♦ Kvällens galna hoppträning!

Ja, vad ska man säga om kvällen hoppträning? Flygturer kanske är ett bra ord? Hade Hectra idag som förra gången och hon var Allt annat är lugn ikväll! I galoppen försökte hon dra ner huvudet lite men när hon inte lyckades gav hon upp, men hon gjorde det ändå några gånger! Vi började med att galoppera över 3bommar på volten, gick faktiskt riktigt bra när jag tryckte till henne innan hon kom in, då flöööööt hon fram super fint! :) Jätte nöjd!

Sedan började vi med att hoppa ett litet hinder på långsidan, gick super bra, kom jätte bra alla gånger trots att hon drog till tusen! Var super nöjd med dessa språng! Släppte efter precis i rätt ögonblick så hon kom helt rätt! Sen hoppade vi en bana på 3 hinder(se bild) Hrm, vad ska man säga? Gick defenetivt INGE bra! Kom ganska bra in på första hindret, kom heeeelt fel på andra hindret, och ännu mer fel på tredje. Så blev några flygturer över sadeln, kom liksom efter Hectra i språnget. Hoppade banan 2gr, andra gången gick det betydligt bättre, men vi kom ändå lite fel. Är inte sådär van vid att rida en häst som kastar sig emot hindren och sen har en ganska konstigt galopp som hon har(lite studsaktig). Sedan avslutade vi med att hoppa tredje hindret(från andra hållet) bara utan dom andra innan och då kom vi ganska bra första gången, andra gången kom vi sådär, tredje gången kom vi åt helskotta fel, blev en redig flygtur så tappade spöet, och sen sista gången gick det super bra! :D

Så allt som allt är jag faktiskt nöjd med kvällen hoppträning, var riktigt roligt trots att det gick som det gick! Men det kan ju inte gå bra hela tiden om man säger så! ;)



Hectra! <3

..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se