♦ I live today..

Kom hem runt halv 9 efter att ha följt med kompisen Emma till stallet eftersom hon skulle rida igen ifrån i måndags! Har även jag en lektion att rida om, men eftersom vi inte har någon dusch för tillfället eftersom vi gör om i badrummet(Ska lägga in bilder lite senare!) just nu så har vi ju ingen dusch. Och eftersom vi inte får låna min kusins dusch(bor i hyreshuset jämte mig) förens imorron(tur de) så struntade jag i att rida igen idag, så tar det någon annan dag! :)

Blev även väldigt förvånad förut idag när jag kollade stateskien för dagen. Har fått över 20besökare trots att jag bara skrivit ett inlägg? Känns faktiskt bra! :)

Imorron blir det iallafall praktik från 9-17 och sedan hem och duscha och förhoppningsvis kommer bästa älsklingen imorgon också! Fredagen kommer antagligen spenderas med pojken hela dagen, blir väl först skola sen äta pizza och på kvällen Bio, This Means War. :) Lördag är det jobb som gäller för mig, blir heldags jobb från 9.30 - 15.15! Helt okej faktiskt, pengar går ju fasen ALLTID åt! Och då menar jag Alltid!


*Bild på Emma och Lemon från mars förra året!


♦ Fit me

Hade tur i oturen imorse om man säger så? Fick studiebidraget idag och imorse tog min foundation slut! Puh, tur att man skulle praktisera idag och att man fick pengar. Istället för att köpa den jag haft ett antal gånger nu, vilket är Maybelinnes 24-Hours foundation vilken jag verkligen är super nöjd med! Jag kan inte svara på om den håller i 24timmar, men den håller lungt 12timmar utan tvekan! Så idag testade jag faktiskt maybelinnes nya Fit Me foundation, passade även då på att köpa pudret som var till så hoppas jag blir nöjd! Köpte även lite annat som en ny mascara vilket behövdes, samt dry schampoo(kan vara bra nu när man inte har dusch) och även en ögonfransböjare! Mina ögonfransar står liksom rakt ut, så trycker just nu upp dom med fingret, vilket inte räcker..

Idag ska jag följa med Emma till stallet, hon ska rida igen ifrån i måndags, igentligen har jag också en lektion att rida igen men tänkte att jag orkar inte nu när vi inte har någon dusch, så spara det tills vi får en dusch! Så jag får väl hålla ut helt enkelt! :)

♦ Plugga utan motivation.

Att försöka plugga utan någon motivation är tamef*n inte lätt? Eller rättare sagt, det går verkligen inte! Jag har försökt idag det har slutat med att jag kanske fått ihop en halv sida på samhällsarbetet? Suck, att inte ha någon motivation till att plugga är lönlöst. Man sitter bara framför en dataskärm och glor rakt fram? Det är precis lika dant när det gäller att städa? Som mitt rum, jag tycker det är super kul att städa rummet! Men undantag med att jag har motivation till det! Som jag får ca kanske sådär varannan månad ungefär?

Sitter nu och försöker att skriva på mitt projekt arbete, går fasen inge vidare kan jag påstå?
Men men, får väl hoppas att jag får pluggmotivation snart?! Måste verkligen komma någon stans med allt jä*la skolarbete som tynger ner mina axlar! Inte undra på att jag får ont i nacken?(Stressnacke) Suck. Nae ska väl fortsätta kolla på Vänner, sedan är det Top Model och sen The big Bang Theory, orkar fasen inte se Big Brother ikväll så blir väl att prata med älsklingen och sedaan sooooova. ZZZzzz

♦ Visste du ....

Visste du att jag Ska köpa en Welsh Corgi Pembroke när jag och pojken flyttar ihop!
(Älskling du får säga vad du vill ;) )
Har verkligen fastnat för denna ras och även fastnat för en kennel som verkar ha sunda hundar! :)


*Bild jag tog på en Welsh Corgi Pembroke förra sommaren som jag träffade på en utställning! :)

♦ Fram och Tillbaka

Känns som om jag inte gjort annat idag än åkt bil? var först inne i stan och var på balinformation och även handlade lite. Sedan när jag väl hemma så var parkeringen upptagen av mattläggaren som var här och kollade vilken matta vi valt till badrummet som dom gör iordning nu! Så fick ställa mig på parkeringen vid hyreshuset så länge, var ju ändå tvungen att åka till ankarsrum och hämta ett paket som jag igentligen skulle hämtat på vägen hem, men eftersom det pappret låg i vinterjackan och jag inte tog den till stan så råkade jag glömma det! (a) Kom nu även på en sak som jag även skulle köpt i ankarsum. Jaja nu får det vara nog med åkande för denna vecka känns det som?

Usch är fortfarande grymt trött ifrån Lördagens bravader, så känns som om jag håller på att somna vilken sekund som helst, usch ZZzzz


*Bild från innan jag åker ner till ankarsrum

♦ Sicken morgon?!

Vaknade imorse av att pojkvännen tog på sig kläderna för han skulle till skolan! Och nu sitter jag här och lyssnar på när snickaren river badrummet uppe? Usch, trött till tusen och kan inte sova, känns toppen! Känns som om jag kommer vara 1000 gr tröttare imorron än vad jag är för tillfället! Usch! Plus att vi inte kommer ha någon dusch på minst 2 veckor? Så mamma ska fråga min kusin i hyreshuset jämte om vi får låna hennes dusch under denna tid. Annars får jag väl åka ut till farmor o farfar o duscha! :)

Idag måste jag iallafall åka in till skolan för information om balen som är vid 12, plus att jag måste handla lite mjölk och lite sånt på vägen hem! :)

♥ Kvällens Dressyrträning!

Dressyrträningen gick super ikväll! Hade finaste Cito gubben idag och han var super fin! Var lite sådär små seg till en början men sedan så blev han lite mera igång och då jobbade han på super fint! Var dessvärre jag som inte orkade hålla emot riktigt. Jag har fortfarande väldigt dåliga armmuskler så jag orkar inte ha låg arm samtidigt som jag sitter tillbaka och försöker samla ihop honom i traven, i skritten och galoppen orkar jag desto mera.. Men man får göra det bästa av situationen!
Mot slutet så orkade jag däremot hålla emot och fick en bättre sits och jag tror mina ben var där dom skulle! ;)

Bästa pojken var med ikväll så han filmade lite. Dock är det med mobil kamera så inte toppen bild, men det duger väl! :) Så filmen kommer imorron antagligen! :)


♦ Kort skoldag!

Blev en kort skoldag för mig idag, började 8.20 med Psykologi B och satt då och skrev på mitt psykologiarbete som ska vara om våran personlighet, gick väl sådär? Hatar verkligen att skriva för hand för mitt lillfinger viker sig innanför ringfingret och den känslan får mig att verkligen rysa! Så fruktansvärt äklig känsla? Knäpp eller vad? x)

Efter det så satt jag från 9.30 till 10.30 då brandlarmet gick i B-huset? Så var bara att lunka ut(inte fasen ha man bråttom när brandlarmet går? Folk går till skåpen och hämtar jackan i lugn och ro.) Var sådär super kallt ute! Hade bara en skjorta på mig! Men men, sedan satt jag väl tills klockan blev 11.30 då pojken kom så åkte vi till McDonalds och han bjöd mig på en pommes! Sötisen! Han är så snäll jämt! Igår hade han köpt en ny plattång till mig eftersom min förra är trasig! Hur många pojkvänner gör det bara sådär?

Sedan åkte jag hem med 12.15 bussen eftersom jag hade så fruktansvärt ont i magen, som nu har gott över vilket är skönt! Och nu sitter jag och har kollat på Ponnyakuten på svtplay i brist på annat. Väntar på att pojken ska komma och även att vi ska åka till ridningen! Har lyckats tvinga med mig honom! ;)

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!


♦ Göteborg, Dressyren


Luis Principe & World Performance Washington


Maria von Essen & Ferdi



Siri Hellesen & Dorina


Lisbeth Seierskilde & Jonstrupgårdens Ranier


Sidsel Johansen & Schianto


? & ?


Lillian Jebsen & Pro-Set


Minna Telde - Deinhart, inte ofta man ser hjälm på denna nivå


Lone Jorgensen - FBW de Vito


Cathrine Rasmussen & Fernandez


? & ?




Patrik Kittel & Toy Story


? & ?






♦ Göteborg, Omhoppning


Edwina Tops-Alexander & Titus II


Linnea Ericsson & Damgaardens Extens


Ludger Beerbaum & Chiara


Denis Lynch & Abbervail Van Het Dingeshof


Katharina Offel & Charlie


Pius Schwizer & Ulysse


Marcus Ehning & Plot Blue



Rolf-Göran Bengtsson & Ninja la Silla




♦ Göteborg, Hoppning del 2


Philippe Rozier & Randgraaf


Emma Emanuelsson & Titan


Geir Gulliksen & L'espoir


Linda Heed & Bee Wonderful


Douglas Lindelöw & Udermus


Pius Schwizer & Ulysse


Athina Onassis de Mirandra & Ad Unaniem



Peder Fredricson & H&M Cash In
 

Marcus Ehning & Plot Blue


Helena Persson & Bonzai H




Rolf-Göran Bengtsson & Ninja la Silla


Simon Delestre & Couletto


Christian Schranz & Quartz van de Nieuwmolen


Philipp Weishaupt & Souviner


Theo Muff & Acomet

♦ Göteborg, Hoppningen del 1


Edwina Tops-Alexander & Titus II


Niklas Arvidsson & Click and Cash 155




Rick Hemeryck & Papillon Z



Linnea Ericsson & Damgaardens Extens



Macro Kutscher & Cornet Obolensky



Angelica Augustsson & Walter 61


Marc Houtzager & Sterrehof's Tamino, ramlade av efter 4:e(?) hindret


Billy Twomey & Romanov


Christian Ahlmann & Lorentzo


Michael Whitaker & Wild Rose II



Henrik von Eckermann & Quibell 5


Ludger Beerbaum & Chiara


Luciana Diniz & Calvie, utgick på egen begäran


Denis Lynch & Abbervail Van Het Dingeshof



Ludo Philipperts & Chicago vh Voleneind


Kevin Staut & Nangaye De Kerganne


Katharina Offel & Charlie


Nina Fagerström & Viva


Victoria Gulliksen & Storm

♦ Göteborgs Horse Show

Hela dagen igår tillbringades i Göteborg på Göteborgs Horse Show! Super kul! Var där med kompisen Emma Johansson och vi gick runt och unt på mässan och hade kul! Hittade ett linne, en hundleksak till Aslan, köpte 3st ben åt vovvarna samt 7par ridstrumpor för 100kr! Så jag är super nöjd med dagen! Dock kunde maten vi hittade vara godare! Någon jä*la cesarsallad? Inte värt 73 spänn om man säger så! Men vi köpte sen i pausen mellan hoppningen och dressyren en varsinn hamburgare på McDonalds. Så vi blev mätte iallafall! ;)

Hoppningen var super spännande! Roffe enda svensk till omhoppning och hela grundomgången var det knäpptyst och jag satt själv och höll andan i varje språng! Tyvärr slutade han 6:a i omhoppningen eftersom han var tvungen att satsa till 100 till sista hindret eftersom han låg efter i mellantiden! Så tyvärr blev det ett super långt språng och både översta bommarna. Men han hade iallafall bästa tiden! Men antingen var det vinna eller försvinna och tyvärr höll det inte. Men han är GRYM ändå!! Vann klassen var grymma Marcus Ehning och snygga Plot Blue!

