Storrensning

Jag har nu under ett längre tag känt hur jag vill rensa ut i alla skåp och rum för att bli av med en massa skräp som vi inte använder eller kommer ha användning av.
Började med att jag en dag under tiden jag lagade mat började rensa ur i skafferiet som varit överfullt med en massa grejer som egentligen inte hör hemma i ett skafferi eller såna grejer vi aldrig kommer att använda, eller helt enkelt sånt som nått sin bäst före datum. Detta var riktigt kul och kändes skönt att kunna rensa ut och bara kasta en massa som tar onödig plats och sortera upp och kolla igenom vad man egentligen har för något i skåpen.
Så tanken är faktiskt att göra det i alla skåp i köket och antingen kasta eller sälja saker som aldrig kommer till användning längre.
 
Jag har faktiskt även rensat ut min garderob och kastat en massa kläder som jag innan sparat för att jag tänkt att ''det kommer jag använda när jag blir smal igen'' vilket bara är slöseri med plats, för den dagen jag blir smal igen så kommer jag ändå inte använda dom kläderna. Så körde en rejäl rensning för ungefär en vecka sen, så det blev en hel stor påse med kläder som ska kastat och 2st papppåsar med kläder som ska lämnas in på Busfrö för att säljas.
 
Vi har nu även börjat ta tag i att rensa på vinden/kontoret som ska bli ett rum till Milton. Som det är nu så är både vinden och det lilla kontoret fullproppat med en massa grejer som aldrig används eller kommer användas, även en hel del skräp, så vi ska ta tag och rensa ut ordentligt nu eftersom Jacob ska slå ner den nuvarande väggen mellan vinden och kontoret och flytta den så att själva rummet blir större än vad det just nu är. Ska visa bilder senare.
Jacob tyckte först att det var väl inte så mycket där uppe som skulle kastas men efter att han var uppe där härom kvällen så insåg han att det var en hel del skit där uppe, så vi började faktiskt häromkvällen att rensa ut lite på kontoret, samt på vinden bakom våran garderob i sovrummet. Så under den tiden passade jag faktiskt på att kasta en massa kläder för Jacob,(hehehe) massa gamla skjortor som han aldrig använder eller ens kan ha.
 
Är det bara jag som tycker att det känns så himla skönt att rensa ut ordentligt och kasta sånt som egentligen bara ligger och tar plats, som gamla gardiner, gamla utslitna kuddar eller liknande. Känns lite som en ordentlig vårstädning, ska bli så skönt när det är färdigt så vi kan börja med Miltons rum! Längtar Längtar!

Snabba veckor

Fredag igen och jag förstår fortfarande inte vart veckorna försvinner någonstans? Det känns som om det bara är Måndag och Fredag vecka ut och vecka in. Igår gjorde vi iallafall inte så mycket mer än att ta det lungt under tiden Melvin var på dagis, passa på att ta det lite lungt och vila då Milton brukar ha ganska svårt för att kunna slappna av och sova när storebror är hemma eftersom han är så spännande att titta på. 
 
Som tur var har iallafall både jag och Milton kunnat sova ordentligt vilket varit riktigt skönt, dock så tror jag att det inte dröjer så länge till innan den första tanden tittar fram då jag tycker man känner lite lite av den ena framtanden nere. Men bara vänta och se helt enkelt, Melvin fick inte sin första tand förens hans var 9mån så man vet aldrig. 
Idag kom iallafall bästa mamma/mormor hit på besök så vi fikade lite då hon köpte med sin smörgåstårta och bulle innan hon kom hit. Efter att hon åkt hem vid halv 1, halv 2 tiden så var det dags att försöka få Milton att sova lite då han inte sov något innan hon kom vid 11 vilket han annars brukar göra. Men nu ligger han iallafall och sover och har gjort i lite över 1h vilket är bra.
 
Ikväll är det bara lugn och ro som gäller, jag är trött och seg och börjar känna av en lite dov huvudvärk vilket inte är känns sådär super kul. Kanske även tar en snabbdusch för att fräscha upp mig lite då det imorgon är dags för födelsedagskalas för Melvin och Miltons kusin Frank som fyller 4år imorgon. Så vi ska hem till min bror och fira honom på hans födelsedag tillsammans med mina föräldrar och min mormor. 
 
