Stressigt imorron!

Imorron blir det först praktik mellan 9-17, sedan blir det att skynda sig hem. Kommer nog ta bilen eftersom mamma och jag ska vara i Vimmerby vid halv 7 och jag kommer inte hem med bussen förens 5 över 6 typ. Men men. Väl i Vimmerby blir det att ha intro träff inför valpkursen jag ska gå med Pumba. Känns som om han kan behöva det då han har energi till 1000. Har blit lixom aldrig trött, trots att man är ute och går i stan och mental tränar honom, så sover han vägen hem i bilen ca 30 min och sedan går det i 110 igen?!

Men men, nu ska jag borsta tänderna, plugga och sedan sova! Måste plugga eftersom imorron har jag ju inte tid och det ska vara inne på fredag! Känns toppen! :D Men men, kommer nog gå bra ändå :)

Dagens mening!



Life never seems to be the way we want it,
but we live it the best way we can.
There is no perfect life but we can fill it with perfect moments.


Man måste våga erkänna!

Jag har på senare tid kommit underfund med att jag har riktigt svårt att erkänna för mig själv att man kanske måste be om hjälp ibland, man måste våga fråga om man inte förstår. Men jag har lite detta tänkande med att ''jag ska klara det själv, jag vill inte vara dålig och fråga om saker''. Men ja, detta får jag lida för.

Detta har jag som mest märkt när det gäller min psykologi kurs. Jag tycker det är super kul med psykologi men jag har verkligen jätte svårt för att fråga om jag inte förstår. Jag vill inte erkänna för mig själv att jag faktiskt inte förstår. Men jag måste våga erkänna detta, för jag lämnar in halvbra arbeten, sämre än vad jag vet vad jag kan prestera, men detta är just bara för att jag inte vågar fråga om jag inte förstår.

Jag förstår inte igentligen varför jag har så svårt för att erkänna för mig själv att jag kanske inte riktigt förstår? Det är ju mänskligt? Men jag har nog svårt att erkänna detta för mig själv, erkänna att jag faktiskt inte alltid förstår saker och ting, att jag måste be om hjälp för att kunna förstå. Detta har ju faktiskt reflekterats i att jag inte presterat så bra på olika uppgifter som jag kunnat gjort om jag bara sagt den där ynga meningen ''jag förstår inte riktigt, kan du förklara för mig igen?''

Läraren idiotförklarar mig inte för det?? Men jag tror nog att dom tycker att jag är trög om jag frågar det. Men jag känner det nu, att om jag ska plugga vidare, så krävs det ju mer av mig, så måste jag faktiskt våga erkänna för mig själv att jag faktiskt inte alltid förstår, man kan inte förstå allt.

Så om ni nu tänker som jag. Våga erkänna för er själva att man inte alltid förstår allting, jag har kommit underfund med detta för sent och detta har gjort att jag inte presterat så bra på uppgifter som jag kunnat göra om jag bara frågat den lilla fråga ''kan du förklara igen?''

Brainfreeze!

Ja, här pratar vi brainfreeze på riktigt! Står helt still u huvudet och jag försöker plugga psykologi! Känns inge vidare bra det här! Måste verkligen försöka ta tag i det nu! Det skulle varit inne igår! :'o Men men, ska verkligen försöka bli klar med det ikväll iallafall! Måste bli det!

Dagen i kort sammanfattning
Idag har jag iallafall inte gjort så mycket! Sovit, vaknade med världens huvudvärk, gick iallafall över rätt fort så det var skönt! Kollade på ett Criminal Minds avsnitt för att sedan gå till den stationära datan och göra en ny heder, vilket jag blev riktigt nöjd med! Sedan kollade jag på ytterliggare ett Criminal Minds avsnitt när hjärnan vek av ifrån pluggandet. Sedan blev det mat, efter maten bakade jag kladdmuffins, blev så sjukt sugen! Och nu sitter jag här och ser på tv samt försöker plugga!


En fråga till er läsare!

Jag sitter nu vid den stationära datorn och tänkte göra en ny heder. Då märker jag att bakgrunden jag la in igårkväll inte syns på denna data men det gör det på den bärbara?! På denna data är bakgrunden bara vit?
Även ett annat problem jag lagt märke till är att menyerna samt inläggen ska ha rundade kanter vilket inte syns på denna data?! Det syns på den bärbara hela tiden. Om man inte ser inläggen via bloglovin?

Så nu undrar jag hur min design ser ut från eran data, skulle vara super bra om ni kunde svara på det! Guld värt verkligen!

Kvällens hoppträning!

Kvällens hoppträning var så sjuuukt kul! Jag skojjar verkligen inte! Hoppade bästa Sabban som jag inte hoppat på ett tag! Men gud vad kul hon tyckte det var att hoppa. Vi började att hoppa en liten sax 2gr var åt båda håll, sedan höjdens saxen något och vi hoppade den igen 2gr var åt båda håll. Sedan blev det istället ett räcke på 60cm kanske? Och vi hoppade det på en stor volt, gick verkligen super! Sabban var fint framme för skänkeln och lyssnade super bra när jag tryckte av henne och svängde! Sedan satte min ridlärare upp ett till räcke till snett jämte det andra räcket (se bilden) först hoppade vi denna lilla ''bana'' med stora runda fina svängar, för att sedan övergå till att göra mer snävare svängar, alltså omhoppningssvängar. Och detta verkligen älskade Sabban! Guud så kul hon tyckte det var!

Jag som annars brukar vilja ta det lungt och inte vilja ta snäva svängar då jag är fortfarande lite hopprädd. Min hopprädsla var som bortblåst idag! Jag var nog den som satsade värst i svängarna, och Sabban satsade lika mycket och hoppade verkligen super fint! Vi kom rätt faktiskt varenda gång, vilket inte annars brukar vara min stora sida! Men guuud vad jag verkligen längtar tills nästa klubbtävling! Om Sabban är lika duktig som hon var idag, och jag lika säker i mig själv och vågar ta snäva svängar så kanske vi skulle kunna få en bra tid! Om vi nu skulle nolla o grundomgången! :P

Bästa Orizaba! <3
Åh, btw, Sabban är faktiskt efter Robin Z! Ja Robin Z, den Robin Z! ;)
e: Robin Z u: Gazelle
ue: Kaliber



Bästa Sabban och jag på en lokaltävling sommaren 2006 lr 2007! <3 90cm Clear round!

Dagens mening!


When people talk about you behind your back,
know that it means you're ahead of them in life and while they're back there
 they can kiss your ass


Woops!

Har blivit fruktansvärt dåligt med bloggande nu dom senaste dagarna! Men igår var det ju bal och idag har jag varit hos farmor o farfar samt gjort en ny heder! Mitt dåliga bloggande har förutom detta berott på att jag inte riktigt har något vidare intressant jag kan skriva om, plus att internet har krånglat lite. Men jag hoppas jag kommer igång med bloggandet igen!

Har inte dragit någon bloggvinnare ikväll eftersom det inte var någon som anmälde mig, var även dålig på att påminna er, så My bad! Ska iallafall köra igång en ny och förhoppningsvis kunne påminna er lite mera! :)

Imorron är det iallafall skolan som gäller från 8.20 till vet inte när. Har ingen Svenska B imorron eftersom jag är klar med den kursen! Sedan måste jag först ha tag på min religion lärare och fråga om min uppgift var okej och om den nu var okej har jag ingen mera religion heller! Sedan måste jag ha tag i min svenska/samhälls lärare och lämna in en samhälls uppgift samt prata om en samhällsuppgift jag skickat, och även fråga om jag fortfarande måste läsa boken. Lät nämligen inte som det när jag pratade med honom i telefon en snabbis i torsdags. Men men. Måste även fråga min psykologi lärare om 2saker till uppgiften som skulle varit klar i fredags, plus att jag måste få tag i studie och yrkesvägledaren för att prata lite om detta med högskolor och vad som gäller och det. Har ju funderat på att plugga vidare nämligen! :)

Men nu ska jag iallafall sova! Godnatt på er söta bloggläsare! :) <3

Heder!

Som vissa kanske lagt märke till så har jag nu bytt heder! Vet dock inte riktigt vad jag tycker om den, den blev fin, men inte så som jag hade tänkt mig! Hade en super bra idé först, men det gick inte som jag ville, photoshop krånglade med mig! :( Men ska försöka fixa till en bättre någon gång när jag orkar. :P Ge mig gärna super många tips och idér till hur den ska se ut! :D

Bjuder på en favorit bild ifrån igår med bästa älsklingen! <3

Bilder!

Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder ifrån balen igår! Bästa pojken och jag! ♥
Klicka på bilderna för att dom ska bli större! :)

       

Alla bilder är tagna av min pappa! Med min kamera Olympus e-420

Balen!

Balen igår var underbar faktiskt! :) Vi kom in till stan runt halv 3 någonting och då gick vi bort till stadsparken, sedan blev det mingel ända fram till kl 4 då någon tant pratade massa strunt och efter det var det mösspåtagning och sedan var det dags att ställa upp inför kortegen! :) Vi gick storgatan ner, över fiskartorget och bort till båtarna, där fick vi dock stå ca 30min innan vi kom med sista båten ut. Var 2båtar som gick, vi hann inte med någon av dom, var så pass mycket folk!

Väl framme runt halv 6 var det välkomstdrink, jag drack dock inte så älsklingen fick mitt glas, sedan var det mingel fram till typ kvart i 7 då det blev förrätt, någon vidrig räkgrejs, usch, den var inte god så älsklingen fick min, men han tyckte inte heller min var speciellt god, min var ju laktosfri. Sedan satt vi ungefär 1,5 timme innan vi fick förrätten. (vi satt i Cafet, man kunde sitta i cafet, stallet eller slottet) så när vi satt där och väntade på maten så kom dom ifårn slottet in och dom hade redan ätit upp. Hrm super kul! Men men, när vi väl fått maten så var det faktiskt godare än jag trodde det skulle vara. Sedan mellan varmrätten och efter rätten så gick det fortare, men det var väl bara för att vi hade bara en halvtimme att ät på innan vi skulle dansa vals.

Valsen gick sådär. Försöka trycka in ca 400pers på en liten yta, gick inte riktigt att röra på sig. Vi dansade bara en dans och sedan gick vi därifrån, gick runt lite runt på slottet och utanför och satt och pratade med hans klasskompisar fram till kvart över 11 då vi tog en taxi in till stan och sedan åkte vi därifrån, älsklingen hade ställt hans mors volvo där inne så jag fick köra hem då eftersom älsklingen druckit.  Bussen ifrån slottet skulle inte gått förens mellan 1-2 annars. Men men, innan vi åkte hem så köpte älskligen 2hamburgare var så vi fick något mer i magen innan vi väl åkte hem och sov! :)

Bjuder på 1 bild ifrån igår, kommer fler bilder när jag redigert dom, sitter vid den bärbara just nu! :)

Bilden är tagen av min pappa, kopiering anmäls direkt!

Me



Bästa bror som fotat och redigerat bilderna! :)

A lot of things...

Duschat, sminkat mig och nu sitter jag och målar naglarna! Sedan ska frisyren fixas, måste även hitta ett passande halsband till min klänning! Och om ni undrar vad som händer idag, så är det BAL för min del! :) Har längtat super länge! Min klänning har hängt i garderoben sedan i januari! Åhh, så skojj! Men ja så om ni undrar varför det blir dåligt med uppdatering idag så beror det på det! :)

Blev även väldigt dåligt med uppdatering igår också, var nämligen först i stan, sedan åkte jag till pojkvännen och vi åkte tillbaka in till stan och åt Subway, och sedan hem till mig! Men men, nu ska jag fixa klart resten så ni får ha det så bra idag, vi hörs imorron igen! Och då ska jag försöka fixa till hedern för jag har nu äntligen fått bilderna av min bror! :)


Dagens mening!


Isn't life ironic? We ignore the ones who adore us, adore the ones who ignore us, love the ones that hurt us, and hurt the ones that love us, so frustrating!!


Sicken dag!

Praktik mellan 9-17, helt okej! Bea och jag kom underfund med att dessa 3år jag varit där har gått så fruktansvärt fort! Nu är det bara 3 praktik dagar kvar, snacka om att jag kommer sakna H&M och alla underbara jobbar kompisar! Men har ju sommarjobb där iallafall, och förhoppningsvis kanske jag kan få jobba lite extra sedan i höst. Men det får vi se! :)

Efter praktiken pratade jag med min Svenska lärare och han sa att sista uppgiften om minoritetsspråket var SUPER bra! Så nu har jag ingen svenska längre, fatta skönt! Visst inte många lektioner kvar men ändå! Och blir religionen godkänd den uppgiften så har jag ingen religion. Så dår har jag bara Psykologi B kvar. Alltså 1 lektion 2gr i veckan! Skapligt skönt! :D

Nae nu ska jag umgås med pojken och mamma lite, så ingen mer uppdatering ikväll!