Dressyren var riktigt spännande! För precis när Patrik Kittel kom in på banan så sloknade poängtavlan så vi fick inte se poängen Patrik fick. Sen kom sista tävlande ut(Patrik var näst sist) och när den ritten var slut så låg han etta på 75%, och så var det ju bara Patriks ritt kvar! Det var ju en sjukt bra ritt så vi hoppades på det bästa! Och hela arenan satt och väntade med spänning, tog nästan 15,20 min innan dom fick det att funka och gissa?! Han segrade på 78%!!!! GRYMT! Han vann alltså med 78% på TOY STORY!!! Underbart fin häst!

Ska lägga in bilderna på datorn sedan och klippa ut som lite, sedan kommer det en bildbomb här! ;)


Strul

STRUL MED BILDEN!


♦ Stressig kväll!

Kom väl hem för cirka 50min sen efter att ha varit hos farmor o farfar sedan kl 13.00 ungefär! Vi har bakat kringlor och varit ute och gått och vid kvart i 5 åkte jag hem och hämtade mor o far så åkte vi ut till farmor o farfar igen för att äta mat eftersom min faster med familj skulle komma! Så det var super trevligt! :)
Så nu ligger jag äntligen i säng efter att ha fixat matsäck och lite inför imorgon samt duschat, borstat tänderna och fönat håret på 30min! Usch så skönt att få lägga sig i sin säng. Inte lika kul att veta att klockan ringer kvart 10 i 7 imorron? Men det är såå värt det! :D

Motorvärmaren är ställd på 8 så då hämtar jag först upp en kompis oc sedan åker vi till vimmerby för att sedan ta bussen till Göteborg med några flera ifrån ridskolan! :D Sen kommer vi väl inte hem förens  3 eller något på kvällen? Så jag säger bara det, den som väcker mig söndag morgon lär inte få det lätt!


Ja, såhär förjävlig såg man ut idag! Alla kläder jag hade på mig är ifrån H&M, märks det att jag jobbar där? ;)

♦ Sommar!!

Åhh, gud vad jag längtar efter sommaren nu! Kunna gå i kortbyxor och en tröja bara, slippa dra på sig en tjock vinterjacka och slippa trycka på sig ridbyxorna över värmestället och frysa ändå! Kunna rida i bara en t-shirt och känns vinden i håret när man galopperar i skogen och bara är 1 med hästen! Åhh gud vad jag längtar!!
Bjuder på några härliga bilder från förra sommaren! :) ♥









♦ Kvällen igår

Igår efter att pojken kom så gjorde vi lite mys och smälte choklad som han köpte med på vägen hit och så delade jag några äpplen som vi doppade i chokladen! Suuuper mumsigt var det! Både onyttigt och nyttigt! ;) Något som är godare att doppa än äpplen är faktiskt clementiner! Jag lovar det måste ni testa!
Är det bara jag som ÄÄÄÄÄlskar choklad eller?! :D



Idag blir det att plugga lite tills jag åker till Farmor o Farfar runt 1 och bakar kringlor! Och sedan blir det hem och hämta föräldrarna och så åker vi ut till farmor o farrfar igen för att äta middag och då kommer även min faster med familj också! Trevligt blir det! :)

Kommer tyvärr bli dåligt med uppdatering idag, men ni överlever nog va?! ;)


♦ Boooring

Tråkigt, men snart kommer pojken så då blir det slut på tråkigheter!! :D
Imorron blir det iallafall att åka till farmor o farfar och äta mat och träffa min faster och hennes familj! Kanske även åker tidigare än mamma och pappa och bakar lite kringlor! Trevligt Trevligt! :)

Jag tror min hund kommer bli en naken hund snart? Mamma sitter nämligen i köket och rakar ner honom så han inte har så lång päls! /Han får nämligen lätt klåda, så därför rakar vi ner honom för att han ska slippa det! Och så åker väl jag på att duscha honom sen? Som han verkligen Älskar!

Hoppas ni haft en trevlig dag och kommer ha en fortsatt trevlig kväll! :D

♦ Just be your self!

Varför falla in i samhällets ramar om hur man ska vara? Man ska vara perfekt? Men alla är väl ändå perfekt på sitt eget sätt?

Jag var förr livrädd för att falla utanför dessa ramar om hur man skulle vara och gjorde allt för att inte vara mig själv så att säga! Men till slut insåg jag att jag mådde i bra att vara på det sättet, utan jag hittade min stil, jag hittade mig själv och nu mår jag bättre än någonsin!
Jag klär mig precis hur jag vill, jag sminkar mig precis hur jag vill, jag har håret Precis hur JAG vill, och ingen kan säga något att få mig att ändra mig! Jag tänker vara den jag är och inte någon annan!

Nae dessa ramar som samhället kallar ''perfekt, normal'' och gud vad det nu är, är så otroligt sjukt! Vem bestämmer igentligen om man är perfekt, vem bestämmer om man är normal? Jag ser verkligen upp för dom som vågar stå för vilka dom är och den stilen dom har! För dom är perfekta på sitt sätt! Och dom skiter i samhällets ''ramar''.

Jag tycker flera ska bryta sig loss ifrån dessa ramar och bara vara sig själv och skita i vad folk runt omkring tycker och tänker om dig. Det är väl deras problem att dom inte gillar dig för den du är, och det är ju inte meningen att du ska ändra dig bara för att bli omtyckt? Huvudsaken är väl ändå att din familj och dina vänner gillar dig för den du är? Resten tycker jag man ska skita i!

Så nu tycker jag att alla ska bryta loss ifrån ramarna och bara satsa på att hitta sin egen stil och bara vara sig själv! Tro mig, ni kommer må så sjukt mycket bättre efter detta! Det kan jag lova till 110%!

So Break Free and just Be Your SELF!



Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

♥ Presentation av Aslan ♥

Lynx Suncatcher
Kallas:
Aslan(Efter lejonet i Narnia)
e: Laijko u: Hinscka's Unique at Lynx
Född: 20 Augusti 2006
Ras: Borzoi, Rysk Vinthund
Färg: Vit & Gråbrindel, dock mera brun är grå

Man kan säga att det var tack vare mig vi fick Aslan eftersom jag alltid tyckt om ryska vinthundar, och då speciellt Borzoier! Hade även fastnat för en viss kennel, kenneln Lynx där våra 2 borzoier är ifrån. Men jag lyckades iallafall övertala mamma och pappa att vi skulle köpa Borzoi eftersom vi inte vill ha någon mera Groendal eftersom vi tyvärr haft sådan otur med våra groendal vi haft tidigare.

Aslan betyder väldigt mycket för mig eftersom han blev min räddning från att bryta ihop totalt efter att jag förlorade min bästa vän Chip(Narbonne'd Eydrik) som betydde så sjukt mycket för mig), för Chip tog vi bort den 20 juli 2006 och Aslan föddes precis en månad senare! Han blev min räddande Ängel!

Aslan hade väldigt mycket otur när han var mindre, eftersom hans underkäke är ca 2cm för kort för underkäken så åkte hans hörntänder upp i gommen på honom och han ville inte äta eftersom det gjorde ont. Så detta slutade självklart med att vi har opererat bort båda hörntänderna i underkäken för att han skulle kunna äta utan att få ont, för när han hade tänderna i underkäken kvar så fick han ju hål i gommen vilket gjorde att han inte ville äta eftersom det gjorde ont.

Aslan är en hund som man ena stunden märker av och är hel tokig och busar och flyger runt och är allmänt tokig! Och andra stunden ligger han uppe i mamma och pappas säng och sover som ett litet lamm. När man busar med Aslan så får man passa sig så man inte får sig en släng av hans käft, han har nuddat min piercing i läppen 2gr när jag busat med honom. OBS! Detta är bara på lek, inte aggresivitet!

Aslan kan man säga är riktigt bortskämd! För han har fått för sig att han bara ska drika ur vattenn kranen på toan nere! För han tycker inte om att dricka ut vattenskålarna, men ibland så blir han ju tvungen att göra detta ändå! Varför han börjat med att dricka ur kranen vet jag inte, men kanske för att det är passande höjd och roligt? Vad vet jag! :)

Även som Mischa har tävlat har även Aslan tävlat i Lure Crousing och var riktigt duktig på det också! Slutade 2:a i Novis klassen av 5st varav Mischa slutade 4:a samma klass.

Det absolut bästa Aslan vet är att springa lös ute, då ser man verkligen på honom hur otroligt lycklig han är! Mingiporna är nästan uppe vid öronen på honom när han springer lös! Och fort går det med! Ingen idé att försöka springa ikapp denna hund om man säger så!

