Underbar lördag!

Igår var vi som sagt tidigare på Elmia i Jönköping. Var där med bästa pojken och vi åkte hemifrån runt 9, samt stannade i verkebäck för att hämta en släpkärra och sedan i Eksjö för att gå in på Dollarstore åt min bror och köpa några tavlor. Väl framme vid Elmia så fick vi gå en bit då vi hade släpkärra med och inte ville trängas med alla dessa bilar. Och innan detta satt vi i bilkö i kanske 10min innan vi ens kommit in i själva Jönköping. Kul värre! Sedan fick vi även stå ungefär 15min utanför och vänta på att komma in och köpa biljett. Jätte kul när det blåste svin kallt!
 
Inne var det riktigt rörigt, som förra året. Mycket folk, vet inte vart man ska gå, och så missar man ändå hälften. Men hittade i alla fall mina drömbilar som jag mer än gärna tagit med mig hem. Dock så gick det inte. Suck. Bättre lycka nästa gång kanske? ;) Vi gick runt i dessa olika hallar ungefär fram tills halv 3-3, och vi kom fram runt halv 12. Så blev en lång dag trots allt! Hittade även två fina plagg! Ett linne där det är ett Jack Daniels märke på eller hur man ska förklara. Sedan världens snyggaste tjocktröja där det står ''Fuck you I drive Volvo'' bak! Kärleeek<3
Vackra tröjan! ;)
 
Efter Elmia begav vi oss till min bror i Mullsjö då vi skulle hämta ett bort och stolar till min andra bror här hemma. Så väl där blev vi bjudna på god mat. Eller ja, min brors uppdelning var att han diska så stekte jag kycklingen. ;) Men helt okej ändå. Han hade även besök av en gammal barndomsvän som jag även känner, och hans flickvän var med samt min pojk då såklart. Så det var riktigt trevligt. Innan vi gjorde mat följde jag med min bror till en av hans arbetskamrater för att hämta en borrmaskin, samt att vi även handlade lite till maten. Plus att vi hämtade vi brorson så jag fick träffa honom igen. Sötaste skitungen! :D
Maten blev riktigt lyckad! Ris och kycklinggryta. Riktigt gott faktiskt! :) Sedan åkte vi iväg tills hans ex för att hämta bordet och stolarna och efter det begav vi oss hemåt, klockan var då runt 7. Så vi var väl hemma runt halv 11 någonting efter att vi även lämnat bordet och stolarna hos min andra bror.
 
Riktigt trevlig dag måste jag säga! Lyckad på många sätt för min del, pojken håller inte riktigt med. ;) Tihi.
Var även riktigt härligt att träffa min bror igen som jag inte träffas så ofta och även att vi fick lite ''egen tid'' och kunde prata lite i bilen.
 
Nae, nu ska jag fortsätta dampa sönder på skit programmet GIMP som inte tillåter mig att öppna bilderna jag tog igår inne på mässan. Hann redigera 2 innan skiten la av. Måste installera Photoshop CS6 som jag fick av min bror snart. Så bilderna ifrån Elmia får dröja ett tag. Måste klippa och fixa lite innan dom visas. Samt även minska storleken så kvalitén behålls! :)
Bror min och hans son på bilderna. :)
 
 

Katterna 26/3

Visst är dom inte lita söta mina små skitungar?! :) <3

Påväg mot bättre tider!

Ja, äntligen börjar det se ljust ut på min sida. Illamåendet har lagt sig och har bara lite ont i magen och har idag ätit 2rostade mackor, en mugg yoghurt och fått behålla det! Börjar jag blir frisk kanske? Men än tänker jag inte ropa Hej! Det brukar kunna vända på en femöring! Idag har jag tänkt att ta tag i lägenheten som ser ut som hej kom och hjälp mig. Inte så att jag ska damma och hålla på. Men bädda rent, sätta på tvätt, dammsuga och plocka ordning så det blir lite ordning här hemma någon gång! :) Sedan måste vi även storhandla. Suck! Men mat behövs så har väl inget val antar jag? Suck!
 
Nae nu ska jag fortsätta ta det lite lugnt efter frukosten och innan jag drar igång med lägenheten! :)
 
 

Oreda i kropp och hem

Inne på tredje dagen med magsjuka inge kul alls :( trött på den här skiten nu, inte gjort annat än legat i soffan i 3dagar och varit sjukt törstig och hungrig! Skulle kunna dricka en hel sjö känns det som! Men men blir små intag av vatten och nyponsoppa med ca 5min mellanrum. Hej jag vill bli frisk! Inte nog med att jag är sjuk, lägenheten ser ut som ett bombnedslag nu när jag legat och pojkvännen jobbat fram till 9 på kvällarna. Så storstädning står på schemat när jag är frisk! Och måste bli frisk nu! För på lördag ska vi till Jönköping och elmia, först hälsa på min bror och sedan till elmia och kolla på bilar. Och jag vill ju inte riktigt va sjuk då! :( blää... Nä nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och hoppas jag mår bättre någon gång.

En bild på mitt lilla Kex som väntar på att matte ska somna eller titta bort så hon kan sno mina sugrör!


Hatar att vara sjuk!

Ja, vem hatar egentligen inte att va sjuk? Dock mår jag bättre än jag gjorde igår och har fått behållit det lilla jag fått i mig som just nu bara är en halv mugg nyponsoppa, ett halvt (stort) glas vatten och ca 3st smörgåsrån sedan runt kl 10 halv 11. Dock är jag trött, ont i kroppen och ont i magen och hungrig... Men vågar inte äta så mycket mer än smörgåsrån, sedan typ bara smutta på drycken och ta små små bitar av smörgåsrånen.. Så ja, egentligen var det meningen att jag skulle rida igen en hopplektion ikväll, men känns inte som någon vidare bra idé riktigt.

Tur att jag har en söt katt som håller mig sällskap i soffan <3


Nitlott som vanligt!

