Full späckad helg!

Ja, det blev en fullspäckad helg för min del faktiskt! I lördags var pojkvännen och jag i linköping på Ikea och kollade på nya köksluckor, dock fanns inte alla luckor så vi beslöt oss för att slipa ner dom gamla och måla om dom istället. Men vi beställde iallafall en ny bänkskiva, blev den som jag kärade ner mig i. En valnötsfärgad, mörk gryymt fin! SÅ nu längtar jag tills det är dags att göra om i köket, ska byta kakel, fläkt, ändra färg på luckorna och så då bytt bänkskiva, tror det kommer bli Suuuuuper tror jag! VI köpte även nya(när ni läser vi köpte, läs pojkvännen köpte, då jag är pank)
handtag till alla luckor och lådorna, just nu har vi knoppar och vi bytte till mera stilrena handtag. Vi köpte även en laptop hållare eller vad man ska säga? En sån man ska ha datan  på om man har datan i knäet. Det var väl det vi köpte då för tillfället då vi skulle åka till ett ställe och köpa hundmat åt svärmor, och dom stängde vi 3 så vi var tvugna att vara där innan. Men sedan åkte vi tillbaka till Ikea och fortsatte kolla runt, bland annat på en ny byrå till sovrummet. En som matchar sängen vi har. Super fint! Sedan köpte vi även nya gallerbackar till garderoben pojkvännen byggt i hallen. Kommer visa bilder senare när allt blir klart så ni får se såklart! :)
 
Sedan blev det även en ny, ja vad heter det, tappade ordet totalt just nu. x) Men en sådan som man har vatten i, DISKHO! Så heter det ja ;) En ifällbar så man har bänkskiva runt om. Mums så fint! :D Min pojkvän är grym på snygga idér! ;) Oj, läs inte det där älskling. (a) <3 Men men, kommer inte riktigt på om vi köpte något mera just då? Tror inte det. Vi var även innan på Ikano huset en snabbis innan vi åkte tillbaka hemmåt. En resa som pojkvännen trodde vi skulle vara klara efter 2timmar inne på Ikea blev nästan runt 5 timmar ungefär? ;) Fast det tog ungefär 1,5 timme för att beställa bänkskivan då hon som var där var ny. Men men, alla är v i nya någon gång :)
 
Väl hemma så blev det att först och främst slänga i oss lite mat, Pizza blev det faktiskt för enkelhetens skull! ;) Eller pojken tog pizza, jag tog en kebab tallrik som han lärt mig typ älska?! :P Men efter vi ätat var det bara att börja bära in alla grejer i lägenheten och katterna undrade vad fan allting var för något, och varför det var där. Vi var klara runt 8 och då bestämde vi oss lite sådär spontant för att gå på Bio, Jack Reacher som jag faktiskt tyckte var riktigt bra! Verkligen att rekomendera. Så dagen blev lång om man får säga så? ;)
 
Söndagen började sådär runt 1 eller någonting, Vaknade visserligen runt halv 12 men var inte riktigt vaken förens då. Vi åkte bort till pojkens plastpappas jobb och fixade lite med 740 innan vi åkte och åt lite innan vi åkte tillbaka och fortsatte. Runt halv 4 ungefär var vi hemma igen och runt 4 började jag med maten medans pojkvännen efter mina komandon hämtade strykbrädat och sedan dukade fram. Efter maten som blev Tacos började vi att plocka ner julen, Äntligen och jag strök nya gardiner som jag hängde upp med hjälp av pojken, och efter vi var klara med detta runt 7 började vi att montera ihop byrån. Puh, vilket tog ungefär 2timmar, så runt 9 var vi lagom trötta och sega klara efter satt ihop byrån, flyttat på den gamla och ställt dit den nya. Jätte fint blev det faktiskt! Så nöjd! :) Nu är det bara allt som ska komma på sin plats med, då blir det toppen!
Nya byrån på sin plats! :)
Nae, kanske dags att fortsätta med maten så den är klar tills pojken kommer hem ! :) <3

..........Lämna gärna en kommentar ;)
Skrivet av Emelie Nordström

snygg blogg! :)

Svar: Tack:)
Jonna Nilsson

2013-01-07 ♥ 19:19:03
Blogg: http://enordstrom.blogg.se

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se