I'm bulletproof

Usch vad jag inte gillar att vara förkyld... :( orkar inget, näsan rinner och kliar och jag nyser som besatt från och till. Inte nog med det så är jag sugen på något, men vetifan vad. Så just nu sitter jag i soffan och äter russin?! Men men, imorgon är det lördag och tanken är att jag ska försöka städa lägenheten om inte kroppen säger ifrån och på söndag är det lokaltävling! Ser fram emot det och hoppas jag kan hålla mina nerver i styr och rider som jag ska. Så det inte slutar som dom 2 tidigare gångerna jag tävlar lokalt. Glömmer bort hur jag ska rida så det slutar med att jag flyger över hindret medans hästen står på andra sidan och undrar vafan jag gör på backen. X)

Btw, var hos rehab idag och min framtid ser ljus ut. Han trodde att jag skulle kunna lära mig att slappna av i nacke och rygg så jag slipper verken. Samt att verken i vrister och knän skulle bli bättre. Så nu får vi se hur länge det tar innan jag blir bra, men han hade iallafall hopp om mig så det är skönt. :)

Bjuder på en bild på Cito o mig ifrån förra våren <3


2 slöa tanter

Inte bara jag som är trött och orkeslös :p även kexet är trött <3


Förkylning.....

Jag hatar verkligen att vara förkyld. Snorig och jävligt och nyser nästan konstant. Inte nog med det har verkligen ingen energi för fem öre plus att ingenting smakar. Inte nog med detta. Är fruktansvärt godis sugen, speciellt på choklad, och jag är pank. Yeees! :( får flörta lite med pojken kanske, tihi ;) nä, får väl försöka ta tag i mig själv och sätta på en tvätt snart sen får vi se om orken håller till mera. Måste även ha lite energi till lokaltävlingen på söndag! :D


Blää

Förkylningen verkar bli sämre och det är inge vidare alls! Hatar att vara förkyld med rinnande och kliande näsa. Suck. Ska även jobba idag vilket känns sådär när man är förkyld men jag älskar mitt jobb så en liten förkylning ska inte stoppa mig. Jobbar bara 3 timmar så det är helt okej och sedan ledig resten av veckan. Nästa vecka börjar antagligen sommar schemat så känns skönt att förkylningen kommer nu och inte då om man ska se det positivt?


Watch out!

Herregud vad hoppträningen gick bra ikväll! Han avvek dock på ett oranget plank som han tyckte var lite läskigt. Dock får jag ta på mig det, hade honom inte riktigt mitt mellan skänklarna och tappade höger bog vilket resulterade i att han smet åt det hållet. Dom andra gångerna gick det super fint trots att det var lite konstigt trots allt. Vi avslutade kvällen med att först hoppa en liten bana på 80cm, gick super och sedan hoppade vi en gång till, denna gång var hinderhöjden mellan 100-110cm och vi skulle rida omhoppning.
Jag som fortfarande är lite osäker i hoppningen satsade inte fullt ut mot vad jag kunde gjort om jag varit säker. Men riktigt nöjd ändå! Så nu taggar jag verkligen lokaltävlingen på söndag! Blir 90cm clear round, och det räcker bra för mig då mina tävlingsnerver inte håller ihop när det går över klubb nivå :p

Lillpojken på sina 175cm :)


The blind side

Nu ligger jag äntligen i sängen efter en lång dag! Först vakna vid 8, duscha, göra iordning sig, fixa åt katterna och plocka ihop lite saker sedan runt 11 bar det iväg till jobbet, jobba 11.30-15.00 sedan ta bussen till mor o far, äta, fika, gå med hundarna på ängen, tjocka chips och sedan fastnade vi framför en grymt bra film som jag verkligen trodde bara skulle vara skit. Nämligen "The blind side" helt klart en film alla borde se! Så grymt fin och bra verkligen! Nu ligger jag iallafall äntligen i sängen med min älskling nr2, nämligen min hund. Pojken har varit hos min bror hela dagen och jobbat och eftersom hans flickvän och barn sover hos hennes föräldrar sover pojken då hos min bror över natten. :)
Imorgon åker jag, mor och far till farmor o farfar med dom 2långbenta pojkarna och släpper dom i skogen och sedan fikar vi även där. Får se vad som händer sedan eftersom jag inte vet när pojken är klar. Så sånt som märks. :)

Ps; för er som undrar om katterna. Pojkens föräldrar åker och kollar till dom och ger dom mat, både ikväll och imorgon förmiddag.

