Lång vecka

Denna vecka har varit lång, inte så att den varit långsam eller så, utan tvärtom. Gått riktigt fort då jag jobbat ca 35h denna vecka vilket jag absolut inte klagar över. Älskar verkligen mitt jobb och trivs så otroligt bra med kollegor och arbetsuppgifterna. Så ibland ställer jag mig frågan om jag verkligen vill plugga vidare till kriminolog eller om jag vill fortsätta inom handel i kanske 20-30 år till? Men vi får se som det ser ut nu tänker jag inte börja plugga dom närmaste åren iallafall! 
I måndags jobbade jag iallafall 9-18 och i tisdags blev det jobb mellan 9.45-22.10 ungefär. Riktigt lång dag som sprang iväg riktigt fort. Anledningen till att vi jobbade så länge var att vi inventerade på kvällen, och det tar ju sin tid! Var bara hem och slänga sig i sängen i princip. 
I onsdags ringde klockan vid 6.00 vilket inte alls var särkilt lockande att gå upp, men när jag väl kommit upp var det inga problem och jag var på jobbet vid 8.20 ungefär och jobbade till 16.30. I torsdags var jag ledig vilket var välbehövligt, så hade då en inbokad tid med min sjukgymnast igen efter sommaruppehållet och det var skönt att komma igång igen. Och han sa såna enkla saker som jag vet om men ändå inte kopplat ihop med kroppen och knoppen. Och i fredags på jobbet så kände jag av träningsvärken ska jag lova, trots att jag tog det lungt.
I fredags jobbade jag som sagt och likadant igår. Igår följde Melvin med mormor och morfar till Vimmerby och tror ni han brydde sig om att jag var kvar hemma? Jag fick en puss sen följde han gladeligen med ut och satte sig i bilen. 
In och jobba några timmar innan jag åkte hem till mamma och pappa ochblev bjuden på mat för att senare på kvällen fira mamma som fyllde år igår. Jacob kunde tyvärr inte komma då han hjälpte en Fd kollega att flytta och var inte hemma förens halv 9 igår kväll. 
En trött kille igårkväll hos mormor och morfar 

Idag vaknade vi vid klockan sju och gick upp och åt frukost och gosade för att sedan vid halv 10 gå ut och vänta på att pappa/morfar skulle komma så han fick ta ner syren häcken jämte vårat hus som är så onödigt stor och vild vuxen, så ner är den nertagen och kommer få växa upp igen men att vi sköter om den lite bättre! 

Melvin var trött innan vi gick ut så han satt och gosade med pappa ett tag då mamma absolut inte dög.

Snickaren!

Innan vi börjat(inte tagit efter bild ännu)

Work in progress 

..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se