Gammal bild i brist på annan.
 
 

Wanties from Ellos

Suttit och klickat runt på Ellos och hittat en massa fint som skulle passa perfekt i Miltons garderob. Alltså hur tuffa är inte dom grå melerade trikåbyxorna? Dock funderar jag på att beställa byxorna och bodyn med stjärnor på, tycker det var så himla fint!
 
Body | Grå Leggings | Body Stjärnor | Vita Leggings | Trikåbyxor | Bomulls byxor
 
 

Wanties from Ellos

Suttit och klickat runt på Ellos och hittat en massa fint som skulle passa perfekt i Melvins garderob. Kommer dock att klicka hem den svarta tröjan med dinosaurier på samt den kortärmade hoodien till honom. Tror ni våran dinosaurie tokiga pojk kommer bli glad?
 
Bomberjacka | Byxor | Softshelljacka | Sweatshirt | Sweatshirt svart | Hoodie | T-shirt
 

Trött mamma

Igår kväll sov Melvin i sitt eget rum och sin egen säng på över ett halvår, vilket kändes både ovanligt och skönt. Lyckades även få Milton att sova lite i sin spjälsäng ett tag igårkväll innan han vaknade för att få mat igen, vilket resulterade i att jag och Jacob hade sängen helt för oss själva vilket var riktigt mysigt, äntligen kunna gosa i sängen utan barn. Det var liksom över ett halvår sedan vi hade våran 210x200 säng ensamma.
 
Trots den mysiga början på kvällen/natten så fortsatte det tyvärr inte. Milton har vaknat x antal gånger och bökat runt i sängen, blivit ledsen, somnat, vaknat igen och blivit ledsen. Tror att det är tänder som är på väg då han oftast sover utan problem genom nätterna. För nu var det andra natten han vaknat och bökat runt i sängen och haft svårt att komma till ro. Imorse passade jag även på att ta en temp på honom för jag tyckte han var lite små varm trots att han sovit utan kläder större delen av natten, tempen låg på 37,8 så får se om den går uppåt under dagen eller hur det blir.
 
Efter att vi lämnat av Melvin på dagis så kom farmor förbi på en liten snabbfika vilket var trevligt, blir inte så ofta längre som förr när en annan var liten. Nu har jag äntligen fått en trött liten bebis att sova igen så passar på att bara ta det lite lungt innan det är dags att åka och hämta hem Melvin igen. Har tänkt att försöka klippa honom ikväll då han tjatat om att han vill bada igen, så vi får väl se hur det går, han tycker inte det är för roligt att sitta stil och tycker att trimmern killas.
 
 

Nytt ifrån iELM

Det som låg i paketet som kom idag var inget mindre än den nya overallen som jag beställde till Melvin i förra veckan ifrån iELM. Overallen var finare än jag förväntat mig, och passade riktigt bra. Något stor men det hade jag förväntat mig då jag beställde en lite större storlek. Även mössan passade perfekt och Melvin var jätte nöjd över grejerna han fått eftersom han själv fick välja färgen på den. 
Melvin testade overallen lite snabbt innan vi gick ut förut ikväll men han ville inte ha den på sig så några ''in action'' bilder kommer lite senare. Men visar några bilder jag tog på kläderna ändå så ni får se.
Ignorera stöket i bakgrunden, småbarns familj.
 

Paket!

Spännande paket i brevlådan idag! 

Bilder på innehållet kommer ikväll eller imorgon 


Underbara sol

Gud vilket härligt väder det varit idag! Nu börjar det äntligen kännas som sommar ute vilket är underbart! Så idag har vi varit ute en hel del i det härliga vädret! Varit ute i lekparken och lekt, hann även med att leka lite på tomten innan det var dags att gå in och laga mat. Även nu på kvällen efter vi ätit mat gick vi ner en sväng igen till lekparken igen men denna gång med pappa, så nu på kvällen fick även kameran följa med för att knäppa några härliga bilder. Nae nu ska jag fortsätta se på Sofias änglar, ett helt underbart program som får mig till tårar varje gång, särskilt när det handlar om barn.
 
Kamera Nikon D60 Objektiv Nikkor 18-55mm
 
 

Syskonkärlek

Gud vad jag älskar er två mina fina underbara perfekta pojkar!
 
