Safe heaven!

En film jag verkligen rekommenderar till fredagsmyset är filmen Safe Heaven! Helt underbar film som innehåller både spänning och romantik och med en liten tvist i slutet! Kan verkligen rekommendera denna stark! 

Bild:Google 

Uppdate

Mammas lilla plutt har blivit jätte snorig stackarn. :( Som tur är har han ingen feber men får fortsätta hålla koll, märks att han blir störd av den snoriga näsan, men som tur är så är han lika glad ändå än så länge. :) Mammas plutt<3
I onsdags var det träning på rehab som gällde igen, hoppas verkligen att kroppen blir bättre snart, men tyvärr har det gått utför, knäna har börjat krångla igen efter att jag sluppit det i flera månader, även rygg, nacke och höfterna har börjat igen.. Men men, någon gång ska det väl blir bättre....
Blir tyvärr inte så mycket bloggande just nu pga plugget samt lillen, men snart igen så! ;)
 
En glad liten snoris! <3
 

Boozt.com

Jag ger alla mina läsare 5% rabatt på hela sortimentet!
Allt du behöver göra är att ange rabattkoden: boozttd
Klicka HÄR för att komma till hemsidan

Super rea! 70%

Nelly.se har nu världens super rea med 70% på märkena Notion 1.3 & Estraduer!
Klicka HÄR för att komma till sidan! 
 T.ex denna super söta klänning för bara 59kr!!
 
Eller denna keps för också endast 59kr!!
 

Du är det absolut bästa som hänt mig!

Här kommer andra och sista delen av bilderna jag valt ut som min bror har tagit. Visst är dom helt underbara! :D <3
Foto & Redigering: Jonny Hilding!
All kopiering anmäls!!
 
 

Det finaste jag har!

Här kommer första delen av bilderna jag valt ut som min bror har tagit. Visst är dom helt underbara! :D <3
Foto & Redigering: Jonny Hilding!
All kopiering anmäls!!
 
 

Ojojoj

Lilleman som vara är 12veckor, han blir 3månader nästa vecka, flyttade för första gången på sig idag! :o 
Först låg han som på bilden nedan.... 

 
Och helt plötsligt ligger han såhär?! 


Kollade på honom och sättet han gör detta är att han drar upp benen mot magen ungefär som om han har jätte ont i magen för att sedan på nått sätt flytta på sig? 
La tillbaka honom flera gånger och plötsligt börjar han igen och flytta på sig?
Mammas älskling! <3


Gårdagen

Igår var mamma och jag i Vimmerby en sväng då hon skulle hämta sina nya glasögon, och då passade hon även på att bjuda på en fika vilket var mysigt, lite kvalitetstid med mamma. :) Självklart var ju Melvin med också, och efter vi hade fikat så åkte vi till Ica för att handla lite och sedan bege oss hem, kom hem runt halv 2 tiden och då satte jag mig direkt ner och läste en föreläsning innan det var dags att börja med maten, blev ris och kyckling wok som tyvärr inte blev speviellt lyckad,men bättre lycka nästa gång! 
 
Nu sitter jag och gungar på bilbarnstolar som Melvin just nu sitter och sover i, vissa dagar är det enda sättet jag kan få han att sova, samt att jag väntar på att posten ska komma så kanske, kanske jag får bilderna ifrån min bror. Men vi får se. :) 
nae, nu skam jag nog ta mig något att äta, börjar bli lite hungrig nämligen. :) 
 

