♦ 20 Januari

Igår var jag hemma ifrån skolan, mådde betydligt bättre men kände mig inte helt bra ändå! Men blev iallafall att åka och storhandla med mamma eftersom hon och pappa inte hann på morgonen. På kvällen tog jag 19.35 bussen till pojkvännen och spenderade kvällen där! Vi såg på Hostel 3 och åt godis! Jag vet inte varför men jag tycker om dessa filmer, alltså Hostel filmerna. Fast tycker ändå 1:an var bäst! Ifall jag måste välja!
Men en sak jag inte förstår är att jag klarar av att se riktiga blodfilmer som Hostel & Saw, men jag klara verkligen inte av att se filmer som The Grudge och sånna filmer. Hrm, jag är lite wierd på det sättet tror jag. ;P

Idag efter att jag kommit hem ifrån älsklingen så har jag gjort en cupcakes sats, och nu står en sats med kärleksmums i ungnen! Ni får se resultaten senare! ;)
Har även börjat skriva ett inlägg om att ingenting i livet kommer gratis som jag ska fixa lite och sedan så kommer jag lägga ut det så ni får läsa! Men bara om det blir bra, annars så får det kanske vara. ;)

..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se