Puss o god natt <3


Borde va förbjudet?!

Det borde egentligen vara förbjudet att sitta ner på lunchen? Har iallafall jobbat sedan 11 och nu är det 10mim kvar på min 30min lunch. Sedan är det dags att börja jobba igen innan min 15min rast och sedan jobba fram till 18. Helt okej! Inte jobbat på ett bra tag så det är skojj! Dock lite segt att komma in i rutinerna igen men det går ändå!
Ikväll efter jobbet blir det iallafall pizza och bio med världens bästa, fast 6 blir det att se. Som jag längtat! Älskar dessa filmer! Nae nu ska jag slöa lite innan allvaret drar igång igen :p


Not so fun suprise.....

Hmm, lönen var nåååååååågot i underkant än vad jag förväntat mig! Snål månad hej! x|


Visste du att...

Visste du att jag verkligen hoppas på att jag kommer in på dom kurserna jag sökt till i höst.
Jag vill verkligen komma igång nu. Dessa kurser är något som verkligen intresserar mig samt att jag även vill utbilda mig nu. Jag vill börja jobba med det jag drömmer om. Sedan att jag verkligen vill ha något att göra om dagarna. Just nu blir det att jag mest ligger framför tvn, tvättar, plockar, diskar. Ja. Vill verkligen börja plugga!
 

Härliga läkarbesked!

Igår var jag hos läkaren för att ta upp detta med min kropp. Har ju väldiga problem med kroppen och för ofta ont i min unga ålder. Jag valde att ta upp detta med läkaren eftersom jag verkligen fått förtroende för(samma läkare jag har med depressionen) jag hade ju tidigare gett upp hoppet om att hitta en bra läkare som tog mig på allvar och sa att jag skulle dö med mina smärtor. Igår tog det iallafall en härlig vändning.

Jag berättade och förklarade hur jag har ont, när och vart någonstans. Hon trodde att mina problem nog kunde vara kopplade till mitt psykiska mående och hon gjorde en hel kroppsundersökning där hon kollade rygg, nacke, knän, ja hela kroppen så att säga.
Hon kunde tillslut konstatera att det inte var något fel på mina leder vilket var skönt. Hon kunde iallafall konstatera att jag är riktigt spänd i muskulaturen i rygg och nacke, ja hela överkroppen så att säga. Det andra hon konstaterade var att jag är "obalanserad" i underkroppen som vrister och knän. Så det hon tyckte var bäst var att hon skickade en remiss till rehab om jag tyckte det var okej. jag tyckte detta var okej bara jag inte får samma jag hade för några år sedan som inte tog mig på allvar. Men denna rehab läkare jag ska få nu jobbar mera med kropp och själ tillsammans, och inte bara kropp och muskler. Just för att jag har mina psykiska problem också. Det hon också sa var att jag ska få träna upp min stabilitet i underkroppen, son vrister och knän. Och sedan att jag ska lära mig avslappningsövningar som ska bättra rygg och nacke.

Riktigt skönt att jag hittar en läkare jag verkligen litar på och tar mig på allvar, samt att hon inte fokuserade på bara ett område som dom tidigare läkarna gjort trots jag tagit upp alla problem. Utan hon såg helheten och nu hoppas jag att jag kan börja med rehab snart och att hon är lika bra som min läkare. Bara hålla tummarna!


