Julafton -15

Idag var det då tydligen julafton igen trots att jag har noll julkänsla. Men dagen började vid 7.30 då Melvin vaknade så vi låg i sängen och kollade på "mamma mu" innan vi gick ner för att dricka välling och äta lite frukost innan vi framåt 9.30 tiden gick upp för att väcka pappa som låg och sov, eftersom Melvin ville öppna sina julklappar, så sagt och gjort vi fick upp pappa och vi alla gick ner för att öppna julklapparna som tomten kommit med under natten. Melvin har iår fattat detta med att öppna paket och öppnade det ena efter det andra tills alla var slut. Och favoriten var helt klart kassa apparaten han fick plus en stor hink med massa olika mat och dricka. 

Vid 13.00 skulle vi vara hos mamma och pappa för att fira jul tillsammans med min äldsta bror och min syster. Vi åt god mat, öppnade paket och bara hade det trevligt innan vi vid 19 tiden åkte hemåt då Melvin var trött efter allt firande. Och jah tror att Melvin var mer än nöjd med allt han fått idag lilla älsklingen.

Melvins rum

Melvins rum var ett av dom rummen som jag gillade minst när vi flyttade in i huset, och det har nu sett likadant ut i över 2år, men nu efter jul är det dags att fixa ordning hans rum! Äntligen!! Anledningen till varför vi egentligen inte gjort om Melvins rum innan är att det varit mest akut med att fixa ordning badrummen, men nu när dom är klara är det dags för Melvins rum! 
Såhär ser Melvins rum ut just nu.
Saker som ska göras:
1- Först och främst så ska ett av fönstren i Melvins rum sättas igen då det nu är ganska litet och svårmöblerat. Och eftersom det ändå aldrig kommer något direkt solljus heller. Det som ska sättas igen är det fönstret som ej har några gardiner på bilderna.
2- Den låga väggen där sängen står nu ska extra isoleras då det är en kall kattvind bakom.
3- Taket ska antingen målas vitt, eller sättas helt nytt, vi har inte riktigt kommit fram till vilket som är bäst.
4- Det ska bytas dörr in till Melvins rovrum samt, fönster men fönstret kommer vi vänta med att byta tills vi byter resten av fönstren i huset.
5- Väggarna ska målas i en klar ljusblå nyans och där fondtapeten är nu kommer det istället bli en fondtapet med blixten Mcqueen på.
6- Golvet kommer få vara kvar då det inte är något större fel på det, vi kommer istället sätta nya bredare golvlister då tidigare ägare la golvet emot listerna.
Detaljer- Slutligen kommer det bli mycket vit inredning med en vit kallax hylla mot väggen där sängen nu står, i kallax hyllan kommer det vara olika färgglada boxar man kan ha leksaker i. Sängen kommer vara kvar den han har nu och kommer, antagligen stå emot fondväggen som blir. Byrån kommer vi nog ha kvar men målas vit och sättas på en stor blixten dekal är tanken. Garderoben och den lilla bänken kommer vi sälja då dom inte passar in någonstans direkt. Sen kommer det bli flera olika canvas tavlor med blixten tema. Så är väl tanken just nu iallafall. Åh gud vad jag längtar tills vi fixar Melvins rum! 
Melvins fondtapet ser ni nedanför! 3D 

Ibland

Det är stunder som dessa jag bara vill gräva ner mig i ett djupt hål och glömma allt, glömma allt jag tänker och glömma allt jag känner. Jag hatar mig själv och mina jävla tankar, vafan håller mina hjärnspöken på med blir så jävla trött på mig själv... Varför 

Kalsong mannen

Alltså ja, vad säger man mer än att min unge är knäpp? Gå runt med pappas kalsonger på huvudet och är jätte nöjd?!

