♦ Life's a bitch!

Ja behöver jag säga mera? Haft ont i magen ända sedan i onsdagskväll. Var även illamående hela torsdagen och fredagen men det har gått över, men magvärken vägrar att släppa! Och imorron börja även nya schemat! Suck .. -.- Ser verkligen inte fram emot det, 3timmar håltimma på måndagar, men visst så slutar jag 1 på fredagar, helt okej!
Och det jag verkligen inte ser fram emot imorgon är att vi ska denna, sista terminen, börja läsa religion, jag hatar religion och sånt! -.- Plus att jag måste fylla i ett papper om att jag ska läsa samhällskunskapen 100p. Har nu bara läst lärlingssamhällen på 50p. Men för att slippa läsa på konvux för att läsa upp samhäll A(som det heter) ifall jag läser vidare så tar jag hellre 4extra uppgifter och gör det nu! Jag är så fruktansvärt skoltrött nu så jag hamnat i ytterliggare en depp period, hade en riktigt jobbig period i höstans där jag grät varje morgon när jag var tvungen att gå upp för jag ville inte, jag orkade helt enkelt inte. (Berättar mera om detta i senare inlägg)
Börjar även få lite smått panik för projektarbetet(massa sidor) och handelsspecialiseringarbetet(10sidor) som både ska vara stora arbeten! Plus att jag nu ska läsa Psykologi B också som då börjar imorron, börjar nu ångra mig lite då jag knappt orkade med A kursen, men jag får väl engagera mig lite mera på lektionerna nu så kanske det ska gå vägen det med! Klarade jag faktiskt A-kursen trots allt! Nae nu ska jag nog glo lite till på Wallander innan jag kan somna, om jag kan somna. Wish med good luck!


Bjuder på en uttjatad bild på mig och Cito, men bilden får mig på så otroligt bra humör, känslan av att sitta på hästryggen är underbar, man är fri! 


..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se