Dagens mening!


''A smile is a language that even a child can understand


Jäklar!

Gud vad jag har varit duktig nu i 2 dagar! Igårkväll gjorde jag klart ett religions arbete på ca 2 timmar och gjorde mig förtjänt av lite glass! Ikväll skrev jag klart samhällskunskapens sista uppgift, så nu får jag betyg i Samhäll A iställer för våran speciella samhäll som bara var på 50poäng. Detta gör nu att jag har högskolebehörighet till alla högskoleutbildningar! Jag valde att göra 4 extra uppgifter nu på gymnasiet iställer för att plugga hela Samhäll A på komvux! Ganska smart drag enligt mig sjäv! Så åter igen till att jag skrev klart den uppgiften, förhoppningsvis blir det Godkänd så han ä nöjd, så jag gjorde mig förtjänt av glass idag med!

Det som är skönt nu är att jag bara har 1 uppgift kvar? Tror bara det är psykologin kvar nu. Eller ja sen är det ju boken jag ska läsa klart så jag kan höja Svenska B betyget. Av 4a delar hade jag VG på 3, och den jag bara fick G på var den litterära delen. Så om jag ville kunde jag läsa ytterliggare en bok, svara på 3 frågor och på så sätt höja betyget! Så ja, jag valde att läsa boken! Men fyy så dålig bok, handlar om en pojke med vad jag tycker är en ganska vriden syn på livet?! Men men, har kanske läst 95sidor av 286 sidor tror jag? Men men, ska nog klara av det, läste väl sammanlagt 2timmar idag på bussen till och från praktiken!

Nu sitter jag iallafall och kollar på Grey's Anatomy med mamma, haha och det roliga med det hela är att nu 3dagar i rad har tvn typ strejkat så fort hon satt sig här inne. Först flimmrar bilden nått fruktansvärt och sedan stannar bilder eller blir helt svart. I måndags och igår satte hon sig här inne runt 9 och då trodde jag att det kunde vara fel på sändningen. Men nu när det hände samma sak men vid typ 20 i 9. Ja, kanske inte är fel på sändningarna, annars är det bara ett väldigt komiskt sammanträffande! Snacka om att vi har kul åt det här i soffan! ;)

Sedan blir det i alla fall att prata med älsklings pojken i telefon, kolla på Big Brother och sedan sova, fruktansvärt trött så jag skulle behöva sova ett antal timmar nu känner jag. Så blir nog ingen me uppdatering ikväll. Så jag får önska er alla en underbar torsdag nu! :) Kram på er! <3

Suck!

Idag har jag haft ytterliggare en sån där dag när man typ bara stirrar rakt in i väggen utan anledning, ingen ork eller vilja till att göra någonting överhuvudtaget. Jag verkligen hatar att må såhär! När ska jag få må helt toppen bra, utan att någon gång på dagen må dåligt? I måndags hade jag faktiskt en relativt bra dag! Inte direkt på morgonen, men efter älsklingen bjöd mig på Subway och jag umgicks med honom på rasten och 2 timmar innan valsträningen och på valsträningen så mådde jag så toppen! Inget kunde få tag på mig! Och sedan på kvällen ha ett underbart dressyrpass på finaste Cito och han gick som en dröm! Det var verkligen en toppen dag! Jag mådde toppen!

Men imorse när jag vaknade, vaknade jag typ helt tom! Allstå man har känsor och så, men man är tom. Åhh så svårt att förklara! Men men, ni som vet vad jag pratar om förstår! Denna känsla har hållt i sig mestadels hela dagen! Och sedan kommer man hem och får tråkiga nyheter! Varför ska allt alltid hända mig? Ända sedan 2006 har mitt liv fallit isär år för år mer och mer.. Jag orkar inte! Men anledningen till att jag fortfarande står kvar här på samma plats är min familj, ridningen och helt klar min pojkvän! Jag skulle aldrig klarat något utan honom! Jag skojjar inte!

Förlåt för ett depp inlägg men ibland måste man få skriva av sig! Var glada för att jag inte skriver depp inlägg varje gång jag mår såhär. Men men, nu ska jag plugga. Om jag hittar uppgiften jag hade tänkt att göra?! Annars får jag ta och skriva på psykologi arbetet. Det ska vara klart på fredag! Men men, ha en fortsatt bra kväll! Kram på er alla! :)

PS: Min bror skickade skivan med alla bilder vi tog för någon vecka sedan igår, så förhoppningsvis kan jag fixa heder och profilen i helgen! Eller ja, blir väl isåfall på söndag! För på lördag är det BAL som gäller! :D

Yeey!

Gud vad jag känner mig nöjd med mig själv just nu! Började runt 7 att skriva på min religions uppgift, tänkte först att ''fasen detta kommer ta en evighet'' men när jag till slut började att skriva så gick det som på räls nästan! Så runt 9 var uppgiften klar! Fast då kanske ni kan räkna bort 15min med tv tittande och kolla runt på internet lite! Men annars har jag pluggat hela tiden! Och jag sa det till mig själv när jag kände att detta gick super att om jag gör klart uppgiften ikväll så skulle jag få ta glass, inte annars! Och ja, jag fick glass!

Nu ska jag bara skicka in det och hoppas att han blir nöjd. Dock var jag lite osäker på hur uppgiften skulle vara skriven, men han får väl isåfall påpeka det och så ändrar jag det som inte blev bra! Nu ska jag iallafall ta och borsta tänderna och sedan lägga mig och sova, eller blir väl kolla på Big Brother innan jag ska sova! men hoppas er alla en super duper morgon dag! :)


Prinsen och jag!

Bilderna är tagna av min kompis Michelle! Kopiering anmäls direkt!

Visst är han snygg prinsen? :D



Tisdag

Dagen började med att först åka in till stan! Efter stan blev det att följa med Michelle ut till hennes föräldrar där hon har sina hästar! Hälsade på hennes nya tillförskott som hon fick hem i söndags! Ett 3-årigt super sött sto. Sedan red jag först hennes andra häst, eller ja ponny. Red honom ett litet tag, och ja super bra gick det faktiskt! Inte ridit honom sedan förra sommaren?! Men hade ju hjälp av Michelle som känner honom väl! ;) Det enda jag hade lite problem med var att han har ju ett hackamore, och jag är inte sådär jätte bra kompis med hackamore. Men som sagt, Michelle gav mig lite tips på vägen så det gick super ändå! :)

Förhoppningsvis lägger hon upp några bilder på FB sen så då snor jag några och lägger in här tänkte jag! Om ni vill se? :) När jag kom hem runt halv 4 så åt mamma och jag majskolvar! Mums, och ikväll blir det att äta jordgubbar med mjölk! MUUMS igen! :D Nu ska jag fortsätta kolla på tv samt sätta igång med pluggandet! Så hörs senare ikväll! Kram på er!

Till alla med hund!

Det finns fortfarande folk som är dumma i huvudet och låter hunden sitta i bilen en varm sommar dag. Ja jag säger att dom är dumma i huvudet, för det är dom! Rent ut sagt! Även om du öppnar några fönster åt hunden så hjälper det inte! Knappt något! Så förhelvete sluta ha era hundar i bilarna i sommar! Varför ens ta med dom när dom måste sitta i bilen? Så förbannat onödigt! Och om man nu åker på utställning, förhelvete låt inte hundarna du inte ställar sitta i bilen! Vf som sagt ta med dom?! Åhh, detta gör mig så fruktansvärt förbannad, på riktigt!


Bilden är ifrån Facebook!

Kvällens dressyrträning

Red finaste lilla Cito idag, eller min vita springare som jag brukar kalla honom! Gick verkligen otroligt bra! Fick ihop honom bra och han var super duktig verkligen! Till en början hade jag fruktansvärt ont i högerarms överarmsmuskel, vet ej vad det heter, men efter ett tag gick det över och jag kunde samla ihop honom mer och han var super fin! Var dock lite jobbigt att sitta ner i hans trav eftersom han tar såna stora steg så det skumpar ganska mycket om man säger så! ;)

Vi tränade väldigt mycket övergångar mellan trav och galopp idag och till slutet gick det super! Visst fattningarna gick toppen hela tiden. Men sedan övergångarna mellan galopp och trav gick sådär. Första gången vi skulle sakta av från galopp till trav tog det ett tag innan han ens började trava igen, men det blev bättre och bättre efter ett tag. Var någon gång jag tappade ''kontrollen'' i en övergång och han ''ramlade'' in i traven. Men sedan gick det bra igen! :)

Har väl inte så mycket mer att säga förutom att jag är super duper jätte nöjd! :D


Dagen i ord!

Klockan ringde 6.30 imorse och då var det bara att hoppa upp ur sängen för att dra sig ner och äta frukost och göra iordning sig! 7.40 tog jag bilen till skolan, hämtade älsklingen påvägen in och hade första lektionen som var psykologi! Efter den första lektionen var det att vänta till ca 10.30 då älsklingen kom och vi åkte ner till stan för att äta på Subway! Så nu för första ången i mitt liv har jag ätit på Subway! Tog en tonfisk macka och guuuud så gudomligt god den var! Tack bästa älsklingen för maten! ;) ♥

Sedan bar det av till skolan igen för att ha 2 lektioner! Relegion och Svenska B. Relegionen gjorde jag ett prov och pratade betyg! Fick reda på att jag ligger riktigt bra till i relegionen och gör jag nu sista uppgiften bra nu så kan jag höja ännu lite mer! Så why not? Hade först inte tänkt göra den uppgiften, men sedan sa han att han gärna ville att jag skulle göra den ändå. Så då blir det att göra den och förhoppningsvis höja betyget!

Svenska B så gjorde vi inte direkt något utan kom dit, pratade med han och slutade! Men bara det att slutade 2 timmar innan vi skulle ha valsträning kl 4! Super kul! (var sarkastisk!) Dansade vals några gånger och några gånger bugg, tog väl ca sådär 30min, men fyy vad varmt det blev! Ajja, nu kan vi iallafall dansa vals på lördag! Heh, älsklingen var suuper glad ska jag lova! ;)

Efter valsträningen så skyndade jag mig hem och bytte om på 5min för att sedan hoppa in i bilen igen för att åka iväg till ridningen. Hade igår skrivit att jag inte kunde rida, men ringde min ridlärare påvägen hem och sa att jag nog skulle kunna hinna hem! Och det gjorde jag! :) Skriver mer om ridningen senare ikväll! :) Ska nog kanske ta något att äta nu? Är lite hungrig, har inte ätit mer än 1 macka och sedan 15cm lång macka på subway! Så kanske borde ta något! ;)


Bilder del 4

Lokaltävling 17 maj 2012 Klass 4 - 80,90,100cm 2 faser
*Klicka på bilderna för att se dom större*
       


Bilder del 3

Lokaltävling 17 maj 2012 Klass 3 - 60,70,80,90 2 faser
*Klicka på bilderna för att se dom större*

                  
Alla bilder är fotade utav mig! Jonna Nilsson på Narbonne.blogg.se! All kopiering anmäls utan tvekan!

Veckans blogg!

Kör ännu en gång med Veckans blogg! Änmäl er nu! :D


God natt!

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och kolla lite på tv inna jag förhoppningsvis somnar ganska fort! Imorron är det skolan, 3 lektioner plus valsträning kl 4! Så ingen ridning för mig imorron! Skit! :( Blir så arg på skolan, dom hade satt ut den informationen 2skoldaga innan? Alltså i tisdags! Hallå lite framförhållning ska man väl ändå ha? Plus att vi skulle ha ett till möte där vi skulle prata om priser och tider, alltså vad balen kostade. Bara det att balen redan är inbetald och den är på lördag? Åhh, Västerviks gymnasium kan.. ja inget jag tänker säga här?!

Tar ju iallafall bilen imorron eftersom jag inte vet när jag slutar efter valsträningenn så skulle hämta upp älsklingen på vägen til skolan så han slapp ta egen bil! ;) Han lovade även att bjuda mig på Subway, har inte ätit på Subway ännu och det har funnits i stan sen i vintras/tidig vår? Men men, efter jag kommer hem imorron blir det plugg och ska förhoppningsvis bli klar med allt! Måste fasen bli det nu! det är lite mindre än 3 veckor kvar till studenten!