Norlie & KKV

 
Det känns som att ibland, när jag står fast
så växer jag, ingenting står  över mig
jag vill känna känslan av att vara där
ingenting kan stoppa  mig

Jag känner det nu, jag står på toppen och jag tittar ner
Jag känner det nu, jag står på toppen och jag tittar ner

Mys i solen

Igår när mamma var hos läkaren så myste jag och Galaxy nere vid vattnet och njöt av värmen och utsikten. Passade på att ta några hel mysiga bilder på honom också och dom blev riktigt fina faktiskt tyckte jag. Bjuder på dom bästa! <3
 
Galaxy är en korthårig collie kille på 4,5månad och han kommer från Legendens Kennel.
 

Underbart!

Njuter av både utsikt och väder!

https://cdn3.cdnme.se/3181226/6-3/pic_519a0db2ddf2b35ac3dc036e.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3181226/6-3/pic_519a0db2ddf2b35ac3dc036e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3181226/6-3/pic_519a0de5ddf2b35ad26f1d09.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3181226/6-3/pic_519a0de5ddf2b35ad26f1d09.jpg" class="image">


Alina Devecerski


Suck...,

Jag måste verkligen börja träna, för att komma i form plus att min kropp kanske kan må lite bättre. (Ska till läkaren på måndag ang min kropp och hoppas att jag får något svar) sen vill jag verkligen bli smal. Eller smal men mer fit. Så jag slipper känna mig som en stor degklump..... :(
Sen vill jag även vara fit och fräsch till jag får pengar och gör min efterlängtade tatuering på bröstkorgen som jag tänkt länge på att jag ska skaffa!


Duktig flicka!

Gjort att på dagens att göra lista, städat, justerat glasögonen, köpt kattsand, satt på tvätt. Känner mig riktigt duktig, pojken och jag satt förut på altan i solen och åt pizza och bara gjorde ingenting. Nu har jag precis kommit ur duschen och nu väntar filmmys och imorgon åker vi till Hjorted och stannar där hela helgen. Pojken ska hjälpa bror att brädklä kåken på baksidan, så jag stannar hemma hos mor o far och så kommer vi antagligen sova där också. Blir nog jobbigt att sova hos min bror då dom har en liten pojk som inte är så gammal. Katterna kommer även att få följa med så får vi se hur dom reagerar på att få testa på att va ute lite. :) nae nu är filmen igång så dags att lägga ner telefonen. :)

https://cdn3.cdnme.se/3181226/6-3/pic_5196778ce087c3411845e206.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3181226/6-3/pic_5196778ce087c3411845e206.jpg" class="image">


Dagens schema

Justera glasögonen( förhoppningsvis sista gången)
Köpa kattsand
Städa
Sätta på tvätt
Sola
SLAPPA! :D


Femte gången gillt? .... Kanske?

Idag var det fjärde gången jag är inne på synsam och justerar glasögonen. Dom sitter fortfarande lite lite tajt vid huvudet bakom öronen samt att dom fortfarande glider ner lite. Men hon idag hade inte så starka nypor så hon kunde böja dom längre in där det är lite tjockare. Så jag skulle komma tillbaka imorgon när någon Stefan jobbade som var lite starkare. Så får se om det blir femte gången gillt eller inte?! Blir tokig när dom glider ner hela tiden :o


Happy girl!

Kommer inte ihåg sista gången jag inte hade huvudvärk på kvällen? Men idag! Ikväll är jag fri ifrån huvudvärken!! Fick ju hem mina glasögon och jag är mer än nöjd! Tycker ju inte jag passar i glasögon, men dessa passar trots allt! Super nöjd verkligen! Dock behöver dom justeras ytterligare lite. Dom sitter lite väl tajt bakom öronen samt att dom fortfarande glider ner lite på näsan, var ikväll och justerade detta så lite bättre ön det, men inte riktigt bra än. Så får se om jag tar det imorgon eller torsdag. :)
*bild på mig i mina glasögon får vänta ett tag x)


Panik attack!