Visst, jag blir inte förvånad att jag som vanligt har otur.. Jag är en stor nitlott hela jag?! Nu till poängen! Mamma har/är genomförkyld, pappa börjar bli förkyld, pojkvännen har varit förkyld, mormor har/är förkyld. Jag har lyckats hålla mig ifrån förkylningen. Istället drog jag nitlotten och åkte på magsjuka! Kan mycket väl höra ihop med att jag mått lite små illa och kallsvettats som senaste dagarna.... Suck! Inte kul alls! Hatar det verkligen! Men men, hoppas ni mår bra iallafall! :)


Tjuvtitt!

Här får ni en liten sneakpeak på kissarna! Resten kommer imorgon! ;)

Kiss it goodbye

Nickelback är helt klart min favorit grupp, och nu har jag hittar en ny favorit låt med dom!
 
 

Jävla skit!

Usch mår så jävla illa så det är sjukt! Mått lite små illa var dag men idag, och även i fredags mår jag riktigt illa samtidigt som jag kallsvettas ... Inge vidare.. Jävla magsår som kommit upp igen, det och stress och oro är ingen vidare kombination.... Suck men sånt händer igen. Förövrigt varit hos läkaren idag, öka medicineringen ytterligare :( men men. Nu ska jag fortsätta kolla på the Vampire diares och hoppas jag mår bättre ikväll!...


Mattes bebis <3

Världens gosigaste katt! Kakan <3


Panik uppvaknande delux!

Ja, att drömma att man ska färga håret blont och det blir allt annat än blont. Utan helt enkelt spygrönt?! Och trots att jag la i massa massa slingor så blev det ändå bara spygrönt i massa olika färger? Snacka om att jag fick panik när jag vaknade i morse. Var tvungen att rusa till närmaste spegel för att se om det verkligen var sant eller inte. Som tur var så var det bara en dröm! Vilket var riktigt skönt faktiskt! Aldrig varit så lättad i hela mitt liv kan jag säga.
Typ liknande denna färg hade jag i drömmen? Kanske Iiinte riktigt min färg! :O Eller? ;)

Sunday!

Dagen har spenderats hemma hos mamma och pappa närmare hela dagen så pojkvännen hjälpt min bror i huset. Så nu fick jag även lite mera hjälp av pappa ang CSN och pappa och jag var även ute och gick med alla hundarna en sväng. :) jag tog Arrak och Galaxy, och pappa tog Aslan och Pumba. Och måste verkligen se till så att mamma tränar Galaxy till att gå i koppel, visst han är valp men man måste börja lära dom någonstans. :) Min bror och hans sambo bjöd på mat innan vi åkte hem till mamma och pappa igen för att hämta sågspån och min efterlängtade systemis! Mamma har lånat den sedan oktober typ?! :O Så idag fick jag iallafall tillbaka den ;) Väl hemma så bytte jag direkt åt råttorna, så nu har dom ny och fräsch sågspån i buren igen. :) såg även att jag måste köpa en ny vattenflaska då dom mer eller mindre gnagat bort nästan att plast runt? (Se bild) men men, nu ska jag fortsätta glo på film och sedan bli det att sova. Imorgon är det jobb mellan 15-18 som gäller, så ingen ridning för mig :( men pengar behövs och jag älskar mitt jobb så! :) Bara hoppas att inte min förkylning blir värre?! Ont i halsen räcker gott och väl! :(


Strula?

Funkar att skriva!


Hej äckel!


Jag skulle ju inte!!

Jag som inte skulle bli sjuk sa jag ju! Ändrade planer! Igår efter jobbet mådde jag relativt bra, under jobbet hade jag lite ont i magen men inte så farlig. Men efter jag varit hemma ca 30min så fick jag fruktansvärt ont i magen och mådde så illa så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Illamåendet försvann efter ett tag men jag fortsatte ha ont i magen och började frysa nått förbannat. Jag hade min ziperall på mig och jag brukar oftast inte frysa när jag har den på mig. Plus att jag hade en filt på mig?! Så ja, jag blev sjuk! Fick även ont i halsen på kvällen så nu sitter jag här och har ont i halsen och fryser. Inte riktigt vad jag tänkt mig! :( Men men, sånt är livet ibland... Idag är jag ensam hemma, pojken är hos en kompis och hjälpar honom i lägenheten, så får se när han kommer hem. Och imorgon ska pojkvännen till min bror och hjälpa honom så jag åker hem till föräldrarna under tiden. Ska be pappa om hjälp att kolla på CSN åt mig, då jag fattar noll. Sedan har mamma bestämt att jag ska köra slut på lillskiten då han går henne på nerverna nu när hon är genomförkyld. Han är ett litet energiknippe, och när mamma är förkyld så är hon verkligen riktigt förkyld. Så ja, jag ska ta hand om lillskiten då och se till så han sover gott ett tag framöver! ;)
 
Nae nu ska jag ta mig ett äpple och komma på vad fasen jag ska göra?! Inget bra på tvn och ingen ork att göra något. Ska bara ligga här i soffan, hålla mig varm och hoppas förkylningen går över någon gång..
 
Galaxy, mamma o pappas nya valp. Lillskiten som jag ska ta hand om. ;)

If only...

Inatt var du hos mig, inatt var du bara min, du var glad, du var lycklig, du var frisk och du mådde bra. Inatt ville jag inte vakna upp, rädd för att förlora dig igen, jag ville vara där med dig, bara du och jag och ingen kunde ta det ifrån oss. Jag önskar mer än någonsin att du låg här i min famn, kan inte fatta att efter 7år så gråter jag fortfarande som om det var igår jag förlorade dig. Älskade, fina underbara vän, jag älskar dig och jag saknar dig enormt!
Du lämnade ett djupt hål i mitt hjärta när du försvann, ett tomrum som ingen kan fylla! <3
R.I.P Narbonne'd Eydrik 20/7-06


Soffläge!

Kexet och jag har intagit soffläge och ligger och kollar på Andar, finns dom? Och bara myser, torsdags mys! Maten jag lagade idag, ugnskyckling, klyftpotatis, kall sås och sallad var verkligen super gott må jag säga, så jag är hel nöjd! :)
Nae nu ska vi fortsätta mysa, höra någon annan gång :) <3


Torsdag Redan?!