Det värsta Aslan vet är när han inte får som han vill! Vilket inte är så ofta för denna hund är så grymt envis, och när han är envis så är han riktigt irriterande! T.ex. är han törstig och vill ha vatten från kranen så står han vid dörren och skäller och skäller tills någon öppnar. Vi brukar försöka ''testa'' hans envishet, men när det gäller Aslan så är det omöjligt, vill han ha något så ger han sig inte förens han fått som han vill! Likadant är det om vi har ställt en grind i trappen så han inte kan lägga sig i sängen uppe, så skäller han och skäller och skäller tills vi tar bort grinden. Ja ingen har nog träffat på någon mer envisare hund än han!
En sak som han som tur är lagt av med är att förr när klockan var runt 9 så visste han att vi skulle gå upp och sova, och gick vi inte upp då så stod han och skällde tills vi gick upp. Vilket vi dumma som vi var gjorde och han vann den kampen? Men som tur är har han slutet med detta!

Finns väldigt mycket mer att säga om denna hund med detta får väl räcka för denna gången? ;)




Hah snyggast!!! x)



Såhär ser det ofta ut på dagarna!




*Bild ifrån Ödeshög 2010, Aslan Älskade att det fanns en MJUUUUK soffa!

*Även i Bökemåla fanns det en mjuk säng!



testar att mobil blogga

testar att mobil blogga


♦ Dagen

Idag är det plugg som står på schemat, måste plugga hela dagen idag och imorron! Suck inge vidare! -.- Men hade tänkt försöka bli klar med samhällsuppgifterna som jag fått extra för att få poäng på hela den kursen! Plus att jag måste åka ner till Ankarsrum för att ta ut pengar till Göteborg på lördag! Längtar på riktigt tills dess! Dock inte bussresan på ca 4timmar! Men men, väntar man på nått gott väntar man aldrig för länge. Eller är det inte så man brukar säga?

♦ I close this chapter!

Nae nu tar jag och säger Godnatt! Är så fruktansvärt trött så skulle kunna somna vilken sekund som helst känns det som! Har även skrivit ihop en presentation av Aslan som kommer under morgondagen! Ska även fixa ihop några bildinlägg på Arrak, Mischa och Aslan? Eller vad tycker ni?

Funderar även på att göra ett inlägg om Orizaba, den absolut bästa hästen som finns! Hon är en ridskolehäst efter Robin Z, ja Robin Z. Men detta inlägg kommer nog komma någon annan dag för nu ska jag sova! Godnatt!!

Varva nya medlemar och tjäna 40kr för varje ny medlem!


♦ Måste?

Ett ord som får mig att tänka efter är ordet ''Måste.''
Det är bara ett ord som skolan har införskaffat för att ungarna ska göra läxan! För dom Måste göra läxan för att dom ska bli godkända. Dom Måste komma i tid till lektionerna! Men i mina öron så finns inte ordet Måste! Visst jag andvänder det men tänker man efter så vad är igentligen ett Måste?
Måste man igentligen göra läxorna? Ja om man vill klara skolan, vill man inte klara skolan skiter man i det, eller hur?
Måste ma igentligen komma i tid till lektionerna? Bryr du dig inte så spelar det väl ingen roll?

Nae Måste är ett ord som är helt fel i mina öron! För vill man inte saker och skiter i skolan så Måste man ju ingenting?
Även i arbetslivet så finns inga Måsten! Men vill man få ett bra jobb och en fin karriär samt tjäna bra med pengar så visst då ''måste'' man göra som chefen säger. Men struntar man i hur ens arbetsliv blir och struntar i att tjäna bra med pengar och tror att man kan leva på föräldrarna och a-kassa och vad det nu allt är. Så Måste man ju inte någonting? Eller tänker jag fel?

Måste är ett ord man andvänder sig av istället för man vill göra som chefen säger. utan då säger man istället ''jag måste göra som chefen säger''. För det kan ju låta bättre i andras öron? Eller hur? Men vill man inte göra som chefen säger så finns ju inte ordet Måste! Right?

Dessa Måsten med att man Måste städa rummet? Vill du ha ett skitigt rum, strunta i att städa då. Men vill du inte att ditt rum ska vara skitigt så städa då, men då finns ju fortfarande inte ordet Måste. Eller tänker jag fel även där? Finns många exempel här i livet där ordet Måste bara är en sorts udanflykt istället för att säga att man vill!

Håller du inte med om detta eller har andra åsikter lägg då en komentar och skriv din åsikt om detta, uppskattas!

♦ Hemkommen!

Kom hem för cirka en timme sen! Slutade jobba vid 16.00 så efter det gick mamma och jag till McDonalds för att äta lite innan vi åkte till Willys för att storhandla. Efter Willys blev det Ica Maxi och sedan hem! Så kom väl hem för cirka en timme sedan så har hunnit plocka in allt, fikat och kollat lite på tv, så nu sitter jag här helt slut i både kropp och huvud och kollar på The Big Bang Theory. Saknar även min pojk massa! Suck.. :(


♦ Ett måste!

Ett måste när jag flyttar hemifrån är att ha en stoor garderob så jag kan Hänga upp kläderna! För har jag en byrå och måste vika kläderna så kommer det se ut som det gör i mitt rum just nu! Kläder över hela skrivbordet och skrivdbordsstolen! Bara för att när jag kollar på kläderna så orkar jag inte vika ner dom igen efteråt?! Så en stoor garderob, helt Walk in closet (;)) skulle vara häftigt att ha faktiskt! :D


♦ Godmorgon!

Vaknade för ca 1 timme sen och har nu precis ätit fruskost, känns lite onödigt att gå upp såhär tidigt eftersom vi inte ska åka förens kvart över 11?! Men men, får väl fördriva tiden med att glo på tv eller något kanske? Jobbar mellan 12-16 idag så kort dag, riktigt skönt faktiskt! Helt seg i huvudet efter 2dagars jobb! Men men, längtar som satan tills Lördag! :D

Helt onödigt inlägg men hade väääldigt vääääldigt tråkigt! ;)


♦ Good Night

Nae, nu ska jag nog stänga ihop datorn och kolla på Big Brother tills jag somnar! Puss&Kram


♦ Bilddagboken

Suttit och kollat igenom min Bilddagboken, hittade en hel del roliga gamla bilder!

Men nu ska jag nog trots att sova snart, vet ifasen om jag orkar se Big Brother ikväll, så sjukt trött! ZZZzzz
Imorron blir det iallafall jobb mellan 12-16, så blir sovmorgon eftersom jag inte bhöver åka förens kvart över 11! Helt underbart faktiskt! Sen på kvällen får jag se om det blir att flytta möbler eller när det nu blir?
Ska ju bygga om i badrummet här uppe! ;) Wiiie, kommer nog blir super bra, och såååå mycket större!


*Bjuder på en gammal bild på mig som jag hittade på bilddagboken, gillar faktiskt bilden! :o

♦ Ridning

Tycker alla ska läsa det här...
Ridning är en farlig sport!

Saker du måste ha och kunna för att rida:
1. Du måste ha balans.
2. Du måste vara modig.
3. Du måste ha kontakt med hästen.
4. Du får inte tveka.
5. Du måste vara stark och ha uthållighet,det är runt 600 kilo du kämpar med.
6. Du måste kunna ha koll på många saker på en gång

Fördomar om ridning som absolut inte är sanna:
1. Du får feta lår.

-Ta en titt på Malin Baryard och säg det igen.
(Rider man och har feta lår beror det inte på ridningen)
2. Det är en tönt sport.
- Ridning är en av världens farligaste sporter, med många dödsfall varje år.
3. -"Är det kul och rida runt på en hamburgare?"
- Den här "hamburgaren" är hur stark som helst och på det sättet vi tar emot den här hästen bygger vi muskler på armar, ben och mage som ni inte har! Dessutom är hästar de finaste hamburgarna som finns.

Ni som är så fega och säger det här mot hästarna,
ni själva kastar kanske en boll till varandra?
Vi kämpar med ett starkt djur som man inte kan lita på till 100%,de är flyktdjur som blir rädda och det leder ofta till olyckor och dödsfall. T.ex om man kommer fort mot ett fast hinder när hästen tvärnitar av rädsla, ryttaren flyger av. Antingen kanske hästen kliver på ryttaren och bryter nacken på honom/henne om man hamnar under hästen. Ändå säger vissa att folk som sysslar med hästar är töntar. Hoppa upp och prova du med innan du säger det.



Detta inlägg är kopierat från Bilddagboken, därav den konstiga texten!


♦ Oboy på vift

Ingen bra morgon, inte hittade jag några kläder att ha på mig, men slutade med att det blev svarta jeans och en röd tröja, funkar väl? Håret blev vågigat idag eftersom plattången har gått i graven! ;) Och självklart tror ni inte jag lyckades hälla ut halva min oboy mugg när jag skulle bra mackan? Suck, just my luck! Ajja, nu måste jag äta klart för om en kvart är motorvärmaren klar och då bär det av till stan för jobba några timmar! :)
Puss &Kram

♦ Shit happens

Var tänkt att jag skulle fixa lite tidsinställda inlägg inför morgon dagen, men presentationer av Aslan & Mischa, men har inte orkat att skriva klart inläggen så det får blir någon annan dag, jag tror nog ni klarar er! ;)  Men nu ska jag se klart på Big Brother och sedan blir det sova, känns som om jag måste vila upp mig, helt efter i huvudet om man får säga så? Jobbigt att vara trevlig en hel dag! ;) Hah skämt åsido, men men God natt på er! Jag ska ge min vovve en godnattpuss, fast just nu ligger han och snarkar i fotändan! Puss på pojken! ♥

*Har inte headern uppdaterats? Tryck F5 för att uppdatera!
Har du tips på hur den kan bli snyggare, kommentera isåfall!
Alla tips är välkommna!

♥ Presentation av Mischa ♥

Lynx Easter Parade
Kallas:
Mischa(Betyder nalle på ryska)
e: Tarasovs Fiddler u: Lynx Classic Music
Född: 7 Februari 2007
Ras: Borzoi , Rysk Vinthund
Färg: Gråbrindle & Vit, dock numera svart än grå.

Vi har nu haft Mischa i hela 5år, vilket inte alls känns som om det skullle vara. När Mischa var liten hade han väldiga problem med att hålla sig på benen, och speciellt när vi var ute på ängen och han fick springa lös, svansen rkt upp för att hålla balansen, men han lyckades inte ändå! För han gjorde kullerbytta på kullerbytta stackarn!