Varning! Ingen trevlig bild längre ner!
Fick en rejäl panik attack när jag skulle gå på toaletten hemma hos mamma och pappa. Han lagom gå in på toaletten skulle precis lyfta upp toalocket och på väggen satt världens äckligaste vidrigaste snuskigaste källardpindel!!! Flög ut från toaletten och mamma undrade vad fan det var med mig. Sa åt henne och när hon öppnade toalettdörren för att se om hon såg spindeln såg jag bakom spegeln som är rakt innanför tre vidriga ben som stack fram!! Det var alltså 2!!!!! Vidriga spindlar på toaletten!! Det kröp på hela mig och kunde inte låta bli att hoppa omkring och kunde inte stå still! Spindlar är min största fobi och jag hatar dom! Även mamma är livrädd för spindlar så vi stod där båda två och väntade på att pappa skulle komma hem. Det var dom längsta 15 minuterna någonsin! Men när han kom hem så slängde han dom i toaletten och det problemet var löst!
Men mamma och jag kollade noga var gång vi skulle in på toaletten :p


Legendens Galaxy

Pappa tog några snygga bilder på pojken igår med hans rosetter han o pappa fick i lördags!
Tog även en bild på pappa o Galaxy när dom myste lite efter mamma o jag tagit en sväng på ängen.


My freedom

När man sitter på hästryggen lämnar man problem och bekymmer på marken och är helt fri.


Visste du att...

Visste du att varje gång jag kör bil måste jag ha högerhand på växelspaken och vänster hand högst upp på  ratten.
Fråga mig inte varför men känner mig så obekväm annars? :o

Vimmerby inoficiella utställning 9/5

Igår var mamma, jag och pappa i Vimmerby på en liten inoficiell utställning. Inoficiella utställningar är mindre och ska räknas mera som en liten tränings tävling. Alltså inget riktigt allvar som det är på dom oficiella.
Jag ställde i alla fall lilla Galaxy i kategorin 4-6månader då han blev 4månader för en vecka sedan ungefär och detta var hans första utställning någonsin. Han förstod nog inte riktigt vad som hände men skötte sig ändå galant. Vi var inne som nummer 5 och domaren var helt underbar! Hon frågade om detta var första utställningen och jag sa att det var och hon sa ''Ja men då går vi detta till en rolig grej''. Hon kollade honom inte så noga utan kände lite försiktigt samtidigt som hon klappade mycket på honom samt gav honom några pussar då han verkligen är en puss gris killen. Vid gick därifrån med två stycken rosetter. En Hp(Hederspris) rosett samt en BIR-valp(Bäst i ras) rosett. (Kan även tillägga han var ensam i sin ras, korthårig collie, men som pappa sa, hade han inte varit snygg hade han ju inte fått gått vidare) Så vi fick vara kvar och vänta till senare på dagen då det var dags för att gå in i Bisvalp-finalen(Best in show). Jag är verkligen super nöjd med denna domare. Annars brukar domare inte alls ta hänsyn till att det är valpens första gång utan ska klämma och känna precis som på mera rutinerade hundar. Så jag är super nöjd att hon var så trevlig och snäll mot honom. Vi fick även super bra kritik. Kommer inte ihåg precis allt då lappen är hos mor o far, men något liknande detta ''En mycket trevlig och positiv han valp. Snygga linjer. Något ostadigt kors. Välvisad för att vara första gången.'' Detta med ostadigt kors kommer att försvinna då han är fyra månader och benen far lite hit och dit på honom.
 
