Helg utan paus!

Lördagen började kl 05.10 då Melvin vaknade och VÄGRADE somna om. Suck men senare runt 10 åkte Melvin och jag hem till mamma och pappa/mormor och morfar för att baka en massa bullar!! Blev 134kardemummabullar, 140mandelmaddabullar och ca 180lussrbullar! Helt okej ändå, så morfar fick vara barnvakt under tiden ich det tror jag inte han led av direkt. :)
På kvällen grillade vi, haha 29dec och grilla, mammas påhitt ;) men gott var det iallafall! När vi kom hem och melvin somnat satte jag igång och sorteras beställningar ifrån varorna jag fick hem o fredags. Nu ska bara några kvitton till skrivas och sedan ska allt lämnas.

Idag har det varit mycket att göra med! Städat, strykt gardiner, hängt upp gardiner, tvättat, lagat mat, och städat lite till. Nu är det bara gardiner i matsalen som ska upp. Har inga dit plus att sotarna kommer imorgon och ska installera kaminen så kan bli dammigt. Suck!!
Nae god natt!! Ska försöka sova nu, trots jobbiga tankar ich drömmar ifrån inatt... 
I fredags fick vi trevligt besök utan Oskar och ella!




Dålig uppdatering!

Har blivit dålig uppdatering nu dom senaste dagarna med varit mycket att göra och orken har tagit slut. I söndags var det iallafall hälsomässa i Gunnebo och det gick roktigt bra faktiskt, blev så inspirerad och vill verkligen komma igång nu och jobba med det här på allvar nu! Men än så länge säger pengarna ifrån ovh i början får man lägga mycket pengar och tid med det kommer dala sen.
Igår var lilleman och jag på kyrkans barntimmar först och sedan på kvällen så hade jag och Camilla en visning i gamleby som gick helt okej. Så nu ska jag bara vänta på att pengarna kommer in sen ska jag beställa alla varor ifrån 4sy olika visningar!
Nae nu ska jag bara slöa lite i soffan innan lilleman vaknar. 



True




Fredag

Igår blev det att fara till stam vid 8.00 då mamma skulle först till läkaren och sedan skulle jag hjälpa henne att hitta julklappar vilket gick toppen. Under tiden mamma var hos läkaren satt jag ich lilleman inne på BVC och lekte tills mamma/mormor kom och då gick vi först till lekextra och sedan hm för att hitta julklappar. Sedan åkte vi upp till mormor och morfar för att fika lite och jag skjutsade mormor till Elgiganten innan vi åkte och handlade innan vi åkte hem.
En trött herre en tidig fredagsmorgon.

Idag är set lördag, hallå vart försvann veckan? Fick för mig inatt att det var fredag imorgon/idag. Men jaja.. Sambon åkte in till stan för att fixa 2an vi fick på Volvon. Handbromsen funkar inte. Sen var det bara några lampor att byta men men. Lilleman sover just nu men vaknar antagligen snart och då blir det att äta lite och sedan ska vi gå över till min forever kollega och hjälpa till inför morgondagens hälsomässa i Gunnebo. Missa inte det, mellan 10-14!


Onsdag torsdag

Igår vart en heldag i stan, först läkaren sedan fika med mamma/mormor och sedan dags för rehab och träning. Passade även på att lämna lite varor idag så nu har jag inte varit att leverera längre. Skönt, eller ja tills nästa leverans. 
På kvällen igår hade Camilla och jag en visning som började vid 18.00 och var slut runt 21.00 men sedan hjälpte jag Camilla lite att plocka undan så var hemma runt 22.00 lagom seg och mör i kroppen!

Idag har lilleman ch jag varit hos mamma/mormor och passade även på att dela ut lite flygblad inför söndagens hälsomässa. Nu sitter jag i soffan hemma medans lilleman sover på golvet i overall och skor? Han var jätte trött så
Lät han sova lite. :) ikväll är det visningen igen, förhoppningsvis blir det inte lika sent ilväll, för imorgon blir det upp tidigt. 