Jag har ställt ut Mischa ganska mycket med väldigt olika resultat! Men han har endast åkt ut på en 2:a en gång på 5år! Och den domaren dömde ut alla mörka hundar! Mischa har blivit BIM(Bäst i Motsatt, altså bästa hane) i Växjö 2008 där han även fick Cert och Cacib. Han fick även gå in i stora ringen när han var valp i växjö året innan. Men åkte ut lika fort! Första gången jag varit i stora ringen över huvud taget, och Misch var liten och busig, svansen rakt upp! Men vi fick iallafall springa in först! ;)

Anledningarna till varför det nog inte går så bra(vad jag tror) är att dom flesta domare tycker mest om ljusa hundar, och eftersom Mischa är nästan svart så är han väl inte så populär. Plus att han ofta har svansen över rygglinjen, vilket dom inte ska ha! Men bara för att det inte går bra så älskar vi honom för det! Lilla plutten! :)

Mischa har även tävlat en Novis klass inom Lure Crousing och slutade 4a av 5st! Aslan, våran andra borzoi som tävlade samma klass kom 2:a efter sin syster! :)

Det absolut värsta med Mischa är att han ofta ligger och skriker på dagarna, han pratar, detta har han fått efter sin far som pratade väldigt mycket, och speciellt mitt i nätterna. Som tur är har inte Mischa börjat med det ännu men på dagarna när han har långtråkigt så brukar han ligga och skrika. Och nej det har inget med att han vill, så ni behöver inte påpeka detta! Han skriker även om han precis varit ute och kissat och bajsat.

Det värsta Mischa vet är golvet i köket, och nu även matsalen, det är parkettgolv och det hatar han att gå på. Ibland kan det gå super bra och nästa stund när han kommer underfund med vart han står så spänner han sig, samt drar ut klorna vilket resulterar i att han bara halkar runt. Så nu har vi fått lägga in mattor som han kan gå på för att inte riskera att han sträker sig igen som han redan gjort en gång.

Det bästa Mischa vet är pannkakor! Han verkligen ÄLSKAR pannkakor! Så fort vi tar fram ingredienser och börjar göra pannkakor så skriker han, och skriker värre än vanligt! Och han slutar inte förens han får en pannkaka, och den försvinner väldigt fort om man säger så! ;)


<- Mischa, BIM  -  Tiken, BIR->







<- Aslan syster Gucci(Lynx Hund), Aslan(Lynx Hund), Chanel(Lynx Hund, aslan syster)?, Mischa(Lynx Hund), ägare utan hund->




Dom fyra sista bilderna är från 2011

♦ Dagen

Har jobbat hela dagen från 9 till 18 så är helt slut i huvudet! Jag tror även en kund hade väldigt roligt åt mig idag när jag städade på dam avdelningen. Jag plockade upp en tröja ifrån glovet och vände och vred för att hitta vart halsen på tröjan var, men hittade den inte, tog nästan 5min kändes det som innan jag lyckades hänga upp den som den skulle och kunden snett bakom mig stod och fnissade! Ja man måste väl bjuda på sig själv? Inte sant! ;)

Imorron blir det iallafall jobb igen, denna gång mellan 9.45 till 17, så lite kortare dag så helt okej! Blir att ta bilen imorron med så motorvärmaren är ställd både tills jag åker in och hem, glömde ju nämligen ställa motorvärmaren idag tills jag skulle åka hem så hade en kall bil att sätta mig i! Men överlevde ju iallafall!

Onsdag blir det jobb mellan 12-16 och torsdag & fredag blir det plugg till 1000!! Eftersom hela lördagen spenderas i Göteborg. Måste verkligen komma igång! Hade tänkt jag skulle plugga idag men verkligen inte haft någon ork, lär inte bli det imorron heller antagligen! Suck, skolan alltså ..-.-

En låt som går på högvarv i högtalarna i bilen är
Where them girls at - David guetta ft Florida/Nicki Minaj Afrojack Remix
Så grymt skön bas så det finns inte!



">

♦ New again!

Ny bloggheader igen! Vart riktigt nöjd med denna så förhoppningsvis kommer jag behålla denna ett tag framöver! ;)

Vad tycker du om headern?

♦ Monday

Usch, att gå upp vid 06.20 och veta att man har sportlov var väl inge vidare direkt om jag måste erkänna? Men som sagt pengar går alltid åt och det är kul att jobba så det ska nog gå bra trots allt! ;) Motorvärmaren är ställd på 08.15 så då bär det av till jobbet!

Jag tror även att min plattång har plattat det sista strået nu? Den har länge har varit knäpp och fräst men inte så jätte farligt, men imorse så rök det om den mot slutet och det har typ blivit ett hål i sladden närmast själva plattången. Så jag stängde av den direkt och drog ut sladden, så ja den får nog gå till graven nu skulle jag tro? Får väl skaffa mig någon ny när jag har pengar -.- när nu det blir! Har ju förståss 2 till ''plattångar'' men dom är inte alls bra och bara sliter i håret. Men men får väl börja gå runt med lockigt eller vågigt hår istället?! :)

♦ Big Brother

Ligger just nu och kollar på Big Brother 2012! Som jag längtat efter detta program! Dock tror jag inte det kommer vara lika bra som förra året, andra säsonger brukar sällan vara lika bra! :/ Men men vi får väl iallafall hoppas att man inte blir för besviken! Än så länge finns det 3personer i huset jag nog kommer reta mig gallfeber på tror ja! Än så länge, kommer säkert fler, har nämligen väldigt lätt för att reta mig otroligt mycket på vissa människor!
22:34
4 Personer jag kommer reta mig gallfeber på just nu!



Imorron ringer kl 06.20 eftersom jag börjar jobbet 09.00 och jobbar till 18.00, lång dag blir det!
Så efter Big Brother blir det att sussa för min del! Godnatt på er!

♫ Jessie J - Domino

">

♦ Vem är Narbonne?

Tänkte att jag skulle ta och skriva en presentation av mig själv! För vem är igentligen Narbonne?

Jag är en tjej på 18 somrar! Jag bor i en lite ort med min mor, far och 3, men snart 4 hundar! Jag är uppvuxen med hundar och alltså alltid haft hundar i mitt liv. Vi har haft sammanlagt 5 bellgiska vallhundar-Groendal, 2affenpinscher och 1 puff(Kines/som först var syrrans). Nu har vi dock 2 borzoier och 1 affenpinscher men blir väl snart än till! Spännande!
En av borzoierna ställer jag ut och än så länge har han bara fått 1 cert och 1 cacib! Dock fick han detta vid 20månader vilket inte alls är så ofta man brukar få. Nu är det bara 2 cert kvar innan han är Svenks utställnings Champion.

Jag läser på Gymnasium 3:e året och jag läser som Lärling! Vilket betyder att jag är på praktik 2-3 dagar i veckan och läser kärnämmnen i skolan måndagar och fredagar. Jag har en helt underbar praktik plats, nämligen H&M! Och jag jobber även extra nu på lov och lördagar där för att kunna få ihop lite pengar!
Det sämsta med att vara lärling är att man inte får så mycket tid till att plugga med skolarbetana eftersom det blir långa dagar. Men förhoppningsvis kan jag komma igång nu när jag bara kan fokuseraa på skolarbetet eftersom jag klarade körkortet förra månaden!

Mina intressen är hästar och hundar och jag rider på ridskola 1dag i veckan och går i en special grupp som menas med att man varannan vecka hoppar, och varannan rider dressyr! Vilket jag tycker är toppen! Jag har även världens bästa pojkvän som jag träffade 2006 när vi båda 2 började 7an på samma skola. Vi blev då även tillsammans i början av 2007 och var tillsammans i 17månader innan det hände saker som gjorde att det tog slut. Men sedan samma år(2008) så började jag ta kontakt med honom igen och han gick med på att träffa mig så den 18 oktober 2008 blev vi tillsammans igen och nu har vi varit tillsammans i hela 3år och 4månader och vi är även förlovade sedan 30 december 2009! Och nu sen en vecka tillbaka har vi även likadana tatueringar!

Ja, vill ni veta något mera om mig så kan ni ju alltid ställa en fråga till mig så ska jag svara på det! :)

♦ Bloggbetyg!

Vill du veta vad dina läsare tycker om din blogg?
Lägg till din blogg på bloggbetyg.se 
Jag har själv gjort det så tryck HÄR för att betygsätta min blogg!
♫<- ALT + 14


♦ ''Sportlov''

Imorron börjar mitt ''sportlov'', eller, ja kan inte direkt kalla det sportlov ska jobba måndag, tisdag & onsdag. Men helt okej för min del eftersom jag verkligen behöver pengarna om man säger så! Och sen på Lördag bär det av till Göteborg, för Göteborgs Horse Show! Usch, känns som om jag kommer vara pank efter den dagen eftersom jag måste ta mina sparpengar för att kunna ha i Göteborg.

Men idag när jag satt och fixade med bilderna till bloggen fick jag en sån super idé om hur min nya bloggheader ska se ut! Måste dock bara fixa en bild som jag ska försöka fixa imorgon antingen innan eller efter jobbet, får se hur mycket tid jag har på mig imorgon bitti! :) Men hoppas iallafall den blir som jag tänkt mig, för annars när jag haft en bra idé så har jag inte lyckats få ihop den som jag vill.



♦ Keep on workin'

Nae, ska nu byta data och fixa klart designen lite, fattas fortfarande lite bilder i sidomenyn för att det ska vara i topptrimm! :D Dock har jag som vanligt tröttnat på headern?! Vet inte hur fasen jag vill ha den! Har fått massa olika ideér från olika bloggar jag läser men så svårt att samtidigt komma på något eget, vill ju inte kopiera rakt av? Då kan man ju inte säga att det är jag som gjort den?


*Exempel på hur en bild i sidomenyn såg ut i förra designen.

Sitter även och försöker övertala min bror att han ska fixa en blogg och lägga ut sina bilder som han fotar eftersom han är frym fotograf!

♦ Gladiatorerna, Rekylen

En sak jag tänkt på när det gäller Gladiatorerna är grenen Rekylen, tänk om gummisnöret dom sitter fast i briser? Tänk vilken snärt dom skulle få i stjärten då? Ja, jag och mina sjuka tankar! Men alltså tänk?´Så sjukt ont det måste göra? :P


Bildkälla

♦ Gulligaste plutten!

