Too bad!

''It's too bad...''
Ja, lite så känns det nu, har verkligen inte haft någon tid till bloggen sedan jag kom hem! I söndags så satt jag och redigerade bilder i några timmar efter jag duschat. I måndags krånglade internet innan vi åkte till stan för att handla lite, samt även hämta hem nya tvättmaskinen som pappa köpte förr förra veckan :) Pappa fick hjälp av pojkvännen att bära upp tvättmaskinen och efter det åt vi lite kycklingsallad och sedan till efterätt blev det marrängsviss innan jag åkte hem till pojken för att sova där! Han hade sin bil och jag hade våran. Idag har det heller inte blivit något bloggande, har ju nämligen jobbat mellan 09.45-19.15, snacka om att jag var seg efteråt. Men men, pengar är pengar så vad gör man inte? :) Faktiskt vart helt okej eftersom det typ spöregnat från och till hela tiden. :)
 
Nu ligger jag i varjefall i sängen och kollar maaassa bloglovin inlägg, har ca 800st att kolla igenom! Hehe känns toppen! Har även på mig mitt Back on Track nackskydd som jag bad mamma och pappa köpa i Ullared, jag köpte ett knäskydd, men glömde kolla efter nackskyddet, så dom köpte det när dom var där dagen efter. :) Och ja, har aldrigt haft något bättre! Det funkar faktiskt, hade det 3-4dagar i rad när vi var i Halland och innan kunde jag inte böja huvudet åt vänster, men det släppte sedan! Dock så blev jag dålig på att använda det när jag kom hem, så har börjat få ont i nacken, men nu ska det bli ändring på det! :)
 
Imorron är det jobb igen som gäller mellan 14.00-17.00, var meningen att jag skulle jobba till 19.00, men eftersom jag och pojken ska fixa en sak vid 17.30 så bytte jag och en arbetskamrat tid så jag skull hinna! Är förväntansfull till 1000, men vi får se iallafall! Vissa kanske till och med vet vad det kan vara? ;) Hehe, I'm not gonna tell yah! :D Men men, imorron blir det nog inte heller så mycket bloggande eftersom jag ska med pojkvännen hem, och sedan på torsdag jobbar jag mellan 09.45-18.00, sedan ledig fredag så då ska jag försöka fixa lite blogginlägg. Måste blir bättre på detta nu faktiskt! :) Men men, nu ringer pojkvännen snart och sedan ska jag sova, trött som satan, mina ögon har nästan gått i kors när jag stått vid kassan idag och siffrorna har gått ihop, så fruktansvärt trött. Så kram på er! Ha en toppen dag! :)
bjuder på en bild min far tog på mig och pojken i Halland förra veckan! <3

..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se