Sovrummet

Efter att vi plockat undan maten och diskat klart så satte jag igång med att stryka gardinerna till vårat sovrum och Melvins rum. Tanken var att jag skulle gjort det idag på dagen när Melvin var på dagis, men istället åkte jag in till stan för att bli intervjuad av tidningen, artikeln kommer komma i 'kommun extra' den 23:e om jag inte miss minner mig. Men iallafall strök gardinerna och gick sedan upp och hängde upp dom och passade på att dammsuga och bädda rent i våran säng, Melvin får nya sängkläder imorgon efter att han har badat. 
Blev super nöjd med hur sovrummet blev efter jag hängt upp dom nya gardinerna, blev en mer myskänsla i sovrummet. Passade på att gå in på rusta när jag ändå var i stan och där hittade jag lite nya kuddar till sovrummet för endast 19.90 sedan hittade jag även 3st super söta kanin dekorationer som även dom fick vara i sovrummet. Jag älskar verkligen vårat sovrum, men jag har lite funderingar på vad jag vill ha på panelväggen, ev en eller två st tavellister med flera foton. Men får klura vidare på det. 
Nu ligger jag iallafall i sängen efter att ha sett premiär avsnittet av '100 code' och det verkade faktiskt riktigt bra, trots att jag inte är sådär förtjust i Mikael Nyqvist. 


..........Lämna gärna en kommentar ;)

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se