♦ Hard Work!

Blev jobb mellan 11 och kvart över 3 idag! Helt okej trots magvärken, men mår ju som sagt betydligt bättre nu! Men fy blev helt slut endå! Och dagen började inge vidare! Eftersom jag sov hos älsklingen inatt så fick jag ställa bilen på ett annat ställe eftersom jag inte har en chans att komma upp med bilen dit han bor eftersom backen går rakt upp! Så när jag kom ner imorse till bilen låg det ett bra täcke på bilen! Första gånge någonsin eftersom den annars står i carporten hemma! Men endå skönt att kunna sätta sig i en varm bil eftersom vi har motorvärmare i bilen så hade jag ställt den kvällen innan!
Men var inte direkt så kul att åka dit igår kväll! Låg i 40-50km/h hela vägen eftersom det snöade som satan och var mörkt! Var inge vidare att köra i om man säger så! Men jag klarade mig helskinad samt bilen! ;)
Nu blir det Gladiatorerna med pojken och föräldrarna, kanske små tittar lite på Live hoppningen på svtplay. Hih hörde precis att det inte var populärt hos pojken när han sitter här jämte! ;) ♥


*medans jag väntade på pojken som skulle visa vart jag skulle ställa mig!

* Har full förståelse varför pappa ville ha en carport! Bilen lixom, försvann?

..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se