Outfit

Idag var det jobb som gällde igen mellan 11.15-16.15, var kul och det gick riktigt fort, sista söndagen men söndagsöppet för i sommar! Imorgon är det dags för jobb igen, denna gång 9.45-18.00, härligt! Allting blir ju så nycket roligare när man älskar sitt jobb! 
Min bror och hans son har även varit här över helgen och bott hos oss. Har tyvärr inte träffat han så jätte mycket med tanke på att jag jobbade till 18.30 i fredags, jobbade 11-15 igår och så idag när dom åkte. Men hoppas att han kommer ner snart igen så. :)
Nae nu ska jag gosa ner mig i soffan med gubben! Kram på er!

Krångla inte till det

När jag fick reda på att jag skulle få barn var.nog den första tanken "hur dan kommer jag klara detta?" jag visste ingenting om hur man gör med barn eller hur man är en bra mamma. Alla dessa tankar snurrade i mitt huvud och jag var hela tiden orolig desto närmare vi kom hur fan man är mamma, hur man gör och hur man beter sig. Men så sa mamma någonting så simpelt men som ändå betydde så mycket då "ingen vet hur man är en bra förälder, var bara dig själv och ta det som det kommer. Jag visste heller inte hur man gjorde när jag fick mitt första barn, ingen vet det." dessa ord fick en sån stor betydelse för mig trots att dom.var så enkla. Alla är vi ju nybörjare i början, och alla är vi dom perfekta mammorna åt våra barn som vi älskar och vi gör vårat bästa. Jag har inte ändrat den jag är bara för att jag blivit mamma, för om jag skulle ändra på mig själv bara för att jag blivit mamma vad skulle det då säga till min son? Att man ska sluta vara sig själv bara för att man helt plötsligt blir förälder, eller går igenom någon annan stor livshändelse? Nae! Var dig själv och krångla inte till det. 
Jag måste säga att jag är glad att Melvin bestämde sig att komma 20 dagar innan bf, för det gjorde att jag ibte fick chansen att fundera eller tänka på hur man är en mamma. Jag var tvungen att kasta mig in i denna roll med huvudet före, och visst vissa gånger har det varit tufft att hålla huvudet över vatten ytan när man tänker tillbaka.. Men jag klarade det, och jag är ännu inte klar. Jag är den perfekta mamman åt min son som älskar mig lika mycket som jag älskar hono, och jag är fortfarande mig själv trots att jag nu är mamma! Så tänk inte, krångla inte till det. Gör det bara, du har det inom dig!  


Ibland

Ibland saknar jag nått otroligt att vara gravid, den där mysiga känslan av att någon som var ens egen, som man själv skapat med sin bättre hälft faktiskt ligger där inne och växer. Vissa dagar känner jag att jag vill bli gravid nu igen! Men samtidigt så känner jag att nae, det får vänta ett litet tag till iallafall. Jacob och jag har alltid sagt att 3år emellan är bra, men just nu känner jag att jag vill ha bättre ekonomi innan vi skaffar en till, för jag hatar stressen med pengar. Men vi får helt enkelt se, men när vi skaffar vårat andra barn, och då kan planera(!) så vill jag helst ha på våren, tidig sommar. Med tanke på att Melvin är född på hösten, tidig vinter. 
Saknar denna "lilla" mage, tagen bara några dagar innan Melvin beslutade sig att för att komma ut 20 dagar för tidigt, men trots allt i tid. 

Mysig åktur

Mamma.och pappa har skaffat sig sele, skaklar och vagn till deras collie Galaxy för tanken var att han skulle dra runt på Melvin, och dom har tidigare tränat Galaxy med att gå med bara vagnen och igår var det premiär för Galaxy att testa att dra Melvin, och det var premiär för Melvin att sitta i vagnen, och snacka om att han älskade det! Galaxy var inte lika glad då han tyckte det var tungt. Men en liten sväng blev det iallafall! :)
Mamma och pappa hade tidigare skaklar och vagn till belgarna vi hade förr och jag åkte i vagnen och jag kommer ihåg att jag också älskade det! 

Segast

Igår jobbade jag heldag på jobbet, eller rättare sagt 9.45-18.00 det var riktigt segt faktiskt. Eller inte att jobba, men jag var seg. Hade ingen energi över huvudtaget. Men tror det berodde på att jag visste att jag skulle vara ledig i två dagar och sen är det snart dags för den roliga veckan i månaden. Och innan den kommer blir jag alltid helt utkörd på energi. Men men. Idag var jag som sagt ledig och vi har inte gjort något speciellt, sambon har varit i stan och fixat lister och lite grejer till sovrummet som nu snart är klart! Längtar något enormt till det blir klart och vi slipper sova ute i hallen på övervåningen. Hehe

Time to start over

Varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen på sista tiden, för det t första har mitt.mående varit i botten samtidigt som energin har varit på topp. Ja lite svårt att förklara men men.. Men nu känner jag att det är dags att ta tag i bloggen igen och börja uppdatera lite.
Hela veckan nu har jag jobbat måndag-fredag så varit långa dagar. Så jag slutat vid 18-19.15 tiden hela veckan. Och börjat runt 9.45. Men det hat varit skönt faktiskt trots allt. 

Nu i helgen har jag varit ledig iallafall, riktigt skönt att bara ta det lungt och inte göra något speciellt. Städade lite igår och plockade undan som man inte hunnit så mycket med denna vecka som varit. Och så lagade jag mat igen för första gången på en vecka. Hehe men har ju faktiskt inte kunnat göra det när jag jobbat hela dagarna och det blev kyckling med wook grönsaker och fullkornsris till mig. Grabbarna fick vanlig ris då som inte gillat fullkorn. Riktigt gott blev det. Men nästa gång ska jag ha i vitlök och även ha kokosmjölk istället för matgrädde. Blir nog lite godare och lite nyttigare! ;) 
Antingen gör jag för mycket mat, eller så är stekpannan för liten! 


Want a tattoo

Åhh gud vad jag är sugen på att tatuera mig igen! Som dom flesta säger att efter den första tatueringen är det svårt och jag håller med helt och hållet! Det är omöjligt att sluta! Trots att jag bara har en än så länge så har jag minst 3st jag vet att jag verkligen vill ha! 
Sedan har jag ju alltid tyckt att det ibte är snyggt med såkallade sleeves, alltså tatueringar över hela armarna. Men just nu tycker jag det är så ruskigt snyggt och vill mer än gärna skaffa en själv! Men samtidigt så är inte jag den som vill tatuera mig bara för att. Utan jag vill att varje tatuering ska betyda någonting för mig. Att det finna en mening bakom det.