Vart försvann veckan? Det är redan torsdag? Känns som om det var måndag nyss. Men men idag var tänkt att vara en lugn dag, bara sitta hemma eftersom jag inte hade annat planerat men planerna ändrades då mormor ringde runt 12 och frågade om vi kunde handla åt henne ikväll, men jag sa att vi lika gärna kunde åka på en gång då jag ändå hade bilen hemma. Så körde henne till Willys så hon fick handla, och efteråt bjöd hon och morfar på fika så jag satt där till för ungefär en timme sedan. Riktigt trevligt! :)
 
Nu för resten av kvällen består av matlagning, tänkte laga lite ''fest'' mat. Haha nej men det blir kyckling i ugn som legat i marinad under dagen, klyftpotatis, kall sås och sallad. Kommer nog bli toppen tror jag! :D Efter det står dusch och så ska jag och pojken till en arbetskompis som sålde några drakar som han var intresserad av, så han skulle kolla på dom. Imorgon består dagen av jobb, i alla fall mellan 9.45-15 vilket jag älskar! Sedan helgen vet jag inte riktigt vad det blir, ev att åka hem till föräldrarna och äta, och pojken skulle ev hjälpa min bror i huset. Men får se hur det blir. Kram på er så länge!
 
Bjuder på en ''gammal'' bild på Arrak, Pumba(i famnen), Aslan och Mischa <3

Psst!

Håller just nu på med en ny design, tänkte bara skvallra lite! ;)

Dagens inspiration!


The Vampire Diaries

Orken är på noll, fryser, är varm och ont i magen, vägrar bli sjuk! Så dagen kommer spenderas i soffan och kolla på världens bästa The Vampire diares! <3


Life is not easy...


You know you got it!


Hoppträning 18/3

Hoppträningen igår kväll var allt annat än värdelös! Så himla otroligt bra gick det! Så jävla nöjd att jag kan leva på denna känsla ett bra tag framöver nu! Finaste Underbaraste Häst! Orizaba <3
 
Uppvärmning:
Vi började att rida fram i alla gångarter, fokuserade mycket på att få hästarna framåt och att dom lyssnade. På volten gjorde vi även att vi red öppna på den öppna delen av volten, in mot ridhuset, och mot den stängde delen, mot utgången av ridhuset, så ökade vi på ganska bestämt. Sabban var lite loj och lyssnade inte riktigt först men till slut gick hon super. I galoppen fokuserade vi mycket på att ha en jämn galopp samt att hästarna lyssnade mycket tillbaka och framåt. Vi galopperade även över 3 bommar.
 
Hoppningen:
Vi började med att hoppa 3små hinder, en studs serie, på ca 50cm. Vi hoppade detta 2-3 gånger innan vi fick testa att ha armarna rakt ut när vi hoppade över serien, detta gjorde vi några gånger och det gick riktigt bra trots att jag var lite nervös innan, men riktigt skoj och riktigt bra att träna balansen genom!
Sedan gick vi över till att hoppa ett kryss - galoppsprång - räcke på ca 70cm någonting. Och sedan till min stora skräck så blev det en oxer! Jag har som sagt fått en klump i magen så fort ridläraren satt upp en oxer men inte denna gång, vi som sagt liten klump i magen när jag såg att hon gjorde en oxer. Men sedan försvann det! Detta gick så fruktansvärt bra! Hoppade detta kanske 5-6gånger och jag var inte rädd en enda gång. Trots att hon stannade en gång, dock mitt fel då jag hade tankarna på annat håll när vi hoppat krysset, hade inte riktigt farten uppe, så den tar jag på mig. Men annars, GUUD så fin hon var! Och vi avslutade med att oxern låg på hela 1.10?!?! Kan inte komma ihåg när jag hoppade det senast utan att vara rädd. Var några år sedan om man säger så! :o
 
Så ja, denna hoppträning var helt otrolig, kommer kunna leva på denna underbara känsla en bra tid framöver! Jag somnade med ett leende på läpparna igår kväll! Så himla nöjd! :D
 
Världens finaste bästa häst! Bild från sommaren 2010
 

En bild tagen ifrån videon! Näst Sista språnget på 1.10! <3

Lycka!

Att hoppa en oxer på 1.10 utan att va rädd, kommer leva länge på denna känsla! Älskade underbara häst!


Som jag längtat!

Hoppträning ikväll! Känns som en hel evighet sen! Men ikväll smäller det!! :D


Big topp, uggs, so right!


Everything happens for a reason

Jag är en sådan person som tror att saker händer av en anledning. Att man t.ex. flyttar dit man flyttar, handlar där man handlar, jobbar där man jobbar, att man träffar dom man träffar, att går i den skolan man går i. Jag tror att det finns en anledning till varför saker händer, saker som ändrar ens liv, att man träffar vissa personer som får sån betydelse i sitt liv trots att man kanske inte riktigt känner så väl. Det finns så många exempel på saker jag tror händer för en anledning, som att universum har någon plan för ens liv. Ja detta låter töntigt, men ändå, jag tror att saker händer för att det ska hända. Att det är meningen att man ska leva på det sättet man gör, för att sedan bli något, något man aldrig riktigt trodde.
 
Ja, nu undrar ni kanske varför jobbiga saker händer i ens liv då. Ja jag tror att man är tvungen att bevisa att man klarar vissa motgångar, för att kunna gå ur starkare ur striden. Att man måste lämna det förflutna bakom sig och ta ett steg vidare, ett litet steg i något som känns obehagligt och läskigt. Men det är ändå detta steg man måste ta för att få reda på vem man är.
 
Vad tror du? :)
 

All this information?!

