Skrikiga dagar!

Ja, en skrikig unge har vi haft dom senaste dagarna, men tur att han är söt ;) vet faktiskt inte riktigt vad det har varit med honom dom senaste dagarna, det är som om någon bytt ut våran söta snälla pojk mot en litet gulligt monster? Men tror det kan vara tänder som spökar, men det får vi se. Idag har han faktiskt varit på bra humör vilket är skönt! Vi hade iofs besök på förmiddagen av Jacobs bror med flickvän och barn och strax innan dom skulle åka kom min bror förbi och fikade innan han åkte hem och Jacob kunde börja slipa badrumstaket. Så snart är det äntligen klart! Fy fan så skönt! Nu helgen som kommer ska tätskiktet in och sen kan det börja kaklas!  


Imorgon är det iallafall dags för Melvins första tandläksrbesök faktiskt! Kl 8.55! Och efter det går vi direkt till kyrkans barntimmar! Första gången efter jul uppehållet, var första gången förra veckan men då kunde vi inte gå pga att sotarn var här. Men men! 

Allt var bara en dröm..

Herregud sicken sjuk dröm jag hade inatt? Drömde att mamma och jag sprang runt i mörkret med ficklampor och arrak och pumba och skulle försöka rädda arrak, sen typ i samma dröm så bodde jag Jacob en lägenhet som såg hel skum ut? Orkar inte förklara men det var en dörr som ledde till två olika lägenheter beroende på vem som öppnade dörren? Ja lite sjukt.. Sen drömde jag även att jag var gravid och jag kunde verkligen känna den där känslan av att vara gravid och när jag vaknade imorse var det typ som "fan det var bara en dröm"
Ibland känner jag att jag verkligen vill ha ett barn till precis just nu, men samtidigt vet jag att jag inte klarar av det psykiskt just nu, måste bli mer stabil innan vi skaffar en till. Men en till blir det absolut, och man blir inte mindre sugen när man kollat på "livet på BB" på tvn. Åh!
Min finaste underbaraste lilla kille!! Gud vad jag älskar dig! <3


Raseriutbrott

Uhj Uhj sicket humör våran söta lilla son har fått dom senaste veckorna. Så fort han inte får som han vill får han världens raseriutbrott och bara skriker och skriker och skriker och gråter och är jätte arg verkligen. Ja så underbart med barn! Ja det är det, men dessa raseriutbrott kan man gärna skippa, speciellt när han bara är snart 15månader, alltså inte en två år och, alltså han har inte kommit in i tvåårstrotsen ännu, uhj undrar hur det kommer bli då. Suck! Men men, När han får dessa raseri utbrott är det enda att göra att bara ignorera honom i princip och inte göra någon stor grej av det. För förr kunde hans raseriutbrott hålla i sig 30-40min om man säger ''nej'' till honom, men nu har det minskat ned till 15min, puh! Men det är inte lika enkelt att få honom att lugna ner sig när han vaknar runt 3-4 på morgonen och är jätte ilsken och bara SKA ha välling, men vi försöker ändå att hålla tiden att han inte får välling i alla fall inte före 04.45 just för att få in rutiner, vilket har funkar länge, fram tills dessa raseriutbrott han har börjat få, och ibland kan dessa raseriutbrott börja kl 02, mitt i nätterna, inte alls för roligt när man är sådär lagom trött.
Som nu när jag skulle gå upp och lägga honom nu på förmiddagen fick han världens raseriutbrott bara för att han fick syn på en vattenflaska som han så gärna ville ha men inte fick just då. Och oj så ilsken han var, men tillslut slocknade han i sängen och sover nu gott. Men trots dessa raseriutbrott så älskar jag att vara mamma, det är det bästa som har hänt mig och min son är helt underbar! Bara förra veckan gick han fram till mig när jag satt på golvet, slängde armarna om mig och kramade mig hårt och gosade in sig i min nacke, alltså den absolut underbaraste känslan någonsin! Och fick denna kram inte bara en gång, utan två gånger! Där kände man verkligen att han villa säga ''jag älskar dig mamma.'' Det var verkligen en sån kram. Så underbart! <3
Tänk att denna lilla sötnos kan bli så arg och få såna raseriutbrott? Mina föräldrar trodde inte på mig förens nu till i helgen då dom såg det med egna ögon! Deras kommentar var ''men ojsan sicket humör''

