mental breakdown

Varför mår jag såhär? Jag har allt jag någonsin kunnat önska mig. Ändå känns allt så jävla fel...
 

Work!

Inte sådär super kul väder idag om jag får säga det själv?? :( regn regn och åter regn! Men tur man jobbar inne hela dagen från 11.30-18.15 kunde varit värre och varit ute och jobbat... :o 
Fick av någon konstig anledning för mig att ta på mig jeans idag! 

Midsommar

Midsommarhelgen har varit lugn, i fredags var vi på lysinhgsbadet där Jacobs föräldrar hade sin husvagn under helgen, så vi var där, åt mat och pratade. Gick även en liten sväng när det blivit uppehåll och Melvin älskade att springa i alla vattenpölar som hade blivit. Busungen! Vi kom hem runt halv 8 och då var det bara att gå upp och lägga Melvin då han var super trött. Efter att Melvin slocknat och jag satt på en tvätt så satte vi oss i soffan och kollade på fifty shades of Grey, och oj så bra den var! Men boken är ändå snäppet bättre måste jag säga. Mera detaljerat och man får en helt annan inblick, plus att vissa scener som utspelar sig i boken inte var med i filmen vilket var lite tråkigt. Men visst då hade filmen blivit jätte lång.
I lördags var vi hos mina föräldrar och fikade och blev bjudna på mammas underbara jordgubbstårta!  Åt lite för mycket för att vara nyttigt, men vafan! Mellan att vi fikat och skulle äta mat så åkte Jacob iväg till min bror för att hjälpa honom lite med vedskjulet och kom tillbaka lagom till maten! Grillat, mums! Vi stannade till ungefär halv 7 och Melvin slocknade redan vid kvart över 7, jätte trött stackarn! 

Det jäser!

Det ligger något på jäsning! ;)

Hehe, ah faktiskt så är det kvällens pizza som ligger på jäsning efter 3h kvälls jobb! Slutade vid 18.15 och orkade inte ställa mig och laga mat efter Melvin somnat så det blev snabb mat. Haha tror aldrig någonsin jag blivit så ruskigt uppsvälld som ikväll, jag ser ju fan höggravid ut! 😂

Sommarfest!

Igår kom vi efter mycket om och men fram till hotellet i Göteborg, ja den bilresan är en helt annan historia. Det får vi ta någon annan dag. Idag är det iallafall sommarfest på kontoret i Mölndal och det är 50-tals tema som gäller! 

Feelings suck.

Tog mig en promenad nu på kvällen och gud vad skönt det var att få komma ut och gå, med bara musik i öronen och låta tankarna snurra. Man får passa på när kroppen mår bra för en gångs skull, men vi får väl se hur länge det håller i sig. Men någonting som slog mig förut när jag var ute och gick var att när huvudet inte mår bra så plågar jag kroppen, allt för att överföra smärtan ifrån själen ut i kroppen. Så ja, det ligger någonting i det då just nu mår jag rent åt helvete psykiskt och tankarna går på högvarv utan att jag har någonting att säga till om. Man kan.säga såhär att jag hatar min kropp, och jag hatar mina tankar som löper amok.... Men på fredag åker jag och Camilla till Göteborg för sommar fest med forever living som ska bli riktigt kul! Camilla vann biljetter till båda dagarna på sommar festen och sedan 2nätter på ett 5-stjärnigt hotell, och hon bjöd med mig! :) 
Då kan man komma iväg och tänka på annat och kanske få en ny syn på livet......

Otålig

I söndags efter att jag bara hade ca 100sidor kvar av femtio nyanser av honom som jag nästan tvångsmässigt läst ut på hela 5 dagar. Hehe, dom som läst den förstår mig nog. Så i söndags beställde jag dom två uppföljarna till boken då jag fick student rabatt på valfria pocketböcker. Så jag beställde hem båda böckerna plus frakt för ca 100kr. Och idag fick jag ett sms om att dom är påväg, åhhhh fan vad jag längtar! Skulle kunna sträck läsa böckerna och skulle utan tvekan.läsa om första boken. Man drömmer sig lätt bort när man läser dom. Hihi.. 

Crazy in love

Such a funny thing for me to try to explain
How Im feeling and my pride is the one to blame
Yeah, cause I know I don't understand
Just how your love can do what no on else can
Got me lookin so crazy right now

tankar

Så många tankar, så många känslor, så många blickar, så många tårar...

National dag!