Ikväll har jag kollar runt på CSN inför framtida studier och vad som gäller med bidrag och lån och sånt. Dock säger detta mig inte så mycket, rena djungeln för mig. Skulle bett pappa kolla på det imorgon då vi egentligen skulle dit och äta mar med min bror och hans sambo. Dock blev det inte så då mamma varit genomförkyld, pappa börjar bli förkyld och pojkvännen är genom förkyld. Och eftersom min brors sambo snart ska ha barn, beräknat komma om 1-2 veckor så tyckte vi inte det var någon bra idé. Så får be om hjälp på måndag efter ridningen tänkte jag, så jag får koll på det där. Men men, idag har jag jobbat, 11.30-15, var lite sådär segt att komma in i ''work-mode'' när man haft ''slö-mode'' i en hel vecka. :P Men det gick super som vanligt, älskar mitt jobb! Har även 1 dag nästa vecka jag ska jobba, inte helt fel!
Och för att tillägga, jag håller snart ärligt talat på att amputera hela vänster ben! Vet i fan vad som har hänt. Förbannat ont i foten och det blir bara värre, ont och ont, men som en molnande känsla, svårt att förklara men det gör så jääää**la ont....... Och det vägrar seriöst att släppa.. Jävla skit, inte nog med det, nu har det vandrat upp i väster knä, samma smärta, inte lika stark men ändå. God lust att amputera benet i detta läge. Måste seriöst försöka få min läkare att förstå att något är fel. Man ska inte ha så ont i kroppen som jag har. En 19åring ska inte ha såna smärtor och en kropp som en 80åring(kanske överdrivet, men äldre kropp än ålder). Dom tidigare läkarna har ju sagt att det inte är något fel på mig, att jag inbillar mig.. Sure!....... Men men, nu ska jag fortsätta kolla på No strings Attached och sedan sova. Imorgon är en ny dag! Kram på er!
 
Favorite quote!

Color make it work!

 

A good day to kill my foot

Jag och min nu genomförkylda pojkvän var ju på bio ikväll, A good day to die hard! Och den var lika bra som jag förväntat mig faktiskt! Alla die hard filmer är ju bra så varför inte denna med? :)
Nu ligger jag här i sängen och har god lust att kapa av min vänstra fot som nu i över 1 vecka har värkt och varit konstig, eller vristen närmare bestämt! Men men det är sånt man får leva med ibland, börjar bli mer eller mindre van vid att ha ont då jag alltid på ett eller flera ställen har ont......
Imorgon är det jobb som gäller! Och gissa om jag är sådär härligt övertaggad? Inte jobbat på en vecka så jag ser fram emot att jobba några timmar 11.30-15 närmare bestämt! :) nu ska jag fortsätta se lite på tv innan jag förhoppningsvis somnar, puss på er <3


Årets höjdpunkt!

 
Årets stora höjdpunkt är ju såklart Göteborgs Horse Show! Och i år är det senare är vanligt då det är dubbla världscup finaler, nämligen både i Dressyr och i Hoppning! Ska bli riktigt roligt! Som vanligt spenderas dagen i Göteborg med min kompis Emma, och vi brukar åka till Göteborg runt kl 9.00 med buss ifrån Vimmerby tillsammans med andra ridklubben! Så är vi framme i Göteborg runt kl 12.00 och då spenderas det på mässan i några timmar tills själva kvälls föreställningen börjar, som brukar vara runt kl 18.00! Och runt kl 23.30-00.00 brukar bussen gå hemåt! Så lång dag, men såå värt det! :D Så vi är väl hemma i Vimmerby runt kl 3.00 på natten. Så har funderat lite på hur jag ska göra eftersom jag har mer än 1 timmes enkel bilväg hem. Och mitt i natten, så funderar på att åka hem till mamma o pappa där på natten och sova då jag antagligen lär vara rätt så trött. Så då sover jag nog där och åker sedan hem dagen efter.
 
Tänkte jag skulle bjuda på några av favorit bilderna ifrån förra årets Horse Show!

Love leggings!

Om jag var tvungen att välja mellan jeans, mjukisbyxor eller leggings att bära resten av mitt liv, utan tveka leggings! Helst i alla möjliga färger och mönster! <3

You have to be brutally honest with yourself

Detta är ett inlägg skrivet ifrån hjärtat, för att släppa på en tung sten. Ni behöver inte läsa, jag behöver inte erat medlidande om ni inte riktigt bryr er. Så bryr ni er inte, Läs då inte!
Att vakna med den där ångesten på morgonen, det lilla ångesten som ligger där och pyr, långt inne, ångesten som jag ändå lyckas släcka. På ett eller annat sätt. Men under dagen så byggs den där ångesten upp, den byggs upp mer och mer och vissa dagar lyckas jag tränga undan den. Vissa kvällar bryter den ut, eller åtminstone försöker. Jag är bra på att hålle humöret uppe, jag vet vilket leende jag ska använda för att folk ska tro jag mår bra. Jag har blivit så duktig under åren att inte ens mina föräldrar kan skilja på det, tror inte ens min pojkvän kan skilja på det. Frågan är, kan jag skilja på det? Det är jobbigt, psykiskt jobbigt.
Bild: We<3it
 
Jag är ganska stark som person, jag tar inte åt mig av kommentarer, jag låter ingen trycka ner mig. Jag är en stark person som är rädd för att misslyckas, livrädd för att misslyckas, jag hatar att visa mig svag inför människor. Jag vill framstå som en stark person, hatar att öppna mig inför människor. Eller öppna mig har jag inte problem med. Jag kan berätta om vad som är fel, vad jag tänker på men där tar det stopp. Som om någon psykisk spärr sitter där för att just skydda mig ifrån att vara svag, från att vara sårbar. Det är något som hindrar mig ifrån att prata om det, något som gör mig rädd, osäker på vad människan mitt emot mig ska tänka, jag är livrädd..
Jag har jätte svårt att prata om saker som sagt. Men att skriva ner det. Sitta vid en datorn och med hjälp av tangenter skriva ner mina känslor känns så mycket lättare, så mycket säkrare. Så därför tänker jag nu vara ärlig om en sak, en sak som fortfarande känns som ända smärtlindringen vid svåra stunder...
 
Det är nog inte många som vet detta, vissa kanske haft en aning, men ingen som riktigt vetat. Men en sak som hjälpte mig, hjälpte mig mot smärtan och all denna ångest jag ofta har, var at faktiskt ta det där rakbladet, som låg på skrivbordet och blänkte, trycka det emot huden och sedan skära, skära ett jack i handleden, att för att avleda smärtan ifrån hjärtat och ut till handleden. Det började oskyldigt, bara som en gång lovade jag mig själv. Bara en gång skulle jag göra det. Men så blev det inte..
 