True




Night




Stelare, stelast

Uhj nu på kvällen har jag blivit ruskigt stel i ryggen och höfterna. Men är antagligen träningsvärk sedan igår. Men kom iallafall ut på en liten promenad ikväll på ungefär 30min vilket var härligt! Slapp gå själv så jag gick med Camilla vilket var trevligt.

Bus unge som inte låter skorna vara ifred. :o

Imorgon blir det stan, först läkaren och sedan rehab. Måste be min sjukgymnast att slita lite i min höft igen då jag har fortfarande ont ibland när jag går. Suck! 



Tisdag

Dagen började vid strax efter sju då lilleman tyckte det var dags stiga upp, jag var inte lika pigg på det, men det var bara att ge sig upp ur sängen. Så efter lite frukost så var det dags för bus innan han vid 10 somnade igen och sov ungefär 1h.
Efter att han sovit åt han lite innan vi, eller jag tog tag och städade lite, plockade ihop alla leksaker som låg över hela vardagsrummet och matsalen, och dammsög av nedervåningen innan jag tog tag i den där roliga disken som av någon anledning alltid växer på hög trots att diskmaskinen är halv full! 

Just nu sover lilleman lite igen innan det sedan är dags att börja med maten och ikväll blir det lungt, tänkte faktiskt ta mig en liten promenad efter att lilleman somnat(han somnar mellan 19.30-20.00, beror på hur pigg han är.) var så härligt att vara ute och gå igår kväll. Dock blir det ingen 2h promenad utan en promenad runt i gamla delen tänkte jag. Ganska lagom. 

Sov så mycket bättre inatt när jag fått rensa tankarna genom en promenad!



Nu kör vi!

Nu är det dags att börja plugga igen! Igår började kursen sitt andra moment, då det momentet samt det tredje momentet som jag ska läsa om då jag inte klarade av detta förra året pga att jag fick barn, opererades och flytt samt att jag läste kriminologin samtidigt. Så nu väntar jag bara på att min bok ska komma hem, som bör komma idag, och sedan ska jag satsa 100% på detta! Nu jävlar kör vi!



Härligt avslut

Dagen har varit lugn, började dagen vid 7 då lilleman och jag låg och drog oss i sängen till det var dags att gå upp då rörmokaren skulle komma mellan 7.30-8.00 och byta ett rör som var trasigt. Tog inga tider så efteråt hade jag tänkt att Melvin och jag skulle gå till kyrkans barntimmar men eftersom jag kom på att vagnen låg i bagagen på Volvon som sambon hade in till stan sket sig det, men lilleman var ändå snorig och jag kände mig inte 100pigg så kanske tur i oturen. 
Resten av dagen har vi inte gjort så mycket mer än att lekt, han sov mellan 10-12 ungefär då jag fick lite "egen tid" innan det var dags för bus och lek igen.
Till middag idag blev det ju självklart makaroner och köttfärssås(gubben har bestämt att måndagar är pasta-dag)
Det var populärt hos lilleman med!

Sen nu på kvällen så gick jag över till min nästan granne och forever kollega och vi tog oss en härlig promenad som blev på över 2h! Så otroligt härligt!!
Vi gick först ut till en här i gamla delen ich lämnade varor innan vi begav oss till "nya-delen "där vi bor för att dela ut flygblad inför hälsomässan vi har på söndag i Gunnebo mellan 10-14!
Så först gick vi bland husen nere vid bruket och sen ut mot vattentornet och dom husen innan vi gick åt kyrkan till där vi även mötte upp Anneli som följde med oss sista biten hem.(alla vi tre bor nära varandra) riktigt trevligt ich super härligt trots att det känns i kroppen nu när man inte är van att vara ute och gå så mycket, måste verkligen bli ändring på det, nu! Så kom väl hem runt kvart i 10 så det blev en lång promenad på strax över 2h i raskt tempo. Hade faktiskt inte så dålig kondition som jag trodde jag skulle ha!
Nae nu ska jag stänga av hjärnan och försöka sova och ladda upp inför en ny dag imorgon!



