To bad!

Dåligt med bloggning idag! I torsdags efter praktiken så åkte mamma och jag nästan direkt upp till Vimmerby för att ha intro träff om valpkursen! Pratade lite om vad vi skulle göra, bestämde vilka datum det skulle vara, plus att vi fick våran cirkus konst utdelad! ;) Ni kan nog inte gissa vilken vi fick?! :o 'Trampa på ett lock eller musmatta', hur nu det ska gå till?! Men men, det får väl gå ändå! Tips? Men men, en blandning på valpar var det! Vi var 6st i valpkursen. En Rottviler/schäfer, en Eurasier, en dansk svensk gårdshund, en king charles spaniel och spansk vattenhund. Och så våran lilla valp med då såklart som är en affenpinscher! ;)

I fredags var det skola, efter skolan var jag med pojken och vi hade mys! Och idag har jag jobbat mellan 11.30 och 14.30, 3 timmer som kändes som 1 timme typ! :o Men men, nu sitter jag här och har världens jävla ångest! :( Skit också! Tyckte jag mådde tillräkligt skit igår kväll ....

..........Lämna gärna en kommentar ;)
Skrivet av FlizanLizan

sv: okej, jora de e najs :D

2012-06-02 ♥ 19:53:15
Blogg: http://flizanlizan.blogg.se/
Skrivet av FlizanLizan

sv: hehe yes ;)

2012-06-02 ♥ 21:15:46
Blogg: http://flizanlizan.blogg.se/
Skrivet av Lina

Skoj! Vi fick välja trick. Vi tog high-five :) Lärde han sig snabbt och han tycker det är så kul! Kunde dock inte vara med sista dagen när vi skulle visa. Vem hade eurasiern?

2012-06-02 ♥ 22:31:13
Blogg: http://sallberglina.blogg.se/
Skrivet av felicia - fotokobran

för 400 kronor får du en personlig design, personlig header och en egen domän som räcker i ett år! Lät detta intressant, kontakta mig på : [email protected] :)

eller i en kommentar på bloggen! :)

2012-06-03 ♥ 13:42:02
Blogg: http://fotokobran.se

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se