Melvin 2månader & 20 dagar

Snart är Melvin 3månader, herregud svar fort tiden går, känns ju som om det svar nyss han låg på mitt bröst i förlossningsrummet på BB.
Men tänkte iallafall ta och berätta lite om min lilla pojk nu. Utveckligen går ju så himla fort, nyss var han ju det där lilla knytet som mestadels sov och åt och fortfarande låg i fosterställning. Nu är han vaken 7-8 timmar per dygn, ibland mer ibland mindre och han älskar verkligen att ligga och sparka i sitt babygym. Ser ut precis som om han springer och det går jätte jätte fort, ser jätte kul ut. Detta har han gjort i över en månad nu och det där det östa han vet, det är mycket roligare än att sitta i knäet ibland. Men ibland vill han hellre sitta i knäet, inte ligga då blir han skit sur, utan han ska sitta, upprätt! 
Ler och skrattar gör han även nästan hela tiden, så fort man pratar med honom så får man ett leende, och insuget litet, utan ett stort leende. Och han första leende kommer jag ihåg såväl, dock såg jag det inte så mycket men lite. Vi satt nämligen och fikade med mina föräldrar på söndagen, jag mådde hur dålig som helst eftersom vi hade på lördagen hade åkt hem ifrån sjukhuset på permission(opererade bort gallblåsan och skulle komma tillbaka för att på måndagen ta bort några stenar som var kvar) sambon ringde till avdelningen  eftersom jag hade spytt några gånger och hade efter det jätte ont i magen. Melvin låg i morfars knä och när han sa "pappa han kan" då sken Melvin upp som en sol, och detta var på hans 1månads dag. Och efter denna dag så ler han bara mer och mer och nu skrattar han även, ibland till och med så man hör att han låter "hehehe". 
Pratar gör han även, riktigt mycket och pratar man med honom så svarar han till och med, hur gulligt som helst. Mammas älskade pojk! Han har även börjat att mer och mer föredra pappa före mig, taskmört ;), ibland om han är jätte sur hos mig och ingenting hjälper, sätter jag honom i pappas knä och då blir han skit nöjd och typ hån ler åt mig ser det ut som. Bus pojken! 
 
Ja, detta är min lilla pojk och det är så otroligt mysigt och härligt att följa hans utveckling, det går ju så fort så man måste verkligen njuta av tiden! Det går ju så fort!!
 
hör får ni ytterligare ett smakprov på dom bilderna min bror tog på Lill killen <3 

Äntligen

Äntligen börjar världens bästa serie! Säsong 9 av criminal minds! <3 



Designen

Så nu är designen färdig fixad, eller ja egentligen inte. Har fortfarande inte fixat ordning på inlägg, kategori och arkiv sidorna. Men det får jag ta någon annan gång när jag orkar. ;) Hihi.
Nu ska jag busa lite med Melvin som har vaknat och ligger och ''springer''(han sparkar med benen jätte fort)  i babygymmet och skrattar åt korna som hänger där. Ikväll blir det att ta det lugnt, plugga lite, sätta på en tvätt, duscha. Ja, lugn kväll. Hm jaja så kan det vara ibland. ;)
 
Hedern kommer sedan ändras när jag får bilderna ifrån min bror dock! :)

Sjukstuga var det här

Ja det kan man kalla det, i början av förra veckan blev sambon förkyld och i torsdags/fredags blev jag förkyld och ör det fortfarande, sambon hade det bra och var bara förkyld i typ 2 dagar, jag är fortfarande snorig, slemmig i. Halsen, ont i halsen och fryser. Fuskigt att sambon blev av med det så fort och inte jag. Än så länge mår Melvin bra vilket är skönt, hoppas verkligen han slipper att bli förkyld, dock så har han börjats bli väldigt snorig på morgonen, hoppas bara det inte blir värre än så. 
Idag står plugg på schemat, moment 3 har nu börjat och denna gång ska jag inte hamna på efterkälken vilket jag gjorde på moment 2, men det pga att jag födde barn samt att jag opererade bort gallblåsan. Men denna gång ska det förhoppningsvis inte komma något emellan.
btw, hoppas även att bilderna min bror tog på Melvin i julas kommer snart, ska bli så kul att se dom, såg dom bara lite snabbt på kameran men hoppas dom kommer snart, är så spänd. Samt att vi ska beställa lite bildern tänkte vi. Så bara att vänta, ha det så bra så länge, puss och kram! 
 
lilleman somnade i pappas knä igår <3

Ny design

 Som ni ser har det kommit upp en ny design på bloggen, men dock så är det mycket kvar att fixa, men tar lite efter hand. Ingen stress liksom. ;) 
puss på en så länge!
 

Underbara unge!






Smetfördelare!

 
 
Hittade världens smartaste grej! En smetfördelare, hur smart är inte detta? Perfekt för den som gillar att baka! 
Klicka på bilden för att komma till sidan!

Bloggen

För tillfället hinner jag inte med bloggen så mycket som jag skulle vilja. Jag väljer nu först och främst att lägga mesta delen av mina dagar att vara med Melvin, och dom gångerna han sover då jag hinner annat prioriterar jag just nu att plugga. Det är viktigare än bloggen. Men när jag har tid så kanske det kommer ett inlägg eller två. :) kram på er så länge! 