Vinnaren av veckans blogg!




Klicka på bilden för att komma till vinnarens blogg! eller HÄR

Vann inte du? Håll utkik imorron, för imorron startar en ny omgång av Veckans blogg!

Glöm nu inte!

Glöm nu inte att anmäla er till veckans blogg! Vinnaren kommer upp ikväll!

Klicka HÄR för att delta

Jobb, jobb, jobb!

Jobbat idag mellan 12-17! :D Riktigt skojj, men fyy så trött man blir av så mycket folk på en och samma gång! Efter jobbet gick jag till djurmagazinet för att köpa mat åt lillskiten, eller ja Pumba rättare sagt! ;) Och sedan hämta medecin till Mischa så var inte hemma förens typ 10 över 6 eller nått! Men men, snart bär det av till älsklingen för lite fredagsmys och imorron är det jobb igen som gäller! Mellan 12-15.15! :D Pengar går alltid åt! Sen är det ju super kul att jobba med så underbara arbetskamrater jag har! Helt klart bäst! :D

Lär inte bli så mycket uppdatering ikväll eller imorron! För ska handla efter jobbet imorron och kommer hem direkt till maten! Men men, ska försöka fixa resten av bilderna ifrån lokaltävlingen imorron, tänker inte sätta på den stationära datan bara för att fixa dom nu när jag snart ska åka. Så ni får ha lite tålamod för er som vill se! :)

Kram på er! :D


Lokal tävling del 2

Lokaltävling 17 maj 2012 Klass 2 - 60,70,80 2 faser
*Klicka på bilderna för att se dom större*

                   

100 frågor

1. Hur gammal är du om fem år?
24?!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Emma

3. Hur lång är du?
Skulle gissa på kanske 175? Har inte mätt mig på hur länge som helst!.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Hrm, Mr Mrs Smith tror jag.

5. Vem ringde du senast?
Pojkvän.

6. Vem ringde dig senast?
Pojkvän.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
I aint gonna tell you!

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Helt klar sms, hatar att prata i telefon!
.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta.

10. När såg du senast din mamma?
30 min se kanske?.

11. Vilken ögonfärg har du?
Blågröna.

12. När vaknade du i dag?
Vid kvart över 8 då klockan ringde.

13. Vilken är din favoritjulsång?
.Hrm, vet inte!

14. Vilken är din favoritplats?
Hemma i soffan eller på hästryggen!.

15. Vilken plats föredrar du minst?
SKOLAN!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Inte en anning, barn kanske?

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Monstret under sängen såklart! :'o

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Hrm, verkligen att skratta?

19. Hur stor är din säng?
Dubbelsäng?

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Jag har ingen egen, men vi har både en stationär och en bärbar!

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Underkläder

22. Hur många kuddar har du i sängen?
4st

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett!

24. Vilka städer har du bott i?
Där jag bor nu, ''staden'' hah

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor, hatar att vara instängd i skor, barfota på sommaren

26. Är du social?
Kan jag inte påstå

27. Vilken är din favoritglass?
Hrm, just nu Calippo Shots

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Hrm, marrängtårta! :'D

29. Tycker du om kinamat?
Aldrig testat

30. Tycker du om kaffe?
Nae!

31. Vad dricker du till frukost?
Oboy, helt klart!

32. Sover du på någon särskild sida av sängen?
Alltid längst in! Både här hemma och hos min pojkvän står sängen intill väggen, hatar att ligga längst ut!

33. Kan du spela poker?
Nae

34. Tycker du om att mysa/kela?
Helt klart!

35. Är du en beroendemänniska?
Ah

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nae, men känner folk som fyller både innan och efter, i ordning!

37. Vill du ha barn?
I framtiden

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, när jag var mindre hade jag ett eget språk! Hah.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nae

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Aldrig badat i ett hav. Men bassänger brukar ofta vara varma ^^,

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder och godis (a)

42. Äger du dyrbara smycken?
Inte i pengar, men i värde för mig!

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Criminal Minds och Grey's Anatomy

44. Kan du rulla med tungan?
jodå

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Hrm.. Hasse tror jag!

46. Sover du med gosedjur?
Oh ja! Har typ 6 gosedjur i sängen varav en är en bamse björn som jag fått av pojkvännen. Samlar ju på gosedjur!.

47. Vad har du för ringsignal?
Hrm, bra fråga. Where them Girls at tror jag

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Mamma har nog

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
en mugg

50. Flirtar du mycket?
Nae

51. Kan du byta olja på bilen?
Nae, aldrig testat så kan inte svara

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nae, peppar peppar ta i trä!

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Hrm, en bok om depressioner tror jag

54. Läser du dagstidningen?
På jobbet

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nae

56. Dansar du i bilen?
Ibland, om jag är på bra humör

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Öhm, P4?

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Öhm, vet inte?

59. När var du i kyrkan senast?
Uhj, var läääääänge sedan! Typ flera år sen?

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Sten Borg!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
jadu, bra fråga, vet faktiskt inte? 1-2 nätter kanske?

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Hrm, bra fråga?

63. Vad lyssnar du på just nu?
Unga läkare på tvn

64. Har du varit med i tidningen?
Ja, för länge sedan

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Öhm, vet faktiskt inte!

66. Vem såg dig naken senast?
Dom flesta kan nog veta svaret på den frågan

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Vit och röd? Eller lila? Eller blå? Vet inte x)

68. Hur imponerar man på dig?
Var dig själv! Låtsas inte att du är någon annan!

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Ingen!

70. Har du någon piercing?
Överläppen och öronen

71. Din största vinst?
En stoooor kexchoklad kartong med MAAAAAASSSSSAAAA kexchoklad i! :D

72. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Blogg.se samt min blogg då, Bloglovin och bloggar där på, Facebook, och aftonbladet

74. Är du fåfäng?
Lite kanske

75. Ångrar du någonting du gjort?
Mmm..

76. Hur gammal är din pappa?
Gissa! :D

77. Vilket är ditt drömjobb?
Jadu, vet faktiskt inte! Ha egen ridskola kanske eller vara duuuktiiiig beteende vetare?

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Shoppa, åhh då menar jag verkligen shoppa! inte bara köpte några tröjor eller så men alltså riktigt shoppa!

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Katter, hundar, marsvin, chinchilla, kaniner, ökenråttor

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Jag dricker inte dricka med kolsyra, jag är nedstämd ca 95% av var vaken tid, jag stör mig nått enormt på folk som trycket in mat, godis och saker i munnen och äter upp allting jätte fort samt smackar...... Åhh, får rysningar! 

81. Svär du ofta?
Hah, var och varannan mening enligt min mormor! x)

82. Sverige när det är som bäst?
Vaaaaaaaarm solig dag utan ett moln på himmlen, men en sval vind så det inte är för varmt!

83. Kan du åka slalom?
Tror inte det, me har inte testat

84. Vad har du ätit i dag?
En korv?! Hallå jag har inte ätit korv på 5-6 år? Då senast jag åt det mådde jag illa i 3dagar efteråt, pannkakor och en banan!

85. Vad har du för utbildning?
Utbildning, går i 4veckor till som lärling på H&M

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Ögonen tror jag. och Rumpan faktiskt! :o hih (a)

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Mina tänder, mage och lår!

88. Vilken är din bästa egenskap?
Jag tar inte åt mig av kommentarer, om det inte gäller kommentarer ifrån folk som står en nära

89. Vilken är din sämsta egenskap?
Jag är fruktansvärt lat och bekväm ibland

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
No one?

91. Saknar du något?
Ett liv i lycka, utan att gå och vara deprimerad hela tiden.

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Det är klart! Det är ju enda chansen att man får bli bortskämd och slippa göra något?

93. Vad gör dig ledsen?
Jadu, kan var precis vad som helst nu för tiden, briser för minsta lilla

94. Vad gör dig glad?
Pojkvännen, familjen, hundarna, stallet och hästarna!

95. Har du varit gift eller förlovad?
Förlovad nu!

96. Vad ska du göra i helgen?
Jobba på lördag, plugga på söndag

97. Vad är det knasigaste du gjort?
Jadu, svårt att komma på något direkt såhär!
.

98. Vad har du för laster?
Choklad missbrukare nummer 1!

99. Vem är din förebild?
Rolf-Göran Bengtsson och Angelica Augustsson

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Se på tv och sedan sova!


Don't tell others what to do!

En sak jag stör mig på nått enormt är när folk klagar och hela tiden säger saker när dom inte kan göra saken bättre själv! Jag kom och tänka på det idag på lokaltävlingen när det kom in en tjej idag på banan och mamman står utanför banan och skriker ''galoppera, galoppera, GALOPPERA!'' och ''Rid på en volt, en volt till.'' ''Driv, driv, du måste driva.'' Visst det kan vara bra att få lite tips ibland, men att stå och skrika detta hela tiden, och på ett barskt sätt. Ja jag skulle bli tokig om jag satt på hästen. Det är skillnad på att hjälpa till och att bara var tjatig. Så då tänkte jag, varför stå och skrika på andra när du inte kan göra det själv! Detta gör mig så fruktansvärt frustrerad!

Jag vet själv hur min mamma säger ''Men gör sådär istället, men så kan du inte göra'' när jag t.ex. står och bakar bullar, eller något, då är alltid den där kommentaren där ''Så kan du ju inte göra'' Alltså jag har blivit förbannad på min mor ett antal gånger och sagt ''Men gör det bättre själv då förhelvete!'' För det är fruktansvärt irriterande när folk står bakom nacken på säger hur man ska göra..

Någon som håller med mig? Det är inte rätt tycker jag! För kan du inte göra saken själv, eller bättre, så ska du faktiskt inte säga något! När folk uttrycker saker som detta får mig verkligen på dåligt humör! Skojjar inte! Visst jag har kanske själv sagt något sånt där, men jag har kommit på mig själv direkt. Men ja, alltså gud vad jag stör mig, blir arg bara av att tänka på saken!

Lokal tävling del 1

Lokaltävling 17 maj 2012 Klass 1 - 60,70,80 Clear round
*Klicka på bilderna för att se dom större!*

           

Dagen i ord

Åkte imorse runt kvat 20 över 9, hämtade upp Emma på vägen och sedan bar det av till stallet för att vara funktionär på lokaltävlingen och även klubbtävlingen som var sedan! Jag stod utanför banan och tog kort, samt hjälpte till att bygga om banan när det ändrades klass. Vi hade väldigt tur med vädret ända fram tills ungefär halva klubbtävlingen varit, då började regnet komma och det vräkte ner ett tag. Så då när jag stod på banan under klubbtävlingen så fick jag ha kameran innanför västen så den inte skulle bli för blöt.

Jag kom hem ungefär vid halv 4 och då blev det att äta mat och sedan duscha, efter det var det dags att sätta igång att redigera bilder! Har än så länge bara redigerat 2 klasser av 4a, eller 5 om man räknar med klubbtävlingen. Men det ska jag försöka få tid till i helgen, kanske hinner redigera något imorron innan jag börjar jobbet imorron, jobbar mellan 12-17!

Har fortfarande lite bloggtorka så lämna gärna tips om vad man kan skriva! :)
Kommer inlägg under kvällen och morgondagen ifrån dom 2 klasserna jag än så länge har hunnit redigera! Så håll utkik! :)

Bloggtorka!

Åh, nu har jag bloggtorka igen! Eller jag vet inte om man kan kalla det bloggtorka, det finns jätte mycket jag vill skriva, men när jag väl sitter framför datan och ska skriva så är det blankt! Usch, jobbigt faktiskt! Så om ni har tips på vad ni vill läsa om, skicka gärna iväg en kommentar då om vad ni vill läsa om så ska jag se om jag kan skriva ihop ett inlägg! :)

Imorron är det lokaltävling på ridklubben där jag rider så ska vara funktionär och samtidigt fotografera tänkte jag! SKa bli skojj! Det är lokal för ponny! :) Så ska kolla lite på Big Brother och sedan tänkte jag ta min onda nacke som jag fått ont i igen och vila den på huvudkudden, tror både den, mitt huvud och jag skulle behöva en god natts sömn, eller ja så mycket sömn som det kan bli. Dom senaste dagarna har jag sovit jätte dåligt! :( Men men, det är sånt man får leva med ibland!

Ha de bra alla underbara! :)

Bjuder på en bild på mig och min älskade vovve! Bilden är tagen av min bror i söndags! All kopiering anmäls utan förvarning!

Boriing!