Åh, gulligaste plutten hade verkligen överskottsenergi igår kväll när vi satt och kollade på Gladiatorerna hela familjen och pojken! Han sprang ut i köket och hämtade ett litet gosedjur som är Tiger ifrån nalle puh. Han skakade gosedjuret, kastade iväg det, vi hade dragkamp om det, jag kastade iväg det och han sprang efter! Åhh gullepojken han ska vara 10år? Och han beter sig som en 10månaders valp när han håller på och busar!

Ska försöka klippa ihop en film som jag filmade härom dagen på honom när mamma och jag satt och åt, han är så söt! Fast just nu ligger han i soffan och ser helt död ut! Plutten! :) ♥♥





Tjäna pengar(40kr) för varje ny medlem du värvar!

♦ Suck ..

På något konstigt sätt så länkas inte mina inlägg till facebook längre trots att det är ihop kopplat med Bloglovin. Vet inte ifall det är pga att dom ändrat på bloglovin nu men hoppas det löser sig snart iallafall, riktigt irriterande! -.-

♥ 3år & 4månader!


Finns ingen som du! ♥♥♥♥

♦ Gårdagen och dagen

Tog bilen till skolan igår, började me 15min svenska, för längre behövde jag inte vara där? Sedan satt jag och inte gjorde ett skit tills religonen började som vi satt och skrev i 1h, skulle haft ca 2h lektion men efter att vi skrivit oavbrutet i 1h så fick vi sluta, så då fick jag ytterliggare en håltimma, denna på ca 1,5 h innan psykologin började. Skolan alltså, behöver jag säga mer? Men psykologin var iallafall vettig, satt och skrev på mitt psykologiarbete, vi ska skriva om våran egna personlighet.
Efter skolan hämtade jag pojken på byggmax och sedan åkte vi och köpte lite godis till kvällen! Fredags mys med chips, godis, ziperallen och film, som denna gång blev ''Linje 123 kapad!''

Idag ringde klockan vid 9.30 eftersom jag skulle börja jobba vid 12! Fixade iordning mig, åt och sedan blev åka till jobbet för att jobba 3timmar. Efter jobbet plockade jag upp pojken på vägen och det bar av hemåt! Nu står dom här bakom mig och tjatar att jag ska städa iordning i vardagsrummet innan gladiatorerna börjar ikväll.



♦ Tänk vad ett leende kan göra

Blev lite chokad idag när jag jobbade, stod i kassan och tog emot kunder, då kommer en kund och verkar vara på lite dåligt humör. Jag stod där och pratade snällt och log, och tillslut när hon gick därifrån så gick hon därifrån med ett leende. Tänk vad ett litet leende kan göra igentligen? Det är ganska sjukt! :)

Sitter just nu och kollar på sveriges bästa bilförare med älsklingen och ska snart gå ut och ställa motorvärmaren inför morgondagen då jag tar bilen till skolan! Såg även förut att min fot fortfarande är knallblå, och jag tappade golvet på foten i söndags? Ser helt sjukt ut x)

Puss&Kram på er!

♦ 5 saker..

5 saker du kanske inte visste om mig!

1• Jag hatar att svara i telefoner, undantag, min mobiltelefon.
2• Jag är stark emot ''grupptryck'', vore jag inte det skulle jag inte varit nykterist idag
3• Jag är folkskygg och fått 100& inåtvänd på 2 olika psykologiska tester
4• Jag gråtar nästan varje morgon när jag ska till skolan/praktiken bara pga ren utmattning
5• Jag är uppvuxen med hundar och haft hundar i mitt liv hela livet

Affiliator.se

♥ Godmorgon!

Vaknade sådär för 1timme sedan och har fixat ordning mig och har nu precis även ätit frukost och sen vid 10 i 8 så går bussen in till stan för praktik till klockan 5! Sedan blir det hem och skriva det sista på August Strindberg arbetet som ska vara klart imorron, som tur är så är det inte så jätte mycket kvar, på Det arbetet!




♦ God niight.

Nu säger jag godnatt och tar min fuktansvärt irriterande kliande tatuering och sover en stund tills klockan ringer imoron. ZZZzzz Känns som om jag skulle kunna sova i en hel evighet, men nae tyvär har man inte sån tur! Sportlov nästa vecka så då är jag ledig torsdag till söndag så då blir det sova, förutom lördag för då blir det GÖTEBORGS HORSE SHOW!!!!

Har iallafall fixat 1 tidsinställt inlägg för morgon dagen, inte direkt långt men inte kommit på något att skriva så ja, shit happens! :)
Good Niiiight!♥♥

♥ Wonderful suprise!

Fick en underbar överaskning igår på alla hjärtans dag! Vid ungefär sådär kvart över 9 på kvällen så knackade någon på dörren?! Jag tog bort hundarna och mamma öppnade, och vem stod inte utanför med en bukett rosor och en nalle, chokladask och ett kort! Någon som tror att jag blev lycklig? Jag har helt klart världens bästa pojkvän!


♦ Hemma

Dagen började med praktik från 9.00 till 16.00 och då gick jag till läkaren för att vänta på mamma, när hon var klar så gick jag och hämtade bilen för att sedan hämta min Pizza på accapulco, och sedan åkte vi vidare till torino och hämtade mammas, mormor och morfars Pizza för att sedan åkte till mormor o morfar för att äta! Åkte därifrån runt kvart över 7 och kom hem för 45min sedan eller nått! :)
Nu sitter jag här och har ont i foten och benet, suck! Varför var man tvungen att tappa en dubbelvikt tjock fet jä*la tung platta -.-
 Affiliator.se

♥ Can't explain

Det finns vissa saker här i livet man helt enkelt inte kan förklara hur man känner! Och en sak jag inte kan förklara är min kärlek till min underbara pojkvän som alltid finns där för mig och ställer upp för mig i vått och tort! Jag verkligen älskar denna pojke av hela mitt hjärta och lite där till! Han har hjälpt mig upp ifrån botten ett flertal gånger och jag är så sjukt tacksam för det! Så Tack älskling!  Längtar verkligen tills den dagen då vi kommer flytta ihop och börja Vårat liv i en egen lägenhet! Älskar dig!
You and me bby!♥
Och nu har jag en tatuering på min handled som visar att jag älskar dig! Hade jag inte älskat sig så mycket som jag gör sjulle jag aldrig satt en likadan tatuering som du och jag nu har!



Westlife - I'll be loving you forever, vår låt älskling!
 








♦ Affiliator

Jag tog idag beslutet att bli medlem på ett affilite program där man kan tjäna pengar på sin blogg!
Vill du också ta chansen att få in lite extra pengar i månaden klicka då på länken nedan!


Affiliator.se

♦ Alla ♥-ans dag!

Alla härtans dag är en sån där super duper speciell dag? Man ska uppvakta och älska sin partner? Men är det inte meningen att man jämt ska älska och uppvakta sin partner och vara snäll och hjälpsam? Nu menar jag inte att man varje dag ska uppvakta med dyra middagar och så men att hjälpa sin partner och visa att man älskar dom? Så ja, jag tycker att alla hjärtans dag är lite väl överdrivet, självklart tycker jag att alla hjärtans dag är mysigt, det hörs ju på namnet till och med?! Nae jag tycker att man ska älska sin partner lika mycket varje dag vad som än händer! Så glad alla hjärtans dag på er! :)


Styles of Sweden

♥ Make over!

Nu är make overn på bloggen klar! Och måste erkänna att jag faktiskt blev riktigt nöjd! Dock är det några bilder i sidan som ska till också, men orkade inte fixa det idag, så det får blir en annan dag! ;)

♦ Det tar sig!

Nya designen&headern börjar faktiskt närma sig nu! Blir riktigt nöjd faktiskt! :)

♦ Svenska Arbete

Suttit och skrivit på mitt projekt arbete ett tag nu, och jag är nästan klar! Det skulle vara mellan 400-800 ord och jag tänker bra skriva cirka 400-500 ord då jag inte alls vet vad jag ska skriva om August Strindberg som det ska handla om. Jag har nu skrivit ca 350ord vilket känns riktigt bra faktiskt! Ska snart stänga på den stationära datan för att göra om designen lite!

Har en riktigt bra idé i huvudet och jag hoppas jag kan få ihop det i photoshop också, vilket jag oftast inte brukar få. Men man kan ju inte lyckas om man inte försöker. Eller hur? ;)

♦ Vill ha!


H&M, 129:-


H&M 149:-


H&M 79.50:-


H&M 99:-


H&M 129:-


H&M 99:-


H&M 299:-


H&M 399:-


H&M 399:-


H&M 399:-


H&M 399:-


H&M 399:-


H&M 199:-


H&M 299:-


H&M 399:-


♥ 5år! 7/2

Glömde lägga ut i Tisdags den 7 februari att Mischa blev 5 hela år!
Han är stor nu den lilla grabben! :)♥

♥ You're fuckin' perfect to me

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothin'
You're fuckin' perfect to me♥♥


♦ Jag är ju lite speciell

Ja, nu har jag fått ett nytt ryck och tröttnat på designen jag har, inte just nu själva headern men just designen. Vill har lite annan färg men vet inte riktigt till vilken? Vill ha en ljus färg, som typ bebis blå, bebis rosa eller kanske bebis grön? Ja lite så, men jag vet inte riktigt, något tips på något fint kanske? :)

22.50 -  Fick just en super idé som ska försöka fixas så snart som möjligt!
Kanske imorgon mellan pluggandet

♥ Kvällens dressyrträning!

Hade bästa Sabban ikväll! Till en början var hon pigg och framåt och ville arbeta, men när vi sedan började arbeta på riktigt tyckte hon inte det var lika roligt! Fick arbeta riktigt ordentligt med henne för att få henne att gå, min ridlärare fick hjälpa till och hålla i yttertygeln lite typ 1 varv, och under bara den stunden så blev jag helt slut i armen, men när jag sedan fick iordning på mig själv och Sabban så gick hon riktigt fint faktiskt! Men sista delen av lektionen satte vi på Sabban en halsfärlängare så jag kunde leva imorgon också!

