♥ Presentation av Mischa ♥

Lynx Easter Parade
Kallas:
Mischa(Betyder nalle på ryska)
e: Tarasovs Fiddler u: Lynx Classic Music
Född: 7 Februari 2007
Ras: Borzoi , Rysk Vinthund
Färg: Gråbrindle & Vit, dock numera svart än grå.

Vi har nu haft Mischa i hela 5år, vilket inte alls känns som om det skullle vara. När Mischa var liten hade han väldiga problem med att hålla sig på benen, och speciellt när vi var ute på ängen och han fick springa lös, svansen rkt upp för att hålla balansen, men han lyckades inte ändå! För han gjorde kullerbytta på kullerbytta stackarn!

Jag har ställt ut Mischa ganska mycket med väldigt olika resultat! Men han har endast åkt ut på en 2:a en gång på 5år! Och den domaren dömde ut alla mörka hundar! Mischa har blivit BIM(Bäst i Motsatt, altså bästa hane) i Växjö 2008 där han även fick Cert och Cacib. Han fick även gå in i stora ringen när han var valp i växjö året innan. Men åkte ut lika fort! Första gången jag varit i stora ringen över huvud taget, och Misch var liten och busig, svansen rakt upp! Men vi fick iallafall springa in först! ;)

Anledningarna till varför det nog inte går så bra(vad jag tror) är att dom flesta domare tycker mest om ljusa hundar, och eftersom Mischa är nästan svart så är han väl inte så populär. Plus att han ofta har svansen över rygglinjen, vilket dom inte ska ha! Men bara för att det inte går bra så älskar vi honom för det! Lilla plutten! :)

Mischa har även tävlat en Novis klass inom Lure Crousing och slutade 4a av 5st! Aslan, våran andra borzoi som tävlade samma klass kom 2:a efter sin syster! :)

Det absolut värsta med Mischa är att han ofta ligger och skriker på dagarna, han pratar, detta har han fått efter sin far som pratade väldigt mycket, och speciellt mitt i nätterna. Som tur är har inte Mischa börjat med det ännu men på dagarna när han har långtråkigt så brukar han ligga och skrika. Och nej det har inget med att han vill, så ni behöver inte påpeka detta! Han skriker även om han precis varit ute och kissat och bajsat.

Det värsta Mischa vet är golvet i köket, och nu även matsalen, det är parkettgolv och det hatar han att gå på. Ibland kan det gå super bra och nästa stund när han kommer underfund med vart han står så spänner han sig, samt drar ut klorna vilket resulterar i att han bara halkar runt. Så nu har vi fått lägga in mattor som han kan gå på för att inte riskera att han sträker sig igen som han redan gjort en gång.

Det bästa Mischa vet är pannkakor! Han verkligen ÄLSKAR pannkakor! Så fort vi tar fram ingredienser och börjar göra pannkakor så skriker han, och skriker värre än vanligt! Och han slutar inte förens han får en pannkaka, och den försvinner väldigt fort om man säger så! ;)


<- Mischa, BIM  -  Tiken, BIR->







<- Aslan syster Gucci(Lynx Hund), Aslan(Lynx Hund), Chanel(Lynx Hund, aslan syster)?, Mischa(Lynx Hund), ägare utan hund->




Dom fyra sista bilderna är från 2011

..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se