Under väntan så tog vi det bara lugnt, han låg och sova några gånger samt åt lite medans vi åt. Sedan busade han även med en liten borzoi valp på 3månader. Dom var ungefär lika stora och lekte likadant så det var riktigt roligt att se dom busa dom små trollen. :)
Sedan var det dags att gå in i Bis-finalen och där, ja vad ska man säga. Här började han tröttna på detta vilket jag förstår, lång och varm dag. Nu var det en annan domare och han var lite mera klämma och känna men Galaxy brydde sig inte så hårt här vilket är skönt. Efter vi hade gått några rundor i ringen så stannade vi för att ställa upp hundarna så han kunde jämföra och här var det riiiiiiiiiiiktigt tråkigt tyckte Galaxy. Han ville titta allt och inget och han ville hellre stå som en banan eller sitta ner än att stå. Men jag lät honom vara, ställde ordning honom några gånger då domaren tittade på alla hundar samt pratade mycket med honom och klappade och pussade lite på honom för att han skulle tycka det var roligt trots att det var långtråkigt att bara stå. Sen gjorde ju inte domaren saken bättre då han var fruuuuuktansvärt låångsam om man säger så. Titta på samma hund typ 3-4 gånger?! Hmm. Jaja, så kan det vara ibland. Vi slutade i alla fall som 5 i Bis-finalen av 7st så jag är super nöjd. Tyvärr var topp 3ganska klar från början då dom har mycket att göra med Vimmerby brukshundsklubb. Detta är det negativa med små utställningar. Vissa utställare brukar mota domarna för att hamna högt... Men men. Vi fick i alla fall en liten väska med lite olika saker som ben, schampo, presentkort på hundmat m.m Men den roligaste vinsten var i alla fall pipleksaken tyckte Galaxy. Efter detta åkte vi direkt hem och Galaxy somnade väldigt fort i bilen hem och sov gott även hemma.
 
Jag är verkligen super nöjd med lill killen för att vara första gången. Och även super nöjd med första domaren vi hade. :)
 
Bjuder på några bilder från gårdagen. Blev inga bilder från när jag ställde ut då jag glömde kameran här hemma. :/

Kvällens tidsfördriv

Ja, verkar som om kvällens tidsfördriv får bli att räkna blixtar? Redan sett ca 10st ordentliga utanför fönstret? Tycker ändå på nått sätt att det är lite mysigt med åska faktiskt. :) tyvärr ligger man här själv med älskling nr2 som sällskap, alltså min hund då pojken är kvar i stan. Han hade ingen lust att följa med på hundutställning imorgon ;) men men får nöja mig med mitt snarkande sällskap, han är ju faktiskt rätt mysig han med. ;) nae nu får jag fortsätta räkna blixtar och hoppas kunna somna snart iallafall. :)


Hmm

Ikväll sover jag hos mor o far då jag först har hoppträning ikväll och imorgon ska vi vara i Vimmerby vid 9 på utställning, så kände inte för att åka från Västervik till Vimmerby en gång till, är ju en bit. Men men för att bara vara borta en natt så blev det mkt packning? 2 påsar bestående av ridgrejer samt en väska full med smink, hårprodukter och kläder till morgon dagen. Men men så kan det vara :)


Gårdagens bravader!

Igår var jag ju som sagt hos optikern och kollade synen då jag haft spänningshuvudvärk dom senaste veckorna när jag sitter vid datan eller håller på med telefonen för mycket. Kollade i alla fall synen och fick min dom! Var betydligt bättre än jag trodde. Har inget stort synfel eller bristningsfel som jag trodde. Det enda som var är att mina ögon blir överansträngda på nära avstånd, så som att sitta vid datan, hålla på med mobilen eller läsa. Så hon sa att det var inget ''krav'' på att jag skulle ha glasögon utan att jag väl helst kanske skulle beställa ett par just för att slippa huvudvärken och sedan var det inget måste att ha dom hela tiden. Utan jag kan väl typ egentligen ha dom när jag sitter vid datan och sånt. Men har ändå bestämt mig för att ha dom så mycket som möjligt ändå. Hittade även ett par riktigt fina bågar som jag tycker passa mig riktigt bra i färgen då jag är fruktansvärt blek i hyn. Så jag är super nöjd med valet av bågar och glasögonen skulle komma hem i mitten av nästa vecka. Så det är skönt att slippa Dern förbannade huvudvärken.
 