1. Tre namn jag lyssnar till: Hrm, vet inte riktigt?
2. Någonting jag tycker om med mig själv: hrm
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag är så fruktansvärt trög ibland x) 
4. Detta är jag rädd för: mörker och skräckfimer
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Pengar, kläder, bil 
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Jadu, kommer inte på nått nu!
7. Detta tycker jag om att göra: Vara i stallet, vara med pojkvännen, sova
8. Detta vill jag göra just nu: Sooova
9. Bästa känslan: Fruktansvärt lycklig, inga problem som kan komma åt en
10. Värsta känslan: Så som jag mår från och till. helt livlös
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Vara omtänksam ha humor
12. Är jag kär just nu? Ja!
13. Jag vill gifta mig: Ja!
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Finns väl massa! Ha häst, gifta mig, skaffa barn. Ja sånt! :)
15. Min käraste ägodel: Mobilen
16. Något jag vill ha i present: Pengar, kläder
17. Detta har jag på mig just nu: Shorts, t-shirt 
18. Favoritkläder : Jeans och en stor oversize t-shirt! 
19. Favoritdjur: Hund, Häst, Ökenråtta, Kanin

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Blandat!
21. Favoritlåt just nu: Nickelback-Lullaby, Nickelback-If today was your last day, Chris Brown-Turn you music up
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Roligaste är Psykologi tråkigaste är matte, dock har jag inte detta mer!
23. Stjärntecken: Lejon
24. En bok jag älskar: Pojken som kallades det!
25. En film jag älskar: Åhh, ja gud! Vet faktiskt inte! :o 

26. Tv-program jag gillar: Criminal Minds, Greys Anatomy

27. Favoritdoft: Min pojke! ^^,
28. Detta äter jag gärna; Choklad!
29. Dricker helst: Saft
30. Favoritgodis: Choklad, salt, chips.
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Jadu
32. Färg på mina ögon: Blå/gröna
33. Min längd: 175? cm
34. Jag tror på: inte mkt
35. Jag spelar: Inget
36. Person jag beundrar: Rolf-Göran Bengtsson
37. Så här bor jag: Villa med föräldrarna! 
38. ??: -
39. Det här tänder mig: -


40. Det här gör mig avtänd: surhet(man är sur) slemmigt läte, när man är semmig och tjock i halsen och det hörs!!
41. favorit färg: Ljus/bebis blå / ljus/bebis grön

42. Favoritcitat: Each day's a gift and not a given right
43. En hemlighet jag vet: ?
44. Bästa present jag fått: Hrm..
45. Senast köpta skiva: köper inte skivor
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: ögonen?

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: MINA TÄNDER!!! Bäver! Ja! mina lår och min mage
48. Udda förmåga/egenskap: ?
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En elefant! <3


50. Vad lyssnar du på just nu?: Chris Brown - Turn up the music

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: Praktik, varit ute och gått
52. Var är dina föräldrar födda?:Stockholm och oskarshamn? 
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: Hrm.. Gimp kanske?
54. Vilken är din favoritrestaurang? Öhm..
55. När badade du i en pool senast?: Somras?
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: Ja
57. Hur många barn vill du ha?: 1 eller 2 
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? skrik! -.-
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: vilket val?
60. Vad har du för TV-kanaler?: 3an 5an 6an 11an och några fler^,
61. Har du åkt moped någon gång?: ah
62. Har du busringt någon gång?: Tror jag inte 
63. Har du fått felparkeringsböter?: Nae, inte än!
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump : NEVER!
66. Har du en egen trädgård? Nae
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: Hrm..
68. Kan du alla orden i nationalsången?: Nae
69. Badkar eller duschkabin? Dusch, badkar blir bara jobbigt i längden!


70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: Jadu, vad heter den?
71. Favoritpizza?: Köttfärs! 
72. Chips eller popcorn?: Beror på vad jag är sugen på 
73. Vilken färg på läppstift använder du?: rött eller ljusrosa typ
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: ?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: Nae
76. Apelsin- eller äppeljuice?: apelsin

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: Älsklingen, Pizza
78. Favoritchoklad?: marabou
79. När röstade du senast?: ?
80. När åt du en hemodlad tomat sist?: Höstas typ? :)
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: Ja
82. Är du bra på matlagning? Nae, vet inte riktigt
83. Klarar du att tanka själv?: Japp!
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV? : Nae
85. Pepsi eller Coca Cola?: Inget, dricker inte kolsyra


86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: Nae
87. Vad var det senaste du handlade?: Klänning
88. Har du kräkts offentligt? Nae
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: Den sanna kärleken har jag ju redan, så mångmiljardär isåfall! ;) 
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ibland
91. Har du ringt något betalnummer?: Nae
92. Kan man vara vän med sitt ex?: Kan kan man väl
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: vet inte?
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: Inte en aning
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: Inget, eller vet inte?
96. Vad har du i din väska?: Massa skit!
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: Ser på tv 
98. Vad är du tacksam för idag?: Min pojkvän och ridningen 
99. Var hittade du den här listan?: På någons bogg 
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna: Tre personer som har lust!


Dagens låt tips!

Måste bara passa på att tipsa er om denna låt! Den är så sjuuukt bra! Jag skojjar inte! Lyssna och njut!


Srry! :o

Oj, varit väldigt dålig med uppdatering idag, eller ja om man bortser från dom 3 tidsinställda bildbomberna jag lagt in! Men idag var jag iallafall med mamma i stan först, hon var hos sin läkare och jag miljötränade Pumba lite, och ja, han var lite skeptiskt mot vissa ljud och hundar, men annars var det absolut inga som helst problem! :) Vi kom väl inte hem förens runt halv 2-2 någong gång och då fikade vi och sedan har jag fixat med designen, kollat på 2 Criminal Minds avsnitt och kollat på tv, inte orkat så mycket mer. Har varit ganska nere idag pga absolut ingen som helst anledning?

Men men, imorron är det praktik som gäller mellan 9-16 och efter det blir det grillning till mat! MUMS säger jag bara! Efter det får jag väl ta tag i lite skolarbeten tror jag, om jag orkar, verkligen tappat all lust till skolan nu. Idag är det ju faktiskt exakt 1 månad kvar till studenten!! Tror ni jag är peppad! :D Nu ska jag iallafall lägga huvudet på kudden och förhoppningsvis kunna somna ganska fort, men men det är ju sånt som händer om man lyckas med eller inte. God natt på er!

Ni glömmer väl inte att anmäla er till veckans blogg? Klicka HÄR för att anmäla dig!

Ny design!

Ytterliggare en ny design, ska förhoppningsvis behålla den ett längre tag än jag gjorde med den förra! Faktiskt riktigt nöjd med denna! Tagit basen från en design och en ide ifrån en annan design och det blev riktigt fint tycker jag själv! Dock ska jag bara fixa hedern och sedan profilen! Men det ska fixas när jag får bilderna ifrån min bror, vilket jag hoppas blir snart! :) Som ni se nu är kanterna i hedern tjocka och ojämna, detta pga jag gjorde den lite snabbt i Gimp, ska fixa det bättre i Photoshop sedan! :)

Vad tycker ni om nya designen? Tryck F5 för att uppdatera sidan om den nya designen inte visas sig ännu! :)
Lämna gärna lite kritik om vad du tycker om designen! Skulle vara kul att veta! :)

Wiiie!

Har suttit ett tag nu med nya designen! Och guuud så nöjd jag blir! Det enda som fattas nu är bara en header och profilen, men det fixas när jag får bilderna ifrån min bror! :)


Fail hopp 2







Fail hopp 1








Bild Bomb!


Alla bilder är ifrån gårdagens hoppträning och dom är fotade av min kära vän Lina Pettersson! Bilderna är tagna med min system kamera Olympus E-420, och bilderna är redigerade av mig, Jonna Nilsson! Tänkte jag skulle fixa en bild bomb med bilder ifrån framridningen med! Om det skulle viljas? :)












Vill ha nått nytt!

Jag blir ju inte förvånad, inte ni heller tror jag när jag säger att jag är sugen på nått nytt! Alltså en ny design! Tröttnat på den jag har nu, trots att jag är väldigt nöjd med den! Har hittat 2 färdiga designer jag gillar skarpt! Men får se hur det blir! :) Hade ju iallafall tänkt skapa en ny header med några av bilderna min bror tog i söndags! :) Men det får bli när han har tid att skicka dom, förhoppningsvis denna vecka! :)

Hoppträning!

Fick ta pappas stoora jobbar bil ikväll till ridningen eftersom mamma och pappa var och hämtade hem Mischa ikväll!

Kvällens hoppträning gick sådär! Började med att jag skulle hämta Cito ute i hagen och han verkligen vägrade att gå igenom där det var lite blött, stod och drog i honom i minst en minut och kunde nästan hänga mig i grimskaftet och han rörde inte en min, han skulle verkligen INTE gå där igenom, försökte 3 gånger men det gick inte, så fick ta en annan väg istället för att få med honom till stallet!

Framridningen var han lite loj till en början men började sedan lyssna mer på mig! Vi började sedan med att trava över ett litet kryss med en trav bom innan, gick riktigt bra faktiskt! Sedan blev det lite högre och sedan byggde vi på ytterliggare ett hinder som kom efter 5-6 galoppsprång. Här kom vi lite konstigt några gånger, speciellt när det blev en oxer! Men trots att vi kom helt fel 2gånger så var jag inte rädd utan kunde hoppa den utan att vara minsta lilla rädd! Känns riktigt skönt att bli av med hopprädslan, eller iallafall det värsta och när jag hoppar Cito!

Vi avslutade sedan med en oxer på ca 80-85cm och sista språnget gick så sjukt bra! Verkligen super nöjd med det! Imorron tänkte jag bjuda på en STOOOOR bild bomb samt 2 failhopp som min kompis Lina Pettersson fotade, hon var ju med till ridningen och fotade mig och Emma! :) Nu är jag för trött och ska snart sova tänkte jag! :)


Bjuder på en liten sneak peak! ;)

Måndag

Blev skola idag! Dock bara en lektion, men men hade ju bilen så kom hem ganska kvickt ändå! :) Har inte gjort så mycket sen dess, släppt råttorna och kollat på 2 avsnitt av Criminal Minds, LOVE! Ikväll blir det hoppträning, och Emma har fått med en kompis som ska fota! Bara jag kommer ihåg min system! ^^, Blir att ta pappas jobbar bil ikväll då mamma och pappa måste ha volvon för att hämta Mischa ikväll nere i Läckeby! Dom skulle hämta honom där nere vid 8 ikväll, så dom får väl åka vid 6 ungefär! Nae nu ska jag snart äta mat och sen bär det av till hoppträning! Pepp!!


Bjuder på en bidl från föra hoppträningen! :)

Well, I know the feeling

Dagen började på toppen humör! Vaknade dock aningen trött men det gick fort över. Gick upp, gjorde mig iordning eftersom brorsan skulle komma och fota mig samt min kusins barn! Sedan kom han vid typ halv 12 och fotade min kusins barn då, gick väl sådär, ville inte riktigt vara still och jag fick agera medhjälpare. Fick hålla någon skugg grej, vet inte riktigt vad det heter men men. Efter det kom min andra kusin Therese och då blev det kort på mig, min syster, Lisa och Therese! Jonny passade även på att ta några kort på Therese innan hon åkte vidare med hästen som stod i släpet! :)

Efter det tog Jonny några bilder på Pumba och efter det var den min tur! Tog ett antal bilder och min bror sa nu ikväll att det blev många fina bilder! :) Ni kan ju se en av bilderna han tog i tidigare inlägg! Super nöjd med den bilden! :) Efter att Jonny åkte iväg ut till hans flickvän och barn så fikade mamma, pappa och jag. Och sedan innan Jonny, Jenny och Ebbe åkte hem så kom dom förbi en snabbis vi fick säga hej då och efter det tog jag med Aslan ut och tog en långpromenad. Mischa har tyvär inte fått komma hem ännu! :( Men förhopnningsvis så kommer han hem imorron så då får jag ta pappas jobbar bil till ridningen som jag gjorde tidigare en gång! :)

Mitt humör har dock sjunkit med dagen, blivit på sämre och sämre humör hela dagen och blivit mer och mer deprimerad! :( Suck, tänk att en kommentar faktiskt kan ta så hårt? Men men, imorron är en ny dag och då blir det att ta nya tag! Blir ju hoppträning imorron så det ska bli sjukt kul! :D


Mee


Smakprov på bilderna min bror tog på mig idag! Han sa att det blev jätte många fina! Denna tog jag ifrån facebook, han skulle skicka några till min mail ikväll när hans lilla busunge somnat, och resten av bilderna skulle han skicka i veckan! :) Visst är min bror grymt duktig på att fotografera! :D

Veckans blogg!


