♦ Göteborgs Horse Show

Hela dagen igår tillbringades i Göteborg på Göteborgs Horse Show! Super kul! Var där med kompisen Emma Johansson och vi gick runt och unt på mässan och hade kul! Hittade ett linne, en hundleksak till Aslan, köpte 3st ben åt vovvarna samt 7par ridstrumpor för 100kr! Så jag är super nöjd med dagen! Dock kunde maten vi hittade vara godare! Någon jä*la cesarsallad? Inte värt 73 spänn om man säger så! Men vi köpte sen i pausen mellan hoppningen och dressyren en varsinn hamburgare på McDonalds. Så vi blev mätte iallafall! ;)

Hoppningen var super spännande! Roffe enda svensk till omhoppning och hela grundomgången var det knäpptyst och jag satt själv och höll andan i varje språng! Tyvärr slutade han 6:a i omhoppningen eftersom han var tvungen att satsa till 100 till sista hindret eftersom han låg efter i mellantiden! Så tyvärr blev det ett super långt språng och både översta bommarna. Men han hade iallafall bästa tiden! Men antingen var det vinna eller försvinna och tyvärr höll det inte. Men han är GRYM ändå!! Vann klassen var grymma Marcus Ehning och snygga Plot Blue!

Dressyren var riktigt spännande! För precis när Patrik Kittel kom in på banan så sloknade poängtavlan så vi fick inte se poängen Patrik fick. Sen kom sista tävlande ut(Patrik var näst sist) och när den ritten var slut så låg han etta på 75%, och så var det ju bara Patriks ritt kvar! Det var ju en sjukt bra ritt så vi hoppades på det bästa! Och hela arenan satt och väntade med spänning, tog nästan 15,20 min innan dom fick det att funka och gissa?! Han segrade på 78%!!!! GRYMT! Han vann alltså med 78% på TOY STORY!!! Underbart fin häst!

Ska lägga in bilderna på datorn sedan och klippa ut som lite, sedan kommer det en bildbomb här! ;)


..........Lämna gärna en kommentar ;)
Skrivet av -MHANNAS.BLOGG.SE-

hej, hoppas du haft en bra helg! :)

2012-02-26 ♥ 13:42:47
Blogg: http://mhannas.blogg.se/

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se