Miss you so, so I do

 
En av Nickelbacks nya låtar och jag verkligen älskar den!

Åhh

Mammas stackars lilla skrutt har nu också fått några skumma utslag, på benen, armar, nedre delen av ryggen. Men värst är benen. Dom verkar inte klia iallafall vilket är skönt men han verkar vara lite besvärad av dom ibland då han blir ledsen för ingenting. Usch, värsta med att vara mamma är när man inte vet vad ens barns vill och vad det är som är fel :(
Men men har äter, dricker, kissar, leker och är pigg vilket är skönt. Heller ingen feber som han hade igår.
Men jag smörjer och smörjer med gelly vilket är Antiseptisk och Klåddämpande så förhoppningsvis att deg dämpar sig och inte blir värre. 
Ni ser ju hur benen ser ut, 1177 trodde att det kunde vara början till vattenkoppor men vi får hoppas inte :(

Skumma utslag

I onsdags.märkte jag att jag fått några konstiga utslag på händerna, vettefan vart dom kommer ifrån? Men vaknade i tisdags morse och hade så jävla ont i kroppen att det var sanslöst och lite feber men på onsdagen hade det gått över och hade bara ont i halsen. Men dessa skumma utslag på händerna hade kommit. Igår, torsdag, blev dom dock lite värre och typ stacks varje gång jag använde händerna, alltså dom kliande inte, utan lite stickande känsla?? 
Men men, smörjde med gelly typ hela dagen, det är typ aloe vera på tub och på kvällen hade det lugnat ner sig men dom fanns fortfarande där. Idag har jag fortsatt smörja med gelly och dom har börjat.lägga sig mer och mer. Har även dessa utslag på fotsulorna därav jag ringde 1177 idag och dom tyckte jag skulle ringa min vårdcentral så dom fick kolla på dom. Men när jag ringde esplanaden så tyckte hon nästan det var onödigt att jag ringde? Otrevlig var hon iallafall fast hon gjorde sitt bästa att låta trevlig.
För övrigt vaknade Melvin inatt och var brännhet! Likadant imorse så tog tempen på honom och den låg på höga 39.8 så han fick lite panodil och efter ett tag hade det gått ner och han var inte alls lika varm. Skönt. Hoppas bara inte han ska få dessa prickar :(

Bilden överst är tagen igår, dock såg det värre ut senare på dagen. Idag har don.lagt sig betydligt som.ni kan se på under bilden.

Lördag

I lördags var Melvin och jag hundvakt då mamma och pappa/mormor&morfar var iväg med Galaxy för att göra mh test, så vi var där och tog hand om Aslan och Pumba vilket Melvin tyckte var kul. Speciellt när vi gick ut med dom på ängen och dom fick tockrycket, Aslan i kopplet och Pumba var lös.
Vi passade även på att gå ner till skolgården och lekte lite i sanden och åkte rutschkana vilket Melvin älskade, speciellt att gå runt i rutschkana ställningen. Bus unge! 

Jag passade även på att ta en promenad i solen med Melvin sovandes i barnvagnen och Pumba i kopplet vilket var riktigt härligt! Har ju egentligen promenad "förbud" från min sjukgymnast då jag har haft såna problem med min ena vrist. Dock så har den lugnat ner sig men nu har min höft börjat balla ur igen vilket jag kände av från och till under promenaden. Och idag har jag känningar i både vrist och höft. Fan blir så jävla trött på denna jävla kropp, dock säger min sjukgymnast att jag måste sluta bli så uppgiven med min smärta. Men det är svårt.. 
Men men bjuder på en bild på sötaste skit ungen iallafall! 

Nytt

Igår beställde jag hem lite nytt till Melvin, passade på när H&M hade 50% rabatt på utvalda produkter. Så blev en super tuff vår/sommar jacka som jag tittat på tidigare som kostat 249:- men nu istället kostar 150:-
Sen blev det även en regnjacka som tidigare kostat 199:- men nu kostar 100:- istället samt ett par hel blåa regnbyxor som också kostade 199:- men nu istället kostade 100:-
Och eftersom Melvin ska börja dagis nu till sommaren så kan det vara bra med ett extra regnställ. Har en regn overall som jag fått låna av en kompis så länge.
Den ljusblåa jackan är den jag tittat på länge! Visst är den tuff? 

Simhallen

Idag blir det att åka till Oskarshamns simhall tillsammans med Camilla och henne två barn, kommer bli super kul och trevligt. Melvin har dock aldrig badat i simhall eller så tidigare men däremot så älskar han verkligen vatten och älskar att bada i badbalja vi har. Så jag tror han kommer bli.nöjd!

Igår var vi ute mestadels hela eftermiddagen och lekte med hans traktor och massa pinnar och kottar jag plockade ihop till honom så han hade något att plocka med, vi var även och gick lite i skogs dungen precis jämte oss vilket han tyckte var lite bökigt då det var lite envisa buskar som han fastnade i med fötterna. Men vi gick på ek liten traktor stig som går där och det gick bättre. 
 
Fick med oss lite blommor in också :)

Solig tisdag

Igår var en härlig dag, eller ja om man bortser från min envisa huvudvärk jag antagligen fått ifrån att jag putsade typ alla fönster igår och bytte gardiner och städade. Men nu är det gjort i alla fall vilket är skönt! Igår var en lugn dag, Melvin och jag var ute igår på trädgården tills vi gick över till Camilla och barnen och lekte dör ute på trädgården. Melvin tyckte det var riktigt roligt att plocka bland deras grejer och leka i sandlådan, och han var riktigt intresserad av vad barnen gjorde och sprang efter dom hela tiden. Sedan blev vi även bjudna på mat där så Melvin och jag åt där eftersom Jacob ändå var tvungen att jobba över så han kom inte hem förens runt 20.00 på kvällen och då gjorde jag lite mat till honom, blev pyttipanna och ägg, i princip det enda vi hade hemma. Uhjj.. Måste verkligen handla snart!
Kvällen blev i alla fall lugn, vi låg i soffan och slöade ända tills vi istället gick upp och la oss, båda var trötta och jag hade huvudvärk.
 
Dagen idag verkar också bli en bra solig dag så Melvin och jag har tänkt att gå ut snart efter att vi fått i oss lite och äta, brukar ju egentligen träna på onsdagar men min mamma som skulle haft Melvin hade även hon huvudvärk och eftersom jag också även idag har ont i huvudet struntar jag i träningen helt. Lika bra att ta det lite lugnt och hoppas att huvudvärken släpper. Det är sån där dov seg huvudvärk som sitter precis ovanför ögonen typ. Blää.. Men men Bara att le och se glad ut och ta tag i livet. ;)
 
 

life

När ingenting känns rätt, när ingenting känns bra. Det är såna stunder jag hatar mest av allt. När man inte vet, vet hur framtiden kommer bli, hur man vill göra...