Smile at life!

Just nu känner jag att livet verkligen leker! Mitt mående blir bättre, och jag älskar att jobba. Dom få stunder jag faktiskt får jobb. Jobbade igår och ska jobba imorgon och jag älskar det verkligen! Jag har ett underbart liv med min pojkvän och mina katter. Jag älskar sambo livet och saknar faktiskt inte så mycket att bo hemma som jag trodde jag skulle göra. Visst vissa dagar saknar jag det, speciellt när det gäller att laga mat. Usch, vissa dagar hatar jag att laga mat, så fruktansvärt tråkigt. Men gör det för det måstes. Annars älskar jag det! Det enda som egentligen saknas i mitt liv just nu är fakktiskt ett fast jobb. Och tyvärr så finns det inga jobb vilket är riktigt tråkigt. Då jag verkligen längtar efter ett jobb. Vill ha ett nu!
 
Men just nu, förutom jobb sidan så ser mitt liv verkligen ljust ut! Jag har nästan börjat längta lite till man växer upp på riktigt, köper hus, köper hund, gifta sig och det som jag faktiskt börjat längta ganska mycket efter är faktiskt en liten unge. Yes! I said it! Men missuppfatta inte fel nu. Det är inte så att jag skulle kunna tänka mig att skaffa barn nu sådär på en gång. Jag vill först och främst ha ett fast jobb. Jobbat ett tag och sedan flyttat till hus. Och ja detta kommer ju ta några år. Men jag har ändå börjat längta efter allt det där. Att skaffa en familj på riktigt. Sedan hus. Min pojkvän har hittat ett hus som han är typ helt 100 på att han vill köpa och renovera och han har en massa planer. Och när vi åkte hem ifrån Linköping förra helgen så kände jag verkligen. Shit! Jag vill köpa hus nu. Men nej, huset är för det första inte ens till salu. Sen för det andra jag har ingen inkomst. Sedan för det tredje är ju att vi inte bott i lägenhet speciellt länge. SÅ några fler år i lägenhet får det allt bli! ;)
 
Men ändå, allt detta börjar kännas verkligt och jag ser verkligen ljust på framtiden. Vilket det var lääänge lääänge sen jag gjorde det. Vilket är en stor förbättring om man jämför med i höstas då jag tog dag för dag och inte brydde mig om vad som hände nästa vecka te.x. Jag känner verkligen att medicinen har hjälpt mig och jag är överlycklig för det. Jag har hittat en läkare som verkligen bryr sig om mig. Samt en person som jag kan gå till och prata. Jag som hade förlorat hoppet om läkare. Så nu har mitt liv gjort en helomvändning och jag ÄLSKART!
 
Puss och kram!
 
BTW. Haft Körkort i ett helt år idag! :D:D:D:D

..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se