Sjuklingen

Stackars mammas lilla prutt som är genomförkyld med hög feber dessutom. Ush lider med honom då jag själv vet hur jobbigt det är att vara förkyld. :(
Inatt var det iallafall en lång natt. Vaknade vid 00.00 första gången och fick han att somna om igen en 5 åt gången ungefär. Tillslut vid halv 1 la jag honom i våran säng mellan oss så han förhoppningsvis skulle kunna sova. Lögn ifan tyvärr. :( jätte gnällig och ville absolut inte vara med. Inenting hjälpte och tillslut vid 02.00 gick jag ner och hämtade tempen och snorsugen samt lite att dricka åt honom. Och jo feber hade han!!:( 39.5 i temp hade han stackarn, och jätte varm var han också plutten. <3 så gav honom lite flytande panodil och efter en timme hade febern sjunkit till 38.6 iallafall. och ytterligare en timme senare somnade han. Och så mellan 04.00 till 05.00 fick vi sova för att sedan vakna vid 05.00 och var uppe till 06.00 då han fick lite att äta, han ville dock inte ha så mycket men tillslut somnade vi och sov till 09.00 då vi gick upp. Var meningen att vi skulle åkt till BVC idag för 6-månaders kontroll. Men valde att strunta i det. 

Resten av dagen har inte alls varit något bra. Vid 09.00 hade han 38.4 i temp för att sedan vid 10.30 ha 39.4, så då fick han ytterligare lite panodil och kunde sedan sova mellan 11.30 - 12.40, sedan har febern gått ner och legat på 37.8 men sedan vid 16.00 hade han 38.2 för att sedan vid 19.00 ha 38.9 så då bestämde vi oss för att ge han lite panodil och sedan åka en sväng i bilen för då brukar han somna och mycket riktigt. Han har ju inte velat sova något idag på dagen förutom knappt 1.5h eller nått samt att han heller inte velat äta, så funderar på om det kanske kan vara tänder på gång också? Men vi får se. Hoppas bara att vi får sova inatt och att morgon dagen blir bättre än idag. 




Finaste sjuklingen! <3


..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se