammas lilla pojk är stor pojk nu, hela 8 månader redan!! <3