Dumma måndag!

Ja dumma måndag säger jag bara! Sovit 3timmar inatt typ och klockan ringer vid 6, jag bestämmer mig då för att jag kan blunda i 5min. Hah got yah! Vaknade vid 20 över istället, så då var det bara att kasta sig ur sängen och klä på sig för att fixa sig sedan. Började då känna av huvudvärken men tänkte, äh det går över! Hah got yah again! Åkte in till skolan och hade psykologi B, min lärare hade inte hunnit kolla mitt arbete ännu med utkastet jag skickade in saknade 2grejer som även saknas på det riktiga arbetet så satt och skrev det och sedan slutade jag vid 9.30. Då satt jag väl ungefär fram till 11 då älsklingen kom och umgicks med mig. Under den tiden blev huvudvärken värre och värre och jag bestlöt mig för att sedan ta 12.15 bussen hem.

Älsklingen bjöd även på en mjukglass innan han körde mig till bussen, pojken min, älskar dig! Men jag kan inte låta blir att skratta åt honom ibland. :P För när vi åkte ifrån åhmans där vi köpt glass så utrbast han ''F*n vad alla ska glo då?'' Varav jag blev lite stum och sedan sa ''hallå? Konstigt med tanke på bilen du kör!'' Han har nämligen en ombyggd audi a4 som inte ser ut som alla andra bilder! (Bild på bilen nedan!)

Väl hemma så sov jag ungefär 1timme och huvudvärken har nu nästan släppt helt! Skönt, så det blir dressyrträning ikväll! Fick tyvärr inte med älsklingen ikväll så jag kunde få lite nya bilder som jag ska ha till den nya header, så har bara fixat en dålig tillfällig så länge. Men det får väl duga. Han sa att han skulle följa med nästa vecka då det är hoppning så jag får hoppas att han håller det och det är bra väder då!


Pojkvännens Audi a4, bilden tagen av honom! :)

..........Lämna gärna en kommentar ;)
Skrivet av Johanna

ibland har man riktigt dåliga dagar :/ tur att det går över :)

2012-04-23 ♥ 15:54:44
Blogg: http://geminaarts.blogg.se/
Skrivet av johanna

ja det blir nog bra!:D huvudsaken är ju att du är nöjd, faktiskt:)

2012-04-23 ♥ 16:14:20
Blogg: http://jonssonjohannas.blogg.se/

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se