Härliga läkarbesked!

Igår var jag hos läkaren för att ta upp detta med min kropp. Har ju väldiga problem med kroppen och för ofta ont i min unga ålder. Jag valde att ta upp detta med läkaren eftersom jag verkligen fått förtroende för(samma läkare jag har med depressionen) jag hade ju tidigare gett upp hoppet om att hitta en bra läkare som tog mig på allvar och sa att jag skulle dö med mina smärtor. Igår tog det iallafall en härlig vändning.

Jag berättade och förklarade hur jag har ont, när och vart någonstans. Hon trodde att mina problem nog kunde vara kopplade till mitt psykiska mående och hon gjorde en hel kroppsundersökning där hon kollade rygg, nacke, knän, ja hela kroppen så att säga.
Hon kunde tillslut konstatera att det inte var något fel på mina leder vilket var skönt. Hon kunde iallafall konstatera att jag är riktigt spänd i muskulaturen i rygg och nacke, ja hela överkroppen så att säga. Det andra hon konstaterade var att jag är "obalanserad" i underkroppen som vrister och knän. Så det hon tyckte var bäst var att hon skickade en remiss till rehab om jag tyckte det var okej. jag tyckte detta var okej bara jag inte får samma jag hade för några år sedan som inte tog mig på allvar. Men denna rehab läkare jag ska få nu jobbar mera med kropp och själ tillsammans, och inte bara kropp och muskler. Just för att jag har mina psykiska problem också. Det hon också sa var att jag ska få träna upp min stabilitet i underkroppen, son vrister och knän. Och sedan att jag ska lära mig avslappningsövningar som ska bättra rygg och nacke.

Riktigt skönt att jag hittar en läkare jag verkligen litar på och tar mig på allvar, samt att hon inte fokuserade på bara ett område som dom tidigare läkarna gjort trots jag tagit upp alla problem. Utan hon såg helheten och nu hoppas jag att jag kan börja med rehab snart och att hon är lika bra som min läkare. Bara hålla tummarna!


..........Lämna gärna en kommentar ;)
Skrivet av Anonym

http://nehrusminne.com/las-hela-nehrus-historia/

2013-05-23 ♥ 20:22:33

OBS! Jag ansvarar bara för vad jag skriver, inte för vad du förstår

Namn:
Jag kommer tillbaka
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

...............Jonna Nilsson - Narbonne.blogg.se