I'm an Albatraoz


Can't remember fot forget you

 
[Shakira]
I left a note on my bedpost
Said not to repeat yesterday's  mistakes
What I tend to do when it comes to you
I see only the good,  selective memory

The way he makes me feel yeah, gotta hold on me
I've never met someone so different
Oh here we go
He a part of me now,  he a part of me
So where you go I follow

[Chorus #1]
Ohohohoh  ohohohoh
I can't remember to forget you
Ohohohoh ohohohoh
I keep  forgetting I should let you go
But when you look at me, the only memory, is  us kissing in the moonlight
Ohohohoh ohohohoh
I can't remember to forget  you
Ooooh
I can't remember to forget you

[Verse 2: Rihanna]
I go back again
Fall off the train
Land in his bed
Repeat  yesterday's mistakes
What I'm trying to say is not to forget
You see  only the good, selective memory

The way he makes me feel like
The  way he makes me feel
I never seemed to act so stupid
Oh here we go
He a part of me now he a part of me

[Shakira]
So where he goes I  follow, follow, follow, oh

[Chorus 2: Both]
Ohohohoh ohohohoh
I  can't remember to forget you
Ohohohoh ohohohoh
I keep forgetting I  should let you go
But when you look at me, the only memory, is us kissing in  the moonlight
Ohohohoh ohohohoh
I can't remember to forget you

[Bridge: Shakira]
I rob and I kill to keep him with me
I do anything  for that boy
I'd give my last dime to hold him tonight
I do anything for  that boy

[Bridge Cont.: Rihanna]
I rob and I kill to keep him with  me
I do anything for that boy
I'd give my last dime to hold him  tonight
I do anything for that boy

[Chorus 3: Both]
Ohohohoh  ohohohoh
I can't remember to forget you
Ohohohoh ohohohoh
I keep  forgetting I should let you go
But when you look at me, the only memory, is  us kissing in the moonlight
Ohohohoh ohohohoh
I can't remember to forget  you
But when you look at me, the only memory, is us kissing in the  moonlight
Ohohohoh ohohohoh
I can't remember to forget you

Love





Kallt, kallt, kallt

Lilleman ligger och sover i soffan medans jag kollar på världscup hoppningen och fryser! Isch, det är svinkallt ute och kallt inne! Ska bli så skönt när kaminen någon gång förhoppningsvis blir inkopplad! 
Imorse vid 10.00 åkte lilleman och jag in till Västervik för att byta till vinterdäck på bilarna, ovh innan vi åkte hem passade vi på att handla lite. Bl.a. Ungsrengöring så nu jävlar ska ugn helvetet bli rent så den kan användas igen!.... 
Snart blir det att göra mat, blir hammburgare och pommes till middag, tills jag kom på att ugnen är cp så det får bli friterade pommes. Men det är faktiskt godare så blir nog bra!

Inorgon skulle jag ich Melvin egentligen in till stan och besikta Volvon men sambon gör det istället då han ska dra in skyliften han hade med sig hem i fredags då det gick riktigt tungt med kangon. ;)

Igår kväll fick jag sån jävla ångest när vi skulle sova, vet inte riktigt varför men allting kom upp, alla känslor jag till förjäves försökt att trycka undan de senaste veckorna. Men det går inte, minsta lilla grej i vardagen påminner mig. Jag hatar det! Vill bara glömma, men går inte.......


Seg och sliten!

Dagen började vid 6.20 då lilleman vaknade, och jag brydde mig ibte ens att försöka somna om eftersom jag skulle upp vid 6.40. För vid 7.30 skulle jag och camilla(min forever kollega) åka till Motala för att ha en visning vid 11.00, vi kom väl iväg runt 7.40 ich var framme i Motala runt 9.40 där Camilla bjöd på lite frukost innan vi fortsatte till dit vi skulle. Ganska segt att köra till Motala och sen hem igen så känns i kroppen nu. Men med trevligt sällskap så går det mycket fortare och är mycket roligare! Sen att det var en automat växlad Saab gör mig inget! Dock valde jag fel tjocktröja idag, då det stod "fuck you I drive a Volvo" på ryggen. Hehe!
Visningen gick toppen, vi hade en smink visning där jag sminkade halva Camillas ansikte för att visa skillnaden.