Varje gång när den där ångesten och smärtan kom så visste jag att det skulle släppa om jag bara tog det där rakbladet och tryckte det emot huden så blodet började rinna. Tyvärr så slutade detta funka efter ett tag. Det räckte inte med en gång längre, jag var ''tvungen'' att göra flera för att dämpa smärtan. Jag gjorde allt jag kunde för att dölja det. Hade tjocka armband för att ingen skulle se, så att ingen skulle veta.
Denna bild har Så rätt!
 
Till slut, efter ungefär 1år av detta självskadebeteende lyckades jag faktiskt sluta. Trots att jag mådde som sämst så gjorde jag allt för att inte göra det. Det var svårt många gånger, men jag är glad att jag lyckades! Men tyvärr finns det där självskadebeteendet fortfarande kvar. Det finns dagar än idag när jag mår som värst att jag känner att jag vill överföra smärtan. För inte alls så länge sen så mådde jag så sjukt dåligt att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Jag gick ut till köket, överallt såg jag knivar liggandes, jag greppade till och med en men släppte den lika fort. Jag kastade mig ner på golvet och satte mig i ett hörn och grät. Jag blev rädd. Livrädd för mig själv och tankarna som for runt i huvudet...
 
Det är inte bara detta självskadebeteende jag haft/har, jag har fortfarande ett självskadebeteende som jag fortfarande idag ''använder'' mig av när livet känns meningslöst och allt känns som mitt fel.. Det är detta självskadebeteende som jag tyvärr inte lyckats blir av med, jag kan inte kontrollera det, tyvärr. För när jag mår såhär så spänner sig varenda muskel i min kropp, och för att utlösa denna ''kraft'' jag har just då, är att slå mig själv.. Ja ni hörde det. Jag knyter nävarna och slår mig, oftast i huvudet.. Detta är faktiskt enligt mig svårare att bli av med än att skära mig. För detta, min egen kropp kan jag inte kontrollera, det har sin egen kraft...
 
 
Dessa självskadebeteenden skrämmer verkligen mig, jag är livrädd varje gång jag känner att det brister, jag hatar dessa tankar, men dom finns där, och det finns inget jag kan göra åt det. Men det finns något som skrämmer mig ännu mer, jag tror inte jag berättat detta för någon, jag tror ingen egentligen vet. Tyvärr..
Det finns stunder då jag ibland är helt förstörd och bara gråter som jag känner att fan, det är inte värt att leva, jag har kunnat stirra på en kniv och varit någon sekund ifrån att göra något, något hemskt jag inte vill någon ska göra. Jag har lyckats kontrollera dessa tankar, än så länge.. Men det finns något ännu värre. Dessa tankar kan tyvärr komma när som helst. När jag går till jobbet, när jag kör bil, när jag går i trappan. Ja jag behöver inte ens gråta eller mår skit för att dessa tankar ska komma fram. Det räcker med att jag har en dålig dag så kan dessa tankar komma... Jag är livrädd för mig själv, och en av många anledningar till att jag hellre håller mig inomhus, och inte går ut och går, om jag inte mår riktigt riktigt bra så att säga. Men tyvärr är det för sällan.. Trots medicin..
Detta inlägg har jag inte skrivit för att få massa förstående kommentarer, jag har skrivit detta för att kunna lätta lite på hjärtat, jag vill berätta för alla hur det är att leva med detta. Det är ingenting man gör för att få uppmärksamhet. Detta är något man gör för man inte kan kontrollera det, det går inte. Detta är det enda sättet just då för att ''stänga av'' smärtan för ett tag. Så att man för ett tag kan överföra smärtan till något annat. Och ni som gör detta, detsamma som jag, snälla, sök hjälp, ni behöver det, det räcker oftast inte med vänner och familj, det ligger oftast djupare än så. Detta är något du inte kan klara ut själv.
Om jag kunde, skulle jag hjälpa alla som mår såhär, jag hatar av att se folk må dåligt, jag hatar av att se folk skada sig själv, trots att jag gör det själv.. Men jag ber er, sök hjälp! <3

Inte helt okej!

Det är inte helt okej art vakna 06.30 och inte kunna somna om igen! Dock nu en timme senare är jag ändå rätt pigg men ändå?! Inte okej! Suck! Ont i ryggen har jag fått nu också! Ja ja sånt är livet! Ikväll blir det iallafall bio med pojken, a good day to die hard! :D hoppas den är lika bra som dom tidigare! :) nae, nu kanske jag borde ta något att äta, eller ligga och slöa ett tag till. Hihi (a)


Inspiration!


Nya köket!

Kom på att jag faktiskt glömt att visa hur vårat nya kök blev efter renoveringen! Så tänkte att jag skulle visa några bilder nu så ni får se! Renoveringen tog för lång tid enligt mig, men jag är sån om det ska göras om ska det blir klart Nu, Direkt! ;) Pojkvännen gjorde det mesta såklart! Jag hjälpte till med lite små saker, som t.ex när vi kaklade. Men vad tycker ni? Rejäl skillnad va? ;)
 
Riktigt nöjd måste jag säga att jag blev! Pojkvännen med! Mycket ljusare och större känns vårat lilla kök!
Bänkskivan: Special beställd ifrån Ikea, Valnötsfärgad, ljus
Kakel: Materialmännen(?)
Fläkten: Begagnad ifrån Blocket, oanvänd.
Luckor: Dom gamla, nerslipade och ommålade.
Diskho: Ikea
Handtagen: Ikea.
 

When I grow up

När jag blir äldre, och flyttar till hus har jag bestämt mig för att köpa hund, ja, jobb och pengar är ju ett krav innan också men alltså detta är min tanke och jag har hela tiden varit inställd på vilken hundras jag vill ha. Nämligen en Welsh Corgi Pembroke, verkligen fastnat för denna rasen och det är denna ras jag verkligen vill ha. Sedan har jag ju självklart velat ha en större ras med. Pembroken är ju en liten ras så jag vill även ha en lite större. Helst av allt vill jag ha en Grönis igen. Bellgisk Vallhund Groendel. Men tyvärr är denna ras sönderavlad nått otroligt och dom flesta är världens nervvrak. Tyvärr. Plus att dom i dagens läge är mer pällsbollar än vad dom var förr. Helst av allt skulle jag vilja ha en som Chip var. Men tyvärr får man aldrig en sån igen..
Welsh Corgi Pembroke
Bellgisk Vallhund Groendal. Chip!
 
