Vab - Måndag

Idag har jag och Melvin spenderat dagen hemma eftersom i fredags så dök dom efterlängtade vattkopporna upp. Kan ju inte påstå att dom varit efterlängtade men det har gått vattkoppor på dagis så jag har bara väntat på att dom ska dyka upp, sen är det skönt att ha dom avklarade i alla fall.
Så idag har jag som sagt vabbat med lilleman, idag var han betydligt piggare än vad han var igår. Igår hade han nämligen runt 39,9-39,0 i feber och var mestadels slö och ville gosa medans han idag varit feberfri men väldigt klängig fram till eftermiddagen då han började piggna till ordentligt och efter att pappa kommit hem så var det full rulle fram till läggdags.
Vi har inte gjort så mycket idag mer än busat, gosat, och fikat framför en bra film. Vi passade även på att somna till i soffan i någon timme både han och jag vilket var väldigt skönt då jag är så himla trött nu under graviditeten.
 
Imorgon blir det att vara hemma igen med lilleman men på onsdag är det jobb för min del som gäller igen, då får nämligen pappa vara hemma med honom och ta hand om våran lilla prick. Förhoppningsvis att han vattkoppor lägger sig snart, i morse när vi gick upp så hade ytterligare några prickar dykt upp medans några redan har börjat torka och börjar bli skorpor. Så vi får hoppas att det inte blir så långvarigt och att han kan få komma tillbaka till dagis igen för oj så han tjatar här hemma att få åka till dagis, och han blir sådär måttligt glad när jag säger att han faktiskt måste vara hemma i några dagar. Plutten, men super skönt att han trivs på dagis i alla fall!
 
Våran prickiga lilla fotomodell!
 

Bf September -16

I September så kommer vårat liv se lite annorlunda ut då Melvin ska bli storebror och Jacob och jag två barns föräldrar!