Härliga besked!

Efter att deppat ihop igår gällande pengar och framtiden så fick jag idag härliga besked! Vaknade av att min chef på H&M ringde och frågade om jag skulle göra något speciellt i sommar och jag har ju inget planerat så då sa hon att jag kommer få jobba hela sommaren! Start vecka 24 till vecka 34, så sjukt härligt! Och eftersom det är jag som jobbat mest så har jag första tjing på dom mesta timmarna så det är riktigt skönt! Så jobb hela sommaren - check!
Har även pratat med pappa om jag skulle kunna få låna pengar till glasögon om jag nu, antagligen, behöver det och det var inga problem så det var skönt. Ringde även och beställde tid och hade räknat att det nog skulle ta ett tag innan jag skulle kunna få en tid. Men nej, redan nu på måndag fick jag en tid! Så sjukt härligt! Så snart blir jag väl en glasögonorm igen. Nej gud inget fel på glasögon tycker det är riktigt fint. Bara det att jag inte tycker att jag passar i det. Men nu är det bara att intala sig vid den tanken igen.
 
Så just nu är humöret på topp känner jag, och inte nog med det så är det fredag idag! Och imorron lördag är det fest med arbetskamraterna då en av dom flyttat till hus så det ska vara inflyttningsfest! :D
 
Bjuder på sommarens mest irriterande men skönaste låt! <3
 

..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se