Den här veckan har det inte hänt så speciellt mycket har jobbat måndag-fredag så varit ledig igår och idag. Igår var Melvin och jag ute hos min farmor och farfar med mamma och pappa och bakade kringlor och bröd vilket var trevligt, förutom att jag mådde så jävla illa hela dagen(medecinbyte så nej jag är inte gravid) plus att jag hade så jäkla ont i ryggen och hela kroppen. Men förutom det var det trevligt.
Idag har jag, Melvin och Jacob varit i stan och handlat lite julklappar och mat och efter det har vi bara tagit det lungt, nu ligger vi i soffan helt utslagna och Melvin ligger och sover i sin säng, imorgon är det måndag och jobb som gäller så snart är det läggdags!


Fredagkväll

Igår var jag hemma ifrån jobbet och vabbade då Melvin fortfarande hade lite feber och var snorig, idag är han piggare och feberfri vilket är skönt. Men han är fortfarande väldigt snorig och så, men får hoppas det ger sig snart. 
Vid 16 tiden så åkte jag och Melvin till hans farmor och farfar då han skulle sova där eftersom vi skulle på julbord med Jacobs jobb ute på gränsö slott. Melvin var mer än nöjd över att vara hos farmor och farfar så han vinkade glatt när vi gick, vi kände oss inte alls bortglömda eller så. Men bättre det än skrik och gråt, vi vet ju iallafall att han trivs. 
Julbordet var iallafall trevligt, det var ju livfens julshow så det spelades musik för glatta livet och maten var väl helt okej om ni frågar mej, men kräsen som jag är så duger inte sådär jätte mycket. Men men.
Vi kom hem runt halv 1 och vi båda var riktigt trötta så vi slocknade fort i sängen.

Idag ringde klockan vid 9 vilket var mindre kul, och ännu mindre kul var det att vakna upp utan min lilla pojk i sängen mellan oss, han brukar ju alltid få komma in till oss på natten då han vaknar men imorse var han ju inte där, eftersom han var hos farmor och farfar och fy vad jag saknade min lilla plutt. Men det var bara att gå upp och göra iordning sig inför jobb då jag började jobba vid 11, vilket kändes lite konstigt eftersom jag varit hemma i 2dagar men det gick iallafall.
Och efter att jag slutat vid 15 så fick jag äntligen åka och hämtade min lilla plutt som jag saknat så otroligt mycket under dessa knappa 24h jah varit borta ifrån honom. Mammas lilla plutt, alla mammor och pappor förstår nog den där obeskrivliga kärleken man känner till sitt barn.

Vabba

Idag har jag varit hemma då Melvin åkt på min förkylning jag gått med. Han har feber, snorar, hostar och är täppt i näsan stackarn.. Men han är piggelin iallafall vilket är skönt faktiskt. Så idag har vi faktiskt klätt granen i brist på annat, eller ja, jag har klätt och Melvin har räckt mig kulorna, den lilla arbetsledaren han är! Så passade faktiskt på att ta några julkort samtidigt och jag kan inte annat än att älska speciellt en bild som blev så otroligt perfekt underbar. (kommer sist i inlägget)
Förutom detta så har vi bara tagit det lungt och ikväll har jag varit i stan och ätit julmiddag med jobbet på smugglaren, riktigt gott och riktigt trevligt, med många härliga skratt, har verkligen dom bästa kollegorna i världen! 
Imorgon blir det att vara hemma också då lilleman fortfarande har lite feber så imorgon vet jag inte riktigt vad vi hittar på. Men på kvällen ska han iallafall till sin farmor och farfar för att sova över där då jag och Jacob ska på julbord med hans jobb. Känns lite nervöst då jag aldrig träffat några på det företaget och Jacob heller inte känner alla riktigt ännu då han började i början av sommaren. Men det blir nog bra tror jag allt. :) Nae nu knackar John blund på så nu får jag lägga ifrån mig mobilen och sova istället 
Alltså jag verkligen älskar denna bild på Melvin, enda bilden som han ler på, på dom andra gör han miner eller ser allvarlig ut busen!