Kamera Nikon D60 Objektiv Nikkor 18-55mm
 

Söndag

En riktigt härlig vårdag med en kort promenad i solen med Milton medans Jacob och Melvin var i lekparken en litet tag, sen när vi kom tillbaka från våran lilla promenad så gick vi hem och började klippa syren häcken som är emot grannen, den har nu börjat växa upp lite igen efter att vi förr förra året fick hjälp utav pappa att såga ner den stora och vildvuxna häcken. Så nu ska den skötas om och fixas och ev senare tas bort för att bli staket istälet. Men vi får se vad det blir av det. 
 
Igår var det även simning igen efter 4veckors uppehåll. Först började det med att Milton hade sina hudutslag och veckan efter hade dom feber och sedan nu 2veckor så har det varit uppehåll för alla. Så igår var det äntligen dags igen till båda grabbarnas förtjusning. Milton är verkligen som en liten fisk i vattnet han och älskar att placka och ''simma''. Melvin älskar också vatten, eller ja han är ganska försiktig och inte så jätte förtjust i att det kommer i ansiktet och gillar inte att simma på rygg. Men framåt går bra och så lyckades jag få honom till att våga ligga och flyta på rygg under tiden jag höll honom. Melvin tröttnade dock efter ca 30min (dom simmar 45) så vi gick upp tidigare ä dom andra och gjorde oss iordning. Han var bra trött det märkte man då han vaknade vid 6 tiden imorse så inte så konstigt. Efteråt så åt vi lite mat på åhmans innan vi åkte hem och myste ner oss i soffan.
 
Mobil bilder Xperia Xz
 

Städdag

Melvin och Jacob åkte iväg för någon timme sedan till Melvins farmor och farfar för att hjälpa dom med något. Milton och jag stannar hemma och ska snart dra igång med en ordentlig städning är tanken, ska även försöka sortera ut bland mina kläder då jag har massor av kläder som jag aldrig använder eller kommer använda igen. Så en rejäl rensning behövs verkligen! Sen är det de gamla vanliga som att damma och dammsuga som gäller. Nae nu ska nog passa på att bära upp lite grejer på Melvins rum nu under tiden Milton sover.
 
 

Gunga

Efter maten så ville Melvin gå ut en sväng så då fick lillfisen testa att gunga för första gången! 


Vår i luften

Oj vilket härligt väder det är idag. Känns verkligen som vår i luften, helt underbart! Så efter efter 12-tiden så passade vi på att gå ut en sväng och gå ner till lekparken som bara ligger ett stenkast ifrån oss. Melvin som älskar att åka rutschkana hittade en solklar favorit och jag vet inte riktigt hur många gånger han åkte. Efter att jag lyckats få Milton till att somna i vagnen så passade jag på att ta lite härliga vår bilder på våran stora pojk under tiden han busade. Han är ju annars väldigt svår att få på bild då han antingen springer iväg eller gör en massa konstiga grimaser. 
 
När Milton hade vaknat så var det dags att gå hemåt för att fika lite, så innan vi gick in passade vi på att åka till affären och köpa lite bullar, mjölk och lite gott till ikväll. Melvin var även tvungen att ha köttbullar till sin macka, så efter att vi kommit hem åt han en köttbullemacka samt bulle och muffins. Nu väntar vi bara på att pappa ska komma hem, och som vanligt på fredagar så blir det pizza! 
 
Kamera Nikon D60 Objektiv Nikkor 18-55mm
 
 

Amning

Något som jag är riktigt glad över är att amningen denna gång har funkat så bra som den faktiskt har gjort. Med Melvin så helammade jag endast i knappt en månad innan jag blev inlagd för att operera bort min gallblåsa. Detta resulterade i att vi fick börja ge ersättning som mer och mer blev ''huvudfödan'', och när han var 4månader och vi började introducera mat så försvann amningen helt till min besvikelse. Trots att det många gånger var jobbigt och bökigt att amma kom jag att sakna amningen till slut när det inte längre funkade.
 
