The strongest person I know!

Den starkaste personen jag vet är en person som betyder allt för mig, en person som alltid funnits där och kommer alltid finnas där. En person som trots eget mående alltid finns där med en stöttande axel att luta sig mot. En person som står stadigt när ens annan värld skakar. En person som jag ser upp till, en person som är min förebild!
En person som utstått så mycket under sitt liv, som haft motgångar och jobbigare stunder än flera kan föreställa sig. En person som lever med ständig oro för vad som kommer hända, En person som vågar visa världen vem man är, trots att man inte är som alla andra. En person som jag älskar mest i hela världen!
 
Den person jag pratar om är min Mamma, en av dom bästa personerna som finns i denna värld, och som betyder allt för mig. Jag vet inte vad jag skulle gjort om jag inte haft henne vid min sida genom alla jobbiga tider i mitt liv. Det har inte alltid varit lätt, vi har haft våra gräl, vissa stora, vissa små, men ändå någonstans bland dessa så slutade jag aldrig älska min mamma, trots att jag vid några gånger sa att jag hatade henne. Tomma ord utan mening, som grodor som hoppar ut ur munnen utan att man hinner tänka. Såna meningslösa ord som inte betyder något. Min mamma, en person som gått igenom mycket, men som alltid hittat ut ur dom jobbigaste stunder, en person som alltid kämpar trots att det många gånger känns som att gå in i en vägg.
 
Det är tack vare min mamma som jag vågade erkänna för mig själv att jag behövde hjälp, att första steget emot att må bättre är att erkänna, trots att det är jobbigt. Det finns inte ord som förklarar hur mycket jag älskar min mamma, hur otroligt mycket hon faktiskt betyder för mig! Jag säger det för sällan. Jag älskar dig mamma! Du är den absolut starkaste människan jag vet, det vackraste personen som finns, trots att du inte inser det själv så är du vacker, vackrast!
 
Världens finaste Mamma o Pappa på Grimsholmen 2012! <3

..........Lämna gärna en kommentar ;)
Skrivet av Jaana

Hej Jonna!
Din mamma är min allra bästa vän,hon finns för mig både i glädje o sorg!Du har en underbar familj o du själv o Jakob är goa människor som jag tycker om<3

2013-02-10 ♥ 11:59:12

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se