Igår var det i alla fall dressyrträning och jag hade finaste Mia och det gick ruskigt bra faktiskt! Dock tog det ett tag innan jag fick ordning på mig själv och hur jag ska rida på henne. (Red henne någon gång i vintras efter ett antal månader uppehåll) Så ja, det tog väl fram till sista halvtimmen av ridpasset då det verkligen släppte och ja guuuuud så fin hon var då! Fick en sån härlig känsla och hon lyssnade på minsta hjälp, varje gång jag la till skänkeln så lyssnade hon. Åhh så fruktasvärt nöjd! Och efter en super lyckat pass så avslutade vi med gos i stallet då hon la sin huvud emot mitt bröst och bara stod där i ca 2minuter och myste medans jag klappade henne på halsen. Och sedan tog hon upp mulen mot mitt ansikte, då gav jag henne en puss på mulen och sedan la hon sin mule på min hals/axel. Gos tjejen! Alltså denna ponny har verkligen en speciell plats i mitt hjärta trots att hon har sitt speciella humör! <3
Finns även dom som säger att Mia inte alls är fin då hon inte ha den ''typiska'' ponny stuket. Hon har ganska lång kropp, långt, stort huvud mot kroppen och stora ögon. Men guud vad denna ponny är fin när hon verkligen går ordentligt. Och hon är ju självklart super söt annars! <3
2bilder på mig och Mia sommaren 2011. Ni ser ju att hon är lite speciell i typen om man säger så. Finaste tjejen! <3

Visste du att....

Visste du att jag verkligen hatar att prata om jobbiga saker med människor öga mot öga.
Det är jätte jobbigt för mig då jag hatar att bryta ihop inför människor. Tar hellre jobbiga saker via sms eller datan, bara jag får skriva istället för att prata. För om jag försöker prata om jobbiga saker får jag ofta tunghäfta och vet inte vad jag ska säga, huvudet blir helt tomt.
 

Då va denna saga slut!

Ja, ligger nu i sängen efter att ha haft en super trevlig kväll med underbara vänner! Trots den förbannade huvudvärken så har kvällen varit riktigt rolig. Faktiskt riktigt underhållande att se hur alkohol ändrar människors beteenden, att dom slappnar av mer och vågar bjuda på sig själva. (Om ni inte visste sedan tidigare är jag nykterist, alltså dricker jag ingen alkohol) Men men, nu ska jag sova och få vara utan huvudvärken ett tag innan den kommer tillbaka, som vanligt. :( men förhoppningsvis blir det ändring på detta näst, ev näst nästa vecka då jag är till 99% säker på att det är spänningshuvudvärk pga mitt synfel som jag har och har haft några år. Men sånt är livet inland. Puss o kram snuttebarn nu ska jag sova! :)

Bjuder på en bild på 4 av dom fina tjejerna som förgyllde min kväll


Party!

Snart bär det av till en arbetskompis som har inflyttningsfest i hennes nya hus! Ska bli riktigt trevligt med flera arbetskamrater samt stammisar;)


Soooool


Härliga besked!

Efter att deppat ihop igår gällande pengar och framtiden så fick jag idag härliga besked! Vaknade av att min chef på H&M ringde och frågade om jag skulle göra något speciellt i sommar och jag har ju inget planerat så då sa hon att jag kommer få jobba hela sommaren! Start vecka 24 till vecka 34, så sjukt härligt! Och eftersom det är jag som jobbat mest så har jag första tjing på dom mesta timmarna så det är riktigt skönt! Så jobb hela sommaren - check!
Har även pratat med pappa om jag skulle kunna få låna pengar till glasögon om jag nu, antagligen, behöver det och det var inga problem så det var skönt. Ringde även och beställde tid och hade räknat att det nog skulle ta ett tag innan jag skulle kunna få en tid. Men nej, redan nu på måndag fick jag en tid! Så sjukt härligt! Så snart blir jag väl en glasögonorm igen. Nej gud inget fel på glasögon tycker det är riktigt fint. Bara det att jag inte tycker att jag passar i det. Men nu är det bara att intala sig vid den tanken igen.
 