Denna gång så har amningen funkat ifrån första början vilket jag är riktigt glad över. Dock så fick jag i början använda amningsnapp pga av en platt och såriga vårtor, men runt 2,5-3mån så råkade jag tappa amningsnappen mitt under amningen som många andra gånger, men denna gång så tog han bröstet helt automatiskt och den känslan var underbar, att äntligen kunna slänga den där bökiga och jobbiga amningsnappen!
 
Nu är Milton 6,5 mån och amning är fortfarande huvudsakliga födan för honom, vid ca 5mån så började vi introducera lite smak portioner då han var väldigt intresserad av vad vi stoppade i munnen och nu får han kanske 5-6 skedar med lite mat när vi sitter och äter vid matbordet, men som sagt så är det amning som gäller först och främst och jag har faktiskt inga tankar på att sluta med amning ännu på ett tag eftersom det funkar så bra och båda trivs med det. Vill bara njuta av tiden och inte stressa med att  börja med mat och liknande.
 
Det bästa med amningen är att:
  • Det finns alltid med - Man slipper tänka på att ta med annan mat.
  • Det är alltid rätt temperatur - Man slipper värma maten när barnet är jätte hungrigt.
  • Det är mysigt - Stunderna man sitter och ammar kan vara dom bästa stunderna på dagarna.
  • Man får en annan kontakt - När man sitter och ammar och bebisen tittar djupt in i ögonen samtidigt.
Nackdelarna med amning:
  • Såriga bröstvårtor - Iallafall i början innan barnet tar rätt grepp.
  • Man blir väldigt låst - Man kan inte komma iväg själv då det är jag som är maten. (som i mitt fall som vill börja rida igen)
5månaders pojk
 

Nytt till storebror

Jag har länge tittat på Softshell overallerna ifrån iELM då jag tyckt att dom ser så smidiga ut nu när våren börjar komma eftersom overallen både är vatten och vindavvisande, perfekt då det är för varmt för vinteroverallen nu. Dom är dessutom snygga samt att det går att få namn på overallen vilket ju är toppen på dagis! Så igår klickade jag hem en softshell overall till Melvin och han fick välja färg så det blev en i färgen Lemon Lime, samt även en mössa i samma färg. Det kommer då stå ''Melvin'' på både overall och mössan vilket är toppen! Nu längtar jag tills dom kommer hem och vi kan prova dom på honom!
Då Melvin är väldigt lång, längre än genomsnittet av 3åringar, och redan nu har stl 110/116 i byxor så beställde jag en overall i stl 110 vilket kanske blir något stor nu, men han kommer kunna ha den en längre tid förhoppningsvis.
 
Bilder är lånade ifrån iELMs hemsida
Overall | Mössa
 
 

Måndag Tisdag

Igår var det dags att åka till stan för att träna lite på rehab igen, vilket var riktigt skönt att komma iväg och träna, stod 20min på crosstrainern(ska försöka övertala sambon att ta hem en crosstrainer hem) och tränade sedan mage och baksida lår innan jag sprang en kort sväng på gåbandet innan jag slutade då jag fortfarande kände av huvudvärken som jag haft sedan i fredags. Även Melvin fick följa med in till stan igår eftersom han bara är på dagis tisdag, onsdag och torsdag. Så han fick hjälpa mormor att ha hand om lillebror under tiden jag tränade, och efteråt så gick vi in en sväng på Janne Banan då mamma skulle köpa en födelsedags present till Melvin och Miltons kusin som fyller år nästa helg. Självklart så kom vi inte ut där utan att Melvin hade fått något, så han fick välja två saker han fick utan mig och pappa i en förtidig påskpresent sen fick han även 3st små djur utav mormor. Efteråt så tyckte vi att det var dags att äta lite så Melvin fick välja vad han ville äta och självklart så ville han ha korv, så det blev att äta lite på Åhmans innan det var dags att åka hemåt igen.
 
