Fredagkväll

Igår var jag hemma ifrån jobbet och vabbade då Melvin fortfarande hade lite feber och var snorig, idag är han piggare och feberfri vilket är skönt. Men han är fortfarande väldigt snorig och så, men får hoppas det ger sig snart. 
Vid 16 tiden så åkte jag och Melvin till hans farmor och farfar då han skulle sova där eftersom vi skulle på julbord med Jacobs jobb ute på gränsö slott. Melvin var mer än nöjd över att vara hos farmor och farfar så han vinkade glatt när vi gick, vi kände oss inte alls bortglömda eller så. Men bättre det än skrik och gråt, vi vet ju iallafall att han trivs. 
Julbordet var iallafall trevligt, det var ju livfens julshow så det spelades musik för glatta livet och maten var väl helt okej om ni frågar mej, men kräsen som jag är så duger inte sådär jätte mycket. Men men.
Vi kom hem runt halv 1 och vi båda var riktigt trötta så vi slocknade fort i sängen.

Idag ringde klockan vid 9 vilket var mindre kul, och ännu mindre kul var det att vakna upp utan min lilla pojk i sängen mellan oss, han brukar ju alltid få komma in till oss på natten då han vaknar men imorse var han ju inte där, eftersom han var hos farmor och farfar och fy vad jag saknade min lilla plutt. Men det var bara att gå upp och göra iordning sig inför jobb då jag började jobba vid 11, vilket kändes lite konstigt eftersom jag varit hemma i 2dagar men det gick iallafall.
Och efter att jag slutat vid 15 så fick jag äntligen åka och hämtade min lilla plutt som jag saknat så otroligt mycket under dessa knappa 24h jah varit borta ifrån honom. Mammas lilla plutt, alla mammor och pappor förstår nog den där obeskrivliga kärleken man känner till sitt barn.

..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se