16 december

Usch vas tiden går! Snart julafton, hallå?! :o 
Dagen har iallafall varit ganska lugn, Melvin väckte mig vid 8 men lyckades få han att sova ett liter tag till iallafall så vid 9 gick vi ner och jag åt lite frukost men en ganska sur unge för tillfället. Lite magknip som var orsaken till det. Fick han iallafall att sova ett tag mellan 11&12 och vid kvart över 1 åkte vi iväg till stan då jag hade en läkar tid då dom ville kolla på mitt bröst, då den böld dom först trodde var en bröstböld bara var en talgkörtel som blivit inflammerad och varade ganska mycket. Så nu är det ett öppet sår och ser inte alls trevligt ut... :( 
Har på alsolsprit och trycker ut lite var då jag byter plåster, dom ville kolla på det igen på onsdag så det läker som det ska. 
Hade inte någon med mig denna gång som kunde ta hand om Melvin, men som tur var sov han hela tiden från att jag satte honom i bilen tills nästan klockan 5?! Inte ofta det går mer än tre timmar innan han vaknar och ska ha mat? Men idag så :)

På kvällen efter sambon kommit hem så tog vi en promenad på nästan 1h vilket var riktigt skönt faktiskt :) nu sitter vi här i soffan och kollar på pirates of carabien och lilla Melvin ligger och tuttar på nappen och halv sover lite. Snart är det dags att gå upp och sova så även Melvin får lite mat, och så får vi se om han sover lika länge som han gjorde inatt innan han skulle ha mat igen. :) 
Imorgon blir det en lugn hemma dag, ska skriva klart uppgiften till kriminologin och läsa lite till rättpsykologin hade jag tänkt mig, ligger lite efter i läsandet i rättpsykologin så har ganska mycket att läsa ikapp :o men det får gå! 
God natt på er! :) <3

En väldigt trött pojk igår kväll efter ett kvällsbad <3 

..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se