Idag så var det dags för dagis igen för Melvin, och även 'rocka sockorna' så Melvin hade på sig olika strumpor till dagis idag och efter vi lämnat av honom så följde min mamma och mormor för att handla lite mat, tanken var ju att vi skulle ha hemkörning med mat ikväll som vi brukar ha varannan vecka. Men tyvärr så var tiderna fulla även denna gång så då var det bara att åka in till affären och handla, och eftersom mamma även skulle in så passade jag på att följa med så jag slapp åka en extra sväng. Och fy vad jag inte gillar att handla, himla smidigt med hemkörning tycker jag. Bara sitta vid datan och klicka i vad man ska ha för något och sedan är det klart! Så idag fick jag tyvärr inte med allting jag skulle då jag glömde vissa saker nere vid mejerihyllorna när jag nästan var vid kassan, och jag kände inte för att gå tillbaka ner igen, nej då jag är inte lat. Tycker bara det är så himla tråkigt att handla dock. Men men, nästa vecka ska vi iallafall se till att beställa i tid så jag slipper springa runt i affären. Nu är det snart dags att åka och hämta hem Melvin ifrån dagis, ska även passa på att hämta ut ett paket innan vi åker till dagis.
 
 

Bildbomb #8

Kamera Nikon D60 Objektiv Sigma 55-200mm
 
 

Bildbomb #7

Kamera Nikon D60 Objektiv Sigma 55-200mm
 
 

Bildbomb #6

Kamera Nikon D60 Objektiv Sigma 55-200mm
 
 

Bildbomb #5

Kamera Nikon D60 Objektiv Sigma 55-200mm
 
 

Bildbomb #4

Kamera Nikon D60 Objektiv Sigma 55-200mm
 
 

Bildbomb #3

Kamera Nikon D60 Objektiv Sigma 55-200mm
 
 

Bildbomb #2

Kamera Nikon D60 Objektiv Sigma 55-200mm
 
 

Bildbomb #1

Idag åkte jag och Milton en sväng till stallet, och oj vad jag saknat atmosfären, hästarna, människorna. Riktigt härligt att komma iväg, tyvärr inte någon ridning denna gång men nästa gång! Det var iallafall klubbtävling idag och jag passade på att ta med kameran och ta massa bilder, missade tyvärr dom första klasserna då jag skulle få Milton att sova.
Milton tyckte det var konstigt med hästarna och tittade storögt på dom, men han vågade faktiskt klappa på en iallafall, mammas pojk.
 
Kamera Nikon D60 Objektiv Sigma 55-200mm
 

Veckan

Även denna vecka har sprungit förbi som vanligt, i måndags så åkte jag och grabbarna en sväng till deras farmor då Melvin ville åka dit då Jacob lovade honom det i söndags. Innan vi åkte hem så passade jag på att åka och handla lite mat i stan innan vi åkte hem och började med maten. I tisdags så var det dags för ett träningspass på rehab, riktigt skönt att komma igång och träna igen, och jag känner att det verkligen hjälper då jag blivit mycket mer stabilare och inte alls lika mycket problem efter foglossningen. Så nu ska jag träna 1gång i veckan på rehab till att börja med. Måste även försöka komma igång att träna lite hemma också. Efteråt så passade mamma och jag på att äta lite innan hon skulle till tandläkaren och jag skulle lämna in volvon på service. Det tog ungefär 2h innan den var klar och vi kunde åka hem och hämta storebror ifrån dagis och börja med maten. 
Igår, fredag, var en hemsk dag i den benämningen att jag hade dundrande huvudvärk precis hela dagen, släppte väl lite framåt kvällen men hela dagen bestod av huvudvärk, en frågvis unge och en annan som vägrade att sova och var jätte trött. Även idag har huvudvärken varit på besök tyvärr, men efter att Melvin och pappa åkte iväg till farmor så passade jag och Milton på att sova någon timme, eller ja han sov väl ca 2h och efteråt så hade min huvudvärk släppt lite iallafall. Resten av dagen har bestått av att tagit några nya bilder på lillfisen och försökt få en envis unge till att sova. Nu kom precis Jacob och Melvin hem så nu blir det lite mys med min stora grabb innan det är läggdags för honom.
 
Bjuder på några bilder ifrån tidigare i veckan då Melvin satt och pärlade med pärlorna han fick utav mormor och morfar.
Kamera Nikon D60 Objektiv Nikkor 18-55mm
 

Milton 18.03.17

Kamera Nikon D60 Objektiv Nikkor 18-55mm
 

Envisa unge

Lillebror har verkligen varit som ett plåster på mig den senaste veckan och verkligen vägrar att vara någon annanstans än hos mig, vilket både är mysigt och lite jobbigt då jag aldrig riktigt kan vara ''själv'' i den bemanningen att jag kan duscha i lugn och ro eller slappna av framför tvn. Idag har han sammanlagt sovit 40-50min vilket är alldeles för lite! Han somnade typ 2-3min innan vi skulle åka och hämta storebror. Nae nu måste jag gå och ta honom och försöka få honom att somna hos mig, för att somna i gungan är bara att glömma tydligen.
 