Vi var väl hemma igen runt 17.30 och då hade pappa precis kommit och lämnat Melvin, dom har varit barnvakt idag då sambon jobbat med huset. Så det var så mysigt att få komma hem till sin saknade lilla plutt unge! Dock var inte mamma så rolig tyckte han. Bus ungen! Nu sover han ovh vi har precis ätit mat. Blev pizza idag, eller ja sambon tog pizza ovh jag tog en äcklig kebabtallrik med ofärdig pommes. Blä. Men men, det gick ner iallafall. 




Fredagsmys!

Godis, kladdkaka, glass och film-copout!



Change of plans

Var meningen att jag och Melvin skulle åkt in till stan idag vid kvart över 9 för han skulle på sin 1-års kontroll. Men dom ringde imorse vid 8 och sa att både läkaren ovh sköterskan var sjuka så vi slapp den trippen, skönt! Men ska iväg sen ändå och leverera lite produkter som jag satt och sorterade igår kväll.
Lilleman var lite mindre snorig idag vilket är skönt, dock kan det ändras fort. Jag mår dock sämre, mera snorig och kallsvettig, blä för att vara förkyld! Jag hatar det verkligen. Men men, vi får hoppas på det bästa!

Just nu sover lilleman och jag tar det lungt i soffan och hoppas att jag mår bättre snart!




Just nu

Sitter i bilen och lyssnar på musik och tankarna går på högvarv medans lilleman sover ich väntar på att mamma ska träna klart på rehab, sen blir det handla och åka hem i detta skit väder!! 







Godförmiddag!

Lilleman ligger och sover i soffan och kh slö tittar på tv, snart kommer mamma/mormor hit och vi ska åka in till stan till min mormor och morfar och sedan ska mamma träna och så ska vi handla lite innan vi åker hem igen, så ja så ser min dag ut jut nu. 
Jag har även jag börjat bli lite förkyld men har ökat dosen på
Aloe veran så förhoppningsvis att det förkortar, det har det gjort iallafall. Även lilleman har börjat blir lite snorig, bara hoppas att han inte blir förkyld, men det får vi se. 


Tisdag

Sprängande huvudvärk tredje dagen i rad, härligt! Började dagen vid 8 ungefär och åt frukost, eller ja lilleman åt frukost iallafall, jag åt lite frukost efter att han somnade igen vid kvart i 11 ungefär. Sen sov han till ungefär kvart i 1 ovh efter det har vi bara tagit det lungt, sambon var sen hem idag då han skulle besikta kangon och sedan hjälpa sin fd granne med något så lilleman och jag fick äta mat själva. Blev kyckling, currysås, ris och jag tog wook grönsaker till. Lilleman fick samma fast utan wook grönsakerna och det verkade vara uppskattat hos honom vilket är skönt. Så skönt nu när han äter mer och mer mat som vi äter och kan sitta själv ich äta. 
Ser ut att vara massor av grönsaker, det är ungefär lika mycket grönsaker som resten av maten.


Nu på kvällen har min forever kollega varit här och visar mig hur man ger nackmassage samt att jag har provsminkat henne inför visningen på lördag, i Motala! :o
Nu ligger jag och sambon i soffan ich glor på BIG brother och är super 
sociala! Eller inte riktigt. 

Listen to your heart

You'll know you've made the right decision when there is peace in your heart.
Stop listen to what the world says you should do.
Start listen to your own heart.
There are only a few people in this world who will stay true to you, and You should be one of them. 
Listen to your own voice, your own soul, to many people listen to the noise of the world, instead of themselves.
Deep inside, you know what you want, let no one decide that for you!