OBS: desto fler kommentarer ökar inte din chans att vinna! Ps: Jag har ca 20 besökare om dagen, ibland uppåt 40!

Plugg för hela slanten!

Nu är det plugg som gäller för mig! Ska göra klart sista arbetet i Svenska B som handlar om minoritetesspråk, och när vi är klara med den behöver vi inte ha någon svenska mer! :D Efter det så ska jag göra klart ett samhällsarbete och sedan måste jag läsa igenom häftet till relegionsprovet vi ska ha imorgon, känns som om det är dags att läsa lite på det eftersom jag bar varit på 2 av 4 lektioner vi haft! Men men, det sk nog gå bra ändå, eller vad tror ni? :) Känns som om det är mycket plugg nu idag men Svenskan vill jag verkligen bli klar med, och samhället måste jag bli klar med eftersom jag sagt att det varit klart men glömt det hemma bara! Oups! (a)


Sometimes I look Ok!

Kom precis in nu efter att min bror varit här och fotat! Fotade min kusinsbarn, min syster samt min andra kusin som kom förbi en snabbis, sedan tog han några kort på Pumba och även mig! Och jag måste erkänna, dom blev faktiskt bra! :D Längtar tills han skickar dom till mig! Han skulle skicka dom någon gång i veckan så han får skynda sig på tycker jag! :)

Förövrigt idag blir det att plugga och kolla lite på Dalahoppet som är live på svt play just nu! :)


God natt!

Ligger här i min ensamthet med magont! Blää! :( Ska sova nu, imorron kommer min bror, Jenny och lilla Ebbe hit innan dom åker hem igen! Och då ska jag tusen leka modell! Hah, nae men frågade om min bror hade lust att ta några bilder på mig med sin värsting kamera samt värsting objektiv! Min bror tog några mupp bilder på mig igår, blev då inge bra, svettig och äklig och på mupp humör efter att ha sprungit ut och in flera gånger när jag tvättade bilen! Bjuder på några mupp bilder!




Åhh, snyggast ever!

Mupp?!

Någorlunda normal?!

Om ni undrar varför jag har en klädtrasa framför munnen är för att det stank fan och var farligt att andas in då det var så starkt!

Släktträff!

Idag har det varit släktträff, eller typ födelsedagskalas! Vi bestämmde oss att träffas alla för att fira mormor o morfar! Super kul att träffa alla kusiner och det man sällan träffar! Ja vad ska jag säga? Vi åt, pratade, fikade, pratade och hade skojj bara! :) Kom dit vid typ halv 3 ungefär och hemma vid halv 9 ungefär! :) Nu sitter jag här framför tvn och har tråkigt! :/ Blir väl nog att sova snart, orkar då inte blogga något med ikväll. Imorron ska jag komma igen! Något tips om vad ni vill läsa om? :)


Slitsamt med nöjd!

Ja om ni läste inlägget innan så var ju bilen full med Asfalt efter att mamma kört genom ett asfalteringsarbete. Var ju inne på volvo och fick tipset om jag skulle köpa ett medel vilket jag gjorde. Pappa jobbade ju kväll denna vecka så jag tog saken i egna händer och gjorde rent bilen, just för att det inte skulle sätta sig fast stenhårt! Tog sammanlagt 3,5 timme och gick åt 1,5L avfettningsmedel. Den värsta sidan tog själv bara 2,5 timme och gick åt nästan 1L. Andra sidan samt bakluckan var inte lika farligt som det gick på 1 timme! :)

Ser ni vilken skillnad det blev?! :o Tog flera bilder under tidan jag behandlade bilen. Men dom kommer senare! Nu ska jag fixa iordning mig inför släktträffen vi ska ha sedan och sen blir det förhoppningsvis att jag får åka ner till Läckeby igen(hoppas inte bilen ser lika dan ut igen då) och hämta hem Mischa som legat där nere med dropp sen i torsdags! :( Det var lixom spruta på avfettningsmedel, låta det stå 15min, skölja av med högtryckstvätten sen göra om detta tills asfalten var borta!

Oj Oj Oj!

Jag och pojkvännen åkte till skolan idag, vi tog bilen eftersom jag skulle hem efteråt. Han hoppar in på passagerar sidan, inget, släpper sedan av honom hemma hos sig för han skulle ha sin bil, inget. Har 2lektioner och sedan 2 timmars håltimma. Sådär 20min innan jag börjar kommer älsklingen och vi ska gå till hans skåp. Dock ser vi hans mamma borta på parkeringen så vi går dit, Jacob ringer även och då går hans mamma och kollar på våran bil och säger ''Det där kommer aldrig gå bort!'' Vi undrar vadå, den är ju inte skitig? Vi såg bara förar sidan. Går till passagerar sidan! HELA sidan var full med svart asfalt! Jag fick panik och undrade vad fasen jag hade kört i nu och fick panik eftersom jag var rädd för vad pappa skulle säga. Trodde ju det var jag som gjort något. Då säger älsklingen ''det måste ju blivit när din mamma var i Läckeby igår med Mischa''. Då släppte paniken! Eftersom jag visste att dom håller på med asfaltsarbete på den vägen ner till Kalmar.

Ringde först mamma och sedan pappa och sa då var dom blivit, pappa hade tyckt att det var något konstigt med bilen inatt när han kom hem. Jag frågade ju då vad vi skulle göra han sa då ''Ja, det är väl bara tvätta, jag har väl något avfettningsmedel hemma'' men ändå så åkte jag ner till Volvo efter lektionen för att prata med dom. Får en som följer med mig ut som gick ut och kollade, han lät väl först typ som ''men hallå det blir stänk efter asfaltering det är väl inte mer med det, det går lätt bort'' kollade bakrutan, dat var lite där med. Sedan såg han höger sida ''Oj!'' vad det enda han sa! ''Det där ser inte alls bra ut'' sa han sedan. ''nae det var därför jag tänkte jag åker och kollar med er'' sa jag då. Han visade mig då sedan det bästa avfettninsgemdlet som fanns för detta, och han trodde inte det räckte med 1L. Ringde då pappa och sa vad han hade sagt och att han tyckte att jag skulle köpa det där då. Pappa kom underfund med att det han hade hemma bara var miljövänligt. Skulle nog inte funka sådär jätte bra! Så jag köpte 2L avfettningsmedel, och vi skulle nog bli tvugna att tvätta några gånger och vi fick Inte vara på asfalt och göra detta då det var så starkt att det skulle lösas upp. Så gräs eller grus fick vi vara på. Så nu gäller det att tvätta så fort som möjligt innan det sätter sig ännu värre!

Det ser inte lika farligt ut på bilderna, men i verkligheten, Ja det är tjockt med asfalt vid hjulhusen!


Bakhjulet!

Fälgen ska vara silvrig?!

Every second counts 'cause there's no second try

Jag blir så arg på folk som försöker bestämma åt andra vad folk ska bli och göra med livet, vad man ska göra med ens pengar, att man måste ta ansvar, att man inte kan få allt. Jag blir så trött på folk som lägger sig i andras liv, och ger såna där pikar som inte kan verka mycket för personen som säger det men som faktiskt tar djupt på personen det är riktat till. Folk borde faktiskt tänka efter innan dom säger saker, även jag! Jag har ibland lyckats säga saker som jag inte menat, och det mår jag dåligt över. Men vissa tycks inte tänka så långt! Det är nästan så att dom säger det Bara för att såra folk!

Jag tycker det är dags att folk vaknar upp ur deras egon och faktiskt tänker ett steg längre än vad näsan räcker! Tänker efter innan dom säger vissa saker, och på sättet dom säger det. Vissa saker kan ta hårt på en person, trots att man inte kan tro det. Just på det sättet du säger en sak kan bryta ner en person totalt. Jag vet det, jag har själv varit med om det, visst det kanske inte är meningen, men det kan bli så fel! Tänk på vad du säger och hur du säger det innan du öppnar munnen!

Jag blir så trött! Faktiskt helt ärligt! Jag blir trött och ledsen på folk som sårar folk helt i onödan just pågrund av saker som säger, det kan misstolkas så jäkla lätt, det kan bli fel på 2 sekunder, och då kanske det inte finns tid till att förlåta. Tänk på det! Alla! Även jag! Jag var förr sån som öppnade käften och orden slank ur innan jag ens hann och tänka, vilket jag tror och vet sårade många. Jag har bättrat mig och tänker ofta ett steg längre, men visst ibland kan det fortfarande bli fel, men då försöker jag oftast säga något som hänger ihop, men som låter bättre.
Under period innan jag lärde mig tänka ett steg längre, så vågade jag knappt säga något för att jag just var rädd för att det kunde bli fel. Det är jag än idag.

Don't ever let anybody else deside what you will do with your life!


Visste du att....

Visste du att jag i högstadiet aldrig hade tänkt att bli blond!
Ja det kan man inte tro om man ser hur min hårfärg är nu? Jag sa verkligen hela tiden ''Nae usch, inte blond jag skulle verkligen Inte passa i det, Inte en chans'' Detta sa jag i tre års tid, sa det även i 1an på gymnasiet. Men sedan vårterminen i 2an så började jag bli trött på mitt mörka slitna hår! Jag är verkligen super blek, och när man kommer med mörk mörkt hår, ja ni kan tänka själva! Jag såg ut som dom här läskiga flickorna i skräck filmer. Och jag kände då. ''Nae jag vill bli ljushårig!'' Men jag har inte tänkt att bli blond eftersom jag visste att jag verkligen inte passade i det.

Så jag beställde klipp och färg tid förra sommaren, hade ju nämligen inte klippt mig på ett år! Så ni kan tänka mig hur sjuuuukt slitet mitt hår var, så klippte av minst 3dm på håret och lite där till, just för att bli av med det slitna, ville verkligen inte klippa av mitt långa hår igentligen, men hade lixom inget val, håret var så sjuukt slitet! Satt i 4timmar hos frisören, då var ca 2timmar bara blekning i håret. Satt först med stark blekning i 20min men det gav typ inget resultat, sedan så tog hon lite mildare blekning och det satt jag med i kanske 1,5 timme eller nått. Ja, när jag först fick syn på mitt hår höll jag på att dö! Likblenkt i hårbotten och orange/gult i längderna och topparna. Men som hon sa ''få inte chocken, jag ska lägga i en toning(just för att håret var så sprött nu med blekningen) så det får en jämnare och finare färg.'' Och ja då blev det mycket bättre! Men fyyy så obehagligt det var att vara korthårig, jag som var van vid att kunna dra igenom mitt långa hår, och helt plötsligt tog det slut jätte fort?
Men för dessa 4 timmar kostade det bara 800:-

Ja ni ser ju skillnaden i längd och färg? Snacka om att jag saknar längden på mitt hår! :'( Dålig mobil bild!

Här ser ni färgen bättre. Dock är jag betydligt ljusare nu!

Och nu är jag såhär ljus!  Och jag som inte skulle bli blond x)

You can hate but never break me


You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of
This is what I'm made of

Something's clearly wrong

They tell us everything's alright
And we just go along
How can we fall asleep at night?
When something's clearly wrong

Med dom orden säger jag nu godnatt, tar med mig mitt dåliga humör och gräver ner mig under täcket, är på så sjukt dåligt humör så det finns inte! Allting går mig verkligen på nerverna ikväll, vet inte vart det kommer ifrån, men men. Skriver ett inlägg som kommer upp under morgon dagen om en sak som mamma och jag pratade om förra onsdagen. Hrm, nae nu ska jag sova!

Åhh, så arg för ingenting och jag har så god lust att skriva ett långt inlägg om saker och ting, men vad fasen ska jag skriva? Så arg! Åhhh, helt utan anledning! Minsta lilla sak går mig på nerverna. Don't bitch with me, I'm pissed of right now! God natt!

Uhhh! Tired!

Usch, super trött, seg och ont i huvudet! Seeegt! Men men, idag har jag iallafall hunnit med att haft praktik 9-16, handlat och färgat håret, och nu sitter jag här i soffan och slöar. Kollar på Arga Snickaren och undrar hur folk en tänker när dom bara river, river och river utan att ens ha någon baktanke med saker och ting? Nae det förstår jag mig inte riktigt på!

