länge seb

Hoppsan, var ett tag sen men ska försöka komma igång med bloggandet igen. Det har egentligen inte hänt så mycket. Den 13/12 åkte jag upp till thumba där min kollega och vän väntade. (fick låna en av deras bilar) där gick vi på bio och åt god mat på heron city, såg Gone girl som faktiskt var bra! Den 14/12 var det kick off med forever som gällde och oj så taggad jag blev till att jobba med detta! Den 15/12 åkte vi tillsammans tillbaka hem till ankarsrum!

Ja sen har det ju varit julafton som iår spenderades med Jacobs familj, då det först blev mat hemma hos hans mormor och morfar och sedan hem till svärföräldrarna och öppna paket och prata strunt. Vi sov även över där så efter Melvin somnat så satt vi och spelade yatzy och skitgubbe typ hela kvällen fram till efter 12. 
Juldagen spenderades hemma hos mina föräldrar tillsammans med min ena bror med flickvän och barn samt min syster, så det blev mat och paket öppning och risallamalta senare på kvällen. Väl hemma tog vi det bara lugnt och mös i soffan till film.

På annandag jul hämtade jag upp pappa och vi åkte sedan vidare till min farmor och farfar där mina kusiner var, trevligt att träffa dom igen, var ett tag sedan! Sedan åkte pappa och jag hem till mamma igen där min andra bror med flickvän och barn hade kommit och sambon tog med sig pizza som vi åt innan vi åkte hem, och även min bror med flickvän och barn som hos oss. Vilket var super trevligt. Dom stannade tills igår då dom åkte hem, vilket var tråkigt, går så lång tid mellan gångerna vi ses tyvärr. Hoppas det inte dröjer så länge tills nästa gång!

Idag har lilleman och jag varit i stan med mamma/mormor och handlat inför nyår som ska spenderas med kompisar! 

GOD JUL!

God jul allihopa! Sitter just nu hos svärföräldrarna och lilleman ligger och sover i sambons gamla rum. Kommer skriva mer om julafton när jag har mera tid, nu ska vi snart spela yatzy! 
Imorgon blir det till mina föräldrar och fira jul

Tårarna kommer aldrig sluta rinna

 23/10-2001 |  18/12-2014