Sveriges nationaldag kom och gick och hunnit med mycket. Melvin och jag gick ner till parken där vi skulle träffa min farmor, och ja en unge som har svårt och vara still och har myror i blöjan? Öhm, ja minst sagt! Men men, det är kul. Ibland! Inte nä man är inne på maxi och ungen vägrar att lyssna. Men det är en annan historia. Vi träffade även Camilla och barnen där nere och vi åkte traktor och vagn vilket Melvin fann väldigt roligt tror jag då han gick ifrån gnällig till lugn och snäll! Sedan gick vi även och tittade på brandbilarna och Melvin fick sitta i framsätet på brandbilen, och oj så nöjd han var! Trodde han skulle bli rädd och inte alls vilja eftersom han var lite trött och gnällig. Men han var överlycklig och gav mig snutten och satt och "styrde" massor. Lilla busen! Hem igen en snabbis innan vi gick över till grannarna som bjöd på grillat och rabarberpaj till efterrätt,  riktigt gott och trevligt. Vi kom därifrån vid halv 8 och då var det bara att byta blöjan, göra välling och lägga honom, och han sov inom 10min. Så ja han var bra trött! Sedan blev det en härlig lång promenad till vattnet och sedan runt en sväng i samhället med bästa vännen och granne! Riktigt härligt och skönt att prata ut med någon! Nu sitter jag i soffan och ska snart dyka ner i bokens värld och imorgon blir det Norrköping med mamma!
 

Stor pojk

Idag så har faktiskt Melvin fått vara själv på dagis! Jag gick runt 10-tiden då alla barnen gick ut och han blev lite ledsen när jag sa hej då, men det hade gått över ganska fort så därför åkte jag hem och om det inte skulle funka så skulle dom ringa. Men det är ingen som har ringt så jag drar slutsatsen att det har gått bra! Jag har iallafall hunnit med lite här hemma! Har städet övervåningen som jag haft sådan ångest över, är typ byggkaos där uppe just nu. Sedan har jag plockat ordning på undervåningen också så nu kommer det väl vara rent och städat i typ 40min till innan Melvin kommer hem. Då lär nog alla leksaker åka ut ganska snabbt över golvet i både matsalen och vardagsrummet. Men men, börjar sakna min lilla pojk och undrar hur han kommer att reagera nu när jag kommer sen vid 14.00 och hämtar honom. Förhoppningsvis att han blir glad och vill följa med mig hem :)


Halldrömmar

Untitled #8
 
Untitled #8 by narbonneeydrik featuring a glass vase
 
Jag har börjat drömma lite om hur hallen på övervåningen ska se ut, jag vill ha lite äldre/rustik stil på inredningen. Som det ser ut nu så har vi en ''avdelning'' runt hela väggen där halva-underdelen av väggen är vitt och på mitten är det en delning och på ovansidan är det en orange-aktig tapet just nu.
Men jag vill ha att det är som det är nu men att övre delen är av en grå ton, ljust grå. Sedan på den enda ''hela'' väggen vi har uppe vill jag ha en ''boktapet'' (1) just för att få en lite biblioteks känsla över det hela, golvet vill jag ha ett lite ljusare slags golv (2) antingen om man sliper det vi har nu och fixar eller om vi lägger ett golv över. Där soffan (7), vilket jag vill ska vara en mellan-grå, äldre look, bäddsoffa, och soffbord (6) ska stå vill jag ha en mörk grå/svart mera rustik matta (3), typ något liknande den på bilden. Sedan vill jag ha en låg bokhylla (4) på kortsidan in mot vårat sovrum något liknande även den som på bilden, den ska vara fylld med böcker, och några fåtal dekorationer bla, någon mindre & färgglad blomma. Ovanför soffan vill jag att någon liknande hängande golvlampa (5) som den på bilden så att man kan sitta där uppe och läsa, elr bara ta det lugnt efter en stressig dag. Det ska även vara mycket olika sorters doftljus för att ytterligare utöka mys känslan lite.
Haha, ja inte så jätte lätt att förklara hur jag vill att det ska se ut när ni inte vet hur hallen uppe ser ut, men ska ta en bild när allt byggmaterial försvinner så ska ni får en enklare inblick i hur det kommer bli. Jag tror det kommer bli super mysigt!! :D

Tredje dagen

Idag var det dags för tredje dagen på dagis och även idag har det gått bra även idag, dock har han varit mera gnällig idag pga att det har blåst så förbaskat och han verkligen hatar när det blåser, och så lite sand i det med. Men men när vi gått in gick det bättre men lunchen åt han inte så mycket då han var riktigt trött så han slocknade inom 15min ändå att dom andra barnen hade svårt att lugna ner sig och pratade och skrattade lite. Men Melvin slocknade som sagt snabbt! När Melvin somnat gick jag in och satte mig i personalrummet där jag satt till strax innan 2 då vi åkte hemåt. Melvin hade vaknat runt 10 i ett men eftersom han inte hade varit särskilt ledsen eller så så satt jag kvar där inne. Så det är skönt att det funkar. Imorgon ska vi försöka göra så att jag går in och sätter mig i personalrummet när dom ska gå ut och om det funkar och han inte bryr sig så åker jag hem och är hemma. 

En liten kille redo för dagis!