Hade tänkt att jag skulle plugga ikväll, men vet inte får se om huvudvärken släpper lite, tog en huvudvärkstablett förut innan jag färgade håret och det börjar släppa lite nu vilket är skönt! Hatar verklien tuuuung jäkla huvudvärk! Blä! Ibland vill man bara krympa i ålder och bli liten så att mamma och pappa tar hand om en. Var länge sedan man var liten nu känner jag?! :o

Men men, imorron blir det iallafall blir det praktik mellan 9-17 och efter det blir det att umgås med pojken min. Så hade tänkt att jag skulle försöka skriva något/några tidsinställda inlägg tills imorron! Men får la se om jag orkar! :)

Varför blev det borzoi?


Ja varför blev det egentligen att vi köpte borzoier?! Det var faktiskt jag som tyckte att vi skulle köpa en Borzoi! Jag har alltid haft en svaghet för vinthundar och speciellt Borzoierna. Jag älskade att se dom på utställningar, hur dom flöt fram över marken och pälsen som fladdrade runt dom, ja en helt underbar syn enligt mig! Och jag var ofta inne på 2 kennlar och kollade LeSpinix(tror det hette så) och Lynx kennel, och jag drömde mig ofta bort att jag en gång i framtiden fick gå med en sådan vid min sida på en uställning och bara känna mig stolt över att ha detta vackra djur.

Vi hade mycket problem med våra förra hundar, vi hade tidigare Bellgisk Vallhund Groendal, dom var ofta sjuka och när vi sedan några månader innan tog bort Chip(tog riktigt hårt på mig, grät månader innan och månader efter, han var verkligen min bästa vän, efter jag förlorade honom har mitt liv börjat falla ihop) 2006 så tyckte våran veterinär att vi skulle satsa på vinthund istället, och där såg jag min chans att visa mamma och pappa dessa 2 kennlar som jag kollat på! LeSpinix kennel var en finsk kennel tror jag, den var iallafall inte svensk. Så den uteslöt vi ganska fort faktiskt, så då blev det Lynx kennel, vi kollade även flera kennlar men jag och min mor o far fastnade för Elisabeths hundar. Men det tog mycket tjat innan mamma hon faktiskt ringde till Elisabeth(kennel Lynx) och pratade med henne, och ja vi blev uppskriva på valplistan på en gång typ! :)

Pappa var väääldigt tveksam mot denna ras, han tyckte dom såg förjäkla roliga ut med den långa näsan dom hade och den spinkiga kroppen. Men han har nu ändrat åsikt, vääääldigt stort! ;) Aslan och Mischa är ju numera pappas små gullepojkar! Men men, precis en månad efter vi tagit bort Chip(vi tog bort honom 20 juli 2006) så föddes Aslan! Den 20 augusti 2006 föddes en vit liten pojke med bruna små fläckar och han var våran! Vid 4veckor gammal så åkte vi upp till Elisabeth och där möttes vi av en super trevlig person(Elisabeth såklart:P) och en massa hundar! Och självklart massa små söta valpar! Alla låg och sov, förutom våran lilla plutt, Aslan. Eller Lynx Suncatcher som han heter i stamtavlan, oh han är vekligen en Suncatcher, han fångar verkligen solen och den strålar tillbaka genom honom, speciellt när han är ute och springer. Men men, sedan vid 8 veckor när mamma och pappa åkte upp och hämtade honom hade han nämligen fått ett överbett, och på så sätt var han inte utställingsbar, och Elisabeth frågade oss då om vi ville ha honom eller en annan hel vit hane. Men vi hade ju fasnat för denna lilla goa pojk! Så vi kunde ju inte bara säga nej!

Eftersom nu Aslan hade ett överbett på ca 2cm och hörntänderna åkte upp i gommen på honom så han inte ville äta, tänderna gick så långt upp i gommen att det blev små hål. Vi bestämde oss då självklart för att ta bort hörntänderna så att han skulle få sluta lida och han ont, och efter detta började han äta. Eller ja, han har väl aldrig varig väldigt sugen på mat utan är en väldigt kräsen hund. Han kan ibland gå 1,5 dag utan att äta, och sedan helt plötsligt äter han som en häst. Men nu har vi iallafall hittat en mat sort som han, peppar peppar ta i trä, än så länge äter och tycker är gott!

Även eftersom nu Aslan hade detta överbett så fick vi chansen att köpa en annan valp av Elisabeth till lite billigare pris just för att vi ville ha en utställningshund och då den 7 februari 2007 föddes lilla Mischa, eller Lynx Easter Parade som han heter. Han liten ''vindögd'' brindle, nej han är inte vindögd, det ser bara ut som det eftersom bläsen han har är sne. Men han är så söt ändå! Mischa var en riktig liten klump som valp, kunde knappt springa 2 meter på ängen innan han gjorde en kullerbytta. Sötnosen! Mischa var från början ''brunspräcklig'', gråbrindle och vit i stamtavlan, men nu när han blivit äldre så har han nästan blivit svart brindle, han har knappt något brunt kvar. Så när vi kollar tillbaka på gamla bilder när han var liten så saknar vi lite den där härliga färgen han hade men men, sånt händer! Pälsfärgen ändras ju hela tiden! :)

Och nu våren 2012 sitter vi här med 2 helt underbara Borzoier och vi ångrar inte vårat val av ras! Dom sa innan vi köpte borzoi att dom inte alls märktes av inne, vilket vi inte riktigt kunde förstå då, men nu, ja nu förstår vi! Aslan ligger oftast uppe i mamma och pappas säng, och Mischa ligger antligen i matsalen eller i hallen och sover, dom märks liksom inte av? Men när man kommer ut och släpper dom, hah ju jah, dom sa även att man inte kunde ha en Borzoi lös efter 1års ålder då dom jagar med synen(ja det gör dom) men man kan defenitivt ha dom lösa utan problem! Aslan är 6år och Mischa 5år och vi har dom lösa fortfarande! Och ja, guuud så det går undan när dom är lösa! 3 galoppsprång och så är dom uppe i 75km i timme, jag skojjar inte, Ingen idé att försöka springa ikapp dom, du ger dig nog forare än dom gör! ;)

Borzoi är en hund man kan ha i lägenhet, men ja, då måste man ju självklart motionera dom dagligen! Men jag skulle inte rekomendera att ha en borzoi i en lägenhet, känns inte riktigt rätt enligt mig. Men ja, jag ångrar verkligen inte att jag visade mina föräldrar borzoier, för jag älskar dom verkligen, och det gär mina föräldrar med. Mamma har sagt att hon alltid vill ha en Borzoi, men först nu vill hon skaffa en Bouceron(stavning) för att kunna ha som vakt hund. (Privat anledning) Men sedan vill hon ha en Borzoi, och även en Affenpinscher. Och hur vi kom in på att skaffa affenpinscher kan jag skriva i ett annat inlägg! :)








Lynx Easter Parade/Mischa





Även på semester kan inte Aslan hålla sig borta ifrån sängarna :P




Lynx Suncatcher/Aslan

Eftersom jag skrev detta(tidsinställt nämligen) när jag har den bärbara och inte den stationära med alla bilder så fick jag ta bildern ifrån Facebook och min Bilddagbok eftersom jag inte har några bilder på denna data. Men hoppas det går ändå! :)
ALL Kopiering anmäls utan förvarning! Detta är mina bilder, igen annans! Bara jag och min familj får använda bilderna!


God natt!

Åh, nu ska jag lägga huvudet på kudden och somna, och förhoppningsvis frömma många söta drömmar, eller en enda lång! Bara jag inte drömmer om att jag köper en liten Welsh Corgi valp, blir bara så besviken när jag vaknar på morgonen! :'o Men men, längtar tills jag får pengar och tid till att köpa mig en egen liten plutt! :) Har sedan en tid tillbaka hittat en kennel som jag helt klart skulle kunna tänka mig att köpa ifrån, dom verkar ha en sund syn på pembroken, ja det är en Pembroke jag ska ha, inte en Cardigan! Pratade med en som hade pembroke förra sommaren och hon rekomenderade mig till att leta efter en kennel som satsade på hundar med lite längre ben och kortare kropp. Hennes tik på 5år hade redan fått ryggproblem då hennes var lång rygg och korta ben. Men men, än kommer jag ju inte köpa någon! :)

Imorron kommer iallafall ett inlägg upp om varför jag och min familj skaffade Borzoi, kanske lite spännande? :) Eller är det bara jag som tycker det? Nu ska jag iallfall som sagt lägga huvudet på kudden och sova, eller kanske tittar lite på Criminal Minds och lyssnar på mi snarkande hund! ;) Imorron blir det praktik! :D Tar bilen eftersom jag även ska handla lite efteråt! God natt på er! <3

Mitt beroende!

Jag har hittat mitt stora beroende! Nämligen serien Criminal minds! På sammanlagt 3dagar har jag kollat igenom 16 avsnitt av 22 av första säsongen. Första dagen såg jag 3avsnitt, andra dagen såg jag 5 lr 6. SÅ ni kan ränka ut själva hur många jag sett idag! :P Alltså dom programen är så sjukt bra så det är svårt att sluta titta! Jag lovar, det är skit svårt att sluta titta! Det går inte! Jag älskar verkligen serien!

Förövrigt så ska jag nu plugga lite på sista svenska b uppgiften. Fick lite plugg inspiration såhär på kvällen! Plus att i förra inläget skrev jag ju om den nya utbildningen jag hittat som jag skulle kunna sikta på, jag trodde ju inte jag kunde söka den, men kom nu underfund med att jag faktiskt kan söka den! Så ja, får se när/om jag söker till den! Just nu är jag så pepp på att läsa det, verkligen super sugen! Det är ju något jag hela tiden varit intresserad av och tycker fortfarande är riktigt intressant! Kanske avslöjar imorgon i ett inlägg om vad det är! Men får se vad tiden visar! ;)


Bild: Google, sökning Criminal Minds säsong 1

Funderingar!

Jag har ju länge och mycket funderat på vad fasen jag ska göra efter skolan. Självklart vill jag jobba! Men jag har även länge funderat på att kanske plugga vidare, och jag har länge varit fokuserad på en sak, och bara riktat in mig på det. Visst jag vill fortfarande kunna jobba som det jag tänkt på, men nu har det faktiskt dykt upp en annan utbildning som jag nu på senare tiden fått upp ögonen för! Dock är det ju försent att anmäla sig nu, så jag kommer ju inte börja plugga till hösten, förhoppningsvis kan jag kunna joba i höst och få in lite pengar och så! :) Men sedan vet jag inte riktigt om det ens är lönt att söka till den utbildningen, måste nog prata med studie och yrkesvägledaren igen och fråga om det. Men men, jag får se vart vägen leder mig! Det har ju ändrats mycket som senaste åren.

När jag var liten så ville jag bli veterinär, och jag SKULLE bli veterinär. Sedan skulle jag verkligen jobba i en klädaffär, sedan blev det veterinär igen, och när det kom till kritan valde jag att gå som lärling i en klädaffär och jag trivs super, men inget jag vill göra tills jag går i pension, men något jag helt klart kan tänka mig att jobba med några år, utan tvekan!.Och sedan ville jag bli något med djur, då speciellt hästar eller hundar och nu har jag ändrat mig igen! Hrm, kommer jag ens kunna bestämma mig någon gång? Verkar inte som så nu. x)

Har du bestämt dig för vad du ska göra efter skolan?


Måste börja strukturera!

Måste faktiskt börja strukturera upp dom sista skolarbetena! Har 2 samhälls uppgifter att göra klart och lämna in, ett svenska B arbete, psykologi B arbete och sedan ett annat konstigt arbete! Har även fått en till uppgift so gör att jag får VG i Svenska B om jag gör den! Och det blir VG på betyget! Har VG i alla uppgifter, plus nationella skriftliga och muntliga. Men fick bara G på ett litterär uppgift vi gjorde, så nu ska jag bara läsa en bok och sedan svara på 3 frågor och förhoppnings få VG på det och sedan VG i Svenska B! :)

• Först ska jag försöka göra klart en samhällsuppgift som jag råkat säga att den nästan är klar?! Den ska jag lämna in på Fredag.
• Sedan ska jag så fort som möjligt göra klart sista uppgiften i Svenska B(bortsett från extra uppiften) och när den är klar kommer jag inte ha svenska mer=ledig!
• Nästa vecka ska jag försöka lämna in andra samhällsuppgiften samt leta reda på en lärare om en viss uppgift!'
• Har även relegionsprov nästa vecka så jag måste skriva klart instuderingsfrågorna tills dess och läsa igenom dom!
• Ska även skicka in ett arbete till Handelsspecieliceringen som varit klart ett tag!
• Psykologi B arbetet ska vara klart om 2 veckor tror jag det var, detta kommer jag försöka göra på lektionerna!
• Och sen ska jag ju läsa klart boken jag har och sedan svara på frågorna och lämna in!

