C9 Dag1 avklarat

Då har man klarat av dag 1 på C9 programmet, och det har faktiskt gått över förväntan.
Men att få mens dagen innan man börjar med detta är inte att rekommendera då jag är så ruskigt chokladsugen!!!
Frukosten bestod utav 1 Forever Therm, 30ml Aloe Vera Gel och minst 2,5dl vatten.
Trodde att jag skulle bli hungrigare men, var faktiskt inte så hungrig i morse när jag vaknade heller så tror att det var ganska positivt. Men framåt 10-11 så började jag bli lite små hungrig så då var det dags för Mellanmål som bestod av 1 Foreber Fiber, som är en proteinpåse som blandas med 2-3dl vatten. Mättnadskänslan höll i sig ett litet tag men väntade till 13 i alla fall innan det var dags för lite Lunch som då bestod utav 1tablett Forever Therm, 30ml Aloe Vera Gel och en smoothie gjord blåbär, Forever Ultra och sojamjölk. Riktigt god faktiskt och här var jag mätt lite längre än ifrån mellanmålet. Men runt 15-tiden så började hungern verkligen göra sig påmind och med tanke på att Middagen bara ska bestå utav 30ml Aloe Vera Gel kändes det sådär! Men åt även en morot och en liten paprika ifrån fria listan för att dämpa hunger känslan lite. Nu är klockan 20.33 och jag börjar bli riktigt hungrig och sugen på ostmackor, o'boy, chips, choklad och diverse andra grejer. Dock består Kvällsmaten bara av 30ml Aloe Vera Gel. Men tänker äta några vindruvor och en kiwi för att dämpa hungern i alla fall!
 
För övrigt så har jag mått bra, huvudvärken jag vaknade med i morse har hållit i sig hela dagen men den har som sagt inte blivit värre i alla fall vilket är skönt. Har även varit väldigt frusen större delen av dagen vilket är väldigt vanligt under dom första dagarna eftersom man kick startar kroppen. Får se hur det går att sova ikväll, då jag hatar att somna hungrig. Isch...

Torsdag

Och snart är det fredag och helg, och helgen kommer faktiskt spenderas uppe i Stockholm med min forever kollega, det är inspirationsdag på söndag som vi ska gå på. Har ju en fri biljett så Who not?
Dagen har iallafall varit lugn, vaknade vid 06.45 av att Melvin tyckte det var morgon, jag var inte lika pigg kan jag säga, men vi låg kvar i sängen och gosade och kollade på stadens hjältar till 7.30 ungefär innan vi gick upp och åt frukost. 
Efter att Melvin sovit middag och vi hade ätit lite lunch så tog vi oss en tur till lekparken nedanför där vi bor och Melvin tyckte det var lika roligt idag och förra gången vi var där. Måste bara få tag i hink och spade så tror jag han tycker det blir roligare då han försöker gräva med pinnar och sina händer. Busen! Vi var där i ungefär 1h innan Melvin tyckte det var dags att gå hem!

Efter att vi ätit middag så kom mamma och hämtade upp mig vid 17.00 då vi skulle in till stan för att Galaxy skulle simma vid 17.30 och oj så bra det gick. Idag gjorde jag allting helt själv medans mamma stod vid sidan av och skälla simtränaren var utanför. Eftersom jag skulle ta simkörkort så gjorde vi så idag, som en uppkörning som hon sa. 
Galaxy skötte sig iallafall galant idag! Dock tycker han fortfarande att det är jobbigt att gå i vattnet så jag får hjälpa till ganska mycket men sen själva simmandet går toppen. Enda gångerna han vill upp på kanten nu är där själva rampen är(den sänks ner när hunden sommar, och höjs upp när hunden ska vila/gå ur) 
Dock tror jag att det kommer att gå ännu bättre desto flera gånger han gör det, han har trots att bara simmat 5gr hittills. 
Sedan efter att vi var klara och städat klart så satte jag mig ner och svarade på några frågor för att få själs simkörkortet, så nu har jag inte bara vanligt körkort utan även simkörkort. Hehe. Men det betyder helt enkelt att vi själva kan boka tid och vara där själva utan att någon mera är med. Så det känns bra.
Galaxy är mamma och pappas hund, korthårig collie, men jag har varit med och hjälpt då min mamma inte klara av det pga hennes rygg, därav simkörkortet är mitt och inte mammas. Samt att jag tycker det är kul! 