Så just nu är humöret på topp känner jag, och inte nog med det så är det fredag idag! Och imorron lördag är det fest med arbetskamraterna då en av dom flyttat till hus så det ska vara inflyttningsfest! :D
 
Bjuder på sommarens mest irriterande men skönaste låt! <3
 

I don't want to grow up

Just nu hatar jag allt som har att göra med att vara vuxen, pengar, ja det mesta! Jag vill inte vara vuxen! Jag vill vara liten igen! Där man slapp all stress och oro som nu fyller mitt huvud. Jag vill bli liten igen!! Nu!! Jag hatar verkligen mitt liv förtillfället! Eller inte just mitt liv men att vara arbetslös och utan pengar när oväntade utgifter hoppar fram bakom häcken på stigen man går på. Såna oväntade utgifter som jag visste skulle komma i framtiden men inte nu, utgifter som är behövliga, saker blir ju inte bättre. Det jag pratar om just nu är min spänningshuvudvärk jag haft i ungefär en månad, som blir värre på kvällen och speciellt om jag sitter vid datan eller håller på med mobilen för länge. Risken är nästan 99% att jag behöver ha glasögon. Hade tidigare glasögon mellan 5-7 men slutade med det då jag var grotesk i dom(ansåg jag) dumt känner jag nu då synen säkert inte blivit bättre. Men men, nu har jag iallafall blivit "vuxen" och insett vad som är bäst. Tyvärr... Har ju faktiskt ett brytningsfel om jag inte minna fel. Suck. Men förhoppningsvis kan jag lösa detta problem på något sätt och förhoppningsvis kommer jag plugga i höst och då kommer jag ansöka om studiemedel/lån. Men men only the future will tell.

Känns som om jag skulle lyssnat på alla som sa förr att "ta vara på tiden när du är liten och ung, snart blir du äldre och längtar tillbaka till dom unga åren" :( usch vill inte mer känner jag just nu! Vill slippa all jävla stress och oro som just nu består av pengar. Jävla äckel pengar!


Bad day

Vaknar trött som ett as trots att jag sovit hyfsat länge. Som tur är försvinner tröttheten efter ett tag men istället får man tung huvudvärk och ligger i soffan och tycker synd om sig själv... Blä .....


Gotta keep myself calm but the truth is you're gone

Valborg, 1 maj. Har inte riktigt förstått mig på varför detta ska firas? Att det ska vara vår ute?(just nu är det verkligen vår men men) Känns mer som att Valborg är en ursäkt för att man ska få kunna supa och sedan ligga bakfulla halva dagen? Men men min åsikt i alla fall. Alla kan vi inte tycka samma. ;)
 
Dagen har i alla fall spenderats hemma hos mina föräldrar då pojken är i Linköping med någon jobbarkompis och kollar på rally så vet inte riktigt när han kommer hem. Själv kom jag hit runt halv 12 och vi har både hunnit med att fika, gått en sväng på ängen med dom små, klippt klorna på katten samt dom små, ätit potatisgratäng och lövbiff, efterrätt blev glass och även borstat katten. Snart blir det att äta fruktsallad. Hej tjockis dag! :D Hehe.
Men jag tror nog grannarna trodde vi hade ihjäl Galaxy förut när vi klippte klorna? Han är så fruktansvärt rädd om sina tassar och att klippa klorna verkligen hatar han! Så jag fick försöka hålla fast 13kg klumpen medans mamma klippte. Var tvungen att hålla igen munnen på han för att han inte skulle låta så mycket samt att han inte skulle bitas då han var riktigt förbannad. Vi bråkade väl ungefär kanske 15-20min och den sista framtassen vi klippte kunde jag faktiskt hålla väldigt lös om munnen och han låg och protesterade absolut ingenting. Så han blev nog trött för han sov ganska gott i mitt knä sedan efteråt, och även när vi åt mat. Plutten <3
 
Får väl se när jag åker iväg hemåt, har ingen brådska känns det som då jag inte vet vart pojken är, inte fått något svar när jag smsat, så får väl se när han hör av sig senare. Snart blir det i alla fall att äta fruktsallad som sagt. Inte 4.2kg som mamma lyckades göra en annan gång, x) Ja, jag retar henne fortfarande för det då mamma och pappa hade fruktsallad för en hel vecka efter det nästan. ;)
En ilsken Galaxy fick tag i mig några gånger.