Melvins rum

Melvins rum var ett av dom rummen som jag gillade minst när vi flyttade in i huset, och det har nu sett likadant ut i över 2år, men nu efter jul är det dags att fixa ordning hans rum! Äntligen!! Anledningen till varför vi egentligen inte gjort om Melvins rum innan är att det varit mest akut med att fixa ordning badrummen, men nu när dom är klara är det dags för Melvins rum! 
Såhär ser Melvins rum ut just nu.
Saker som ska göras:
1- Först och främst så ska ett av fönstren i Melvins rum sättas igen då det nu är ganska litet och svårmöblerat. Och eftersom det ändå aldrig kommer något direkt solljus heller. Det som ska sättas igen är det fönstret som ej har några gardiner på bilderna.
2- Den låga väggen där sängen står nu ska extra isoleras då det är en kall kattvind bakom.
3- Taket ska antingen målas vitt, eller sättas helt nytt, vi har inte riktigt kommit fram till vilket som är bäst.
4- Det ska bytas dörr in till Melvins rovrum samt, fönster men fönstret kommer vi vänta med att byta tills vi byter resten av fönstren i huset.
5- Väggarna ska målas i en klar ljusblå nyans och där fondtapeten är nu kommer det istället bli en fondtapet med blixten Mcqueen på.
6- Golvet kommer få vara kvar då det inte är något större fel på det, vi kommer istället sätta nya bredare golvlister då tidigare ägare la golvet emot listerna.
Detaljer- Slutligen kommer det bli mycket vit inredning med en vit kallax hylla mot väggen där sängen nu står, i kallax hyllan kommer det vara olika färgglada boxar man kan ha leksaker i. Sängen kommer vara kvar den han har nu och kommer, antagligen stå emot fondväggen som blir. Byrån kommer vi nog ha kvar men målas vit och sättas på en stor blixten dekal är tanken. Garderoben och den lilla bänken kommer vi sälja då dom inte passar in någonstans direkt. Sen kommer det bli flera olika canvas tavlor med blixten tema. Så är väl tanken just nu iallafall. Åh gud vad jag längtar tills vi fixar Melvins rum! 
Melvins fondtapet ser ni nedanför! 3D 

..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se