Vill ut och fotografera

Jag är så ruskigt sugen på att ut och fotografera hundar och hästar, men då jag inte har några själva är det lite svårt. Tanken var att jag kanske skulle åkt ut till mamma och pappa i helgen och fotografera deras hundar lite, men tyvärr är inte dom hemma då som ska iväg på utställning både till Åtvidaberg och Jönköping. Så får helt enkelt göra det någon annan dag. Vill ju utveckla mitt fotograferande och vill testa att ta fina porträtt bilder. Jag har ingen bekant med hund eller häst som skulle vilja ställa upp? :D
 
Funderar på att ev åka in till Västervik nästa helg då det är hopptävlingar där, men vet inte riktigt, får se så vi inte har annat inplanerat och att vädret är okej. Tanken är iallafall att jag ska åka till stallet den 13/5 då dom har lokaltävling i dressyr då, samt den 25/5 då det är lokaltävling i hoppning. Bara hoppas vädret är bra!
 
Så igår innan det var dags att hämta storebror på dagis så åkte vi lite tidigare då tanken var att jag skulle försöka få Milton till att sova i bilen, dock misslyckades det men kameran följde med och tog några snabba bilder på pärlan! Inte det optimalaste bakgrunden men det får duga iallafall. Lekte även lite snabbt med bilderna i photoshop och tyckte att dom blev helt okej, mycket bättre än orginalen iallafall!(Sista bilden)
Har ju börjat fotografera i RAW-format och herregud vilken skillnad det blir! Varför har jag inte gjort detta tidigare? Så mycket enklare att redigera bilder efteråt, än att försöka redigera det som kameran tycker är bra.
 
Nikon D60, Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6

..........Lämna gärna en kommentar ;)
Skrivet av Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Förstår dig, det är så kul att fota djur :D
Hoppas du hittar någon hund eller häst att fota :D

2017-04-28 ♥ 16:22:22
Blogg: http://blogg.anniesfotografier.se

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se