Vadå perfekt?!

Blev så fruktansvärt arg förut när jag såg ett klipp på aftonbladet! Där vetenskapsmän hade utsett USAs vackraste kvinna! Och hur hade dom nu kommit underund med det? Jo hon hade NÄSTAN dom ''perfekta'' måtten mellan ögon, näsan munnen, ja hennes ansikte var nästan vetenskapligt ''perfekt''?! Det är fan sjukt?! Bara för att det skillde liiite liiiite i måtten så kan inte ens hon kalla sig perfekt?! Hallå, det finns tamefan INGET som heter PERFEKT! Detta är bara ett ord som folk har skapat just för att vi ungdomar och äldre ska må skit för att vi inte ser ut som alla andra. Jag blir så arg när jag hör ordet perfekt! Finns inget som heter perfekt, eller ingen som är perfekt! För vi är ALLA PERFEKTA på vårat vis!!

Varför inte isåfall skapa en vetenskapligt perfekt människa för att sedan ''avla''(brist på bättre ord) på henne för att få dom där ''perfekta'' avkommorna. Eller nae just det, det går ju inte skapa någon som är vetenskapligt perfekt. Man kan inte skapa en vuxen människa ifrån grunden. Precis som det inte går att kalla att någon specifik person är ''perfekt''. Det går bara inte! ALLA är vi perfekta på våra egna vis!


Bild:we♥it

Alla är vi perfekta som vi är! Inte för att någon har dom ''perfekta måtten i ansiktet''. Usch säger jag bara! Fy FAAAN! Ursäkta svororden men jag blir så arg på detta, att folk måste dömma andra bara för att man inte ser ut som alla andra, att man inte har dom ''perfekta'' ansiktsdragen, att man inte har det ''perfekta'' håret, att man inte har dom ''perfekta'' kläderna, att man inte går ''perfekt. Ja listan kan göras lång på saker som folk dömmer efter om det är ''perfekt'' eller inte.

Visst om man vill operera sig för att ändra något på sig själv är inte det samma sak som att göra sig perfekt eller att göra så man trivs i sig själv! Det tycker åtminstone inte jag! Tycker man att man kanske har stor näsa, små bröst, stora utåtstående öron, tjock mage o.s.v så är det självklart att folk få operera sig! Men detta betyder ju inte att dom opererar sig för att dom vill vara perfekta för samhället(åtminstone inte alla) dom opererar sig för att dom vill trivas med sig själva! Inget annat! Så om nu någon vill operera sig, acceptera då det och var glad för deras skull att dom vågar göra något för att dom ska trivas ännu bättre med sig själva. Detta är helt accepterat utav mig!

Kolla klippet här! http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/mode/omg/article14870791.ab?start=210
Spola fram till 03.31 för att se klippet!

Någon som håller med mig om detta?


Bild:we♥it

Jag är perfekt, precis på det sättet jag är! DU är perfekt på precis som du är! Alla är vi perfekta just för att vi är oss själva! Så SLUTA följ samhället normer om vad perfekt är, var dig själv! Ordet perfekt är bara ett ord som folket har kommit på för att kunna döma andra personer! Du kommer bli så mycket lyckligare då! Våga vara dig själv! DU ÄR UNIK!


Bild:we♥it

Jag på bilden, Fotograf: Min bror

..........Lämna gärna en kommentar ;)
Skrivet av kajsa

så sant, alla är perfekta på sitt sätt!

2012-06-05 ♥ 20:23:02
Blogg: http://kkajsajohansson.blogg.se/
Skrivet av Tova

Ja, verkligen!:)

2012-06-05 ♥ 20:57:40
Blogg: http://ponnynmary.blogg.se/
Skrivet av Lina

Sant, men det finns ju faktiskt ett visst mått som vi människor tycker är "perfekt". Minns inte riktigt vad det är, men är det vissa förhållanden mellan olika linjer/sidor så upplever vi det som mycket bra, ex. utnyttjas det i trappor, konst etc. Men att lägga det på en människokropp känns fel!

2012-06-05 ♥ 21:48:39
Blogg: http://sallberglina.blogg.se/
Skrivet av emmy

Sv: jaa förstår det, vi var typ spyfärdiga i vissa scener också! sjukt fin blogg btw!! :)

2012-06-05 ♥ 22:44:23
Blogg: http://emmyhenrikssons.blogg.se/
Skrivet av Sandra

Sv: Tack så mycket :) Detsamma!

2012-06-05 ♥ 22:46:17
Blogg: http://ovidesmilton.blogg.se/
Skrivet av emmy

ojdå? det låter lite väl överdrivet tycker jag allt?!



2012-06-05 ♥ 22:53:48
Blogg: http://emmyhenrikssons.blogg.se/
Skrivet av Isacs Mamma

Hoppas du får en fin Nationaldag i morgon <3

2012-06-06 ♥ 02:46:33
Blogg: http://isacsmamma.blogg.se/
Skrivet av Isacs Mamma

Nej men har det hänt något?

2012-06-06 ♥ 02:46:35
Blogg: http://isacsmamma.blogg.se/
Skrivet av emmy

Sv: att dom behövt ställa in filmen för den var för äcklig? :)

2012-06-06 ♥ 08:11:18
Blogg: http://emmyhenrikssons.blogg.se/
Skrivet av Anna - Ryttare

Bra skrivet!

Kika gärna in i min och lämna en kommentar :)

Kram Anna ♥

2012-06-06 ♥ 08:34:05
Blogg: http://annasylves.blogg.se/
Skrivet av allibrall

Guuuuuuuuuuuuuuuuuuud! Vilken finfin blogg du har :o! ♥ Jag är kär i dina bilder och din underbara blogg! ♥

Vill du göra ett länkbyte!? ♥ Så jag får visa en bild och skriva lite om hur bra din blogg, så mina läsare kan hitta din blogg!? ♥ Hör av dig på ett svar i min blogg? ♥ Kramis ♥

2012-06-06 ♥ 08:35:00
Blogg: http://allibrall.blogg.se/
Skrivet av alexandra

Fin blogg :)

2012-06-06 ♥ 10:21:08
Blogg: http://granbacka.blogg.se/
Skrivet av allibrall

så, klart nu har jag länkat dig nu är det din tur :)? ♥

Kramis (:

2012-06-06 ♥ 10:47:36
Blogg: http://allibrall.blogg.se/
Skrivet av Linda

håller både med dig och inte i vad du skriver, visst alla e vackra men dom flesta som e tjocka e dom som alltid ska påpeka att alla e vackra. Det är ingen smal som säger , Beauty isnt a zize.

2012-06-06 ♥ 15:22:14
Blogg: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Skrivet av ylva

håller med dig helt, alla är perfekta för någon... det beror ju helt på vad var och en tycker, man kan inte tro att alla har samma åsikter om allt. någon som jag tycker är vackrast i världen kanske är jätteful i någon annans ögon ;)

2012-06-06 ♥ 22:35:00
Blogg: http://ponnyflickornas.blogg.se/

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se