Om jag nu håller detta och lämnar in det som jag nu sagt, förutom boken jag ska läsa, hinner nog inte läsa ut den på 2 veckor! Men om jag gör detta så kommer jag nog ha slappa sista 4a veckor! Skulle inte det vara skönt?! Bortsett från kanske ett till relegions prov bara, men det är inte så jobbigt! Plus att jag även inte kommer ha Svenska dom sista veckorna! Skulle inte vara helt fel att börja senare än 20 över 8 på fredagmorgonen och sluta tidigare på måndagar! Nu kör vi plugg race in i det sista! Jag ska fixa detta! :D


Sabban x3

Bilderna är tagna med min mobil! HTC Gratis därav kvalitén!





Now I close this chapter!

Nu tar jag och stänger ytterliggare ett kapitel av mitt liv! Dagen har varit både upp och ner, mestadels ner! Suck. Men men, orkar inte vara deprimerad längre!! Men men, har skrivit 2 inlägg som kommer upp under morgon dagen, b.la. att jag ska strukturera skolarbetana som är kvar! Och ett inlägg med några bilder! Skriver fler inlägg under morgon dagen såklart! :)
Åhh, en sak till! Tycker du att min blogg verkar intressant och rolig att läsa? Så finns jag på Bloglovin så du lätt kan följa mig! Länk till hur du följer mig finns i sidomenyn! :) Jag kan även göra bloglovin byte och du är intresserad! Isåfall släng bara iväg en kommentar! :) Kram på er! ♥

Åh, måste även visa upp snyggaste bilden på mig någonsin! Hade tråkigt idag på min håltimma i skolan så laddade hem ''Aging booth'' till Android och tog sedan en gammal bild på mig och testade hur jag skulle se ut som gammal. Är jag inte söt eller vad? x) Ja, denna bild förgyllde min dag nått otroligt!


Kvällens hårda dressyrpass!

Ja, kvällens dressyrpass var verkligen inte något för mina klena muskler! Usch helt slut! Hade ju världens bästa Sabban såklart, och ja får inte glömma, världens envisaste! Man får verkligen INGENTING gratis på henne, jag menar verkligen ingenting, men jag brukar säga. Det är tur att hon är söt! Men men åter till passet! Vi tränade mycket på att hitta hästens yttersida och hålla ihop den med resten av hästen! Låter kul för er som inte kan ''hästspråket'' ja jag vet men men så är det! Detta var väldigt behövligt för mig då jag verkligen har stoora problem med att hålla ihop Sabban yttersida i höger varv, och speciellt på volten! Helt omöjigt! Hur hårt och stabilt jag håller i yttertygeln och använder skänkeln så är det nästan omöjigt för mig i traven! Jag är väl inte tillräkligt snabb i benen om man säger så!

Jag har även inte muskler nog till att hålla ihop henne, man måste vara ganska ''stum'' i handen på Sabban, yttersidan pratar jag om, för annars så går hon med huvudet bland molnen. Jag fick hjälp av min ridlärare som gick jämte mig i skritten och visade ungefär hur jag skulle hålla, men fyyy så jobbigt det var om man säger så! Lyckades riktigt fint några gånger och hon gick helt sjuuukt fint! Hon är så gudomligt fin när hon går i form och böjer på halsen! Men men, jag har sagt det tidigare och säger det igen. Måste börja träna arm och ben muskler! Jag måste verkligen det! Tror jag får ta och damma av crosstrainer och börja jobba på den?

Men iallafall, dom sista 10 minutrerna vi red innan vi skrittade av hästarna(hon tog av det när vi skrittade av) så gjorde min ridlärare en liten special, då jag var helt slutkörd, orkade verkligen inte hålla ihop henne, sjönk nästan ihop på Sabbans rygg. Men men, det blev iallfall att hon tog ett gammal grimmskaft som hängde vid paddocken, band det i bettet och sedan ner och fast i sadelgjorden. Och ja, det hjälpa betydligt och jag orkade faktiskt driva med benen, för annars blir det att jag drar i tyglarna onödigt mycket och glömmer bort benen. Nu kunde jag sluta fokusera på att få henne att gå och kunde på så sätt driva mer med benen och hon böjde då mer på nacken, trots inspänningen. Men fyyyy så trött jag var efteråt! Men Sabban är bäst ändå! :)

Tog några super söta bilder på Sabbisen idag som jag lade in på FB(facebook) men fb har typ damp och jag kommer inte in på sidan! -.- Som vanligt, men men, bilderna får väl komma imorgon istället! :) Bjuder på en gammal bild sålänge! :)

Alltså jag verkligen älskar denna bild! Kärlek till 1000

Bebis plutt

Åh, måste bara visa dessa bilder på min lilla bebis från igår! Jag skulle fixa täckena till sägen och när jag lagt ena täcket på sägen och skulle ta överkastet hade min lilla plutt satt sig på täcket och han verkligen vägrade att flytta på sig! Verkligen vägrade! Även att jag drog i täcket så flyttade han sig inte! Är han inte för söt? :')


Bilderna är tagna med min mobil, HTC Gratia, därav kvalitén!

Time to go to sleep

Nae, faktiskt lika bra att säga godnatt! Skola imorron tyvärr! Ser verkligen INTE fram emot det, har verkligen tappat all ork nu dom senaste veckorna, orkar f*n inte med skolan längre, tappat all motivation som verkligen finns! Vill bara ta studenten nu och sedan komma ut och jobba! Börja tjäna pengar, och bi vuxen! Skolan är över nu! Den behövs inte längre! Usch! Sen att jag kanske har psykologi redovisning direkt på morgonen gör inte saken bättre och sedan ha typ 3timmars håltimma! Super kul, verklinge! INTE! Och sedan ska man även ha redovisning i sitt projekt arbete också?! Nae, fy vill att dessa veckor ska gå FORT! Trött på skiten nu! Pallar inte mer! Man gör ju ändå inget typ? Kan ju f*n lika gärna vara hemma! Åhhhh, så trött på skolan nu! Jag skojjar inte!

Nae nu ska jag sluta vara sur här, ska sura ner mig under täcket iallafall! Hoppas ni får en bättre måndag än vad jag kommer få?!

Wiiiie!

Nu har jag äntligen beställt hem min studentklänning! Dock blev det inte den jag igentligen ville ha, men den jag beställt är nästan lika söt! :) Tänker inte visa något nu utan ni får se när den kommer hem! Hoppas verkligen den sitter lika bra på mig som den gör på modellen! :)

Finito!

Ja, det är iallafall inte kläder överallt! x)





Håller ni inte med?

Jag tror faktiskt att jag bör ta tag i mitt rum och ge det en ordentlig genomkörare? Verkligen städa ordenligt, damma och allt som hör där till! Jag varnar för starka bilder och mycket gosedjur!

Åh, ser ni föresten att jag ändrat färgen på bloggen nu? Tyckte det blev mycket bättre! Enda som är kvar att fixa ni är sidobilderna, men dom får jag ta någon annan gång, orkar inte nu! :)







Jag jobbar i en klädaffär, syns det?!

Dagen

Efter att älsklingen och jag ätit frukost så stängde jag in pojken och mina galenråttor i matsalen så dom fick springa lite lösa medans jag tömde  deras bur på sågspån, damsög upp dammet som blev kvar och sedan fyllde jag på igen, men lite mer än en halv stor svart sopsäck! Ganska mycket att fylla ett stoooort akvarium på 250 liter, nej jag fyllde självklart inte upp hela, men lite mindre än halva då dom behöver väldigt mycket sågspån! :) När jag var klar med buren så tog vi och fikade lite och efter älsklingen åkte hem fick jag fixa buren åt Tuff(mammas kanin) eftersom hon är genom förkyld och inte orkade.

Idag ska jag fixa en powerpoint till en redovisning jag ska ha imorgon, ska ha redovisning i projekt arbete som jag har gjort som handlat om E-handel och handla säkert på Internet. Faktiskt väldigt intressant eftersom jag lärt mig mer om e-handel och sånt nu! :) Men ja, hela hösten hade jag tänkt att jag skulle bli klar med det super fort! Blev klar med det några dagar inna deadline! Jag och min tidsplanering!

Likadant nu, 2veckor kvar till balen och jag har fortfarande inte köpt en bh jag ska ha under balklänningen! Plus att jag måste köpa en ny foundation då min börjar ta slut, och köpa en ny mascara då den jag har nu är skit jobbig! Får lixom svarta prickar under ögonen med den, och hur snyggt är det? Plus att jag måste beställa en studentklänning! Hade ju tänkt vänta på att klänningen jag verkligen ville ha ska komma tillbaka, men eftersom dom inte vet när den kommer så har jag hittat en annan som jag också är super intresserad av! Så ska väl ta och beställa den idag tänkte jag! Och mitt största problem av allt med detta! Har lixom bara pengar till studentklänningen! Trodde ju lixom att jag hade tid på mig att fixa allt, Hah got yah! Tidsoptimist på heltid, skojjar inte!


Vad säger ni?

Om jag säger att byta från brunt till grönt? Åt det ljusare hållet, tänkte det skulle passa lite bättre nu till sommaren! :) Tror ni att det skulle bli finare? Jag tror faktiskt det, har testat på min andra blogg och jag tyckte det blev väldigt bra! Som sagt lite mer somrigare? :)
 
Är inte grönt lite finare och somrigare, än det bruna? ;)


Uhj, uhj!

Jobb mellan 11-14 idag, åh guuud så trött jag blev! Första timmen hann jag städa typ bara 4klädställ? Såg ut som ett bombnedslag, och första timmen jag stod i timmen var det minst 10st  i kö i båda kassorna under dom första 30miin?! Men det var ju super fint väder! :D Efter jobbet gick jag iallafall upp till apoteket och hämtade ut medecinen som mamma beställde hem i torsdags, men tog väl sådär 30min innan jag kom fram till någon kassa? Trots det hade jag bara typ 6st framför?! Snabbt går det här då!

Efter apoteket åkte jag till Maxi för att handla lite mat och sånt, och sedan vidare till ankarsrum för att hämta ett stooort paket! Undrade först vad fasen det var, men kom underfund med det sedan! :D Nu är det inte långt kvar säger jag bara! Sedan vidare hem, åkte förbi huset för att åka upp och tanka bilen och sedan äntligen kom jag hem! Kom hem vid 4 och slutade vi 2, hah inte var dag! :P

Usch, ja helt slut säger jag bara! Men börjar iallafall bli friskare, fortfarande lite ont i halsen, snorig och hosta, plus att jag nyser föööör mycket så mina ögon rinner! Jooobbigt, men överlever! Men men, älsklingen kommer sen ikväll och då blir det filmmys med han och familjen! Om mamma nu orkar, råkade visst smitta henne! Hih (a)


Vad har jag borstat?

Ja, vad har jag igentligen borstat?! Alla som gissar rätt får en länk! :)
Rätt svar kommer imorron någon gång! :)


Nu bär det snart av till pojkvännen, tar bilen, blir jobb imorron mellan 11-14! Känns skönt trots förkylningen! Varit ett tag sen man jobbat, så ska bli kul! :) Ska även hämta ut medecin åt Mischa samt handla lite innan jag åker hem! :) Men men, blir inge mer uppdateing ikväll, blir bättre imorron! :)

Åhh jag är kär!

College 69 Pink
Alltså huur mysig ser inte den här ut? Finns det något skönare plagg än en one peice? Nae verkligen inte! Ge mig! :'o

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!

Hemma idag med

Är hemma idag med, mår lite bättre men fortfarande lite feber och snorig och slemmig i halsen. Men inatt har jag iallafall kunnat sova lite mer än 2timmar vilket är skönt. Idag blir det inget mer än att kolla på Criminal Minds avsnitt, måste även plugga klart samhällen, suck! För mycket att göra på för lite tid! Det är bara 6veckor kvar i skolan?! Hallå, vart försvann denna termin? Jag förstår lixom inte? Måste ju även beställa en studentklänning! Usch får panik snart på allt! :(

Nae nu ska jag inte göra någonting förutom att slöa, ha en bra fredag alla! :)

Mitt motto


Detta är ett motto jag använder hela tiden! Och det stämmer ju? Varje dag man har är ju inte en säkerhet? Det finns inget skrivet på att du vaknar på morgonen? Ja det låter hemskt att skriva, men så är det faktiskt. Mottot kommer ifrån Nickelbacks låt ''If today was you last day''
Lyssna och njut! Jag lovar, låten är underbar, du lär inte bli besviken! Och lyssna på texten!