Lillpojken somnade i soffan imorse<3

Mammas älskling








Nybadad pojk <3


Nybadad snygging igår kväll <3

Vill ha

Kollade lite på H&M förut och hittade 4st leggings till mig som är så sjuuuukt snygga! Mönstrade leggings är verkligen det snyggaste som finns!! 




Hittade även lite till Melvin som han sa han ville ha ;) 






Members.com

Hittade en sida, Members.com, det är en sida där du som medlem kan hitta en massa bra erbjudande med upp till 80% rabatt på kläder, resor, heminredning m.m.
Klicka HÄR för att bli medlem för att ta del av dessa otroliga erbjudanden!
 
T.ex. denna snygga bh kan bli din för endast 59kr, ordinarie pris är 199kr och det är då hela 70% rabatt! Helt galet. Men skynda denna kampanj gäller endast 4dagar till.
Eller denna grymt snygga jeans, finns i flera olika färger, för endast 279kr och ordinarie pris är 799kr, alltså hela 65% rabatt! Men skynda, kampanjen gäller endast i 4dagar till.
 

Gos unge!



Idag har vi för övrigt inte gjort så mycket, vaknade vid halv 10 och då hoppade jag in i duschen direkt och sedan vid 11 kom mamma och pappa på fika, dom var, som dom sa, Melvin sjuka. :p Dom åkte hem lite efter 2 och då åkte sambon, pojken och jag in till stan direkt då en kompis fyllde år(sambon gamla klass kompis) så vi var bjudna på fika hem till dom vilket var trevligt! Vi var tyvärr tvungna att åka hem ganska tidigt då det skulle komma någon som skulle köpa en såg av sambon men som senare inte kunde komma ändå.
Nu sitter vi här i soffan och tar det lungt, pojken ligger här i jämte inlindad i min filt och sover, som ni ser på bilden! :) skrutt unge! <3 

Missa inte Nellys mega rea!

Klicka HÄR eller på BILDEN för att komma till hemsida och börja shoppa!
 
 

Mys dag!

Idag har vi haft en riktig mysdag, eftersom sambon har varit ledig dom här mellan dagarna och tog ut ledigt även igår och idag så blev det att vi idag tog en liten familjedag. Jag gick upp vid halv 10 ungefär och sambon någon halvtimme senare. Och fram till ungefär halv 1 låg vi i soffan och kollade på tv, bl.a. Marmaduke som gick på fyran. Sedan fikade vi lite och efteråt så spelade sambon lite musik för Melvin och sjöng lite, och det var populärt hon pojken! <3 
Medans dom hade lite egentid passade jag på att ta tag i disken som växte,(a vi har diskmaskin, men var sånt som inte bör köras i diskmaskinen) och när det var klart så va pojken hungrig, så nu ligger vi två här i soffan och pojken har somnat. Men han kan behöva sova så låter honom ligga kvar här eftersom han varit vaken från halv 10 och sovit ungefär 1,5 timme bara. <3 
Och nu är sambon nere i källaren och jobbar, han håller på och borrar så det vibrerar i soffan och låter högt. 
Väldigt skönt att pojken kan sova vare sig det är högljutt eller inte! <3

Världens finaste pojkar! <3

Btw, var i stan igår och mätte och vägde pojken och han väger numera 5520gr och är 57cm lång. Och för två veckor sedan vägde han 4800gr och var 55cm lång, så växer gör han! <3



Nyårsfirande!

Ja igår var det som sagt nyårsafton och det spenderades med några vänner, vi var här och vi bjöd på mat. Bestod av kyckling som legat i marinad, klyftpotatis, kall sås och sallad. Själv tycker jag det är riktigt gått och eftersom jag gör kycklingen i ugnen blir den saftigare än om man steker tycker jag personligen. 
Efteråt tog vi det lungt, kollade på film och pratade. Sedan blev klockan tolv och det var dags för fyrverkerier. Lill killen hade somnat så jag hämtade babyvakten och tog med den ut så jag kunde höra om han vaknade, vilket han inte gjorde. Vilket var skönt med tanke på hur väl smällarna ändå hördes in. :)



Vi kom väl i säng runt halv 2 och ja jag somnade näst intill direkt efter att Lill killen ätit. 
Riktigt trevlig nyårdafton, pojkens första! <3

2 månader


Förstår verkligen inte att han redan är 2 månader mammas och pappas finaste pojk!