What the hell's wrong with me?!

Varit på världens sämsta humör hela helgen? Eller egentligen har mitt humör varit bra fast blivit skit sur utan anledning?! T.ex katterna går mig på nerverna, jag själv går mig på nerverna, folk går mig på nerverna. Ja, skit vecka känns det som. Men har i alla fall Göteborg att se fram emot på lördag! Ska bli så sjuuuuukt kul! :D
Förövrigt så har yrseln kommit tillbaka igen.. Det är ungefär som om själva huvudet inte följer med när ögonen eller kroppen rör sig. Så sjukt jävla jobbigt och har inte en aning om varför jag mår såhär?! Ajja, vet inte om det har något att göra med att jag inte kunnat äta rätt dos medecinering nu ungefär på en veckas tid då jag inte haft pengar till medicin, utan köpt mat. Men på torsdag är det lön och då är det bara att börja med full medecinering igen. Bla bla bla. Massa skit snack känns det som om jag babblar nu.
 
Dressyrträningen igår gick fruktansvärt bra, hade Cito och han gick som en klocka hela ridpasset igenom och jag är suuuuuper nöjd verkligen!!! :D Idag ska jag till läkaren först, sedan blir det hem och plocka lite i lägenheten och sedan börja med maten. Tänkte jag skulle testa på att göra hemmagjord pizza idag. Så får se om det går att äta eller inte. :)

..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se