Och det var knappt så jag orkade rida igenom henne då, men gjorde mitt bästa och hon var absolut underbart fin mot slutet bästa tjejen! ♥ Efteråt så va hon helt slut och orkade knappt gå den sista biten in till stallet, men väl där så fick hon en bit äpple, och fyy så gott hon tyckte det var! Underbara Flicka! ♥♥

Nu sitter jag här i soffan och orkar knappt lyfta armarna, dom skakar verkligen som asplöv! :o
Väldigt obehaglig men härlig känsla :p


♦ Skador hit, skador dit

Vänster fot är blå och har ont när jag går, och jag slog i höger knä på bussen så det verkar som satan.
Kan det blir bättre när det är ridning ikväll? Som tur är så är det dressyr ikväll så slipper stå så mycket i stigbyglarna! Hoppas iallafall fot smärtan dämpar sig till imorron, annars blir jag tokig! :(

Bjuder på en super söt video för att pigga upp er denna måndag! :)

">

♦ Suck..

Plugg hit och plugg dit, försvinner aldrig skiten? Så fruktansvärt trött på det nu så jag kan spy, kommer verkligen Ingenstans med projekt arbetet! Plus att jag har nu ännu mer arbeten att göra och skolan är snart slut om man tänker efter? Hur fasen ska jag hinna med allting?!

Nae, får nog ta och skicka in projekt arbetet och se vad han säger om det imorron och sedan är det bara fortsätta plugga med det.. Efter det blir det kolla lite till på Wallander och sedan sova, klockan ringer ju 05.45 imr? -.- Puss & Kram gullebarn!

Jag som även hade tänkt att skriva några tidsinställda inlägg inför morgon dagen eftersom jag inte hinner blogga förens på kvällen. Men jag hoppas ni klarar er iallafall! :)


♦ Ajj!!

Har inte haft någon ork till att blogga idag, så fruktansvärt seg en söndag som denna! Men men, pappa rev iallafall upp det gamla golvet i köket idag eftersom vi ska byta, och då skulle jagbära ut golvplattorna som är ganska stora och otympliga. Och tror ni inte att jag lyckas tappa en sån rakt över min fot?!

Fy tusen så sjukt ont det gör! Pappa tyckte att om jag frågat honom innan om det gjorde ont att tappa golvet på foten så hade han sagt att det skulle göra det, men to little to late! ;)
Förhoppningsvis mår min fot bätte imorron, för just nu kan jag knappt gå på den, så att jag kan rida imorron! För nästa vecka blir det inge eftersom det är jobb för min del eftersom jag glömde säga till om det. Men pengar behövs! :D

♦ Tatueringen!

Nu kommer bättre bilder på tatueringarna! :)


Ja, ni ser vilken som är min och vilke som är pojkens? ;)


Min! Jag är fortfarande lite smutsig runt om som ni ser!

♦ Tatuering!

Vad jag gjorde igår var en tatuering!
Så otroligt nöjd! Älsklingen och jag gjorde en likadan istället för att skriva våra namn vilket kan vara dumt ifall något skulle kunna hända! Så då valde vi att gör ett Kinatecken med ett hjärta bakom!

Att göra tatueringen var faktiskt inte så farligt som jag trodde det skulle vara! En väldigt svårt känsla att beskriva en svidande, stickande, kiklande känsla ungefär! Det var på några ställen det kändes mer än på andra med utan tvekan att jag kan göra en till!

Dom flesta tror ju att det bara är att trycka lätt med en vass nål så känns det lika dant, Nae inte alls lika dan känsla! Visst det gör ont, men faktiskt inte så farligt än att man överlever! ;)


En otydlig bild från igårkväll! Översta armen är pojkens och min är längst ner på bilden.
*Nej men arm är inte större ser bara ut så pga att hans arm är lite längre ner när bilden togs!*

Bättre bild kommer att komma!


♦ Dagens vill ha!


Helt kär i färgen på byxorna! Blått är flott eller hur säger man?
Finns på H&M och kostar endast 99:-

Synd att man måste ha pengar till Göteborg näst nästa vecka, men så värt det! :D

♦ Vad gjorde jag igår?

Igår blev det skola för min del! Och efteråt blev det att spendera fredagen med älsklingen och en sak till som vi gjorde. Kan någon gissa vad det kan vara?! ;) Svaret kommer senare ikväll? ;)

♦ Now I close this chapter of my life!

Nu säger jag och snarkhunden Godnatt! Blir en hård dag imorgon med praktik från 9 till 5! Har inte orkat skriva några tidsinställda inlägg ikväll så både imorron och på fredag kommer bloggen inte uppdateras något vidare eftersom dagarna kommer spenderas med världens bästa pojk och andra skojigheter! :D

-Dagens Hiss!
♦ Har 2 saker att se fram emot, en som är snart och en som kommer lite längre fram!
♦ Göteborgs Horse Show & Sportlov snart!

-Dagens Diss!
♦ Vädret! Går verkligen inte att bli varm dagar som denna?
♦ Skolarbeten, har verkligen inte ork eller inspiration till att plugga, kommer Ingenstans!


*Snarkhunden, världens sötaste pojk Arrak!

♦ Plugg Plugg

Kom hem för lite mindre än 1timme sedan och har hunnit äta och fika och nu är det bara plugg som gäller hela kvällen! Så ingen vidare uppdatering ikväll! Puss & Kram

♦ Förbannad!

En sak som faktiskt gör mig sjukt upprörd just nu är Reinfeldt ''smarta'' idé om att man ska jobba fram till man är 75! Är han helt dum i huvudet? Ursäkta men detta gör mig faktiskt riktigt upprörd! Är det meningen med att man ska börja skolan precis när man lärt sig gå, plugga tills man är 18(minst) och sedan börja jobba, jobba i några år och sedan typ ''leva'' några år för att sedan dö?

Man måste väl få chansen att leva lite också? Folk som går i pension vid 65 orkar ju inte direkt ut och resa och så, utan dom går väl mer eller mindre och väntar på att livet ska ta slut? Inte riktigt men vet inte riktigt hur jag ska skriva det bra!

Låt folket få gå i pension vid 60(och låta dom som vill jobba längre göra det) istället så har dom några år att åka utomlands eller göra vad dom vill och låt ungdomarna kommer in på marknaden istället! Så slipper ni klaga på att ungdomsarbetslösheten är så fruktansvärt hög i sverige? Där blir det ju 2flugor i 1smäll och flera blir glada!

Och det dummaste Reinfeldt sa på tv idag som jag hörde är att folk skulle byta jobba mitt i livet och göra något annat, men hallå dom måste dom väl isåfall plugga några extra kurser och sedan kanske inte ens få något jobb, och så blir man arbetslös dom sista åren och får mindre med pensionspengar?! Nae denna idé är fasen hel sjuk!

Som en sa på Nyheterna som dom intervjuade var att ''Vill Reinfeldt att man ska gå direkt från jobbet och ner i graven?'' tyckte det var riktigt bra sagt och kunde inte sagt det bättre själv faktiskt! För det stämmer ju?! Bara för att han har sin pension fixad med miljoner så kan ju han gå i pension när som helst! Och inte f*n tror jag att om han inte varit politiker velat jobba tills han var 75 om han var en Vanlig människa!

Alltså dessa politiker bryr sig inte mycket om omvärlden, utan dom tänker mer att alla är som dom och har pengarna dom har, nae det verkar verkligen inte som om dom har något i huvudet för att tänka på oss? Visst jag säger inte att jag skulle bli en super politiker! Jag hatar politik och skiter fullständigt i det, men sånna här idiot saker gör mig rent ut sagt förbannad!

Någon mer som känner som jag?

Är det inte bevisat att svenska folket inte vill jobba till 75?

Bild lånad från Facebook sida!

♦ Narbonne?!

- Varför blev det just bloggnamnet Narbonne igentligen?

Det kom igentligen av en ren slump att det blev namnet Narbonne, men samtidigt inte! Jag hade länge funderat på ett nytt bloggnamn till min gamla blogg jag hade, men kom sedan underfund med att jag ville göra en helt ny blogg, där man ska ändra utseende och lite mer till hur man själv vill ha det! Gamla bloggnamnet var inge vidare utan närmare sagt http://jonnaorizaba.bloggplatsen.se/ och hur kul låter det igentligen? Inget man heller komme ihåg!

Så nu till varför det blev Narbonne!
Vi hade för länge sedan en hund(Bellgisk Vallhund Groendal) som betydde något otroligt mycket för mig och blev helt förkrossad den 20 Juli 2006 när vi blev tvugna att ta bort honom. Hans mamma var en fransk import och var då dräktig så vi brukade kalla honom fransmannen! Men han hette iallafall Fannyhill's Narbonne D'Eydrik men kallades för Chip. Så jag ville på något sett minnas honom på ett fint sätt och eftersom jag är helt förälskad i hans namn så blev det helt enkelt Narbonne! Narbonne är även en stad i Frankrike.


Narbonne D'Eydrik eller närmare sagt Chip på bilden!
♥♥♥

♦ My Hair!

Färgade som sagt utväxten idag! Men när jag gjorde det så såg jag efterår att min hår blev betydligt ljusare än det brukar bli och jag andvände ändå samma färg som jag tidigare haft vid färgningarna! Jag är alltså blond, eller närmare sagt mörkblond/mellanblond.

Men som ni kan se på bloggheadern har jag mörkbrunt långt hår! Men det endrades i somras då jag tröttnade sjukt på mitt gamla slitna hår! Och hårfärgen ska vi inte prata om! Så jag beställde tid hos en frisör här där jag bor för klippning och färgning! Satt 4timmar i frisörstolen och allt gick på 800kr, vilket inte alls är farligt med tanke på allt hon gjorde! Så mitt hår blev betydligt kortare efter att jag klippt mig eftersom jag var tvungen att klippa av jätte mycket eftersom mitt hår var så sjukt slitet!
Tog nästan 2månader innan jag kunde vänja mig vid att håret slutade tidigare än innan, och mamma och pappa kände inte igen mig när jag kom in genom dörren efter jag varit hos frisören, men gud så sjukt nöjd jag blev alltså!
Säger bara en sak, ALDRIG mer mörkhårig!!

Som ni kan se på bilden nedan blev det en rejäl skillnad!
Fast är betydligt ljusare i håret nu än här! Bilden ifrån Augusti i somras!
*Dock inga bra bilder pga mobil!*

<- Gammal | Nytt->


♦ God morgon!