Är det bara jag?

Är det bara jag som skulle vilja ha en tränare på gymmet som pushar en och inte tar nej till ett svar?
Som verkligen kan få dig att pusha dig själv lite extra trots att du tror att din kropp inte klarar av det.
Att du tränar så hårt tills du helt enkelt är så trött att du inte orkar gå därifrån.
Det är faktiskt, tro det eller ej någonting jag skulle vilja ha. Någonting jag behöver, för jag vet att jag skulle kunna klara av så mycket mera än vad jag egentligen tror och tror att jag orkar. Det är bara dom inre spökena som sätter stopp för mig och min utveckling. Jag vill, jag kan, jag ska.
Den här bilden visar ganska bra mina hjärnspöken.
 
Igår hörde jag ett super bra citat utan Nick Söderblom som är personlig tränare och ambassadör för Forever Living vilket lyder ''Se you're body as a sculpture and start shaping it'' Det citatet fick mig verkligen att inse att det finns inga genvägar till den kroppen man vill ha, det finns ingen annan som kommer att göra jobbet åt dig det finns bara du som kan göra den ändringen.
Nu vill jag inte ha den där super smala kroppen. Jag trivs relativt bra med min kropp förutom att jag vill träna upp den, helt enkelt forma den mer, vill inte längre känna mig som den degklump som jag just nu känner mig som. Utan jag vill känna mig stark, som ytterligare ett citat ifrån Nick Söderblom som verkligen tog på mig, som jag verkligen tog åt mig. ''I don't live to workout, I workout to live''
Eftersom jag har problemen med min kropp, och har problem psykiskt så känner jag att jag behöver det. Jag tränar ju som somliga vet på rehab 1dag/v och det har jag gjort nu i över 1år, och på bara den tiden känner jag en enorm skillnad med min kropp, jag känner mig starkare både fysiskt och psykiskt.
Jag vill verkligen komma vidare ett snäpp till, där jag verkligen känner mig ostoppbar och verkligen ingenting kan stoppa mig.
 

Go your own way

go your own way

go your own way by narbonneeydrik featuring a hooded sweatshirt


Helgen

I lördags började dagen ganska segt då vi inte visste riktigt vad vi skulle hitta på, men till slut bestämde vi oss för att rensa ut lite uppe. Bl.a rensade vi ut skåpen i badrummet uppe eftersom vi ska renovera det badrummet när vi är klara med det här nere. Så vi kastade en massa gamla produkter och tvålar för nu i det nya badrummet ska det bara vara aloe vera produkterna som jag säljer. Tänker inte använda några andra produkter. Sedan rensade vi ut bland våra kläder och kastade och skänkte bort en massa som vi inte använde längre. Ganska produktiv dag faktiskt trots att vi hade svårt att hitta på något att göra när vi vaknade.
Igår så var vi hemma hos Melvin farmor och farfar och firade Jacobs mamma som fyllde år nu i veckan. Så vi åkte dit vid halv 1 och kom hem vid halv 7 tiden, Melvin var riktigt trött efter dagen och slocknade fort i sin säng vid kvart i 8. Kvällen blev lugn, passa på att ladda upp inför måndag och ny vecka. ;)
En glad kille redo att åka och fira farmor!

Summer Feelings

Work it

Work it by narbonneeydrik featuring an essie nail polish

LAUREN MOSHI t shirt, 1 185 SEK / High-waisted shorts, 230 SEK / Converse sneaker, 250 SEK / Heart bracelet, 70 SEK / Eloquii aviator sunglasses, 250 SEK / NYX matte lipstick, 86 SEK / Haircare, 150 SEK / Essie nail polish, 100 SEK

Phoenix

White noise in my head
Burning ashes on the floor
Trouble in the air
I didn't sign up for this war

Let the fire in
All my demons from before
'Cause I'm not afraid
I'm ready to explode

Like a phoenix, like a phoenix

Dining room

Home

Home by narbonneeydrik featuring a white electric fireplace


Living room

Narbonne Home

Narbonne Home by narbonneeydrik featuring a capiz lamp