När lufter går ut

Ibland är det precis som om luften går ut helt, ungefär lika fort som när spräcker en ballong med en nål. Precis så fort gick luften och orken ut idag. Melvin och jag har varit hos mamma och pappa/mormor&morfar hela dagen då Jacob inte var hemma, och när vi kom hem så tappade jag orken helt, var liksom jobbigt att sitta upp, jobbigt att andas. Den känslan är så hemsk och tack och lov är det inte lika ofta jag känner så nu tack vare medicinen, men trots det så har jag ännu inte funnit den dos som passar mig, trots att jag ökat dosen. Men får se, ökade i förra veckan och brukar ta ett tag innan man märker någon direkt skillnad så vi får hoppas och se. Nu blir det i alla fall snart film mys med Jacob, myys. <3


My heart keeps on racing, in overdrive

Jag väntar fortfarande, väntar fortfarande på att du ska komma fram bakom hörnet skällande och springa emot mig när jag kommer hem. Men jag väntar förgäves, du kommer inte springa emot mig mer, du kommer aldrig att skälla på mig mer, du kommer aldrig att någonsin mer lägga ditt huvud i mitt knä eller titta mig djupt i ögonen mer. Aldrig, dom stunderna tillsammans kommer vi aldrig mera att få. Det svider i mitt hjärta och den tomheten efter kommer aldrig att någonsin att försvinna, aldrig någonsin!
Den 18 december 2014 är en dag jag aldrig någonsin kommer att glömma, den jobbigaste dagen i mitt liv var att lämna dig där inne, på bordet som det såg ut som om du sov så fridfullt på. Det kändes hemskt att bara lämna dig där, lämna dig till främlingar som inte känner dig, inte vet vem du är eller vad du har gjort i ditt liv. Men samtidigt så är jag glad, glad över att jag faktiskt följde med, var vid din sida ända in till ditt sista andetag. Det var jag skyldig dig. Om jag inte hade följt med dig, varit vid din sida hade jag ångrat det ända till dagen jag tar mitt sista andetag, lika mycket som jag ångrar att jag inte följde med Chip till sitt sista andetag, ni var mina bästa vänner, ni var mitt allt, ni fanns alltid där för mig och nu står jag här ensam, ingen som förstår min smärta, ingen som förstår hopplösheten jag känner.
Alla minnen, allting vi gjorde tillsammans, allt ifrån våran första agility träning till våran första tävling och allt ifrån första gången jag såg dig, ditt glada spralliga jag tills ditt sista andetag, aldrig kommer jag glömma, aldrig glömma minnena tillsammans med dig, aldrig någonsin. Älskade fina underbara vän, jag saknar dig mer än livet själv och jag önskar du fanns här. Men på något plan så vet jag att du finns här, både du och Chip även att jag inte kan se er, så känner jag att ni finns här hos mig, varje dag, varje minut.
Jag älskar dig, och jag saknar dig av hela mitt hjärta min underbara älskade vän!
 

Söndag

Idag har det varit full fart! Städat hela undervåningen under tiden Melvin har lekt och "hjälpt" mig medans Jacob jobbat i badrummet, det har faktiskt gått riktigt bra jag hann som sagt städa hela undervåningen förutom Melvins lekhörna, plockade ordning 2gr innan jag gav upp och lät det vara. Förresten har vi även sålt garderoben vi hade i hallen och istället har vi nu en byrå och en spegel över där garderoben stod. Så mycket snyggare och rymligare blev det! Nu längtar jag bara tills vi renoverar hallen någon gång! Längtar tills vi renoverar alla rum, just nu är det bara vardagsrummet som är renoverat. 

Åh, ja gud! Hände en dö läskig grej förut idag! Jag och Jacob satt i soffan och tog det lugnt medans Melvin sov middag och vi har alltid babymonitorn igång så vi hör om han vaknar. Och helt plötsligt hör vi en mansröst i babymonitorn!!!!!! Vafan tänkte båda två?! "hallå, hallå hallå hallå". Så sa personen hela tiden i minst 10min tid!!! Vi gick självklart upp och kollade men Melvin låg och sov så sött. Men mansröst var kvar! Fatta hur läskigt det var!! 






