My saturday!

Vaknade upp hos älsklingen imorse, vi var ju på som sagt på bio igårkväll! :) Tänkte jag skulle försöka skriva ihop en liten recension om vad jag tyckte om filmen sedan! :)
Kom iallafall hem ifrån älsklingen vid runt 1 och då tog jag med Aslan o Mischa på en promenad, riktigt skönt att komma ut och gå! Dock inte lika skönt att komma hem och fått ett skavsår, som vanligt! Mina gympa skor är helt sönder nötta! Lixom plasten vid hälen som gör att skon lixom ''håller upp sig'' har kommit fram på båda skorna, dock bara en som är så att den skaver mot hälen, känner dock inget förens jag är typ halvvägs hem, och när jag tar av mig skorna är strumpan helt röd av blod. Ajjj! :/ Måste verkligen köpa nya skor snart! Men pengarna försvinner till allt annat just nu, och gympa skor är ju inte det billigaste man kan köpa heller?!

Fram till nu har jag suttit och kollat igenom alla ca 150 inlägg på bloglovin som är olästa ifrån igår eftermiddag?! :o Och jag började vid halv 3? Dock läser jag inte alla sådär jätte noga, och ganska många var oftast bara biler! :) Följer ni många på bloglovin?

Nu blir det förhoppningsvis snart mat sedan tänkte jag duscha, om det finns varmvatten, innan älsklingen kommer och vi ska släppa ut råttorna, han ville tydligen också se dom ha tokfnattet som dom får jämt typ!! ;) Dom är så söta pluttisarna! :) Ikväll blir det mys med familjen och kolla på Ice Age 3 som vi spelade in i torsdags! Och ja, jag ÄLSKAR barn filmer! Specielt ICE AGE! Finns inget sötare!



Bild på pojkarna ifrån förra helgen när vi var ute och gick :)

..........Lämna gärna en kommentar ;)
Skrivet av Sanna

sv; verkligen! :)



håller med, Ice Age är så bra :D

2012-04-28 ♥ 15:58:03
Blogg: http://ssannasstil.blogg.se/
Skrivet av linn och silvia

okej! :D

chillar vid datorn..

göra på valborg? :)

2012-04-28 ♥ 16:13:32
Blogg: http://linnochsilvia.blogg.se/
Skrivet av ~ L I N N ~

Kika gärna in & delta i min veckans blogg tävling!

Drar 3 vinnare med slumpen som även får stå i min meny i 1 vecka! :D

-> http://linnhahne.blogg.se/2012/april/veckans-blogg-3.html#comment

2012-04-28 ♥ 16:57:42
Blogg: http://linnhahne.blogg.se/
Skrivet av ~ L I N N ~

Tack så mycket hih ! :-D

2012-04-28 ♥ 17:08:05
Blogg: http://linnhahne.blogg.se/

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se