Sometimes life sucks..

Ena stunden mår mar bra och är glad(så bra det går med tanke på förkylningen men ni förstår?) och andra sekunden står man och stirrar in i väggen och är helt tom i huvudet trots att det är så mycket att tänka på... Jag hatar dessa stunder, där man tappar lixom allt och man bara stirrar rakt in i väggen.. Man känner sig så tom, men samtidigt är det fullt med tankar och känslor... Igår påvägen hem ifrån Läckeby pratade mamma och jag om saker, saker som fick mig att nästan börja gråta, minnen som är så smärtsamma att jag inte kan eller vill acceptera att det är så, det gör ont i mig att bara tänka på det, tänka på hur det var förr, att det aldrig kommer bli så och rädslan för att inte veta vad som kommer hända i framtiden. Det skrämmer mig faktiskt.

Men det finns saker i mitt liv som får mig att glömma, glömma det som brinner inuti mig, saker som gör ont.. Ridningen och hästarna gör att jag kan glömma, det finns ett talessätt om att när man sitter på hästryggen lämnar man besvären på marken, och ja så är det i mitt fall. När jag sitter på hästryggen och flyger fram i skogen i en underbar härlig galopp och känner vinden i ansiktet så känner man sig fri! Ingenting kan komma åt en! Även bara att stå och borsta eller gosa med hästen, det finns inget bättre!

Även hundarna får mig att glömma, när man är ute och går, och bara går, mn stänger in sig i sin egna värld med hundarna där ingen kan ta en. Och när dom tittar på en med deras stora bruna ögon, man smälter och glömmer det som finns runt omkring. Eller bara ligga och gosa med sin hund på kvällen, vad ska man säga, då leker livet!

Men den som ändå får mig att må bäst är faktiskt ändå min pojkvän! Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra om jag inte hade honom, han ställer alltid upp för mig, och när jag är ledsen bara håller han om mig, utan att säga någonting. Han vet vad som snurrar i mitt huvud när tårarna börjar rinna utan anledning. Han finns alltid där och stöttar mig när jag mår dåligt, han finns alltid där, no matter what! Han älskar mig och jag älskar honom, mest i hela världen! Jag har inte träffat någon som ställer upp för mig och finns där år efter år trots hur jag ibland kan bete mig. Jag är så otroligt tacksam för allt min pojkvän har gjort för mig, att han är stark och vågar stå vid min sida i alla väder. Jag älskar honom verkligen så otroligt! Det går verkligen inte beskriva! Man vet inte vad man har förens man förlorat det, och ja det kan faktiskt stämma. Jag skulle verkligen inte klara av att leva utan honom, inte en sekund! Det är många som säger ''om jag skulle förlora sig då skulle världens förlora mig'' vissa gånger har detta bevisats vara falsk för några jag vet. Men inte för mig, jag tror nog inte jag skulle klara av ett liv utan honom, det skulle inte gå.


Sjuka drömmar!

Ja som sagt, snacka om sjuk dröm jag hade förut idag när jag sov en stund efter jag kollat på Criminal minds avsnitt. Jag drömmde att Mischa skalade en banan! Mischa skalade en banan? Hallå vart får jag allt ifrån? Åh ja, Mischa är en hund för er som inte vet! :) Och inte nog med att jag drömde att Mischa skalade en banan, allting var gult och det stod en stoor gul lastbil på våran lilla parkering, och lastbilen kunde utan problem snurra runt? Jadu, vad ska jag säga? Sjuka drömmar jag har ibland om man säger så! :o


Sjuuuk!

Finns det något jag hatar mer än att vara förkyld? Ja, okej det finns det, men inte just nu! Blev ingen praktik för mig idag, vaknade med feber och har typ sovit 2timmar denna natt pga jä*la förkylningen, inte kunnat andas på hela natten typ, varit så fruktansvärt täppt och när jag var och letade inatt så hittade jag ingen nässpray, så mamma fick köpa det idag när hon var i stan, men när hon kom hem hittade jag ju en gammal, men ja den var ju nästan slut så tur i oturen, plus att hon fick köpa massa ''snälla mot näsan'' papper som jag sa när jag inte kom på vad det hette!

Idag ska jag iallafall bara slöa framför datan och kollade på säsong av Criminal minds, ett av dom bästa programmen som finns för er som inte vet! ;) Åh, en sak till. Om ni är förkylda och täppta i näsan? Testa då Otrivins nässpray, jag trodde inte att det skulle funka när jag såg det på reklamen att det ska ''lossa'' nästäppan och stoppa din rinniga näsa. Trust me, den funkar! Använder mig bara av 3 spray om dagen, morgon mitt på dagen och på kvällen och det håller faktiskt vad det lovar, iallafall på mig, det är ju olika från person till person, men värt att testa det iallafall!


Lätt att vara efterklok!


Nu den sista tiden så har jag faktiskt kommit underfund med att det hade varit bra om man haft en USB kabel till min systemkamera. Men ja, eftersom jag aldrig använt USB kabeln eftersom vi har så vi bara kan sätta i minneskortet i datan. Men detta är ju bara på den stationära?! Och eftersom jag oftast bloggar ifrån den bärbara så skulle jag ofta kunna lägga in flera bilder OM jag inte slarvat bort min USB kabel.

Jag förstår lixom inte vart den kan vara någonstans? Jag tycker har letat överallt! Men den är lixom GONE! Den ligger inte bland alla andra grejer till kameran men den ligger inte där ändå! Jag vet att jag la ut alla grejer för något år sedan när jag skulle till Göteborg och ville inte ha med alla onödiga saker. Och efter det så är sladdarna borta och jag har lixom inte brytt mig om att leta efter dom, men ja, lätt att vara efterklok! Sen skulle man ju lixom behöva ha USB sladden när man flyttar hemifrån? Smaaaaaart Jonna.. -.- Så om någon på något mirakulöst sätt kan säga vart den ligger, tveka inte! :o


Jag är med och tävlar om...


Tävlingen pågår just nu hos Epicfaiil!!

Hemma!

Kom hem för ca 20min sen, och har hunnit ta bort sminket, borstat tänderna och pratat med älsklingen! Men fy fasen så jag mår! Igårkväll somnade jag inte förens 1 och vaknade flera gånger på natte, kanske sådär 4timmar riktig sömn? Om en det?! Och nu ligger jag här i sängen med en ond näsa pga allt snytande, huvudvärk, svettas och fryser och Feber?! Jag hatar att vara sjuk, sa jag det?! Men men, hos veterinären vet jag inte vad jag ska säga hur det gick? Diagnos okänd säger jag bara. x) Kan ta upp i ett inlägg om vad det är för problem med lilla Mischa plutten! Nu ska jag sova, mår alldeles för dåligt för att ligga här och skriva på datan.

Men men, god natt på er iallafall! :) ♥

Måndagens snyggaste!



Haha, en av måndagens failsprång som pojkvännen lyckades fånga på bild! Snyggast ever!


Dagens Schema



Tar bilen eftersom om jag skulle tagit bussen skulle jag inte varit hemma förens 17.10, och om mamma och jag åker mellan 17.30 och 17.45 så skulle det bli lite stressigt! Och, ja vad ska jag säga? Ser inte fram emot att sitta nere i Läckeby vid halv 8 imorron kväll och inte veta när man kommer hem! Det kan ju ta mellan 1-4 timmar lixom, beroende på vad dom gör? Och sedan tar det 1,5 timme hem med...  ZZZzzz! Hoppas bara min förkylning håller sig i schack!

Man har ju mått bättre?

Tog ca 2timmar för mig att somna igårkväll, så somnade väl runt 1 någon gång! Super kul verkligen! Plus att man vaknat från och till för att man varit täppt, slemmig i halsen och allmänt tung i kroppen! Och så fryser man och svettas hela tiden, jobbigt? Igår kväll hade jag iallafall ingen feber, lr ja, 37,8 vet inte om det räknas som feber riktigt? Usch, mår inge vidare idag heller, mår fasen sämre idag är igår! Men men, bara klä på sig och dra sig till praktiken snart! Hoppas jag mår bättre frammåt kvällen iallafall! Suck! Hatar verkligen att vara förkyld! :(


Ledsen och trött


Åh så ledsen jag blir! :( Precis när jag bestämt mig för vilken klänning jag vill ha så finns den ju självklart inte kvar!! Åhhh, hoppas verkligen den kommer in igen för jag ville verkligen ha den! Fanns en till som jag gillade, men den är oxå slut. Får verkligen panik nu! :'( Kommer den inte in snart får jag väl köpa någon annan då. Så typiskt min vanliga tur när jag väl hittar något! :(

Men men, ska snart sova iallafall, ska väl kolla lite till på Big Brother och göra ett tidsinställt inlägg till morgon dagen. Men god natt på er alla underbara läsare! Några som faktiskt stannat kvar sen besöksrekordet och faktiskt läser bloggen! Super kul! Tycker ni att något på bloggen ska ändras, något som ser konstigt ut elr så, tveka inte, skicka iväg en komentar isåfall! Uppskattas! :)

Good Night!

Massa nya fonts & brushes

Idag har jag faktiskt laddat ner massa fina och söta fonts och brushes till Gimp som jag har på denna data! (Har bara photoshop på den stationära, pratar just nu om den bärbara) På så sätt kommer jag kunna fixa lite sötare texter och kanske lite bättre och finare inlägg! :) Alla fonter jag laddat ner har jag laddat ner ifrån Dafont.com och alla brushes har jag laddat ner ifrån DeviantArt.com.
Så för er som har en blogg och inte har photoshop på eran data så rekomenderar jag att ladda ner Gimp! Har fått hjälp och massa tips ifrån Hofhs Gimp skola, så kolla in den så ser ni hur man laddar ner samt massa andra bra tips! :)


Årets första grillning!


Idag blev det att äta grillat till middag! Åh gud vad gott, har verkligen saknat den grillade maten! För har ju faktiskt nu dom senaste 2 åren lärt mig att äta kött. :P Innan gillade jag inte kött, så åt det typ aldrig.  Men fyyy så mätt jag är nu, känns som om magen typ svällde 10gr! Ursäkta den dåliga mobil bilden, men hade helt enkelt inte systemisen inärheten. Men hoppas det duger trots allt?

Taskig liten Cito


Igår när jag skulle ta in Cito från den absolut vackra hagen så ville han verkligen Inte komma till mig! Kanske beror på att det var rena rama lervällingen vid ingången pga allt jäkla regn, och jag blev självklart tvungen att hämta honom längst ner. Och på vägen ner precis vid ingången där det på ett ställe såg ut att kunna hålla, Hah trampade ner mig rejält där om man säger så! Så fick balansera på några stenar som låg vid kanten. Puss på pojken! ♥

Ny header!

Ser ni inte header? Pröva att uppdatera sidan genom att trycka F5! :) ♥

Åhh underbart!

Precis suttit och fixat början till headern, alltså klippt ut bilderna och det! Men tror ni jag kom ihåg att göra bakgrunden transparant? -.- Så nu är det bara börja om från början!

God(hrm) morgon

Ja god morgon på er! Eller ja, själv mår jag inge vidare, ont i kroppen, halsen, svettas, fryser, tung i huvudet och seg som tusan. Suck! Hatar att vara förkyld! Älsklingen åkte hem för ca 10min sen, han ska hem och jobba så därför han åkte tidigt! Idag ska jag bara slöa i min ziperall och plugga lite på samhällen, ska även ta och göra en ny header till bloggen! Har en super söt bild från träningen igår som jag tänkte passar bra! :) Idag blir det iallafall grillning till middag! Åh mums! Blir äta absolut godaste grill köttet ever! Kommer inte just nu ihåg vad det heter, men det kanske kommer tillbaka till mig snart. :P

Ajja, nu ska jag se klart på förhäxad, ett riktigt bra program faktiskt! :o Sedan tänkte jag gå upp till datan uppe och fixa till headern! Åh, hoppas det blir som jag tänkt mig! Annars blir jag arg! Måste även idag lyckas klura ut vilken klänning jag vill ha, det är ju så många fina som man vill ha, men så vet man inte hur dom ser ut på heller! Suck! Men men ha en bra dag alla, jag ska försöka ha en bra dag iallafall, eller iallafall så bra det går när man är förkyld och mår skit! :(


Bild: Google, sökning förkylning