Dagis dag2

Idag var det dags för dagis igen direkt när vi kom kände han sig hemma och bara väntade på att jag skulle öppna grinden in till lokalen och han knatade in direkt nästan, han stannade upp och kollade så att jag var med men sen började han leka med leksakerna. Vi var där vid 9-tiden och vid halv var det samling med lite sång vilket Melvin inte fann sådär jätte kul då han ju var tvungen att släppa leksakerna. Men han satt iallafall i min famn och var iallafall relativt nöjd . Han höll sig iallafall i samma rum. Sedan var det dags att gå ut och som igår gick han runt och kollade.läget och struntade fullständigt i mig nästan. Sedan vid halv 12 tiden var det dags för lunch och det var potatissallad och kassler vilket Melvin inte alls gillade, men fick i honom lite iallafall. Sedan var det dags för middagsluren och jag fick honom faktiskt att sova idag så han sov väl i ungefär 1h innan han vaknade och vi gick ut, och då var han som ett plåster på mig i ungefär 30min innan han började leka själv i sandlådan. Men anledningen till varför han var som ett plåster på mig efter sovstunden var att han för det första var lite hungrig, och sen brukar han alltid vara gosig och mammakär när han vaknat. Sen blev klockan 2 och då var det ju dags att åka hem till Melvins sorg, men han fick lite banan när vi var hemma och då var den sorgen glömd. ;)
Knäppa unge ;)



Bortglömd!

Ja, det kan man väl sammanfatta inskolningen av Melvin?
Vi kom dit strax efter 9.30 och i början var det lite läskigt och han höll sig till mig hela tiden i ungefär 5min tills han såg att dom hade massa leksaker i ett rum, då gick han snabbt dit och började plocka. Dom andra barnen hade lite morgon samling men den ville han inte vara med på utan han ville istället leka med bilarna han hittade så ja, det fick han göra då, sen kom dom andra barnen ut och då blev han lite ställd men fann sig snabbt i situationen. Runt 10-tiden gick vi ut på gården och då satt han mestadels i sandlådan och lekte hela tiden tills vi skulle gå in och äta mat runt halv 12-tiden och ja att lämna sandlådan var inte populärt alls. Maten åt han faktiskt förvånansvärt upp allting, men självklart eftersom det var ris och korvstroganoff. Efter maten så lekte han lite inne med djuren han hittade innan jag skulle försöka få honom att sova lite, men ja, det var ju bara att glömma. Det hade han absolut inte tid för, så istället gick vi ut och lekte och han hade upptäcktsfärd runt på gården och hittade många spännande saker att leka med, och han gick iväg utan att bry sig om var jag var. Vi stannade till ungefär 14.30 då vi åkte och handlade bröd innan vi åkte hem och han slocknade fort i bilen efter affären och ligger nu kvar i soffan och sover med jackan halvt på sig. Tröttisen, men det har varit en stor dag för honom idag. Mycket nya ansikten och barn och massa nya grejer och platser!
Personalen som Melvin har var super trevlig och fick väl inte så jätte bra kontakt med honom nu idag då han var så upptagen med alla leksaker och så, men jag tror det kommer funka super! :)
 
Men man kan väl sammanfatta dagen såhär: Jag hade kunnat gått efter 30min för han brydde sig inte alls om jag var där eller inte. Eller ja när vi var inne hade han lite små koll på mig och tittade vart jag var, men ute. Puh! Då hade han glömt bort mig helt, när jag frågade om han skulle följa med mamma sprang han åt andra hållet och ville inte följa med hem. Men det är faktiskt skönt att det är på det sättet än tvärt om och han sitter som klistrad på mig. Så nu ska jag följa med imorgon och vara med och på onsdag skulle jag vara där, fast sitta i deras personal rum just ifall jag skulle behövas. Likadant på torsdag och sedan fredag skulle vi testa att jag åker där ifrån och är hemma. Men jag tror det kommer gå toppen bra, visst han kommer nog bli ledsen när jag säger hej då, för det blir han alltid men det brukar gå över direkt när jag stängt dörren.
Var bara att flytta honom ifrån bilen och in och fick bara av halva jackan innan han slocknade igen. <3
 
 
 
 

Dagen D

Idag är dagen med stort D här! Idag är det nämligen dags för Melvins inskolning på dagis! :o när blev min lilla pojk så stor?! Det är lite blandade känslor jag känner inför idag, känns skönt på ett sett att det är dags för Melvin att börja dagis och jag tror han kommer trivas riktigt bra på dagis samtidigt som jag vill att det ska fortsätta som det är nu att jag har min lilla pojk hemma, men eftersom jag ska sommarjobba samt försöka hitta ett fast jobb samt plugga till hösten så är det ju bättre och roligare för honom att vara på dagis. Men men, det kommer nog gå bra det här tror jag. 
Vi får se hur länge vi blir kvar idag och sedan hur många dagar jag behöver vara med innan han känner sig säker. Han brukar ofta finna sig ganska fort i nya situationer, men nu när det blir så mycket nytt, med pedagoger, platser och barn så kommer det nog ta lite extra tid. Men vi får se helt enkelt. 
Bild från förra veckan.