Jag har även mer än gärna kunna tänka mig skaffa en Borzoi igen, dock tycker pojkvännen dom är lite i största laget ;) Så blir väl ingen sån heller. Eller ja, ska väl inte säga för mycket än i alla fall, vi har inte kommit dit ännu.
Men jag har tänkt och tänkt på flera raser jag kan kunna tänka mig, men inte hittat någon som riktigt är sådär WOOW! Förens nu! Mamma har ju länge kollat på Korthårs Collie och jag har varit lite sådär. Dom flesta är små och taniga och jag vill ha en lite kraftigare. Och nu, när mamma och pappa hämtade lilla Galaxy, en korthårs collie kille på 10veckor så föll jag pladask! Gud vilken underbar liten hund, och han har verkligen öppnat ögonen för mig att korshårs collie inte alls är så dumma trots allt! Såg även hans föräldrar på bilder och dom var också av det grövre stuket som jag gillar!
Har även kollat på kennelns andra hundar och tycker dom är riktigt snygga, inte kollat på så många fler kennlar än dom mamma visat och ingen har riktigt fallit mig i smaken förens denna kennel. Så jag har nog mer eller mindre bestämt mig för att det blir en korthårs collie i framtiden. För denna lilla grabb tog verkligen mitt hjärta och har vägrat lämna tillbaka det. Galaxy kommer ifrån kennel Legendens!
Han är så framåt, livlig, positiv och glad. Precis det jag söker i en hund. Vill inte ha någon tråkig soffliggar hund som är rädd för människor och går undan och inte vill vara bland folk.
Och det som även är ett extra plus för denna ras, är att dom påminner om borzoier, men det smala långa huvudet. ;)
 
2st bilder ifrån Google
Mammas o pappas borzoi Aslan, som ni ser är dom lite snarlika ;)

Kvälls mys

Nu har jag slängt ihop lite neger bollar, duschat och nu ligger jag i soffan och slappar, och så fick jag världens gosigaste katt som kom och la sig hos mig, så nu ligger vi här och myser! Ikväll blir det Grey's anatomy! Kram på er


Go away stupid snow!

Så jävla trött på snön nu! Längtar tills sommaren och man kan gå runt i slitna jeans shorts och en lös tröja och kängor, precis som på bilder!
 

Nickelback

 
En av dom bästa grupperna i världen, min favorit grupp är helt klart Nickelback! Inte nog med att sångaren sjunger så förbannat bra så är låtarna grymma, såklart. Men Inte bara det, texterna dom har och sjunger är texter med stor betydelse, både för mig och även för samhället. Om man lyssnar på texterna dom sjunger i de flesta låtar så finns det en innebörd, en innebörd som man kanske inte lägger märke till första gången. Men om man sätter sig ner och verkligen lyssnar, noga. Vad säger då texten till dig?
''If everyone cared
And nobody cried
If everyone loved
And nobody  lied

If everyone shared
And swallowed their pride
We'd see the  day
When nobody died''
 
Det finns två låtar som verkligen har satt sig på en speciell plats i mitt hjärta. Dessa texter satt verkligen direkt på hjärnan direkt när jag hörde dom och det är låtar som har en stor betydelse för mig, texterna har stor betydelse för mig. Speciell en text från en av låtarna är verkligen speciell för mig, och har blivit mitt motto för livet. ''Each day's a gift and not a given right'' Denna lilla mening i denna enkla sång, egentligen, har fått stort inflytande på mitt liv. Denna mening tänker jag på varje morgon då det känns motigt. Denna mening får mig att orka kämpa vidare.
Den andra låten som fått en speciell plats i mitt hjärta, förklarar mer eller mindre mitt liv ur en annans perspektiv. Jag har haft kämpigt flera år, haft/har självskadebeteende och velat ge upp. Denna låt fick mig att få rysningar direkt när jag hörde den. Bara själva texten ''Well, I know the feeling,  Of finding yourself stuck out on the ledge
And  there ain't no healing,  From cutting yourself with the jagged edge'' denna enkla text i denna enkla låt fick mig att direkt fälla tårar. Trots att jag aldrig tidigare hört den. Den satte sig direkt, direkt på hjärtat, på en speciell plats.
 
 
Sedan finns det en låt, en låt som jag inte tror någon kan säga är rent ut sagt dålig. Utan jag tror att alla på ett eller annat sätt gillar denna låt. Själv älskar jag denna låt! En av dom absolut bästa som dom har gjort! Och en av dom låtarna som verkligen har en innebörd. Texten träffade verkligen så rätt på dagens samhälle. Det är såhär det är, tomma ord, många lovar. Men inte gör något åt det trots att man blir berörd. ''There's bullets flying, through the air,  And they still carry on,  We watch  it happen over there,  And then just turn it off''.
Denna text är så på rätt plats! Vi sitter i våran soffa i vårat trygga hem, ser krigen på tv. Men bara stänger av tv och bryr oss inte mer om det. Även denna text har en djup innebörd. ''How can we fall asleep at night?  When something's clearly wrong,  When we  could feed a starving World, With what we throw away, But all we serve are  empty Words, That always taste the same''
 Lyssna på låten, och bara lyssna på texten, vad säger den dig?

Outfit

Keep it classy,
Never trashy,
Just a little nasty


Dressyrträning 11/3

Igår kväll var det dressyrträning som gällde och det gick så fruktansvärt bra! Inte ridit på 2veckor pga jobb så det var ett tag sen, och såå skönt att komma upp i sadeln igen! Efteråt kände jag mig riktigt lycklig igen, dessa 2senaste veckorna har varit ganska upp och ner, men ridningen igår fick mig verkligen att ta ett stort steg i rätt riktning! Behöver verkligen ridningen för att kunna må bättre och vara den personen jag vill vara!
 
