Onsdagen den elfte

Idag väckte lilleman mig redan vid 5 och tyckte det var helt okej att vara pigg då, dock tyckte inte mamma det så flyttade över honom i våran säng där han sov kanske 45-60min och sen blev han pigg igen, eller ja iallafall tillräckligt pigg för att inte vilja sova trots att man nog var lite trött. Men fick iallafall ligga och vila till ungefär 07.30 då blev lilleman sur och bara att gå upp tyvärr. Åt lite frukost medans lilleman låg på golvet nakenfis och tillslut var inte det roligt så då satt vi i soffan och busade tills han blev trött och somnade i soffan vid 09.30 och sov, till min förvåning, ända till strax innan 11?! Annars brukar han vanligtvis bara sova kanske 30-40min i soffan så på morgonen. Men sen vid 11ungefär kom mormor(min mamma) och då var det dags för lite gröt och sedan vid 12 åkte vi tre in till stan för att träna på rehab. 
Så under tiden mamma tränade efter jag tränat passade jag på att gå en liten sväng på stan medans Melvin ändå sov i vagnen. Så gick in på busfrö där jag hittade en liten t-shirt och en "nyckelknippa" med en krokodil som piper som var i original förpackning. Betalade faktiskt inget eftersom jag hade lite intjänade pengar där. :) riktigt smart affär! Tyvärr finns det inte så mycket kläder i Melvins storlek dock, iallafall inte dom gångerna jag varit inne. 
Sen gick vi tillbaka till rehab för att åka vidare till maxi där vi handlade lite och Melvin fick en ny mugg utav mormor. Han fick testa en sån där sug mugg dom själva kan hålla i, kommer inte på vad det heter just nu. Pipmugg? Melvin fick testa det i lördags hos gammelfarmor och han tyckte det var super skojj att dricka ur en sån. 
På kvällen nu har han varit lite små gnällig då han var ganska trött så redan vid 19.00 la jag honom och han somnade ganska fort. 

Har tyvärr inga bilder på grejerna nu ikväll, visar imorgon istället. Bjuder på en bild ifrån igår kväll på mina underbara pojkar! <3 



..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se