Tredje november

Har kommit och gått. Vi började morgonen vid 8.20 då lilleman tyckte set var dags att gå upp, och efter frukosten tog vi bilen till kyrkans barbtimmar(vagnen är inlåst i bagagen då bakluckan gått i baklås) där var vi mellan 9-11.30 ungefär innan vi åkte hem, lilleman åt lite och somnade fort i sin säng medans jag låg halv död i soffan med sprängande huvudvärk, vilket jag förövrigt fortfarande har och haft sedan lördag kväll! Yess!
Resten av dagen har varit lugn förutom att sambon kom hem och var genomförkyld. Peppar peppar ta i trä är vi än så länge friska lilleman och jag. Efter att lilleman somnar har vi kollat på Sveriges värsta bilförare och just nu criminal minds! 
Imorgon blir det bara att ta det lungt, hoppas bara huvudvärken går över tills imorgon!
Världens finaste lilla kille!
Lilleman är pappasjuk och pappa är sjuk. Ingen bra kombo

Quotes





Söndag andra november

Vaknade med sprängande huvudvärk imorse och det var bara att gå upp ändå eftersom lilleman var piggelin, dock gick det över efter någon timme och vid kvart i 11 var han så trött att jag la honom uppe i sängen och där sov han gott i någon timme. Efter att han ätit lite lunch så har vi i princip inte gjort något speciellt förutom att lekt med lilleman.
Men runt halv 4 tiden så åkte vi hem till mina föräldrar och åt mat, grillat och pommes, mums! Lilleman fick mormors hemmagjorda köttbullar och potatis vilket var uppskattat ett tag, tills han blev på dåligt humör. Men det gick över efter ett tag och till efterrätt vlc det tårta ifrån gårdagen och lilleman fick glass istället, han var inte så förtjust i tårta idag. 
Nu ligger vi döda i soffan och ska snart slänga oss i sängen. Zzzzz
Imorgon blir det kyrkans barntimmar igen!



1-års kalas!

Idag var det som sagt dags för 1-års kalas för världens finaste lilla kille!
Vi började faktiskt dagen med sovmorgon till klockan 9.00 och då sov fortfarande gubben och ungen medans jag hoppade in i duschen, dock vaknade dom ganska snart dock. Efter duschen var det dags att börja göra klart tårtorna som jag gjorde tårtbotten till igår kväll. Efter det var klart så var det bara dags att börja städa och plocka iordning och runt 11 tiden blev Lilleman trött så jag gick upp och la honom medans vi fortsatte att städa och sedan vaknade han runt kvart, tio i ett lagom tills att gästerna kom vilket var toppen! Det var Jacobs föräldrar, Jacobs morföräldrar och bror med flickvän som kom. Så det var bara att byta om på honom och sen var det dags att öppna paket innan det var fika dags.
Dock var snörena mer roliga än själva paketen men så är det väl i denna ålder kan jag tänka mig ;) Han fick yterliggare massa leksaker och kläder. Han fick även äta tårta helt själv och uhjh så gott det var tyckte han. Lilla linslusen.
Efter att vi fikat klart så satte vi oss igen på golvet och lekte lite innan dom sedan alla gäster åkte hem igen runt halv 4 tiden, då hann vi ta det lite lugnt och få i Melvin lite mat innan mina föräldrar kom och firade honom. Här var det dock inslagspappret som var roligast enligt Melvin och han fick en välbehövlig overall som han behöver och nu ska jag bara fixa ett par varmare skor i lagom storlek. Vi fikade lite och Melvin fick även nu äta tårta helt själv vilket han tyckte hon. Han var dock väldigt gnällig och ingenting var bra om han inte fick gå runt på golvet, Men det har varit mycket för honom idag så han var riktigt trött pojken så han somnade kvickt när jag la honom vid halv 8.
 
Nu har sambon och jag delat på en pizza och ligger nu utslagna i soffan och jag är jätte kissnödig men orkar inte gå på dass..... Lat? Nae inte alls. ... :o
 
Här kommer lite bilder ifrån dagen!
 
 

1-år!!

För ett år sen så låg vi på förlossningen och jag ville gå hem! Den 1/11-13 kl 21.13 föddes världens finaste kille och han gör mig lycklig varje dag! Jag älskar dig! Världens finaste 1-åring!
Kommer lägga ut fler bilder jag tog med kameran senare och skriva mer om dagen.