Hade Cito igår, ''Lill'' killen och det var ett tag sen jag red honom men trots detta så gick han super fint! Fick han att gå fram riktigt fint och i skritten slappnade han av och gick super fint! Även likadant i galoppen. Ända vi hade lite problem i var traven, då jag lätt blir att jag spänner både inner och yttertygel lika mycket och när jag ska släppa innertygeln släpper jag även yttertygeln samtidigt vilket resulterar i att han tappar lite av balansen. Men detta är en grej jag verkligen behöver träna på, och i slutet när jag verkligen ansträngde mig för att ha slapp innertygel och spänd yttertygel.
 
Vi tränade ganska mycket på övergångar mellan skritt-galopp, galopp-skritt, arbetstrav-galopp, galopp-arbetstrav. Samt även lite halter och även bakdelsvändningar. Detta gick super bra och han var riktigt fin och lyssnade på mina skänklar och förhållningar riktigt bra. Så är super duper nöjd över träningen igår! :D
 
 
Cito & jag sommaren 2011
Cito hösten 2012, ''Lilla'' killen! :D <3

Arghhhhh

Så jävla trött på min kropp nu! Min vänsterfot beslöt sig i början av veckan att balla ur totalt, gör ont när jag går och när jag är still så kommer en "våg" smärta som slår till i foten! Inte världens skönaste känsla.. Även som vanligt ont i knäna så ingen nyhet. Men inte nog med det, ikväll när pojkvännen och jag kom hem och efter jag ställt in alla matvaror så smällde det till i höften, så nu har jag även ont i vänsterhöften... Suck, så jävla trött på denna ständiga smärta i kroppen som jag hela tiden har. Bara hoppas att min läkare tar mig på allvar som dom tidigare läkarna Inte gjort! Men så kan det vara ibland. Har mer eller mindre vant mig vid att ha ständig smärta som ibland är starkare eller svagare så jag har lärt mig att hantera den så den inte får mig att gräva ner mig ännu djupare än jag redan är....

Men men sånt är livet!


Home sweet home!

Nu är jag hemma hos föräldrarna medans pojkvännen är och hjälper till hos min bror och hans flickvän i huset. Skönt att vara hemma på landet igen och sippe allt stim och stojj! Ska även vara hundvakt åt illa Galaxy medans mamma och pappa åker en sväng in till stan. Så dom slipper ta med honom eftersom han blir åksjuk, lill killen. Vart jobb igår 9.45-14 och efteråt var jag slut mer eller mindre. Energin försvann och foten värkte som stryk. Men men sånt är livet! Går kvällen spenderades hos pojkvännens bror och flickvän och vi kollade på Gladiatorerna och åt pizza innan det bar av hemmåt igen och snabbt hoppa in i duschen och sova. :)
 

Nobody knows, nobody sees


Hard work!

 
Jobbat mellan 9.45-14 idag, och även jobbat hela veckan! I måndags blev det 14-18.15, tisdags 9.45-18.15, onsdag 9.45-13 så jag är super nöjd! Ska även jobba imorgon med, 9.45-14 och jag älskart! Verkligen älskar att jobba och älskar mitt jobb! Förövrigt så börjar jag få ridabstinens så det smäller om det, var liksom 2veckor sedan jag red sist? Känns verkligen som en evighet. :(
 
Mitt humör har förövrigt börjat gå mot det bättre, vilket är skönt! Igår kväll hade pojkvännen och jag mys och pratade massa minnen. Väcker upp massa känslor på nytt om man säger så!
Nu när mitt humör har börjat gå uppåt så har min kropp gått åt andra hållet. Har världens spänningar i ryggen som vägrar släppa, ont i knäet och toppen på allt har min vrist börjat krångla. Igen! Efter typ flera år?! Kan inte minnas när jag senast hade ont i vristen utan att ha stukat den så att säga. Suck, men har snart en läkartid så får ta och ta upp det med henne då, och förhoppningsvis få slut på skiten!
 
Men men, för att liva upp stämningen lite här igen så bjuder jag på en av mina nya favorit låtar!
 
They can't do nothing to you
They can't do nothing to me
This is the life that we choose
This is the life that we lead
So throw your fists in the air
Come out, come out if you dare
Tonight we're gonna dance forever
 
It's hard to get high when you're living on the bottom
You just gotta turn it up loud when the flames get higher

I'm in love!

Mamma och pappa var och hämtade en ny hund igår, och fruktansvärt jäkla söt med! En korthårig collie kille på 10 vid namn Galaxy, han kommer ifrån legendens kennel. En riktig liten charm knutte som tog mitt hjärta direkt! Hehe mamma får hålla hårt i han när jag är hemma ;) skämt o sido. Var hundvakt åt honom ett litet tag idag och han hittade en spännande kompis som såg ut precis ut som honom, det enda som stod i vägen mellan dessa var en spegel ;) ni kan nog räkna ut vad som hände ;)


One time That girl, always That girl

Jag har aldrig varit den som velat vara i storstan, bland folk, bilar, ljud hela tiden. Jag är hellre den som är för sig själv ute på landet, där det är lugnt, tyst, nära till djur och natur. Ja, det är där jag trivs bäst, det är där jag är mig själv! Har bara mer och mer dom senaste dagarna börjat längta tillbaka till det, speciellt när jag är hemma hos föräldrarna. Där det är lugnt, och tyst. Åhh vad jag saknar landet. Har trots att bar bott i stan i ca 6månader och trodde inte det skulle gå så fort innan jag började sakna landet. Men ja så är det.
Det som gör det mest att jag saknar landet är när man är ute och gå. Där man kan gå längs vägen och ha ängar och skog precis jämte sig, ha hunden vid sidan som sällskap och i örat spelas underbar gå musik. Där var det lätt att komma ut och gå, inget som tog emot mer än att man kanske just inte ''orkade'' men ändå kom man ut eftersom det är så skönt! När jag bor här i stan, ja jag vill mer eller mindre inte gå ut och gå, just för att vart man än går så är det människor, bilar, gator, hus. Ja, ingen stillhet över huvudtaget.
 
Det finns såklart både för och nackdelar med att bo på landet.
Nackdelarna: är att det är värdelös bussförbindelse, så körkort och bil är ett måste. Det finns inge (vettig)affär inom gångavstånd. Långt till stan(dock endast 3mil, 30min bilfärd)
 
Fördelarna är att det är lugnt och tyst! Man har naturen precis bakom huset, man kan gå klädd hur som helst utan att folk faktiskt bry sig. När man är ute och går så är man själv!
 