Long time ago

Oj vad kul det är att titta på statistiken och se att folk faktiskt fortfarande tittar in här trots att jag just nu är ur dålig på att uppdatera, har varit så mycket att göra nu och på kvällarna är jag så trött så jag orkar inte sitta och skriva, ärligt talat har intresset dalat lite då jag inte riktigt haft någonting att skriva om. Men det ska bli ändring nu! Nu har vi äntligen fått ordning på skrivbordet så datorn står där, det är nämligen så jobbigt att sitta och skriva inlägg på mobilen. Snart ska jag även fixa en ny design, eller inte designen ska ändra hedern och lite små fix, väntar bara på bilder ifrån min bror som han tog på Melvin när dom var här i julas. Ska bli så kul att se dom, han är riktigt duktig på att fota nämligen! :D
Bjuder på en bild så länge som brorsan la upp på min Facebook sida!
 
Finaste ungen!
Idag händer inte så mycket, ska dammsuga och städa iordning lite, bytte alla gardiner igår och plockade bort julen, så skönt! Nu får gärna våren komma tycker jag! Jacob håller på inne i det blivande badrummet och ska lägga gipsgolv över golvvärmen nu, och snart är det inte långt kvar tills vi äntligen har vårat badrum! Ska bli såååå skönt med en ordentlig dusch om man säger så! Vi duschar just nu i ett badkar, plus att själva avvridningen?? eller den man stänger av vattnet på är trasigt så när man har duschat klart får man dra ett buntband runt så vattnet stängs av. Så ja, man duschar inte för ofta om man säger så..
 
 

Bra början

Jag har en sån där toppen start på året jag. Imorse vaknade jag av att jag mådde så ruskigt illa så jag var tvungen att springa upp på toaletten. Så jag låg i sängen till framåt halv 2 tror jag då jag lyckades ta mig upp och ner till soffan i vardagsrummet där jag legat hela dagen, och snacka om att jag har ont i kroppen nu, men står jag upp mår jag illa och det snurrar så ingen bra idé det heller... 
Men men, tror inte att det är magsjuka, eller hoppas inte, tror det var pizzan vi åt igår då den inte smakade som den brukar sen att Jacob också hade super ont i magen imorse. 
Men det absolut värsta med att inte får behålla något är att man är sådär äckligt jävla törstig och man skulle kunna dricka hinkvis med vatten och minsta scen på tvn med vatten får det att vattnat i munnen på mig så jag blir tokig! Men vågar inte dricka för mycket åt gången ifall det kommer upp... :(
Det 

Fredag

Jag är sådär lagom veckovild som vanligt under dessa tider när det är ledigt mitt i veckorna. Men inte klagar jag för det, sambon är ju hemma fram tills onsdag då han börjar jobba igen och idag är det rensning av vinden som väntar. Gå igenom massa som ska kastas, säljas och sparas. Vi har i princip bara tryckt in grejer där under ett år men idag ska det bli ändring på det! 

Igår hade sambon och jag en riktig myskväll med godis och filmen 'Jack railey; shadow recruit' faktiskt helt okej film! 

1 januari 2015

Jacob då var det nytt år nu då, herregud vad tiden går fort. Gårdagen spenderades hemma hos oss tillsammas med kompisar och det var riktigt trevligt! Bjöd på enschiladas med biff och sedan kladdkaka till efterätt. Efter att Melvin somnat runt 8 så blev det att spela yatzy och sedan satt vi och spelade kortspel fram till tolvslaget. Då gick vid ut och sköt raketer. Eller ja vad typ 00.10 kom våra raketer iväg då vi inte lyckades få tändpinnarna att funka eftersom det blåste så förbaskat. Men till slut så! Sen när det var färdig skjutet så gick vi in och pratade tills vi gick och la oss. Vi hade tur och Melvin sov genom hela tolvslaget vilket var skönt, och fram till 7.00 då han vaknade och ville ha välling. Sen sov vi fram till 8.30 typ vilket var riktigt skönt. 
Idag händer inte så mycket, tar det lugnt och sedan ska vi äta hemma hos mamma och pappa ikväll så slipper jag laga mat. Inte fel! ;)
En super fin blomma vi fick av dom! :)