4 Månaders kontroll

Imorse tog det emot att gå upp ur sängen, båda grabbarna sov fortfarande när klockan ringde, jag var trött och ville helst ligga kvar under det varma sköna täcket istället för att gå upp. Men eftersom både dagis och även en tur till bvc stod på schemat så var det bara att dra sig upp ur den varma sköna sängen och väcka grabbarna så vi han få i oss lite frukost innan det var dags att åka vidare. 
Idag tyckte Melvin inte alls det var kul att bli lämnad på dagis, han ville hellre vara på avdelningen Falken är på Örnen där han nu har börjat, och grät och var jätte ledsen. Men förhoppningsvis så har det gått bra att vara på dagis, dom har iallafall inte ringt och nu ska vi snart åka iväg och hämta honom igen.
 
Efter att vi lämnat av en ledsen pojk på dagis så var det bara att hoppa in i bilen igen och åka vidare till Västervik och BVC för en 4månaders kontroll med Milton, våran lilla pojk växer så fort, förstår inte vart tiden försinner?! Allting såg fint ut och så nu väger han 7180g och är 64,5cm lång. Nästa gång det är dags för BVC är det att få spruta igen som gäller. Nae nu är det dags att ta på lillebror alla kläder igen för att åka och hämta hem storerbror ifrån dagis.

..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se