Nu ska jag inte säga att jag vantrivs inne i stan. Det gör jag inte, men vill verkligen inte bo här föör länge. När det är dags att flytta igen blir det ut på landet igen, Utan att tveka! Jag älskar vår lägenhet, verkligen men själva läget. Mitt i gröten ja. Inge vidare. Fördelarna med att bo i stan är ju klart många. Som t.ex. gångavstånd till jobbet, gångavstånd till affärer, man behöver egentligen inte körkort. Man behöver inte vara beroende av bussar. Ja, det finns fördelar att bo i stan. Men nja, detta är ingenting för mig. Jag bor hellre på landet, där är jag mig själv. Jag skulle utan tvekan kunna tänka mig att flytta tillbaka till Hjorted. Förstå rätt nu. Alltså inte hem till föräldrarna. Men alltså eget hus där. Ja, det skulle jag kunna tänka mig, dock tycker inte pojkvännen det han tycker det är för långt ifrån stan. Men men. Hus kommer ju inte på tal förens om några år så än behöver vi inte tänka på det. Usch, Vad länge det kändes. Några år? Usch, det var ingen vidare mening att skriva! :O Men men, så kan det vara!

My life is like one big roller coster

Här snackar vi humörsvägningar om något. Från att gå från att vara glad lycklig och förälskad i livet till att på en sekund vända och bli bitter, ledsen, orolig och känna sig värdelös. Ja så har dom senaste dagarna sett ut, känns som om saker och ting har tagit en vända till det sämre och jag vet inte varför. Tidigare har det räckt med en sömntablett så jag kan somna och sova hela natten. Nu måste jag även ta ångest dämpade för att kunna somna, och vill helst inte ta dessa för ofta då dom kan bli beroende framkallande. Ja, men vad ska man göra?
 
Men men, hela förra veckan så jobbade jag, och denna vecka skulle jag egentligen bara jobbat tisdag, onsdag. Men blev in ringd igår då dom frågade om jag kunde jobba 14-18.15, så ingen ridning för mig igår då. Idag blev det jobba heldag, 9.45.-18.15. Imorron blir det kort dag. 9.45-13. Och nu blir det jobb även torsdag fredag 9.45-14, kanske längre, båda dagarna. Och jag är super nöjd över det! Älskar mitt jobb och älskar att tjäna pengar! Så på den sidan så ser livet riktigt ljust ut vilket är skönt!
 
Imorgon efter jobbet ska jag vara hundvakt, mamma ska till läkaren så jag ska ta hand om nya valpen som dom var och hämtade idag faktiskt! En korthårig collie kille vid namn Galaxy! Har bara sett en bild på han och han ser super söt ut! Men imorgon får jag se honom och det ska blir spännande! Sedan resten av veckan är oplanerad förutom jobb då samt söndag då vi ska fira svärmor som fyller år idag. :)

True!


Sunday!

Idag blev det som sagt bak som stod på schemat, blev 30st frallor, en kladdkaka, 20st kladdkakamuffins samt ca 30st chokladmuffins med strössel! Riktigt nöjd! Utöver detta har jag satt på en tvätt, dammsugit, diskat och lagat mat! Nu ligger jag utslagen i soffan med min onda kropp som värker, eller, konstigt värker, svårt att förklara. Men men, laddar upp inför måndag som är imorgon och är sådär suuuuuuuper taggad inför morgon dagens hoppträning!! :D men nu ska vi fortsätta kolla på Grown ups och sedan sova!


Test om appen funkar

Och den funkar!


Narbonne'd Eydrik

Jag längtar efter dig, och jag saknar dig än.
Du var allt för mig gubben fan vi gjorde allt ihop.
Jag trodde faktiskt att det alltid skulle va vi två ...
Vi var ju gjorde för varann, och du var min bästa vän,
Hur ska de gå när bara du finns i mitt huvud?
allt jag tänker på är dig och det vi gjorde
Det gör ont, själen bara svider,
när jag som vanligt tänker tillbaks i tiden
på tiden det var du och jag, tiden det var vi.
Vill känna lycka med dig igen.
och hålla om dig igen
Jag saknar dig verkligen!
Narbonne'd Eydrik! R.i.p 20/7-06
 

Bak dag!

En söndag som denna har jag faktiskt bestämt mig för att baka, en massa! :D Varit baksugen nu ett tag och nu när vi fått ordning på köket så tänkte jag att jag skulle pappa på! Igår blev det en sockerkaka och idag har jag tänkt att jag ska testa på att baka frallor! Ska även baka kladdkaka och muffins! Får se om det blir något litet också! Men det är sådant som märks så att säga! :) Först ska jag se klart på Vampire Diaries som jag missade igår kväll. Sedan är det bakdags! :D
Resultat kommer ikväll! :) Om jag lyckas få ihop något ;)
 
 

Carrie Underwood

 

All text försvinner som jag skriver i inlägg genom blogg appen?!


Skit kropp!


Saturday!


Friday I'm in love

Fredag idag som sagt, jobbade 9.45-13 helt okej tid faktiskt ;) sedan bar det av hemåt, fixa lite och sedan hem till mamma, eller gjorde lite ärenden innan och väl hemma hos mamma så kom min bror lite efter mig! Var ett tag sedan jag träffade han och min sötaste brorson, och lagom när dom kom beställde mamma pizza så jag åkte ner till ankarsrum för att hämta pizza till oss. Resten av kvällen bestod av prat innan det var dags att bege sig hemåt. Nu ligger jag här i soffan i min underbara ziperall och har ont i smalbenet, jävla inflammation... -.- men men, dags att ladda upp inför imorgon då det är jobb igen! :D älskart!

Nu blir det gladiatorerna och vänta på att virusprogrammet ska installeras klart! :) puss på er så länge!


Freedag!

Idag är det äntligen fredag! Jag som fått för mig att det varit fredag sedan i onsdags? Hmm men men, idag är det jobb som gäller ett litet tag, och sedan hem till mamma då min bror och brorsson kommer! :) men nu dags att göra sig iordning det sista och sedan iväg till jobbet! :)