Btw, så är vattenstämpeln lite för stor, eller vad tycker ni?
Kamera Nikon D60 Objektiv Nikkor 18-55mm
 

Morsgris

Mamma Mamma Mamma


Sovrummet

Kamera Nikon D60 Objektiv Nikkor 18-55mm
 

Äntligen färdigt!

Vi har ju renoverat hallen uppe och nu är vi äntligen klara! Eller ja vi har varit klara ett tag men i förr går kom fotöljerna hem som vi beställde ifrån Jysk så nu är det inte mycket som fattas, lite inredning och sen ska sambon bygge ett elementskydd så blir det tipp topp sen!
Och jag måste säga att det blev en sån otrolig skillnad och så himla bra me att ha mörkgrått på bröstningen. Sambon tyckte först vi skulle ha helvitt hela vägen då det var enklare att måla, men jag tror även han är nöjd med att jag lyckades övertala honom till att köra mörkgrått! Sambon har även rivit det gamla fula trappräcket (mobilbild) och byggt ett nytt mycket snyggare! Bra att ha en snickare i familjen! Även golvet är bytt mot ett ljusare och fräschare.
Det som kommer göras längre framöver är att byta fönstren i trappen och måla trappen vit.
 
 
Slutresultatet!!!
 
 

Legendens Galaxy

Kamera Nikon D60 Objektiv Tamron 55-200mm
 

SweetCaileanz Blazing Legend

Kamera Nikon D60 Objektiv Tamron 55-200mm
 

Lördag

Lördag igen och nu har ytterliggare snart en vecka gått, dagarna går så fort, jag förstår inte vart dom försvinner?!
Idag så har Melvin och Jacob varit i Västervik för att byta oljefiltret på hans bil, och för att slippa sitta ensam hemma så åkte jag och Milton till min mamma och pappa för lite fika och mat, han även med eEftn liten promenad då Milton och jag gick och mötte pappa/morfar som var ute och gick med hundarna. När vi mötte upp dom så fick morfar ta vagnen och Galaxy medans jag tog Dizel som är rätt hopplös i kopplet då han bara drar hela tiden. Det tog ett litet tag innan jag fick honom att gå jämte mig utan att dra, fick stanna upp, locka på honom och gå igen. Detta fick jag göra några gånger tills han förstod att det inte var någon ide att dra och sen gick han super fint, fram till 2-3 hus innan vi var hemma igen, då blev han uppspelt och hade lite väl brottom.
Då jag även tog med mig min kamera så passade jag på att ta några bilder på både Galaxy och Dizel, dom bilderna kommer komma upp i ett annat inlägg. Efter vi ätit mat så var det dags att åka hem med en trött bebis som somnade fort i bilen och sover fortfarande i sin stol ute i hallen medans jag har fixat ordning bilderna på hundarna, snart dags att väcka honom så att han kan sova ikväll och sen hoppas jag att Melvin och Jacob även kommer hem snart, saknar min stora kille.
 
Måste även tillägaga det att gud vad jag saknar livet med hund! När man är uppvuxen med hund och alltid levt med 3-4 hundar så känns det ruskigt tomt att leva utan, men inom 5år, då ska jag ha hund, så är det bara!
 

Sjuka

Melvin är fortfarande sjuk, eller ja han har en sån fruktansvärd hosta så han har fått vara hemma från dagis även denna vecka. Men nu har dessvärre jag och Milton blivit mera sjuk. Igår mådde jag skit rent ut sagt, var yr, snorig och trött. Blev inte bättre av att äta heller vilket jag hoppades. Men tror att det kan bero lite på att vi inte ätit något godis denna vecka. Annars brukar sambon och jag äta iallafall någon liten choklad bit eller liknande i veckorna. Men det har vi inte gjort sedan i söndags. Så jag tror att både det och min förkylning inte var någon bra kombination. Men efter en god natt sömn så mår jag bättre, fortfarande snorig men inte alls lika yr som igår. 

