Hinner inte med

Eller ja, hinner inte med bar väl och ta i, har helt enkelt inte haft intresset av att uppdatera bloggen då jag jobbar dom flesta dagar och innan jobbet så är det att äta frukost, fixa sig, fixa Melvin inför dagis och eftersom jag oftast jobbar till 18 eller 18.15 så är jag inte hemma förens halv kvart i 7 vilket innebär att jag har ca 1h att gosa med min son innan läggdags och sedan blir det lite små plock och sedan ligger jag halvslö i soffan och bara tar det lungt, så ja så ser mina dagar ut så inte så intressant.
Har dock fått sån längtan efter julen Nu! Längtar efter att plocka upp alla julgrejer och tills man börjar handla mera julklappar, några julklappar är beställda och påväg hem.  Tror det är jobbets fel att jag börjat längta efter julen, då jag sällan gör det annars. Men nu när det spelas julmusik i högtalarna och vi börjar mer och mer fokusera på just julklappar så känner man en liten längtan. Och idag längtar jag ännu mera då jag beställt hem lite nya grejer till hemmet just inför jul. 
Bl.a. Röda gardiner till vardagsrummet och matsalen, då vi tidigare haft olika gardiner i dessa rum vilket jag inte gillat då det är så pass öppet mellan rummen. Så nu kommer det bli ändring, hittade 2-pack kanellängder för 98:- på jotex så köpte nu 4såna paket då det är 2 fönster i varje rum.
Blev även en röd duk att ha i matsalen då jag mer och mer nu börjat tycka det är fint att ha duk på bordet, plus att jag inte är så jätte förtjust i vårat bord längre och vill "gömma" det lite, plus att det ger en större mys känsla! Plus en bordslöpare att hö över duken. Sedan blev det även nya kuddfodral som jag hittade för endast 29.90:- för ett 2-pack. Så tror det kommer bli toppen! Plus att gardinerna, duken och kuddfodralen är av samma "märke" eller hur man ska säga. Allt beställdes ifrån Jotex.se och då fick jag 50% rabatt på dyraste varan! Längtar tills det kommer hem, lovar att det kommer att komma på plats direkt!! 
Gardinerna, duken och kuddarna i mitten är samma röda färg på.


Melvins 2-års dag!