♥ Dressyrträning

Ja ikväll var det som sagt Dressyr träning! Puhh, säger jag bara helt slut i både armar och ben!
Men men skulle idag igentligen haft Melrose men när Agneta(min ridlärare) skulle släppa in Melrose, Cito, Blomman & Mia så ville dom tydligen stanna ute i hagen, det tog väl ca 20min innan Agneta fick in 1 häst, och det var Cito. Eftersom det då var bara 10min kvar innan vi började så fick jag ta honom istället eftersom hon inte visste hur lång tid det skulle ta innan hon fick in dom resterande. Det var ganska länge sen jag red ett riktigt dressyr pass på honom så det tog ett bra tag innan jag fick in rätta knycket, men jag säger bara en sak! Jag måste verkligen träna mina arm muskler, för jag blir ofta att jag vill höja handen när jag gör halvhalter/halet eftersom jag är så svag i armarna. För om jag har handen sänkt och gör halvhalter/halter så blir jag att jag blir framåtlutad och nästan ''lägger'' mig ner för att orka. Men detta ska det blir slut på för nu ska det tränas armmuskler!
Kan tillägga att det bra är i arbetstraven jag har problem med detta, i både skritten och galoppen kan jag samla honom super fint, men just i traven tar det ett tag.
Men men, mot slutet gick han super fin och trots att jag var helt matt i både armar och ben så lyckades jag hålla honom så fin hela passet ut! Men det som jag verkligen hade problem med genom hela ridpasset var att jag spännde mina fingar så förbannat hårt att dom till slut låste sig helt och hållet och jag var tvungen att bända ut dom för att det skulle släppa, och fy Satan vad ont det gjorde! Inte nog med att fingrarna låste sig så fick jag en fruktansvärd smärta i höger sida av magen, det var precis som om man fick en stor spik in i magen?! Jag trodde först att det var håll jag fick, men eftersom det inte släppte när vi skrittade så antog jag att det inte var det. Men som tur är känner jag inget nu för stunden, och hoppas att det inte kommer tillbaka .. :)


Bild från i somras på mig & Cito! Foto: Emma


Bild från i somras på Cito & Mig! Foto: Emma

..........Lämna gärna en kommentar ;)
Skrivet av Sandra

Ruggigt snygg häst!

2012-01-20 ♥ 23:26:59
Blogg: http://breakitdown.blogg.se/

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se