Milton har även han nu blivit värre snorig och täppt i näsan, och han har även lite hosta och ögonen rinner på honom stackarn. Så nu får jag använda snorsugen på honom ganska ofta samt att jag sprutar in lite bröstmjölk i näsan för att släppa lite på nästäppan vilket hjälper betydligt. 
Så nu hoppas jag att vi ska bli friska och pigga igen, trött på dessa sjukdomar nu! 


Sex Månader

Idag blir världens finaste lillebror hela 6månader, alltså vem är det som snabbspolar tiden? Han föddes ju nyss? Älskade underbara lillebror som fick godkänt på dagens läkarkontroll på BVC med sina 8600g och 69cm!
Tog några snabba bilder tidigare idag, ska försöka fixa bättre bilder på grabbarna snart när Melvin är frisk igen.
 
Kamera Nikon D60 Objektiv Nikkor 18-55mm
 

En tur i stan

Idag så har Melvin mått lite bättre, dock har han en jädra hosta stackarn, men annars mår han bra vilket är skönt. Så idag så passade vi på att åka iväg till stan för att kolla om vi hittade några passande fotöljer till hallen uppe, hittade faktiskt 2st inne på Jysk som vi köpte, dock så hade dom inga hemma nu men skulle komma in i veckan igen. Längtar lite tills alls är färdigt där uppe! Men mer än att gå in på Jysk så var vi inne en sväng på Karlsson, åt lite mat på Åhmans och så passade sambon på att tvätta av bilen ordentligt då den var ruskigt skitig. 
 
Väl hemma igen så blev det att plocka upp grejerna vi köpte i stan och sedan ge Milton lite mat innan det var dags att laga mat till oss andra, blev Enchiladas till mat idag och nu så ligger vi i soffan och är slutkörda trots en lugn dag, imorgon så blir det kalas firande för grabbarnas farmor som fyller år och så står babysim på schemat, eftersom Melvin varit sjuk och är hostig och lite snorig så får han inte simma imorgon. 
 
Får bli en mobilbild på en nytvättad pärla.
 

En sån dag

Idag är en sån där dag orken är som bortblåst och viljan lyser med sin frånvaro, en sån dag barnen kräver extra mycket uppmärksamhet och jag är alldeles för trött. Men med denna natt vi haft så är det inte så konstigt. 



Sjukstuga

Här hemma har det nu blivit sjukstuga, efter dagis i tisdags så började Melvin säga att han var sjuk och små hostade lite, tiden gick och framåt kvälle38.4n så blev han varmare och varmare och innan läggdags hade han 38,4 i temp så igår fick han vara hemma ifrån dagis, igår var han lite piggare på morgonen och förmiddagen men framåt eftermiddagen blev han varmare och varmare och hade uppåt 39,7 i temp så efter lite alvedon så gick det neråt igen och han blev lite piggare igen. Dock under natten så blev han sämre och vaknade runt halv 3 och var brännhet, så då var det bara att försöka få i honom alvedon vilket inte alls var det lättaste, men till slut så. Dock så har inte natten varit särskilt rolig över huvudtaget. Jag somnade inte förens ja kanske halv 1 då jag hade jätte svårt att slappna av och släppa tankarna som snurrade runt i huvudet, sen vaknade ju Melvin då runt halv 3 som sagt, han var då vaken i ca 1h innan han somnade om, sedan var jag tvungen att försöka få Milton att somna om som hade vaknat då Melvin var arg och grät. Så det tog väl 1h innan han somnade och ytterliggare 1h innan jag somnade. Behöver jag ens påpeka att jag är trött idag? Som tur var vaknade inte grabbarna så jätte tidigt imorse som de gjorde igår, men efter nattens dåliga sömn så är man ändå rätt slut i huvudet och kroppen.
 
Förövrigt så har nu Milton ätit sin medicin sedan i måndags eftermiddag och hans utslag han lagt sig och nästan försvunnit helt, vilket är super skönt! Dock så luktar hans kiss något fruktansvärt men har läst lite och det är pga penicilinen han äter som gör att det luktar lite mera.
 
Bild från igår förmiddag när jag försökte få en trött bebis att sova.