Gick nyss upp, elr ja för ca 1timme sen nästan men fyyy vad det tog emot om man säger så! Ingen vidare lust att gå upp imorse, var så fruktansvärt trött så det är inte sant!
Idag är det iallafall praktik som gäller fram till 4a och sedan komme jag hem runt 5 och då blir det äta och plugga! Suck!

Längtar som satan till den 25/2 då det blir Göteborgs Horse Show!! :D

♦ Plugga vidare? Vad? ??

Det snurrar ganska bra i mitt huvud nu! Jag vill faktiskt plugga vidare, men samtidigt är jag livrädd för att gå ett program och flytta här ifrån och bo på ett annat ställe i ca 3å? Det skrämmer mig verkligen! Men samtidigt måste man väl ändå våga och satsa på det man vill här i livet?
Jag har hittat 2program som jag är intresserad av, men dessa skolor ligger en bit härifrån och då menas det med att jag måste flytta, vilket jag inte är säker på att jag vill direkt!

Även hittat några fristående kurser som jag är intresserad av, och dessa kommer jag isåfall läsa på Distans och då är det bara en obligatorisk träff med föreläsningar som gäller, vilket innebär att jag kan bo kvar här och samtidigt jobba för att få ihop pengar.
Jag känner att detta nog skulle passa mig bättre än att flytta någon annanstans och plugga, men jag får se hur det blir i framtiden! Måste ju orka med Gymnasiet som just nu verkar lättare Sagt än Gjort! ...



♦ New!

Klar med den nya bloggheadern! Blev super nöjd! :D

*Klicka på bilden för att se större*


♦ Blondie!

Kom hem för en liten stund sedan! Känns som om det varit en bra dag faktiskt! Hittat en skola jag är intresserad av, men jag vet fasen inte, är livrädd för förändringar, men vill man något måste man väl satsa? Ajja jag får nosa vidare på detta iallafall! Gick även på arbetsförmedlingen information innan jag åkte och handlade innan jag åkte hem! Så passade på att köpa mig lite färg till utväxten eftersom den inte är så söt! ;)

Så nu sitter jag med färg i håret och klurar på en ny header! Tröttnat på den jag har nu(suprise)! ;) Hah


♥ Tiden väntar inte på nån!

En låt som passar näst intill 100% på mig just nu är ''Tiden väntar inte på nån'' med Danne W & Wethoz ft Broder.
En helt underbar låt som verkligen är skriven med känsla! Älskar låten!

">

Allt som inte är förstrucket stämmer på mig till 100%

Det fanns en låga som brann framför mig, men den slockna med åren och ville inte tända sig!
Idag jag lever för strukturerat kan inte ändra på det även om jag fokuserar
Fantiserar om hur det kunde va, på den tiden då jag alltid mådde bra
minns ingen stress minns inga problem, men för några år sen gick det mesta fel.
Men jag försöker nu att brygga nya broar, och mamma(pappa) jag har verkligen försökt att fixa skolan
Minns precis vad jag ska när jag var liten, jag kommer lyckas du ska inte bli besviken
Idag sitter jag och tänker tillbaks på gamla dar och tänder ljus för att hoppet finns kvar

Tiden väntar inte på nån och jag vet att ingen lever för evigt
livet blir fängslat av vintern som kom, och jag ser att du ska slokna i medvind

Alla talade, gick bakom ryggen på mig, gamal skit som får känslor att minnas såren
gammal kärlek, jag trycktes mot väggen, ville bara leva hela livet under täcket.
Motgångar var en vanlig dag i livet, minns du hur jag var mamma
minns du hur jag var som liten, men nu gråtar jag ofta när du inte ser
du vet Marie Berg, du vet att dom hade fel
2004
det var den bästa sommarn nånsin,
men hösten kom och gjorde livet helt och hållet konstigt
nu vet jag inte kompis, vad händer nu?
Jag lever på gammalt skit som inte ramlar ut
varje pojke har sin dröm, men blir stoppad för givet
Vissa mår skit utan någon annan vet det

Tiden väntar inte på nån och jag vet att ingen lever för evigt
livet blir fängslat av vintern som kom, och jag ser att du ska slokna i medvind

Jag vet att allt som händer har en mening o ingen skulle nog blir lycklig att leva för evigt
Så, jag ger dig sanningen, vägen leder vandringen
försöker hitta klart innan planen börjar landningen
Ser på förvandligen som alla går igenom, där allt för många själar får leva utan livsform
Ensam är stark, den som ensam står kvar men den lågan du tänt den har sloknat idag
Hur blev det med ditt liv, är du deppig eller skämtsam
Värderar du vänner, eller sitter du ensam?
Hur du en gör så bestäm dig någon gång, tiden väntar inte på nån

Tiden väntar inte på nån och jag vet att ingen lever för evigt
livet blir fängslat av vintern som kom, och jag ser att du ska slokna i medvind

Allting vissnade, fattade aldrig nånsin felet
alla vände bort och sket i all lyssna på mig
vad jag gjorde var inget mer att prata om,
Elin och Anna, du vet att jag älska dom
Men jag saknar dom, djupt in i gamla tider,
för gamla grejer gör en fucked up i hjärnarkivet
Och behandigen som ändra mig för livet,
som tog den lilla själen och sakta tortera mig
gamla saker som river upp hela hjärtat
klart jag minns, och du vet att jag saknar pappa
och lilla syrran, min ängel på jorden
att se dig växa upp, en prinsessa på tronen

Lämna saker, ser mig själv vaken
även om jag sover så faller jag av tolvslaget


Tiden väntar inte på nån och jag vet att ingen lever för evigt
livet blir fängslat av vintern som kom, och jag ser att du ska slokna i medvind
Tiden väntar inte på nån och jag vet att ingen lever för evigt
livet blir fängslat av vintern som kom, och jag ser att du ska slokna i medvind

♦ They say you can trust them, can you?

En sak som gör mig riktigt rädd är dagens sjukvård! Det sägs att man ska kunna lita på dom och dom gör sitt bästa för att hjälpa en! Bullshit säger jag, Iallafall i 80% av fallen! Det är sällan man får den hjälpen som man verkligen behöver!

Om jag ändå kunde räkna hur många gånger jag sökt läkarvård för mina knän som jag har och har haft problem med sedan jag var 8-9år, och jag är som sagt 18år nu! När jag var liten och vi besökte en läkare sa han att jag hade fotbollsknä? Spelar inte ens fotboll så hur jag lyckades med detta förstår jag inte? Men med detta betydde det att någonting som ligger innanför knäskålen var för mjukt och det var därför jag fick ont i knäna, detta skulle jag få leva med tills jag var 20år.
Smärtan försvann sedan något år och jag hade inte ont längre! Men sedan kom smärtan tillbaka och var värre än någonsin, har besökt läkare ett flertal gången men blivit avvisad och en läkare sa nästan rakt ut till mig att jag bara fejkade, trots att jag knappt kunde gå eftersom jag hade så fruktansvärt ont i båda knäna! Men hon tyckte bara jag fejkade min smärta och det var inget fel på mig! Sökte ytterliggare en gång samma vecka, fick samma läkare och samma sak, blev avvisad och hon sa typ att jag fejkade allt?! Sedan har jag efter detta varit hos ett flertal läkare som inte brytt sig ett dugg om min smärta!
Men för cirka 3-4år sedan kom jag till en doktor som faktiskt tog mig på allvar! Han tyckte att jag skulle in och rönka knäna eftersom jag sökt läkare så pass många gånger och haft ont i så många år som jag haft! Han skickade en remiss till röntgen i Västervik, men där tog den hoppfullheten slut! Dom tyckte inte alls det var nödvändigt att röntga knäna, utan dom tyckte att jag skulle göra sjukgymnastik istället. Ah jo, det hjälpte juh! Kom dit och vi pratade lite och jag berättade om mina smärtor, tog även upp att jag haft väldiga problem med mina fotleder. Fick hem ett papper med övningar jag skule göra, gjorde dessa övningar i ca 5-6 månader, med återkommande besök till sjukgymnasten varje månad.
Sista gången vi träffades frågade hon hur det var och jag sa att ja det har blivit bättre, kan ju iallafall springa 800-900m innan jag får ont(innan kunde jag knappt springa 300m) Då sa hon bara ''ja men vad bra, då behöver ju inte vi träffas mera''. Och där tog den sagan slut! Har sökt läkare en gång till efter detta med mina knän men inte mera! Och tänker heller inte söka läkare någe mera! Man blir ju bara avvisad ändå! Jag säger det, jag åker till akuten då jag inte kan gå och mina knän inte pallar mer!KANSKE man blir tagen på allvar?!

Efter dessa problem med knäna så har jag börjat få ont i mina höfter, ryggen och nacken! Hade jätte problem med nacken förra vintern, och sökte läkare för detta! Kom dit och gick därifrån med Voltaren och Ibumetin som jag skulle äta och smörja in mig med 3gr om dagen i en vecka, om det inte blivit bättre så skulle jag ringa igen så skulle jag få en ny tid! Ah tjena mitt bena! Skulle fortsätta med Ibumetin och voltaren ytterliggare 1 vecka och sedan ringa för att få ny tid! Blev inte bättre efter en vecka och ringde igen för att beställa tid, Nae! Glöm det, ingen ny tid dom sa att jag skulle fortsätta smörja in mig och äta ibumetin 3gr om dagen tills värken var helt borta! Efter 9-10veckor så försvann smärtan helt! Men det även tack vare att det var jullov då och jag inte gjorde annat än att sitta i soffan och varken bar eller gjorde något tungt med armarna.
Har nu börjat få problem med nacken igen och är stel och konstig, men kan iallafall vrida på huvudet som jag inte kunde förra året. Men tänker iallafall inte söka läkarhjälp för man blir ju nästan kallad Idiot för att man har ont!

En sak som jag även tänkt på är att sjukvården tar till undanflykter och bryr sig inte om att undersöka en person eftersom dom ser på personen vad det är för fel. Personen är så kallad överviktig, och då säger dom att problemen försvinner om dom bara går ner i vikt! Ah jo visst, det kanske har lite med saken att göra. Men det är inte hela historien! För det är nämligen en person som står mig nära som råkat ut för detta ett flertal gånger! Och jag vet att personen i fråga har problem, och det har INTE bara med övervikt att göra!

Du kan ju ligga döende utan att få någon hjälp? Och det är bevisat ett flertal gånger! Kommer inte ihåg riktigt när det var men det var ju för ett år sen eller var det var en grabb som ringde och ville ha en ambulans för att han hade ont i bröstet och hade svårt att andas. Vad hände med honom, han blev nekad ambulans och dog samma kväll!
Även en ung flicka som fick en sax i huvudet blev nekad ambulans och var tvugna att komma in på annat sätt, trots att mamman(eller om det var pappan) inte hade någon bil vid tillfället!
Flera sånna här historier finns, och bara under något år så har det blivit såhär! Är det då meningen att man ska känna sig säker i sjukvården? Nae det gör verkligen inte jag! Aldrig att jag skulle få för mig att söka läkar hjälp igen för smärta eller liknande!

Nu säger jag inte att Alla läkare är såhär, finns säkert några där ute som verkligen bryr sig och gör Allt för att få sin patient att må bra! Jag har bara varit med om 1läkare som brytt sig under alla dessa år och gånger jag sökt hjälp för smärtor. Och så ska det väl ändå inte vara? Nae jag tycker faktiskt att dagens samhälle, då speciellt sjukvården får en spark i röven rent ut sagt och kommer ut bryr sig om folket!
Jag blir faktiskt riktigt rädd och ledsen över att sjukvården är såhär! Sjukvården ska väl finnas där för en och hjälpa en när man har ont och vill blir av med sin smärta?

Jag känner mig iallafall Inte säker med dagens sjukvård! Gör du det?

♦ Let's go!

Snart bär det av till stan och gå på utbildningsmässa! Fick låna bilen idag så det är skönt slippa passa dessa nedrans bussar! Sitter just nu och väntar på att motorvärmaren ska gå ett litet tag till så jag kan sätta mig i en varm och skön bil! ;) Så fördriver tiden med att kolla på Lyxfällan och tycker det är hel sjukt att folk kan låta sin Ekonomi gå så åt helvete rent ut sagt? :o

Idag blev det ett par vanliga mörkblå jeans, grått linne och svart skjorta! Både ''Snyggt'' och bekvämt! :)


Me today!

♦ Good night Loves!

Ja nu tar jag och säger godnatt! Imorron blir det utbildningsmässa på gymnasiet! Kommer då massa från olika skolor som man kan prata med, och eftersom jag funderat på att plugga vidare så tror jag detta är bra att gå på och se vad som finns!
Kanske även tar och fixar om headern imorron också, men får se om jag orkar! ;)

Har ikväll skrivit 2tidsinläggda inlägg som kommer under morgondagen! Ett är om dagens sjukvård, då mina egna åsikter och erfarenheter. Och ett annat inlägg med en riktigt fin låt som stämmer in till 100% på mig!


♥ Kvällens hoppträning!

Hade världens bästa Sabban ikväll! Var riktigt länge sedan jag hoppade henne, men det gick riktigt bra trots allt! Dock så hoppade jag före henne X-antal gånger och så gjorde Sabban en tvärnit, kastade sig rakt upp och rakt fram, blev lite sådär chokad men det gick bra! :D Är verkligen super nöjd med träningen! Vi hoppade en kombination med 2galoppsprång mellan, första hindret kom till slut upp till 1m och andra 1.10. I början var det bara små kryss! Sedan hoppade vi första hindret i kombinationen och sedan ett hinder vi inte hoppat tidigare på medellinjen, snett, ganska nära ur svängen! Det var där första gången hon tvärnitade och kastade sig över! Men andra gången gick det super bra!
Och så söt hon var mot slutet! Hon är mörkbrun, med på slutet så var hon vit på bogen och frambenen, så söt! :') Och självklart så hittade hon ju var havren var när vi kom in i stallet och jag skulle stänga stalldörren(hon stod i stallgången eftersom hon har ett föl inne hos sig så är det lättare att ta av henne utanför och ta på täcket!) Och att hon hittade havrehinken var ju svårt att glömma, för den skulle hon i nästan hela tiden! Sötnosen! :'D


En bild på sötaste tjejen innan ridpasset! :D♥

♦ Upp, upp & iväg!

Ja, snart bär det av till hoppträningen! Är sjukt laddad, ska blir så fruktansvärt kul! Men kanske inte riktigt kul med tanke på det fruktansvärda vädret! Men det tar inte så lång tid innan man blir varm när man sitter på hästryggen! ;)

Och jag och min klasskompis kom underfund med att vi har väldigt torr humor idag! Satt och skrev en massa anteckningar ifrån tavlan som våran religion lärare skrivit! Vi pratade idag om judendoman och kom in på Moses. Och då skrev han ''Moses mor lade honom i en korg och satte honom i nilen'' eller något i den stilen, och när han sedan skulle säga den meningen blev det ''moses mos lade honom i en korg och satte honom i nilen'' och ja både jag och min kompis tittade på varandra och började asgarva! Dock var det bara vi 2 som hörde vad han sagt! Väldigt konstigt med tanke på att resten av klassen som bara består av killar brukar reagera på såna saker! Men vi satt iallafall minst 10min och bara skrattade och en som satt bakom mig frågade vad som var så fruktansvärt kul, ''Moses mos'' sa jag bara och skrattade, ''han sa moses mos'' sa jag sen och ja, då förstod han eftersom han också började garva! Ja, vi kom underfund med att vi har väldigt torr humor! ;)

Någon mer som har sådan humor?


*Gammal bild ifrån typ 2008?

- 24!

Ja, kan det vara kallare än såhär? Sitter ju och har ätit frukost och väntar på att bussen ska gå till skolan, eller väntar och väntar, kan ju alltid hoppas att den inte kommer så man kan få vara hemma och sova? Men sådan tur har man ju sällan! Typ aldrig! Men men, mätaren visar iallafall på -24grader och jag lär dö(!) om buss skrället inte är i tid! Suck! -.- Hatar att åka buss på vintern eftersom dom ofta blir sena tack vare väglaget!
Men men, sedan blir det stressigt hemma, kommer hem halv 5, och måste direkt hoppa i ridkläderna och slänga i mig maten för vid 10 över 5 så blir det att åka iväg på hoppträning! Wiiie!! :D Längtar faktiskt!!

Nae, nu orkar jag inte skriva mer, fryser nästan fast här på stolen som jag sitter på. Ha en trevlig dag i ''värmen''

♦ It's to bad

Verkligen inte orkat att blogga något idag, varit trött och seg hela dagen så bara latat mig i soffan, som vanligt! Men följde även med pappa ut med hundarna en kort sväng i samhället, blev inte så lång pga att det var svin kallt! När pappa gick upp vid 8-9 imorse så var det 27minus ute! Och när vi gick var det ca 12 tror jag, men det bet ändå i kinderna! Imorron blir det skolan som vanligt, och jag som skulle pluggat på mitt projekt arbete i helgen sket sig totalt! Har verkligen inte haft någon ork! Och i veckan blev det ju heller inget plugg pga att jag låg i magsjuka! ... Suck!

Puss&Godnatt på er alla, hoppas ni får en trevlig måndag imorron!

♦ Hard Work!

Blev jobb mellan 11 och kvart över 3 idag! Helt okej trots magvärken, men mår ju som sagt betydligt bättre nu! Men fy blev helt slut endå! Och dagen började inge vidare! Eftersom jag sov hos älsklingen inatt så fick jag ställa bilen på ett annat ställe eftersom jag inte har en chans att komma upp med bilen dit han bor eftersom backen går rakt upp! Så när jag kom ner imorse till bilen låg det ett bra täcke på bilen! Första gånge någonsin eftersom den annars står i carporten hemma! Men endå skönt att kunna sätta sig i en varm bil eftersom vi har motorvärmare i bilen så hade jag ställt den kvällen innan!
Men var inte direkt så kul att åka dit igår kväll! Låg i 40-50km/h hela vägen eftersom det snöade som satan och var mörkt! Var inge vidare att köra i om man säger så! Men jag klarade mig helskinad samt bilen! ;)
Nu blir det Gladiatorerna med pojken och föräldrarna, kanske små tittar lite på Live hoppningen på svtplay. Hih hörde precis att det inte var populärt hos pojken när han sitter här jämte! ;) ♥


*medans jag väntade på pojken som skulle visa vart jag skulle ställa mig!

* Har full förståelse varför pappa ville ha en carport! Bilen lixom, försvann?

♦ Noo school

Blev ingen skola för mig idag, mår betydligt bättre men har fortfarande fruktansvärt ont i magen, eller ja det kommer och går. Sitter nu iallafall i soffan oc tittar ut på den fruktansvädra snön som lägger sig på marken! Suck, så sjukt trött på snön nu så jag spyr på't! Skulle inte göra det minsta om det bara försvann sådär på någon minut? Var tänkt att jag skulle ta bilen ikväll till pojken så jag kommer hem imorron efter jobbet, men vetifasen ännu, får se hur vädret blir senare!


♦ Godmorgon!

Godmorgon på er! Ligger här i min säng och mår inge  vidare! :( Visst jag mår bättre än jag mådde igår men fortfarande inte helt okej! Blir nog iallafall ingen skola för mig imorron för ''säkerthetsskull'' och på lördag blir det jobb om jag nu är pigg vilket jag hoppas! Igår gjorde jag inget mer än att ligga i soffan hela dagen, plus att jag var ensam hemma ett tag då mamma var i stan och handlade lite. Idag blir det väl samma att ligga i soffan och förhoppningsvis orka plugga lite vilket verkligen behövs.. :( Suck!
ps: Saknar min pojk massa! :(


*Gammal  bild*

♦ Sjuk ..

Tydligen är det inte meningen att jag ska få vara frisk? Var förr förra veckan då var jag illamående och feber, och nu har jag  antagligen fått det som mamma hade i söndags och fram till igår.. Alltså Magsjuka...... Fan man ska tydligen inte få vara frisk någon gång! Gick upp som vanligt imorse och tänkte att jag kanske mår bättre efter att jag ätit lite, hopplöst, åt en halv macka sen höll jag på att spy. Peppar peppar ta i trä har jag inte spytt ännu men varit nära ett antal gånger! Suck, så blir ingen praktik för mig idag, antligen inte imorron heller tyvär! :( Skit också! Jag vill INTE vara sjuk för F*N!!!!